Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yanma kasmandan olmuş olabilir inşallah tahriş olmamışsındır. Aynen dediğin gibi o küçççük delik o var ya o işte o ama öyle bir esniyor ki düşün çocuk çıkıyo ordan öyle küçük olduğuna bakma ve popo yönüne yapcan

kegel egzersızlerıyle başla. serçe parmak işaret parmak çift parmak 3 parmak ve aparatlarla devam et. ben oyle yendım. üstelık çok aşırı korkak bırıydım bu konuda...ama ınan bır parmagı yapınca zamanla hepsi oluyo. ve 3 parmagımla egzersızı başardıgım gğn mutluluktan uçuyodum... doktor sitesinde yeşim yerçok dıye bı kadın dogum uzmanı var istanbulda kendısı. ben 3 parmagı başardıgım gun dırek ona mesaj attım. ve 3 parmak ilişkiıye gırmek ıcın muthiş bısey kayganlaştırıcılarla çok rahat ılişki olur demıstı. bu mesaj bana cıdden bi güç oldu. bıde bu işin uzmanı sonucta tamamen güvendım... buraya da sık sık gır. cunku senın gıbı bisürü gelın var burda. herkesın sorunu hemen hemen aynı ve her anlamda destek alablırsın.. kendı adıma herzaman yardımcı olurum. dediğim gıbı aparatlarları da denedıkten sonra hemencık oldu benım :) hatta daha yeni başardım :):):) valla bu tamamen ıstege baglı bısey... çözümü okdr kolay olan pskolojık bısey bu...

Canım teşekkür ederim benim düzey aslında ileri alttan ultrason baktırabiliyorum işaret parmağını tamamen sokabiliyorum penisin şapkasının biraz ilerisini alıyorum fakat yanma oluyor daha ileriye geçemiyorum.nasıl olacak bitecek bilemedim.

canım tebrik ederim seni Allah başka dert vermesin

canım ara verince korkma sen artık vajiyi yendin çünkü artık oraya birşeyin girebileceğini beynine kanıtladın yani korkma olmaz diye gitgellerde zamanla olacaktır canım yavaş yavaş yapın ama sen o sırada kendini kasma rahat ol daha kolay olur

Kesinlikle psikolojik.ben alttan ultrasonlar baktırabiliyorum az öncende yazdım işaret parmağını tamamen sokabiliyorum ama penisin hepsi girmiyor yanıyor aniden mi yapmak gerekiyor çünkü yavaş yavaş olunca sızlıyor.

canımsın , hep dualarımdasın merak etme, bende gelin oldum dün, bugün regl oldum :) ama hedef koy kendine bu ay deme daha, en geç 15 ine kadar bitsin bu iş olur mu ?

utan utan hemde çok utan ne kişiler geldi hepsi senden önce yendi bende mi senden önce gelmiştim acaba çocuk yapcam nerdeyse sen daha yenmedin sana verdiğim tarihi unutma o tarihe kadar yenmesen elimden çekeceğin var

günaydın kızlarrr kız elab yine bana ordan bulaşmadan duramadın demi ama valla bak bu bulaşmaların sayesinde yenicem birgün kızz görümce dün gitti bugün boştayım ay karnımda bi ağrıyo regl oldum oalcağım yani ama söz verdim diye egzersizimi de yapıcam ama sözüm söz bu ay bitmeli bu iş canım inşallah desteklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin valla bu iş çok uzadı yeterr yahu

korkak adın gibi korkma sakın korkacak inan hiçbişey yok yapınca bumuymuş diyeceksin bak yenen herkes bunu dedi inşallah bugün gelinsin bak eşinde çok istemiş seni bu kadar beklemiş bugün sen ona bu mutluluğu yaşatmalısın bunu ona borçlusun hem hazırmışsın da öncesinde egzersizini yap gevşemek için duşta alabilirsin kasma derin nefes al ver ve ıkın her pozisyonu da dene üstte yüzün dönük sırtın dönük sonra altta yatak ucunda birinde olacaktır pes etme sakın emlayı da vaji içine de sür kolay olacaktır bende ilk yenince sürmüştüm canım hadi bakalım Allah kolaylık versin

Son düzenleme:

Canım zevk alma olayı zamanla olacak. Ne zamanki tam olarak rahat olacaksın ve farklı pozisyonlar deneyeceksin işte o zaman zevk almaya da başlayacaksın. Acele etme o da olur zamanla

bu kadarını yapabiliyrsan bence birazcık çalışmayla gelin oalbilrsin. yanma hepimzde oluyor canım. muhtemelen yanlış yöne ittirdiğinden oluyordur. yönü popoya doğru eğimli olcak düz ittimiceksin yani.işaret parmağı yapablyorsan orta parmağnı dene. sonra da iki parmak we üç parmak almayı deniceksin. istersen muma peçete sarıp kalınlaştırarak streçleyip aparat da yapabilrsin. hijyenik olması için üstüne prezervatif geçir egzerzi yaparken tmm mı canım

Son düzenleme:

İnan 3 ay önce vibratör bile aldım :) ama bugün mum alıp biraz kalın onla denicem.uzadıkca üzüyor çünkü Allah kimseye vermesin hakikaten.çok zor bi psikolojiye sürüklüyor insanı

sana bulaşmadan duramıyom ne yapim sen gelin olana kadarda bulaşacam ama sende iş yok işte yine başlamış bahaneleri yok karnım ağrıyo yok öyle böyle msnde bana verdiğin tarihi unutma verdiğin sözleri unutma bak burda bir bir dökerim haa ona göre

İnan 3 ay önce vibratör bile aldım :) ama bugün mum alıp biraz kalın onla denicem.uzadıkca üzüyor çünkü Allah kimseye vermesin hakikaten.çok zor bi psikolojiye sürüklüyor insanı

aynen öyle canım uzadıkça uzuyor sürekli bi erteleme içerisinde oluyoruz. ama inan korktğmuz kadar büyük bişi değil. hatta hiçbişi değil :)) egzersiz yaparken nefes egzersizlerini de yap. derin nefes al we werirken aparatnı ittirmeye çalış. bi de unutmadan, jelleyip yaparsan daha iyi olur tabi :)

arkadaşlar emla kremi kullanan varmı nasıl bi his bırakıyo sürünce yakıyomu korku hissini birazcık olsun hafifletiyomu

canım ben kullanmıştım öyle aman aman yakmadı beni yani tabi ki de biraz yanma oluyo ama çok değil sonra uyuşuyo zaten ben ilk yendiğim gece sürmüştüm sonrasında bıraktım deneyebilirsin yani

canım bgn denıcem ve akşam olursa yaprsM GCE kaç olursa olsun burya yazcsm

Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım sayfaları okumaya çalıştım ama malum çok hızlı ilerliyor takip etmek çok güç, başardığımı kısaca haber vermiştim ayrıntıları dönünce yazacağımı söylemiştim. 23 Nisan hazır tatilken o gün kendimi çok hazırladım ve olacağına şartlandım egzersiz aparat derken olmamış bişey oldu 12 cm lik aparatta biraz tahriş oldum, o kadar kendimi hazırlamıştımki tahrişi mahrişi umursamadım bi cesaret geldi birde ogün 5 günlüğüne şehirdışına çıkacaktım ve eşim evde kalacaktı gitmeden ona teselli armağanı vermek istiyodum, baktım o tahrişle olmuyor moralim bozulacak getirdim emlayı sürdüm aslında normalde onsuzda olurdu ama dedim ya o gün küçük bir talihsizliktir oldu işte emlayı sürdüm eşimede dikliği sağlamak için eczaneden ilaç almıştık çünkü tam ben cesaretimi toplandımmı o sönüveriyordu ilacıda alınca o sorunuda ortadan kaldırdık ben diyarın yaptığı gibi koltuğun ucunda sırtımda yastık egzersizimi yapıp çıkarır çıkarmaz p. i soktuk yavaş yavaş ve oldu hem egzersizlerin hemde emlanın sayesinde o kadar heyecana rağmen oluverdi... insan gözüyle görse inanmıyor ya bende ole oldum nefesim sıklaştı gözlerim yaşardı oldumu oldumu diye sayıklıyodum inanamıyodum ama sıfırlandığını gördüm ve rahat ettim. tabi eşimin aldığı ilaç 3 gün yan etki yaptı orası ayrı ama oda hiç umursamadı oldu ya bidahakine inşallah normal yaparız, hem ilaçsız hem emlasız bundan sonra sabahlar olmasın... he bu arada o zafer sarhoşluğuyla otobüsü kaçırdığımıda itiraf etmeliyim
23 nisan neşe doluyor insan olduk bizde

peki emla gerçektn ışe yarıyrmu cnm

canım tekrar gözün aydın Allah başka sıkıntı vermesin otobüsü kaçırsan da değmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…