- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.621
serappppp cok sewindim walla super bi haber buu. azmin zaferi iste Allah baska dert wermesin canim.haydi halayaaa:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
kızlar selam nasılsnz... reglm bıtmesne az kaldı 1 gun flan ama yıne ufak ufak gelır 2 gun sonra tamamyla bıter ama ben yenıcem ınşl sıze sorum şu reglden sonra denemede çok acı olrmu öyle dynler vr benı gerı ıttı bu duşlunce
aci yok korkakcim bu dusunceyi cikar kafandan.kaldi ki reglden sonra wajina daha acik we iliskiye musait oluyor.sartlandir kendini su gun bitck bu is de olur insallah canim
dogru söylysn bebeğim ypıcm emın olun bomba gıbı gelcem brya :))) ya bıde bu evılık görselını nasıl yapıyrsnz
hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini. görseli de profiline gidip orda hakkımda kısmına tıklayarak yapabilirsin :))
kızlar emla aldım ben ilşkden önce onunla denıcem ilk denememı onla yapıcm dger sayflrda emla ile yenen çok bayan var çok tavsıye edıylr
canım sen bilirsin ama ben emla almama rağmen dün kullanmadım , alışmayayım diye , çok zorlanırım diyosan kullan , fakat kullanmazsan iyi olur, eşini sen yönlendireceksin jel sür, öncesindede egzersiz yap zaten giriyo rahat ol :)
aslında kararszım ya sende halsn alışmak ıstyrn ama ne yapsam bılemedm .
Başkabahar ve Serap kızlar tebrik ediyorummmm halayımıza bende katılayımmmmm bugün yüzünüzdeki gülümsemeyi o kadar iyi biliyorummm ki MEVLAMMMMMM başka dert keder göstermesinnnnn inşşşşş :
64:
64:
Amin sudenaz , teşekkür ederim :)
Ne güzel yavaş yavaş alışırsın bu durumaaa .. Eeee çocuk düşnüyormusun ..???
kızlarr nasılsınız gıremedım bı kacgun dur ama akudum yenı gelınlerımız varmıs tebrık ederım herkesı cok sevındım hepınızı coook opuyorum bu arada egzersız yapan arkadslarıma durmak yok cok calısın kızlar bu ıletı yenmeyen kalmasın uzeınde mınık bebıslerımız olsun ınsallaaahhhh en ıcten dıleklerımle canlarım :)
kızlarr nasılsınız gıremedım bı kacgun dur ama akudum yenı gelınlerımız varmıs tebrık ederım herkesı cok sevındım hepınızı coook opuyorum bu arada egzersız yapan arkadslarıma durmak yok cok calısın kızlar bu ıletı yenmeyen kalmasın uzeınde mınık bebıslerımız olsun ınsallaaahhhh en ıcten dıleklerımle canlarım :)
çok tesekuurler bernss cok saolun serap, yasemin ,elab, cecem, mila, mina ve diğerleri saolun azim gelioo:)))) inşallah yenerizz egzersizleri düzenli yapsam bir de tembeliim..
tembellik yok gülşah ,yeneceksin tabiiiiii :))))))))
serap7 canm lütfen senden ricam egzersizde bana fikir verrimisin napicam yaaa ilerleyemiyorum takıldım kaldım işareti ilk bogum bile zor ilerletiyorum hatta o bile olmuo( sen alnlatrmısın nasıl ilerlemştin ilk zamanlarda benm içimde istek bile yok egzersz yapıcak (([/QUOTE)))
Canım mum vb aparat yapmayı denedin mi... ?? Ben aparatla çok ilerlemiştim
serap7 canm lütfen senden ricam egzersizde bana fikir verrimisin napicam yaaa ilerleyemiyorum takıldım kaldım işareti ilk bogum bile zor ilerletiyorum hatta o bile olmuo( sen alnlatrmısın nasıl ilerlemştin ilk zamanlarda benm içimde istek bile yok egzersz yapıcak ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?