Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MErhaba ,siteye bugun uye oldum.umarim sayenizde vajinismus dan kurtulacagim bende , cok sevdigim ve asla kaybetmek istemedigim biri var hayatimda... Ama malesef onu mutlu edemiyorum.cok zor durumdayim.hic birliktelik yasamadik ,6 ay oldu ve denemelerimiz sonucsuz.burada okuduklarim vajinismusu yenenlerden cesaret aldim ama yine olmadi ne yapmaliyim lutfen yardim edin kendimi o kadar kotu ise yaramaz ve degersiz hissediyorumki...

hoşgeldin aramız, bu siteyi bulmakla bu problemin yarısını aşmışın demektir. öncelikle sitenin ilk sayfasında kegel egzersizleri var onları oku ve yapmaya çalış , sonra parmak yada aparat egzersizi yapman için yönlendiririz seni , aynı duyguları bizde yaşadık şükür atlattık sende atlatacaksın , yalnız değilsin :) probleminin ne olduğunuda yazarsan kasıyomusun kendini yada başka problem var mı ?

Canım sayfaları olumuşsan az çok birşeyler öğrenmişsindir... Eğer vajinanda biyolojik bir sorun yoksa mutlaka yenenilirsinnn... Önce sayfanın en başında kegel egz var onunla başla sonra bir ayna al vajinanı incele ıkın orada bir delik açıldığını göreceksin sonra bie kayganlaştırıcı jel al ve serçe parmağını bir boğum 2 boğum sokmaya çalış bakalımmm neler olacak bunlar başlangıç hadi hemen başla ve kurtul çok istersen 1 hAftada bitirirsinnnnn yeterki iste takıldığın yerde yaz burada mutlaka birileri olur ve yardım eder sana...

kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)

ay ay ay ay bi greyim beng eldim artık tam diyeceğimki amanın neler görüyorum serapcık yenmiş inanamıyorum ay çok utandım 3 4 aydır bu sitedeyim valla utandırdın beni süpersin yaa inanılmaz sevindim serapcım ayy hırslandırdın bak benii süpersinnnnnnnnnnnnnALLAH ALLAHHHHH:118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123:TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

hoşgeldin canım , sağol devamı gelir inşallah, darısı sana. daha tembellik yapmak yok sıra sende :)

hoşgeldin canım , sağol devamı gelir inşallah, darısı sana. daha tembellik yapmak yok sıra sende :)

canım sen egzersize devam etmeye başladın değil mi, hırslan tabi .Önceki yazılarımda teşekkür ettim sanada, yine ayrıca teşekkür ederim katkınız çok oldu tatlım , darısı sana ve diğer arkadaşalra :)

inşallah canım ya işte bugün daha boşta kaldım yarına regl olmazsam egzersize başlıcam elbette regl zamanım geldi çünkü dua et inşallah bu ay başarırım canım...

inşallah canım ya işte bugün daha boşta kaldım yarına regl olmazsam egzersize başlıcam elbette regl zamanım geldi çünkü dua et inşallah bu ay başarırım canım...

canımsın , hep dualarımdasın merak etme, bende gelin oldum dün, bugün regl oldum :) ama hedef koy kendine bu ay deme daha, en geç 15 ine kadar bitsin bu iş olur mu ?

bende yeni başladım egzersize serçe parmakla başladım ama tam yapamadım çok kötü oluyorum beceremiyorum hergün egzersiz yamak şart dimi we belli bi süresi war mı? yenen arkadaşlar yardım edin bize yaa

kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)

Canıım tebrik ederim. Sabah yazını okuyunca çoook sevindim. Sen azmin zaferisin yaaaaaaa Yılmadın devam ettin ve yendin vajiyi helal olsun Artık bu topicte efsane oldun inan bana Ayılan-bayılan-kendinden geçen Serap gelin oldu amaniiiiiiiiiiiin

bende yeni başladım egzersize serçe parmakla başladım ama tam yapamadım çok kötü oluyorum beceremiyorum hergün egzersiz yamak şart dimi we belli bi süresi war mı? yenen arkadaşlar yardım edin bize yaa

canım hergün egzersiz yaparsan daha çabuk yenersin bu illeti belli bi süresi yok günde en az 15 20 dk çalışman lazım tabi yenebilmen senin azmine bağlı hiç kötü olma çok geniş orası başta yapamıcam gibi gelir ama oluyo esniyo vajina tek şey popoya doğru iticeksin parmağını ıkınıp

canım gözün aydın Allah başta dert sıkıntı vermesin inşallah artık güzel günler seni bekliyor canımm

utan utan hemde çok utan ne kişiler geldi hepsi senden önce yendi bende mi senden önce gelmiştim acaba çocuk yapcam nerdeyse sen daha yenmedin sana verdiğim tarihi unutma o tarihe kadar yenmesen elimden çekeceğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…