- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.661
çok teskuerler serabım canm arkadasım allahın izniyle çözecem inşallah..
MErhaba ,siteye bugun uye oldum.umarim sayenizde vajinismus dan kurtulacagim bende , cok sevdigim ve asla kaybetmek istemedigim biri var hayatimda... Ama malesef onu mutlu edemiyorum.cok zor durumdayim.hic birliktelik yasamadik ,6 ay oldu ve denemelerimiz sonucsuz.burada okuduklarim vajinismusu yenenlerden cesaret aldim ama yine olmadi ne yapmaliyim lutfen yardim edin kendimi o kadar kotu ise yaramaz ve degersiz hissediyorumki...
MErhaba ,siteye bugun uye oldum.umarim sayenizde vajinismus dan kurtulacagim bende , cok sevdigim ve asla kaybetmek istemedigim biri var hayatimda... Ama malesef onu mutlu edemiyorum.cok zor durumdayim.hic birliktelik yasamadik ,6 ay oldu ve denemelerimiz sonucsuz.burada okuduklarim vajinismusu yenenlerden cesaret aldim ama yine olmadi ne yapmaliyim lutfen yardim edin kendimi o kadar kotu ise yaramaz ve degersiz hissediyorumki...
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
ay ay ay ay bi greyim beng eldim artık tam diyeceğimki amanın neler görüyorum serapcık yenmiş inanamıyorum ay çok utandım 3 4 aydır bu sitedeyim valla utandırdın beni süpersin yaa inanılmaz sevindim serapcım ayy hırslandırdın bak benii süpersinnnnnnnnnnnnnALLAH ALLAHHHHH:118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123:TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
hoşgeldin canım , sağol devamı gelir inşallah, darısı sana. daha tembellik yapmak yok sıra sende :)
hoşgeldin canım , sağol devamı gelir inşallah, darısı sana. daha tembellik yapmak yok sıra sende :)
canım sen egzersize devam etmeye başladın değil mi, hırslan tabi .Önceki yazılarımda teşekkür ettim sanada, yine ayrıca teşekkür ederim katkınız çok oldu tatlım , darısı sana ve diğer arkadaşalra :)
inşallah canım ya işte bugün daha boşta kaldım yarına regl olmazsam egzersize başlıcam elbette regl zamanım geldi çünkü dua et inşallah bu ay başarırım canım...
çok tesekurler yasemncim son bişey daha sorim "takılıdıgın bogumu gecmemn lazım" demşsin yaa işte tam da orada nasılitmem lazım ki takılı kalıorum oarada ordan ötesi yok gibi geliyo yaniii ordan sonra mı popoya dogru muu itcem
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
bende yeni başladım egzersize serçe parmakla başladım ama tam yapamadım çok kötü oluyorum beceremiyorumhergün egzersiz yamak şart dimi we belli bi süresi war mı? yenen arkadaşlar yardım edin bize yaa
canım gözün aydın Allah başta dert sıkıntı vermesin inşallah artık güzel günler seni bekliyor canımm
ay ay ay ay bi greyim beng eldim artık tam diyeceğimki amanın neler görüyorum serapcık yenmiş inanamıyorum ay çok utandım 3 4 aydır bu sitedeyim valla utandırdın beni süpersin yaa inanılmaz sevindim serapcım ayy hırslandırdın bak benii süpersinnnnnnnnnnnnnALLAH ALLAHHHHH:118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123:TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
elabb napıyon nasıl gidiyo
baharcım hamilelik nasıl gidiyor
diyarcım nasıl gidiyor yeni gelin alışıyo musun
baharcım hamilelik nasıl gidiyor
diyarcım nasıl gidiyor yeni gelin alışıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?