- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.701
%99,99 gelin oldum diyeceksin gibime geliyor sankiDualarım seninle canım. Rabbim yardımcısnız olsun inş.[/QUOT
canım bnm agzından bal damlıyooo yahuuu inşl olurm güzel dileklrn için çok sagolll
kızlar mrblar acil sorum war serapcım elabcım baharcım ve diğer tecrübeliler... suanda egzersz yapıodum işaret parmak jelledim iyice fakat bir bogumum itmeye çalişiyorum ama acayip yanma war yaa bu normal mii yanma oluo baskı en cok yanma...ve tahriş olcak diye korkuyorum çünkü kasıyorum zor gevsiyorum hatta gevseyemiyorum.. ve orada ufiak bir delik war parmagı o noktada mı ilerletmem lazım yaniii ufak delik mi asıl nokta dogru mu yapıorum vajinamın neresine bile iteceğimi tam olarak bilemiyorum ve yanma için ne diyosunuz...
Canıım tebrik ederim. Sabah yazını okuyunca çoook sevindim. Sen azmin zaferisin yaaaaaaaYılmadın devam ettin ve yendin vajiyi helal olsun Artık bu topicte efsane oldun inan bana Ayılan-bayılan-kendinden geçen Serap gelin oldu amaniiiiiiiiiiiin
içimde anlatılmaz bi huzur var cumartesi gelin oldum ama eşim pazar günü şehir dışına çıktı gelmesine 5 gün var daha gelince gene yapabilirim inşallah tedirginim acaba olmayacakmı dıye korkuyorum hala ara verildi ya inşallah sorun yaşamam bide ben git gel olayını yapamıyorum bu sorunu sizler nasıl aştınız benide bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar mrblar acil sorum war serapcım elabcım baharcım ve diğer tecrübeliler... suanda egzersz yapıodum işaret parmak jelledim iyice fakat bir bogumum itmeye çalişiyorum ama acayip yanma war yaa bu normal mii yanma oluo baskı en cok yanma...ve tahriş olcak diye korkuyorum çünkü kasıyorum zor gevsiyorum hatta gevseyemiyorum.. ve orada ufiak bir delik war parmagı o noktada mı ilerletmem lazım yaniii ufak delik mi asıl nokta dogru mu yapıorum vajinamın neresine bile iteceğimi tam olarak bilemiyorum ve yanma için ne diyosunuz...
canım benım ya hiç üzlme hepmız aynı derttn magdrz egzersızlere başla azimli ol ypıcaksn ınanıyrum herkeze ınat yapıcsksnYeni konu açamadım bu şekilde yazıyorum ben daha öncede yazmıştım 2,5 yıldır vajinismus hastasıyım ama benm 2-3 kez birleşmem oldu perşembe günü doktora gittim yine kadın doğum doktoruydu internette okumuştum kocaeli-gebzede oturuyorum ben burada bi bayan doktora birisi yorum yapmıştı ben o doktor sayesinde yendim diye doktor beni yine o çatala yatırdı ikinci kez yattım o çatala nefret ediyorum jel sürmek istedi ama bi kere değdi sadece hep ittim çektim kendimi bana gelen hastalara rahatça bakabiliyorum ve parmagımıda sokabiliyorum ama sen çok ileridüzeydesin dedi bana emla krem almamı söyledi onunla biraz dokunmaya çalışmamı rahatlamamı söyledi ama bu psikolojik bunalımı yenemiyorum beynim uğuşmuş sanki hiç hissetmiyorum inanırmısınız bu sorunum yüzüne arkadaş bile edinemedim kimseyle muhatap olmak istemiyorum çalışamıyorum bile maddi durumumuzda asgari ücret o yüzden iyi bi doktorada gidemiyorum bi kaç psikoloğa gittim burada benimle konuşmuyolar direk konuşup rahatlatmadan egzersizlere geçiyolar ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi derdimi sadece Allaha anlatabiliyorum rahatça bide sanal ortamda buraya ailelerimizde bu durumumu biliyolar maddi durumumuzu biliyolar ama kimsenin yardım ettiği yok oysa rahatça yardım edebilirler o yüzden nefret edr oldum herkesten eşim anlayışlı ama onun anlayışlı olması bana bi yük sanki bu konuyla sadece ben şu doktora gidelim dersem ilgileniyo geliyo benimle ama o kadar başka hiç ilgilenmiyo açmıyo konusunu yalnız hissediyorum kendimi şuan beynim başka alemlerde sanki dünya yaşanmaz hale geldi ne olur benimle konuşun dert ortağına ihtiyacım var
Yeni konu açamadım bu şekilde yazıyorum ben daha öncede yazmıştım 2,5 yıldır vajinismus hastasıyım ama benm 2-3 kez birleşmem oldu perşembe günü doktora gittim yine kadın doğum doktoruydu internette okumuştum kocaeli-gebzede oturuyorum ben burada bi bayan doktora birisi yorum yapmıştı ben o doktor sayesinde yendim diye doktor beni yine o çatala yatırdı ikinci kez yattım o çatala nefret ediyorum jel sürmek istedi ama bi kere değdi sadece hep ittim çektim kendimi bana gelen hastalara rahatça bakabiliyorum ve parmagımıda sokabiliyorum ama sen çok ileridüzeydesin dedi bana emla krem almamı söyledi onunla biraz dokunmaya çalışmamı rahatlamamı söyledi ama bu psikolojik bunalımı yenemiyorum beynim uğuşmuş sanki hiç hissetmiyorum inanırmısınız bu sorunum yüzüne arkadaş bile edinemedim kimseyle muhatap olmak istemiyorum çalışamıyorum bile maddi durumumuzda asgari ücret o yüzden iyi bi doktorada gidemiyorum bi kaç psikoloğa gittim burada benimle konuşmuyolar direk konuşup rahatlatmadan egzersizlere geçiyolar ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi derdimi sadece Allaha anlatabiliyorum rahatça bide sanal ortamda buraya ailelerimizde bu durumumu biliyolar maddi durumumuzu biliyolar ama kimsenin yardım ettiği yok oysa rahatça yardım edebilirler o yüzden nefret edr oldum herkesten eşim anlayışlı ama onun anlayışlı olması bana bi yük sanki bu konuyla sadece ben şu doktora gidelim dersem ilgileniyo geliyo benimle ama o kadar başka hiç ilgilenmiyo açmıyo konusunu yalnız hissediyorum kendimi şuan beynim başka alemlerde sanki dünya yaşanmaz hale geldi ne olur benimle konuşun dert ortağına ihtiyacım var
canım benim merhaba, biz sana hep desteğiz hep yanındayız. yapma böyle lütfen, bak ne güzel 2-3 kez birleşmen olmuş bunu biz henüz yapamadık bile, bununla bile mutlu olman lazım , artık bu düşünceyi kafandan atman lazım , her şey senin elinde dağıt kafanı. müzik dinle, dışarı çık yap bişeyler bunları düşünürsen zaten hiç kurtulamazsın. hepimiz aynı dönemden geçtik canım çok iyi anlıyorum seni ancak psikolojini düzeltmek senin elinde hhayat çok güzel , kendin için eşin için yaşamalısın :)))))))))))
kızlarrrrrr çokk mutluyummmmm 2. ilişkim de başarılı :):):):) zamanla düzelıyor lafını duydugumda anlayamıyodum... demekkı ılla yaşaamak gerekıyomuş :) bu kez gelgitlerde de daha iyiydi :) demekkı zamanla kaslarım esnıyo mu noluyo anlamadım :) ama bızde tek sıkntı hemenck penisi alamıyorum kızlarrrrrr :S önce bı kaç parmak aparat derken anca öyle penıs cok kolay oluyo. acaba ben mı kendımı oyle alştırdım onlara?? yoksa ilşkiye girmedıgım sürede vajınam yenıden küçülüyo mu :) off kendı kendımin doktoru oldum kafamdan nedenler uydurur oldum valla :)
kızlarrrrrrrrrrrrr cesaretttt ıstyrmmm sızden bugun denıcem eşimlee ve o aradı bugun btsın ıstyrm dedı ve bende aynı ıstyrm emla krem almıştım bgn kullncm ılk deneme dye ama csrtm saat gelkdıkce azalyr sankı ya of kendıme gıck olyrm ya
Canım tekrar tebriklerZamanla ilişkiler daha kolay ve daha rahat olacak. Düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışın tatlım.
Daha 2.denemen p...i hemen alamaman normal. Ön sevişmeyi uzun tutun biraz ve sen iyice gevşeyince ilişkiye girin canım. O zaman herşey daha kolay olur ve sen p...s girecek mi girdi mi stresini yaşamamış olursunVajina küçülmez canım o geçti gitti bitti artık O tarz düşünceleri kafandan çıkar at ve gelin olmanın huzurnu yaşa Artık eş denemesinden önce bence aparatla deneme yapma tatlım. 1-2 ilişkide daha kayganlaştırıcını kullan rahat etmen için. ama zaten zamanla sen kendiliğinden bırakacaksın ve herşey doğal olarak gelişecek
Canım tekrar tebriklerZamanla ilişkiler daha kolay ve daha rahat olacak. Düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışın tatlım.
Daha 2.denemen p...i hemen alamaman normal. Ön sevişmeyi uzun tutun biraz ve sen iyice gevşeyince ilişkiye girin canım. O zaman herşey daha kolay olur ve sen p...s girecek mi girdi mi stresini yaşamamış olursunVajina küçülmez canım o geçti gitti bitti artık O tarz düşünceleri kafandan çıkar at ve gelin olmanın huzurnu yaşa Artık eş denemesinden önce bence aparatla deneme yapma tatlım. 1-2 ilişkide daha kayganlaştırıcını kullan rahat etmen için. ama zaten zamanla sen kendiliğinden bırakacaksın ve herşey doğal olarak gelişecek
Arkadaşlar merhaba öncelikle bende aylardır takip ediyorum ve şimdi üye oldum.bunu başaran aslında o kadar çok insan var ki şuanda yaşayan herkesin atlatıcagına inanıyorum.bende 7 aylık evliyim ve hala kurtulamadım.üstüne pcos hastasıyım.sürekli bunları düşünmek ne kadar itici olsa da çabalamak şart.yenen arkadaşlar hangi yöntem veya hangi doktor yardımıyla olduğunu yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?