Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

içimde anlatılmaz bi huzur var cumartesi gelin oldum ama eşim pazar günü şehir dışına çıktı gelmesine 5 gün var daha gelince gene yapabilirim inşallah tedirginim acaba olmayacakmı dıye korkuyorum hala ara verildi ya inşallah sorun yaşamam bide ben git gel olayını yapamıyorum bu sorunu sizler nasıl aştınız benide bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar mrblar acil sorum war serapcım elabcım baharcım ve diğer tecrübeliler... suanda egzersz yapıodum işaret parmak jelledim iyice fakat bir bogumum itmeye çalişiyorum ama acayip yanma war yaa bu normal mii yanma oluo baskı en cok yanma...ve tahriş olcak diye korkuyorum çünkü kasıyorum zor gevsiyorum hatta gevseyemiyorum.. ve orada ufiak bir delik war parmagı o noktada mı ilerletmem lazım yaniii ufak delik mi asıl nokta dogru mu yapıorum vajinamın neresine bile iteceğimi tam olarak bilemiyorum ve yanma için ne diyosunuz...

canım günaydın , kendini kastığın için oluyodur yanma, öncelikle derin nefes al ve ıkın iyice orada küçük bir delik açılacak işte tam oraya girdir ucunu, sonra popoya doğru yön ver ,, doğru yer canım rahatllat kendini aç iyice bacaklarını , bir nefeste olsun bitsin bekliyorum seni hadiiiiiiiiiii

Yeni konu açamadım bu şekilde yazıyorum ben daha öncede yazmıştım 2,5 yıldır vajinismus hastasıyım ama benm 2-3 kez birleşmem oldu perşembe günü doktora gittim yine kadın doğum doktoruydu internette okumuştum kocaeli-gebzede oturuyorum ben burada bi bayan doktora birisi yorum yapmıştı ben o doktor sayesinde yendim diye doktor beni yine o çatala yatırdı ikinci kez yattım o çatala nefret ediyorum jel sürmek istedi ama bi kere değdi sadece hep ittim çektim kendimi bana gelen hastalara rahatça bakabiliyorum ve parmagımıda sokabiliyorum ama sen çok ileridüzeydesin dedi bana emla krem almamı söyledi onunla biraz dokunmaya çalışmamı rahatlamamı söyledi ama bu psikolojik bunalımı yenemiyorum beynim uğuşmuş sanki hiç hissetmiyorum inanırmısınız bu sorunum yüzüne arkadaş bile edinemedim kimseyle muhatap olmak istemiyorum çalışamıyorum bile maddi durumumuzda asgari ücret o yüzden iyi bi doktorada gidemiyorum bi kaç psikoloğa gittim burada benimle konuşmuyolar direk konuşup rahatlatmadan egzersizlere geçiyolar ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi derdimi sadece Allaha anlatabiliyorum rahatça bide sanal ortamda buraya ailelerimizde bu durumumu biliyolar maddi durumumuzu biliyolar ama kimsenin yardım ettiği yok oysa rahatça yardım edebilirler o yüzden nefret edr oldum herkesten eşim anlayışlı ama onun anlayışlı olması bana bi yük sanki bu konuyla sadece ben şu doktora gidelim dersem ilgileniyo geliyo benimle ama o kadar başka hiç ilgilenmiyo açmıyo konusunu yalnız hissediyorum kendimi şuan beynim başka alemlerde sanki dünya yaşanmaz hale geldi ne olur benimle konuşun dert ortağına ihtiyacım var

Haklısın vallahi, ayılan bayılan efsane serapppppppppp , ne efsane ama

Canım tebrik ederim seni.Huzurlu mutlu günlerin daim olsun inş

Birkere ilişkiye girdiğin zaman devamı da geliyor canım. Korkmana ve gereksiz yere endişelenmene yok Eğer çok tedirgin olursan ilişkiden önce en son yaptığın egzersizi tekrarlarsın ve daha sonra ilişkiye girersin. Git-gelleri yavaş yavaş yapın canım. Sen ne kadar rahat olursan gitgellerde o kadar kolay olur. Düzenli olarak ilişkiye girerseniz herşey çok yakın zamanda düzene girer

Canım yanma hissi ve baskı hissetmen çok normal korkma sakın. Egzersiz yaparken başka şeye odaklan. Müzik dinle-film izle. Vajiye odaklarnırsan kasarsın kendini. Evet canım o delikten parmağını sokacaksın ve yavaş yavaş popona doğru ittireceksin. Ağızdan deriiiiiiiiin nefes al ve burundan verirken parmağını ittir canım. Nefes egzersizi çok önemli tatlım unutma

canım benım ya hiç üzlme hepmız aynı derttn magdrz egzersızlere başla azimli ol ypıcaksn ınanıyrum herkeze ınat yapıcsksn

canım dogru ilerliyorsun orası tam oraya gelinse ıkın ve iteklemeye çalış girdıgını göreceksin zamanla o yanma azalır bişey hissetmezsin hadı gayret çozeceksin bu işi

canım benim merhaba, biz sana hep desteğiz hep yanındayız. yapma böyle lütfen, bak ne güzel 2-3 kez birleşmen olmuş bunu biz henüz yapamadık bile, bununla bile mutlu olman lazım , artık bu düşünceyi kafandan atman lazım , her şey senin elinde dağıt kafanı. müzik dinle, dışarı çık yap bişeyler bunları düşünürsen zaten hiç kurtulamazsın. hepimiz aynı dönemden geçtik canım çok iyi anlıyorum seni ancak psikolojini düzeltmek senin elinde hhayat çok güzel , kendin için eşin için yaşamalısın :)))))))))))

dün akşam kegel egzersizlerine başlamayı denedim kasıp gevşetme onda bile zorlanıyorum bu normalmi bi kerede aynayla bakmayı dendim ıkındığımda açılıyo ama dokunamıyorum bilmiyorum azim etmediğimdenmi yapamayacğıma inandırmışım kendimi asla oraya bişey sokamam diyorum halbuki ben p..i içime aldım o deneyimi yaşadım çok zevk aldığım zamanda oldu ama neden böle oldu anlamıyorum
çok tuhaf geliyo bana bu hissi bilip vajinin içinin kapalı bi kutu olduğu düşüncesi ayrıca o emla kremi sürsem faydası olurmu nasıl bi his oluyo sürünce uğuşturduğunda o korku hafifliyomu

teşekkür ederim arkadaşım evet ben bu hissi biliyorum ama nedense bende yaşadım bu sorunu araya adet dönemim girmişti sanırım ara verince böyle oldu ilk zamanlar evliliğimin.bu psikoloji çok kötü ruhsal bunalım herşeyden zormuş biliyrum dünyada seninkide dertmiymiş diyecek o kadar kötü durumda olan kişi vardırki ama her insan yaşadığını biliyo.İnsanın evliliğini yaşayamaması insanlara mutlu rolü oynaması her bebek gördüğünde önce eşinin tepkilerine bakıp sonra üzülmesi okadar zorki.

kızlarrrrrr çokk mutluyummmmm 2. ilişkim de başarılı :):):):) zamanla düzelıyor lafını duydugumda anlayamıyodum... demekkı ılla yaşaamak gerekıyomuş :) bu kez gelgitlerde de daha iyiydi :) demekkı zamanla kaslarım esnıyo mu noluyo anlamadım :) ama bızde tek sıkntı hemenck penisi alamıyorum kızlarrrrrr :S önce bı kaç parmak aparat derken anca öyle penıs cok kolay oluyo. acaba ben mı kendımı oyle alştırdım onlara?? yoksa ilşkiye girmedıgım sürede vajınam yenıden küçülüyo mu :) off kendı kendımin doktoru oldum kafamdan nedenler uydurur oldum valla :)

Canım tekrar tebrikler Zamanla ilişkiler daha kolay ve daha rahat olacak. Düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışın tatlım.
Daha 2.denemen p...i hemen alamaman normal. Ön sevişmeyi uzun tutun biraz ve sen iyice gevşeyince ilişkiye girin canım. O zaman herşey daha kolay olur ve sen p...s girecek mi girdi mi stresini yaşamamış olursun Vajina küçülmez canım o geçti gitti bitti artık O tarz düşünceleri kafandan çıkar at ve gelin olmanın huzurnu yaşa Artık eş denemesinden önce bence aparatla deneme yapma tatlım. 1-2 ilişkide daha kayganlaştırıcını kullan rahat etmen için. ama zaten zamanla sen kendiliğinden bırakacaksın ve herşey doğal olarak gelişecek

kızlarrrrrrrrrrrrr cesaretttt ıstyrmmm sızden bugun denıcem eşimlee ve o aradı bugun btsın ıstyrm dedı ve bende aynı ıstyrm emla krem almıştım bgn kullncm ılk deneme dye ama csrtm saat gelkdıkce azalyr sankı ya of kendıme gıck olyrm ya

canım bak korkcak bişi yok inan sen üç parmak egzersizi yapıyosun penis ondan çok çok daha kolay. at kafandan bu yapamicam olmicak düşüncesini.kendine inan we güwen olcak de. eşine yaşatcağın mutluluğu düşün. kendi mutluluğunu, erişeceğin iç huzurunu düşün. olmicak bişi değil bak biz ölmedik yaşıyoruz sana da bişi olmaz korkma

Arkadaşlar merhaba öncelikle bende aylardır takip ediyorum ve şimdi üye oldum.bunu başaran aslında o kadar çok insan var ki şuanda yaşayan herkesin atlatıcagına inanıyorum.bende 7 aylık evliyim ve hala kurtulamadım.üstüne pcos hastasıyım.sürekli bunları düşünmek ne kadar itici olsa da çabalamak şart.yenen arkadaşlar hangi yöntem veya hangi doktor yardımıyla olduğunu yazarsa sevinirim.

ay sen çok yaşaaa be güzelimm:) bende sanıom kı yapmadıkça küçülüo vajınam :):):)):) gerçi zaten bızım ilşki sırasında bı sıkıntı kalmadı öncesi sorun:)doğru ama ya şu aparatları hayatmdan çıkarsam onlara bağlı olmadıgımı düşünsem tamamdır :) bıde bende ole çok büyük bi zevk olmuo şmdilik. bu baştayken herkeste mı böyle ?

O aparatları nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar ? Bu arada hayırlı olsun sonsuz mutluluklar :)

hoş geldin canımm geçmiş olsun öncelikle.siteyi takip ettiğine göre egzersizlerden haberin wardır. burdaki çoğu arkadaş parmak ya da mum vb. aparat egzersizleri sayesinde yendi. egzersiz yapmayı denedin mi hiç ne aşamadasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…