- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.681
valla alışmaya çalışıyorum tek sorun ben alttayken tam yapamıyoruz yarısını alıyorum tamamı girmiyo üstte geçince tamamını alıyorum anlamadım bende bide tabi hala bacaklarım kasılıyo
günaydın canım nasılsın
Hamilelik çok şükür güzel gidiyor. Bebişte ben de büyüyoruz
bende yeni başladım egzersize serçe parmakla başladım ama tam yapamadım çok kötü oluyorum beceremiyorumhergün egzersiz yamak şart dimi we belli bi süresi war mı? yenen arkadaşlar yardım edin bize yaa
canım zamanla alışacaksın öyle hemen zaten olmaz sık sık yaparsan daha kolay alışırsın herkeste olmuştur mutluka ilk zamanlar kasılma sonradan geçiyor sen yendin artık en büyük sıkıntıyı aştın gerisi gelir merak etme tatlım
iyiyim canım çok şükür
büyüyün bakalımsağlıklı sıhhatli büyümeler
kızlar günaydın işyerındeyım eşim agun aradı ve bugun bıtmesını istyrum aşkım sen yapablrsn dedıı bende kendımı hazır hissdedyrm ama tek sorun içimde degşk şeyler var ya anlamyrm ne bu :/
kızlar günaydın işyerındeyım eşim agun aradı ve bugun bıtmesını istyrum aşkım sen yapablrsn dedıı bende kendımı hazır hissdedyrm ama tek sorun içimde degşk şeyler var ya anlamyrm ne bu :/
Günaydın canımNe kadar güzel sende tam olarak hazırsın artık İnş.bugün gelin olacaksın. İçindeki değişik şeyler heyecan canım. O tatlı bir heyecan Sanki ilk evlendiğin gece gibi Ben eşimle deneme yaptığım gece kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyordum Sormak istediğin birşey varsa sor canım cevaplarız
nasıl bişey cnm içindeki sen 3 parmak tam alabilyosun yapabilirsin bugün
olmicak yıne korkucammı acaba tam hazrken dye çok kokrkyrm cnm ya :/
Korkacak hiçbirşey yok canımKontrol tamamen sen de unutma :34 Omuzlarındaki yükü atacaksın. Gelin olduğun zaman ki mululuğunu huzurunu düşün Sonsuza dek vajiden kurtulacağını ve o yatağa mutlu mesut gireceğini düşün tatlım Bunlar bile eşinle deneme yapmaya yetecek sebepler inan bana
serap7 ve baskabahar arkadasım ikinizi de tebrik ederm.darısı bizlere inşallah..
bu cersrtm inşllh akşamda olur allhm yardım et sende çok sagol bitanem
Bence akşama kadar önceki sayfaları oku ve yenenlerin mutluluklarını gör. Eminim sen de o anları yaşamak isteyeceksin
evet 3 prmk yapıyorum ama galıba kokrtgm tek şey nasıl desem tam o an yine içimi korku kaplayıp çöekilmemden korkyrm cesrt lazım bana kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))
Canıım tebrik ederim. Sabah yazını okuyunca çoook sevindim. Sen azmin zaferisin yaaaaaaaYılmadın devam ettin ve yendin vajiyi helal olsun Artık bu topicte efsane oldun inan bana Ayılan-bayılan-kendinden geçen Serap gelin oldu amaniiiiiiiiiiiin
canım gözün aydın Allah başta dert sıkıntı vermesin inşallah artık güzel günler seni bekliyor canımm
canım benım ya çok ıyısn ama yapıcam gıbıme gelıyo gelın olursamda ılk sana söylıcem özelden :) olmazsamda ılk sana sölıcem
merak etme acı bile hissetmiceksin sadece kontrol sende olsun ilk denemede bende yeni yendim 3 parmaktayken önce egzersiz yaptım kendim sonra eş parmağı denedik egzersiz yaptığım pozisyondayken eşim parmağını çıkardı ve arkasından denedik ve çok rahat oldu sende istersen öle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?