- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.641
Gülşah seni döverim bak , sen kötek istiyon :) ne demek yapamıyorum. bir problem mi var bir jinekoloğa görün istersen , ama bence psikolojik. canım yatağa oturdum sırtımı dayadım bacaklarımı katlayıp oturur vaziyette başladım. bolca jel sür ıkın, orada küçük bir delik açılacak ama öyle küçük göründüğüne bakma , esniyo kocaman bir yer. oraya parmağını ittir popoya doğru , gerçekten çok rahat girecek hem parmağın küçük çok ama çok kolay olacak , korkma lütfen. bak ger gün yapcam diyosun ama icraat yok, kendini kandırma girecek diye uğraş giriyo zaten, ben dokunamıyodum bile :) ne kadar uzarsa o kadar kötü. yapcam de al eline aynayı ve kalk git dene, daaha çok kızdırmaa beni :)
serap7 canm lütfen senden ricam egzersizde bana fikir verrimisin napicam yaaa ilerleyemiyorum takıldım kaldım işareti ilk bogum bile zor ilerletiyorum hatta o bile olmuo( sen alnlatrmısın nasıl ilerlemştin ilk zamanlarda benm içimde istek bile yok egzersz yapıcak (([/QUOTE)))
Canım mum vb aparat yapmayı denedin mi... ?? Ben aparatla çok ilerlemiştim
canm denedim mumla streçledim prezerv. gecirdim hatta ama alamadım mümkün mü parmagı alamayan... mumu hiç alamadım mum sonraki aşamam galiba önce parmagı deneseydim yapabilseydm oyyoyyyyy
Gülşah seni döverim bak , sen kötek istiyon :) ne demek yapamıyorum. bir problem mi var bir jinekoloğa görün istersen , ama bence psikolojik. canım yatağa oturdum sırtımı dayadım bacaklarımı katlayıp oturur vaziyette başladım. bolca jel sür ıkın, orada küçük bir delik açılacak ama öyle küçük göründüğüne bakma , esniyo kocaman bir yer. oraya parmağını ittir popoya doğru , gerçekten çok rahat girecek hem parmağın küçük çok ama çok kolay olacak , korkma lütfen. bak ger gün yapcam diyosun ama icraat yok, kendini kandırma girecek diye uğraş giriyo zaten, ben dokunamıyodum bile :) ne kadar uzarsa o kadar kötü. yapcam de al eline aynayı ve kalk git dene, daaha çok kızdırmaa beni :)
[HTML[/HTML]
serap canm dediğini yapmıştım gecen gün aynayı aldım ilk elime inceledim baktım orada ufacık bir delik war tamam ama hiç itemiyorum parmagımmı kasım kasım kasıldım kaslarım bir türlü izin vermiyo ki rahatlayamıoyurm kii korkudan ölüyorum inan çok zorlıyorum itemiyorum nefesim kesiliyor..
gülşahım güzelim haklısın, bende öyleydim ama hırs yaptım olacak de,önce bir duşa gir, kafanı rahatlat, hatta müzik aç ,dua et yani kendini nasıl rahat hissdiyosan onu yap. ucu girince derin derin nefes al bekle, tekrar ıkınarak popoya doğru ittir nefes verdiğin anda eminim yapacaksın, ağrı sızı sancı hiç bişe yok , orası senin vajinan sen dokunmazsan kimse yapamaz. o delik küçük değil aslında , esneyen genişleyen biryer ,içide bomboş ucunu ittirdiğin anda anlayacaksın geniş, ve boş bir yer olduğunu rahatlayacaksın. o parmağını bir alsan devamı öyle güzel gelecek ki.hadi üzme beni, yapcam de olacak de, geçen günlerime yazık de. bak ölmedik acı bile yok vallahi .... sıra sende çok umutluyum senden
canım öncelikle çok tesekurler serapcım inan surada birbirimizi görmeden neler paylaşiyoruz gercekten cok duygulanıorum cok saolun canm arkadasım...inan moralim yerine geldi sayende dediklerini yarın sabahtan itibaren inşallah başlayarak uygulamaya çabalıycam sözz..
inaşşalh sizlere de mahcup olmam umut dolu yüreğim başarır artık yoruldum çünküü.. sevnçli haberlerle msjlaşırız inşallah ben ve bu durumda olan herkes ...
kızlar ben çok fazla egzersiz yapmadım en son 9cm lik aparatı aldım bugün p.. denemesi yaptık yarısına kadar aldım içime ama sonrası çok acıdı ilerleyemedim bi türlütam sıfır olmadı çok yaklastık ama çok canım acıdığı için bıraktım of biraz dahamı egzersiz yapmalıyım acaba ya sanki bi yerde takılıyo kalıyo gibi hissediyorum gecemedik orayı bi türlü offff
canım ne güzel almışın bir kısmını devamıda gelir, o noktada derin nefes al ıkınarak ittir, ama hüsrana uğramayım garanti olsun diyosun aparatını kalınlaştırıp çalış istersen , ben 12 cm de yendim , başlamışın devamıda gelir mutlaka korkma , acı yok de ağrı yok de şartlandır kendini geçersin orayıda :)
kızlar ben çok fazla egzersiz yapmadım en son 9cm lik aparatı aldım bugün p.. denemesi yaptık yarısına kadar aldım içime ama sonrası çok acıdı ilerleyemedim bi türlütam sıfır olmadı çok yaklastık ama çok canım acıdığı için bıraktım of biraz dahamı egzersiz yapmalıyım acaba ya sanki bi yerde takılıyo kalıyo gibi hissediyorum gecemedik orayı bi türlü offff
canım tesekkür ederim mesajın içinbide canım böyle içime doğru çok baskı oluyomuş gibi geldi normal değil mi? acaba ben popoya doğru ittirme kısmınımı yanlış yapıyorum ya :26:
Canım ya dayanır bırakmasan acımadığını göreceksin .. Yarısı girmiş gerisi gelir jel mi az geliyor acaba biraz daha jelle... Sonuçta ilk gece bu işi yapanlar hiç egz yapmıyor nefesini kontrol etmeye çalış kastığını fark edersen ıkın.. Üstte mi deniyorsun pozisyon değiştir mesela... Ben üste yapamamıştım altta çok rahatım ....
Ben resimle eşimede göstermiştim ondan sonra daha iyi oldu.. Zaten acı değil ilk seferde o baskı var o da kasmayınca geçip gidiyor ha gayret oldu olcakkkkkk...
canım tesekkür ederim mesajın içinbide canım böyle içime doğru çok baskı oluyomuş gibi geldi normal değil mi? acaba ben popoya doğru ittirme kısmınımı yanlış yapıyorum ya :26:
Rica ederim canım, doğrudur biraz baskı ,biraz çişin geliyomuş gibi oluyo, bendede aynı , hatta egzersizdede baskı hissediyodum ben :) ucu girdikten sonra popoya doğru ittir kendi elinle kontrol et rahat olsun , ama ilişki öncesi egzersizini yapki rahat edesin :) korkma doğrudur yaptığın , devamıda gelecek
ikisinide denedik canım jel az gelmiş olabilir dediğin gibi ya birde artık ilk kısmı çok kolay giriyor içeriye ama ilerleyemedik bi türlü bi yere takılıyo gibi orayı geçmeye çalıştıkça da hem acıyor hem yanıyor nefesimide kontrol ettim aslında nefes verirken ittirdim ama yinede çok canım acıdı biraz daha deneyelim bakalım bende bu kadar gelmişken vazgecmek istemiyorum tamamını aldıktan sonra acımadığı söyleniyor inşallah başarırım bende
Evet tamamı girince acımıyacakkkkkk... Vazgeçmek mi aslaaaaa acıyı düşünmemeye çalışş... Eşin girdikce azar azar çaktırmadan ilerlesin ... Bende çık diyecektim girdi oldu felan derken gerçekten girdi çıkmadı hemen biraz bekleyince baskıda kayboluyor......
Rica ederim canım, moralin hiç düşmesin ,yorulacak bıkacak bişe yok, bismillah de başla yapcaksın . bak sözünü aldım yarın bekliycem haberini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?