- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.721
kızlar mrblar acil sorum war serapcım elabcım baharcım ve diğer tecrübeliler... suanda egzersz yapıodum işaret parmak jelledim iyice fakat bir bogumum itmeye çalişiyorum ama acayip yanma war yaa bu normal mii yanma oluo baskı en cok yanma...ve tahriş olcak diye korkuyorum çünkü kasıyorum zor gevsiyorum hatta gevseyemiyorum.. ve orada ufiak bir delik war parmagı o noktada mı ilerletmem lazım yaniii ufak delik mi asıl nokta dogru mu yapıorum vajinamın neresine bile iteceğimi tam olarak bilemiyorum ve yanma için ne diyosunuz...
Arkadaşlar merhaba öncelikle bende aylardır takip ediyorum ve şimdi üye oldum.bunu başaran aslında o kadar çok insan var ki şuanda yaşayan herkesin atlatıcagına inanıyorum.bende 7 aylık evliyim ve hala kurtulamadım.üstüne pcos hastasıyım.sürekli bunları düşünmek ne kadar itici olsa da çabalamak şart.yenen arkadaşlar hangi yöntem veya hangi doktor yardımıyla olduğunu yazarsa sevinirim.
hoş geldin canımm geçmiş olsun öncelikle.siteyi takip ettiğine göre egzersizlerden haberin wardır. burdaki çoğu arkadaş parmak ya da mum vb. aparat egzersizleri sayesinde yendi. egzersiz yapmayı denedin mi hiç ne aşamadasın canım?
içimde anlatılmaz bi huzur var cumartesi gelin oldum ama eşim pazar günü şehir dışına çıktı gelmesine 5 gün var daha gelince gene yapabilirim inşallah tedirginim acaba olmayacakmı dıye korkuyorum hala ara verildi ya inşallah sorun yaşamam bide ben git gel olayını yapamıyorum bu sorunu sizler nasıl aştınız benide bilgilendirirseniz sevinirim
kegel egzersızlerıyle başla. serçe parmak işaret parmak çift parmak 3 parmak ve aparatlarla devam et. ben oyle yendım. üstelık çok aşırı korkak bırıydım bu konuda...ama ınan bır parmagı yapınca zamanla hepsi oluyo. ve 3 parmagımla egzersızı başardıgım gğn mutluluktan uçuyodum... doktor sitesinde yeşim yerçok dıye bı kadın dogum uzmanı var istanbulda kendısı. ben 3 parmagı başardıgım gun dırek ona mesaj attım. ve 3 parmak ilişkiıye gırmek ıcın muthiş bısey kayganlaştırıcılarla çok rahat ılişki olur demıstı. bu mesaj bana cıdden bi güç oldu. bıde bu işin uzmanı sonucta tamamen güvendım... buraya da sık sık gır. cunku senın gıbı bisürü gelın var burda. herkesın sorunu hemen hemen aynı ve her anlamda destek alablırsın.. kendı adıma herzaman yardımcı olurum. dediğim gıbı aparatlarları da denedıkten sonra hemencık oldu benım :) hatta daha yeni başardım :):):) valla bu tamamen ıstege baglı bısey... çözümü okdr kolay olan pskolojık bısey bu...
canımsın , hep dualarımdasın merak etme, bende gelin oldum dün, bugün regl oldum :) ama hedef koy kendine bu ay deme daha, en geç 15 ine kadar bitsin bu iş olur mu ?
utan utan hemde çok utanne kişiler geldi hepsi senden önce yendi bende mi senden önce gelmiştim acaba çocuk yapcam nerdeyse sen daha yenmedin sana verdiğim tarihi unutma o tarihe kadar yenmesen elimden çekeceğin var
kızlarrrrrrrrrrrrr cesaretttt ıstyrmmm sızden bugun denıcem eşimlee ve o aradı bugun btsın ıstyrm dedı ve bende aynı ıstyrm emla krem almıştım bgn kullncm ılk deneme dye ama csrtm saat gelkdıkce azalyr sankı ya of kendıme gıck olyrm ya
ay sen çok yaşaaa be güzelimm:) bende sanıom kı yapmadıkça küçülüo vajınam :):):)):) gerçi zaten bızım ilşki sırasında bı sıkıntı kalmadı öncesi sorun:)doğru ama ya şu aparatları hayatmdan çıkarsam onlara bağlı olmadıgımı düşünsem tamamdır :) bıde bende ole çok büyük bi zevk olmuo şmdilik. bu baştayken herkeste mı böyle ?
bu kadarını yapabiliyrsan bence birazcık çalışmayla gelin oalbilrsin. yanma hepimzde oluyor canım. muhtemelen yanlış yöne ittirdiğinden oluyordur. yönü popoya doğru eğimli olcak düz ittimiceksin yani.işaret parmağı yapablyorsan orta parmağnı dene. sonra da iki parmak we üç parmak almayı deniceksin. istersen muma peçete sarıp kalınlaştırarak streçleyip aparat da yapabilrsin. hijyenik olması için üstüne prezervatif geçir egzerzi yaparken tmm mı canımCanım teşekkür ederim benim düzey aslında ileri alttan ultrason baktırabiliyorum işaret parmağını tamamen sokabiliyorum penisin şapkasının biraz ilerisini alıyorum fakat yanma oluyor daha ileriye geçemiyorum.nasıl olacak bitecek bilemedim.
ne güzel bence o kadar da ileri sewiye değilsin. bu kadarını yapabiliyrsan bence birazcık çalışmayla gelin oalbilrsin. yanma hepimzde oluyor canım. muhtemelen yanlış yöne ittirdiğinden oluyordur. yönü popoya doğru eğimli olcak düz ittimiceksin yani.işaret parmağı yapablyorsan orta parmağnı dene. sonra da iki parmak we üç parmak almayı deniceksin. istersen muma peçete sarıp kalınlaştırarak streçleyip aparat da yapabilrsin. hijyenik olması için üstüne prezervatif geçir egzerzi yaparken tmm mı canım
günaydın kızlarrr kız elab yine bana ordan bulaşmadan duramadın demi ama valla bak bu bulaşmaların sayesinde yenicem birgün kızzgörümce dün gitti bugün boştayım ay karnımda bi ağrıyo regl oldum oalcağım yani ama söz verdim diye egzersizimi de yapıcam ama sözüm söz bu ay bitmeli bu iş canım inşallah desteklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin valla bu iş çok uzadı yeterr yahu
Kesinlikle psikolojik.ben alttan ultrasonlar baktırabiliyorum az öncende yazdım işaret parmağını tamamen sokabiliyorum ama penisin hepsi girmiyor yanıyor aniden mi yapmak gerekiyor çünkü yavaş yavaş olunca sızlıyor.[
sızlıyor dediğin şey başladıgı gıbı penısı popoya doğru eğimli bi şekılde ıtersen tamamı girer. benım de bı kere oyle oldu. vajına bı kısımdan sonra aşağı dogru eğimli. bız dik ittirdiğimiz için canımız yanıo. halbukı orda sinir fln yok kı acı olsun. tekniğimiz yanlş cnm :) dediğim gibi eğimli ittirin
İnan 3 ay önce vibratör bile aldım :) ama bugün mum alıp biraz kalın onla denicem.uzadıkca üzüyor çünkü Allah kimseye vermesin hakikaten.çok zor bi psikolojiye sürüklüyor insanı
Kesinlikle psikolojik.ben alttan ultrasonlar baktırabiliyorum az öncende yazdım işaret parmağını tamamen sokabiliyorum ama penisin hepsi girmiyor yanıyor aniden mi yapmak gerekiyor çünkü yavaş yavaş olunca sızlıyor.[
sızlıyor dediğin şey başladıgı gıbı penısı popoya doğru eğimli bi şekılde ıtersen tamamı girer. benım de bı kere oyle oldu. vajına bı kısımdan sonra aşağı dogru eğimli. bız dik ittirdiğimiz için canımız yanıo. halbukı orda sinir fln yok kı acı olsun. tekniğimiz yanlş cnm :) dediğim gibi eğimli ittirin
Bendede yani olacak olmak korkusuyla beceremedik bi türlü :) denicem inşallah halletmek istiyorum bıktım ya
arkadaşlar emla kremi kullanan varmı nasıl bi his bırakıyo sürünce yakıyomu korku hissini birazcık olsun hafifletiyomu
canım bak korkcak bişi yok inan sen üç parmak egzersizi yapıyosun penis ondan çok çok daha kolay. at kafandan bu yapamicam olmicak düşüncesini.kendine inan we güwen olcak de. eşine yaşatcağın mutluluğu düşün. kendi mutluluğunu, erişeceğin iç huzurunu düşün. olmicak bişi değil bak biz ölmedik yaşıyoruz sana da bişi olmaz korkma
korkak adın gibi korkma sakın korkacak inan hiçbişey yok yapınca bumuymuş diyeceksin bak yenen herkes bunu dedi inşallah bugün gelinsin bak eşinde çok istemiş seni bu kadar beklemiş bugün sen ona bu mutluluğu yaşatmalısın bunu ona borçlusun hem hazırmışsın da öncesinde egzersizini yap gevşemek için duşta alabilirsin kasma derin nefes al ver ve ıkın her pozisyonu da dene üstte yüzün dönük sırtın dönük sonra altta yatak ucunda birinde olacaktır pes etme sakın emlayı da vaji içine de sür kolay olacaktır bende ilk yenince sürmüştüm canım hadi bakalım Allah kolaylık versin
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım sayfaları okumaya çalıştım ama malum çok hızlı ilerliyor takip etmek çok güç, başardığımı kısaca haber vermiştim ayrıntıları dönünce yazacağımı söylemiştim. 23 Nisan hazır tatilken o gün kendimi çok hazırladım ve olacağına şartlandım egzersiz aparat derken olmamış bişey oldu 12 cm lik aparatta biraz tahriş oldum, o kadar kendimi hazırlamıştımki tahrişi mahrişi umursamadım bi cesaret geldi birde ogün 5 günlüğüne şehirdışına çıkacaktım ve eşim evde kalacaktı gitmeden ona teselli armağanı vermek istiyodum, baktım o tahrişle olmuyor moralim bozulacak getirdim emlayı sürdüm aslında normalde onsuzda olurdu ama dedim ya o gün küçük bir talihsizliktir oldu işte emlayı sürdüm eşimede dikliği sağlamak için eczaneden ilaç almıştık çünkü tam ben cesaretimi toplandımmı o sönüveriyordu ilacıda alınca o sorunuda ortadan kaldırdık ben diyarın yaptığı gibi koltuğun ucunda sırtımda yastık egzersizimi yapıp çıkarır çıkarmaz p. i soktuk yavaş yavaş ve oldu hem egzersizlerin hemde emlanın sayesinde o kadar heyecana rağmen oluverdi... insan gözüyle görse inanmıyor ya bende ole oldum nefesim sıklaştı gözlerim yaşardı oldumu oldumu diye sayıklıyodum inanamıyodum ama sıfırlandığını gördüm ve rahat ettim. tabi eşimin aldığı ilaç 3 gün yan etki yaptı orası ayrı ama oda hiç umursamadı oldu ya bidahakine inşallah normal yaparız, hem ilaçsız hem emlasız bundan sonra sabahlar olmasın... he bu arada o zafer sarhoşluğuyla otobüsü kaçırdığımıda itiraf etmeliyim
23 nisan neşe doluyor insan olduk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?