Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Lütfen yazdiklarima inanin ve bana cevap verin. Allah rizasi icin biri bana vajinaya ilk kez ve hizli bi sekilde parmak girdiginde tam olarak ne hissedildigini tarif edebilir mi? Ben bakireyim ve erkek bi doktor bana makattan muayene yapacagini söyledi, yapti da ama benim aklima kötü seyler geliyo o an cok korkuluydum acaba ön tarafa soktu da fark edemedim mi diye. Lütfen eger bilginiz varsa cevap verin, elinde eldiven vardi ve krem sürmüstü parmagina. Düsünmekten kafayi yemek üzereyim. Hizli bi sekilde parmagini soktu ve cok derine soktu.

ziyaretçi arkadaşlar öyle dışarıda kalmayın.üye olun.gelin burda size yardımcı olalım.destek verelim
elimizden geldiğince.herkes seve seve yardım eder.

korku size sadece zaman kaybettirir.evliliğiniz ve siz zarar görmeye devam edersiniz.

bunu kendinize ve eşinize yapmayın.mutlu huzurlu olmak inanın zor değil hiç zor değil.

azim sabır inançla bu işin üstesinden geldik sizde gelebilirsiniz.derdini söylemeyen derman bulamaz

zipzip cim mrblar ama şakamı bu yoksa kafamı buluyosun sen bizle öncelikle sorum şu doktor neden makatıından muayene ediyo ki onu anlayamadım ... başka bir rahatszlıgın mı wardıı?????? bir diğeride bende vajinimusum ama vajinamı elleseler hissderesin be canım yaniii tuhaff ne diyim

canım nasıl yani makattan niye muayene yaptı ki?:44:
vajiliysen vajinadan yapması lazım.yani anlam veremedim.

Ben vajinismus degilim evli de degilim ve iliski de yasamadim yasamayi da düsünmüyorum evleninceye kadar. Sadece doktorun ne yaptigi konusunda emin olmak istiyorum ama olamiyorum.

bu gün çok mutluyum 5 yıllık bi süreden sonra bu illetten kurtuldum 3 aydır bu siteyi takip ediyorum okuduklarımdan cesaret alarak egzersizlere başladım zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım da oldu ve bu sefer ben pes etmedim yeniden yeniden denedim şükürler olsun ki dün gece oldu sonunda bende gelin oldum.gitmedigim doktor kalmamiştı haydar dümene dahi gittim ama ben çareyi sitede buldum tek ihtiyacımız olan şey kendimize güvenmek miş buradan yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim allah epinizin gönlünün muradını versin sizlerden allah razı olsun kızlar bu hastalıktan kurtulmak istiyorsanız egzersizi asla bırakmayın çok faydası oldu bana ayyyy uykuda tutmadı beni sevinçten uyuyamıyorummm

tebrikler çok sevindim, aynı günün geliniyiz :)

kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)

serappppp cok sewindim walla super bi haber buu. azmin zaferi iste Allah baska dert wermesin canim.haydi halayaaa :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

cok tebrikler canim.gozunaydin

kızlar selam nasılsnz... reglm bıtmesne az kaldı 1 gun flan ama yıne ufak ufak gelır 2 gun sonra tamamyla bıter ama ben yenıcem ınşl sıze sorum şu reglden sonra denemede çok acı olrmu öyle dynler vr benı gerı ıttı bu duşlunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…