- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.581
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
serappp 1 saattir çıkıcam diyodum kendi kendime ama bi türlü çıkamadımmm, meğerse ilk halayını çekmek içinmişşş. Allahın işi iştee
canımmm çok tebrik ederim, bitti sonundaaa
çok şükür canım bende sana mesaj atıyodum, ilk sana bildirmek istedim :)
canımsınnasıl yendiğini de anlat bi ara merak ediyorum, hem de burdaki korkaklara örnek ol
en çıtkırıldım gelinimiz bile yendii huuu tembellerrr
Canım ben p...s denemesine 8,5-9 cm den sonra geçmiştimDaha neyi bekleyeceksin tatlım hazırsın artık hadiii
Hamilelik güzel gidiyor çok şükürArada bebiş cilve yapıp bulantı yapıyor ama çok şükür iyiyiz
şimdi ayrıntılı anlatacağım canım , ama eşim ereksiyon oluyo, tam yapcaz o anda geri iniyo, bunun için krem yada jel önerirmisin eşime :)
serappp 1 saattir çıkıcam diyodum kendi kendime ama bi türlü çıkamadımmm, meğerse ilk halayını çekmek içinmişşş. Allahın işi iştee
canımmm çok tebrik ederim, bitti sonundaaa
serapcım hayırlı olsun yaaa... çok sevindim... darısı başımıza inşallah....
Arkadaşlar merhaba, bu siteye 27.03.2013 te üye oldum ve o gün başladım egzersizlere , tam 1 ay oldu 5 gün tatilli saymazsak 25 gün düzenli egzersiz yaptım aparatlarla, başladığım an bende çok korkan biriydim ayılan , bayılan, kusan daha ne saysam bilemedim :) evleneli 10 ayı geçti , bu sürede gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç (( uyyuşturucu kremler, sakinleştiriciler .. daha neler neler )) kalmadı, ama maalesef işe yaramadı, siteye üye olduğum günden beri arkadşların dessteğiyle sürekli egzersiz yaptım , aslında 3 gün önce bıraktım regl dönemim yaklaştı diye fakat bugün yine yasemin ve diğer arkadaşlar bırakma devam et dediler, aslında regldan sonra yapcaktım baktım adet olmuyorum bende denedim , devam ettim 12 cm aparatla çalıştım , sonra eş denemesi yatağın ucunda yattım ayaklarımı kaldırdım , eşim ayakta bir vaziyette girdirdi, öncesinde egzersiz yaptım, jel sürdüm ve kolaylıkla girdi, eşim ereksiyon olmasına rağmen tam girecek küçülüyodu penisi, kazanılmış davranış bu olsa gerek :) defalarca denedik nihayetinde oldu . ağrı , sancı, sızı korku hiç bir şey olmadı şükür rabbime , sonrasında inanamadım birde yerde denedik, eşim yere uzandı ben üstünde yüzüm eşime dönük oturdum üstüne , git gel pek yapamadık ama hepsini aldım şükür :) oda kolay oldu . Komik olacak ama biz defalarca denemeye çalıştık 10 ay boyunca olmuyodu ve her seferinde eşime malum gerdek namazı kıldırıyodum sonuç yine hüsran , artık alay konusu olmuştu ,
'' KILDIĞIM GERDEK NAMAZLARIYLA CENNETE GİDERİM '' diyodu eşim , eşimde çok destek oldu hiç sorun etmedi , ama benim üzerimden büyük bir yük kalktı, inşallah devamıda gelir sağlıcakla :)
YASEMİN, BAHAR , MİNA, MİLA, GÖKÇE, CECEM ve ismini sayamadığım birçok aarkadaşıma desteklerinden dolayı binlerce teşekkür ederim :) şunu söyleyeyim gerçekten boşuna korkmuşum, sizlere tavsiyem mutlaka egzersiz yapın aksatmadan , hazır oluncada deneyin kesinlikle başarılı olursunuz ... hepinizi seviyorummmmmmmm
serapcım çok sevindim.rabbim başka sıkıntı vermesin.kendi adıma rica ederim.yenmen en büyük teşekkür oldu.halaylar geliyorrrrrrrrr
serapcım hayırlı olsun yaaa... çok sevindim... darısı başımıza inşallah....
amin canım çok sağol, hepinizin çok katkısı oldu :)
serapcım tebrikler canm inan çok sevndm ve umut doldu içim yine yeniden:)) ama sorum war suanda sana mümkünse cveplarmısın.. arkadasım yaa... ben egzersize baslamıştım o gün bir kere denedim ilk denemem de işaret parmak bir bogumu zor alabildim hevesim umudum kırıldı çok üzülüyüroum gercekten yapamadım kısacası egzersizi vazgectim... sorum şu egzersiz sırasında çok fazla kitleniyorum kapanıyorum resmen parmak nasıl girsin jel aldım ona ragmen gevseyemiyorum bunu nasl aşmıştınız siz yaniii vajinam kapanıyor korkumdan parmağımı bile ilerletemiyorum napıcam lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor artık çok yoruldum psikoljim mahvoldu mutsuzummm... stresi çok kötü evlisinz ama hala çocuk gibi...
yenmeden önce imkansız gelen herşeyin şimdi mümkün olması müthiş bir duygudur.şimdi siz uçuyosunuzdor mutluluktan bi yandan sevinç gözyaşları bi yandan şaşkınlık bi yandan kendinize bi ispat durumu karmaşık ama çok güzellll
gelir tatlım öğrendin artık yeterki kasmayalım değil mi?:13:aynen öyle minacığım, çok şükür Rabbime , inşallah devamıda gelir kolaylıkla :)
gülşahcığım teşekkür ederim, asla vazgeçme canım hepimiz sen gibiydik korktuk , alamıyorum diye çırpındım bende ama pes etmedim , yatakta otur sırtını daya bir yere, jel sür bolca ıkınarak popoya doğru ittir, yapcam diye odaklan gerçekten oluyo , nefes egzersizi yap , nefes verirken ittir parmağını, lütfen pes etme bırakma , her şey sende bitiyo kafanı rahatlat odaklan kurtulacam de, başla devamı gelcek , bak kızarım sana :) o parmağı bir alsın çorap söküğü gibi gelecek devamı , benim canımda çok tatlı eski yazılarımı okuduysan eğer ilk parmağımı aldığımda kustum , bayılcak gibi oldum ama hiç bişe olmadı, sadece psikolojik. yenmek istersen yenersin hadi bırakma ...
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?