- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.741
sana bulaşmadan duramıyom ne yapimsen gelin olana kadarda bulaşacam ama sende iş yok işte yine başlamış bahaneleri yok karnım ağrıyo yok öyle böyle msnde bana verdiğin tarihi unutma verdiğin sözleri unutma bak burda bir bir dökerim haa ona göre
peki emla gerçektn ışe yarıyrmu cnm
kız tamamm aboo ama daha regl olmadım belki o tarihe regl li olurum şuna bak hele bana azıcık o konuda rahatlık ver hocam
Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Ben yenmiştim biliyorsunuz. Şimdi normal bir ilişki yaşabiliyoruz eşimle. Yani ben bişey anlamıyorum işte ama o anlıyor demekki:) çok şükür ki artık böyle bir sorunum kalmadı......çok mutluyum:)
cankuşlar ben geldimmmm
herkes burda ne güzel ya
nasılsınız?cecem hanım elab hanım bahar hanım ve diğer hanımlar?
canım valla ben ilk gün sürdüm uyuşuyo biraz insanı psikolojikmen de belki rahatlatıyordur acıyacak hissini atıyorsundur belkide yine de az yanmam olmuştu ama sonrasında sürmedim alışmamak için tabi size kalmış birşey ben sürdüm bana kadın doğum vermişti yapamadığımı söyleyince o al dedi aldım bende uyguladım[/Qö
arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum peki o emlayı sürdüğünde kasılsan bile o şekilde girdiğinde acı hissetmiyormusun
cankuşlar ben geldimmmm
herkes burda ne güzel ya
Merhaba minaaaaa:)
hoşgeldin tatlım ben iyiyim adıma sen nasılsın bakalım
Hoşgeldin sefalar getirdin canım
Bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım
canım valla ben ilk gün sürdüm uyuşuyo biraz insanı psikolojikmen de belki rahatlatıyordur acıyacak hissini atıyorsundur belkide yine de az yanmam olmuştu ama sonrasında sürmedim alışmamak için tabi size kalmış birşey ben sürdüm bana kadın doğum vermişti yapamadığımı söyleyince o al dedi aldım bende uyguladım[/Qö
arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum peki o emlayı sürdüğünde kasılsan bile o şekilde girdiğinde acı hissetmiyormusun
sağol canım
acı yok acı diye bişey yok canım olursa da yanmadır o oda az dayanılmayacak birşey değil canım korkacak hiçbişey yok ben kendimi psikolojikmen rahatlatmak için sürdüm emlayı sonra diğerlerinde ne emla ne jel kullanmadım yani emlaya şartlama kendini canım acı falan da yok kim diyosa yalan diyo yapınca bumuymuş diyeceksin
hoşbuldum canım.hamilelik nasıl gidiyor?
bende çok iyiyim kızlar.hava çok güzel içim kıpır kıpır bi enerjiğim.
kaçak elab tatil yaptın haaa.kocişe gittin seni seni
aynen öyle kaçtım kocişene yapim bırakıp gitmiş beni dayanamadım gittim bende yanına
Canım önemli olan burayı bulmuş olman öncesini düşünme hiç
Biz burda egzersizlerde birkaç alternatifle devam ediyoruz. Kendi parmağımızla-aparatla yada eş parmağıyla. Sana şunu söyleyebilirim eş parmağıyla yapabilenler daha çabuk ilerleyebiliyorlar ve eş denemesini daha çabuk yapıyorlar. Eşinin iki parmağını alabildiğin zaman eş denemesine geç canım. Zaten sen p...s başı alabiliyormuşsun. Zor olanı yapabiliyorsun. Azcık daha esnetirsen gerisi daha kolay olur.
cankuşlar ben geldimmmm
herkes burda ne güzel ya
tamam ne konuştuk olana kadar egzersizde yapcan deneme de zaten sana reglken yap diyen yok lafı başka anlama rahatlığı verdik yeterince sana artık rahatlık yok sadece reglken yapmayacan öncesi sonrası full egzersiz ve deneme
sağol canım
acı yok acı diye bişey yok canım olursa da yanmadır o oda az dayanılmayacak birşey değil canım korkacak hiçbişey yok ben kendimi psikolojikmen rahatlatmak için sürdüm emlayı sonra diğerlerinde ne emla ne jel kullanmadım yani emlaya şartlama kendini canım acı falan da yok kim diyosa yalan diyo yapınca bumuymuş diyeceksin
çok teşekkür ederim canım ben parmak egzersizlerini yapamadım daha başlayamadım bii türlü ama bi kere daha eşimle o kremle denemek istiyorum kafamı birazcık olsun rahatlattım sayenizde belki olur benim eşim 85 kilo bense 42 kiloyum pozisyon sıkıntımda var kontrolün eşimde olmasını istiyorum sırt üstü de yüzüstüde eşim ağırlığını verdiği için olmuyo üstede ben cıkamıyorum napcaz bilmiyorum
Allah bozmasın.Hamilelik güzel gidiyor çok şükür canım
oohhhh sefan olsun.aynen öyle kaçtım kocişene yapim bırakıp gitmiş beni dayanamadım gittim bende yanına
hoşgeldin minnoş zayıfladınmı kızsüper zayıfla yöntemi buldum özelden yazıyım sana dur bakım
Allah bozmasın.
oohhhh sefan olsun.
yok kız daha değil.anam 1 hafta oldu.regl girdi.sen naptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?