- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.601
serapcımm canıımm çook tebrik ederim, ne güzel bir haber, çok sevindim inanki. rabbim başka sıkıntı vermesin mutluluğun daim olsun canım benim..
ALLAH razı olsun serapcım çok saolll arkadasım ve diğer kızlar cok saoloun içim umut doldu yaaa inaşşllah rabbimz yardım ederde yeneriz su psikolojiyi SEVİNÇLİ haberler verriirz birbirimize inaşşlah...
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
serap7 tebrik ederim:):)
Teşekkür ederim canım, darısı sizlere :)
Lütfen yazdiklarima inanin ve bana cevap verin. Allah rizasi icin biri bana vajinaya ilk kez ve hizli bi sekilde parmak girdiginde tam olarak ne hissedildigini tarif edebilir mi? Ben bakireyim ve erkek bi doktor bana makattan muayene yapacagini söyledi, yapti da ama benim aklima kötü seyler geliyo o an cok korkuluydum acaba ön tarafa soktu da fark edemedim mi diye. Lütfen eger bilginiz varsa cevap verin, elinde eldiven vardi ve krem sürmüstü parmagina. Düsünmekten kafayi yemek üzereyim. Hizli bi sekilde parmagini soktu ve cok derine soktu.
canım nasıl yani makattan niye muayene yaptı ki?:44:Lütfen yazdiklarima inanin ve bana cevap verin. Allah rizasi icin biri bana vajinaya ilk kez ve hizli bi sekilde parmak girdiginde tam olarak ne hissedildigini tarif edebilir mi? Ben bakireyim ve erkek bi doktor bana makattan muayene yapacagini söyledi, yapti da ama benim aklima kötü seyler geliyo o an cok korkuluydum acaba ön tarafa soktu da fark edemedim mi diye. Lütfen eger bilginiz varsa cevap verin, elinde eldiven vardi ve krem sürmüstü parmagina. Düsünmekten kafayi yemek üzereyim. Hizli bi sekilde parmagini soktu ve cok derine soktu.
bu gün çok mutluyum 5 yıllık bi süreden sonra bu illetten kurtuldum 3 aydır bu siteyi takip ediyorum okuduklarımdan cesaret alarak egzersizlere başladım zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım da oldu ve bu sefer ben pes etmedim yeniden yeniden denedim şükürler olsun ki dün gece oldu sonunda bende gelin oldum.gitmedigim doktor kalmamiştı haydar dümene dahi gittim ama ben çareyi sitede buldum tek ihtiyacımız olan şey kendimize güvenmek miş buradan yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim allah epinizin gönlünün muradını versin sizlerden allah razı olsun kızlar bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız egzersizi asla bırakmayın çok faydası oldu bana ayyyy uykuda tutmadı beni sevinçten uyuyamıyorummm
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
bu gün çok mutluyum 5 yıllık bi süreden sonra bu illetten kurtuldum 3 aydır bu siteyi takip ediyorum okuduklarımdan cesaret alarak egzersizlere başladım zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım da oldu ve bu sefer ben pes etmedim yeniden yeniden denedim şükürler olsun ki dün gece oldu sonunda bende gelin oldum.gitmedigim doktor kalmamiştı haydar dümene dahi gittim ama ben çareyi sitede buldum tek ihtiyacımız olan şey kendimize güvenmek miş buradan yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim allah epinizin gönlünün muradını versin sizlerden allah razı olsun kızlar bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız egzersizi asla bırakmayın çok faydası oldu bana ayyyy uykuda tutmadı beni sevinçten uyuyamıyorummm
serap7 ve baskabahar arkadasım ikinizi de tebrik ederm.darısı bizlere inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?