Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla alışmaya çalışıyorum tek sorun ben alttayken tam yapamıyoruz yarısını alıyorum tamamı girmiyo üstte geçince tamamını alıyorum anlamadım bende bide tabi hala bacaklarım kasılıyo

canım zamanla alışacaksın öyle hemen zaten olmaz sık sık yaparsan daha kolay alışırsın herkeste olmuştur mutluka ilk zamanlar kasılma sonradan geçiyor sen yendin artık en büyük sıkıntıyı aştın gerisi gelir merak etme tatlım

günaydın canım nasılsın

Hamilelik çok şükür güzel gidiyor. Bebişte ben de büyüyoruz

iyiyim canım çok şükür

büyüyün bakalım sağlıklı sıhhatli büyümeler

bende yeni başladım egzersize serçe parmakla başladım ama tam yapamadım çok kötü oluyorum beceremiyorum hergün egzersiz yamak şart dimi we belli bi süresi war mı? yenen arkadaşlar yardım edin bize yaa

mrblar dilekcim üzülme bak bende yeni başladım egzersize daha bir kere yaptım sonrada yapamadım...cesaretim kırılmıştı ama saolsun kılar moralimi ve umudumu yerine getirdiler pes etme sende sakın serce parmağı bile daha yapamıycam diye korkuyorum ben işarete gecmştim şimdi tembellikten onu da alamıoyurum ama cokcok egzersz yaparsak sabırla yenerz inşallah yalnız değilsin bak bende seninle aynı noktadayımmm....

kızlar günaydın işyerındeyım eşim agun aradı ve bugun bıtmesını istyrum aşkım sen yapablrsn dedıı bende kendımı hazır hissdedyrm ama tek sorun içimde degşk şeyler var ya anlamyrm ne bu :/

inşallah canım elimizden geldiğince denemeye çalışıyoruz evet en büyük sıkıntı bitti artık egzersiz yok onun düşüncesi yok çok rahatladım eşim zaten o kadarıyla bile yetiniyo kıyamam kasmasan kendini olur oda diyo

kızlar günaydın işyerındeyım eşim agun aradı ve bugun bıtmesını istyrum aşkım sen yapablrsn dedıı bende kendımı hazır hissdedyrm ama tek sorun içimde degşk şeyler var ya anlamyrm ne bu :/

Günaydın canım Ne kadar güzel sende tam olarak hazırsın artık İnş.bugün gelin olacaksın. İçindeki değişik şeyler heyecan canım. O tatlı bir heyecan Sanki ilk evlendiğin gece gibi Ben eşimle deneme yaptığım gece kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyordum Sormak istediğin birşey varsa sor canım cevaplarız

olmicak yıne korkucammı acaba tam hazrken dye çok kokrkyrm cnm ya :/

olmicak yıne korkucammı acaba tam hazrken dye çok kokrkyrm cnm ya :/

Korkacak hiçbirşey yok canım Kontrol tamamen sen de unutma :34 Omuzlarındaki yükü atacaksın. Gelin olduğun zaman ki mululuğunu huzurunu düşün Sonsuza dek vajiden kurtulacağını ve o yatağa mutlu mesut gireceğini düşün tatlım Bunlar bile eşinle deneme yapmaya yetecek sebepler inan bana

Son düzenleme:

bu cersrtm inşllh akşamda olur allhm yardım et sende çok sagol bitanem

evet 3 prmk yapıyorum ama galıba kokrtgm tek şey nasıl desem tam o an yine içimi korku kaplayıp çöekilmemden korkyrm cesrt lazım bana kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))

merak etme acı bile hissetmiceksin sadece kontrol sende olsun ilk denemede bende yeni yendim 3 parmaktayken önce egzersiz yaptım kendim sonra eş parmağı denedik egzersiz yaptığım pozisyondayken eşim parmağını çıkardı ve arkasından denedik ve çok rahat oldu sende istersen öle dene

Baharım teşekkür ederim , evet devam ettim pes ettim hatta regl olcaktım egzersize ara vermiştim , gelin oldum ertesi günde adet oldum :) seninde çok katkın tekrar teşekkür ederim , devamıda gelir inşallah canım :)

canım benm ya çok sagol ılgılendgn ıçın umarım olur bter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…