Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız tamamm aboo ama daha regl olmadım belki o tarihe regl li olurum şuna bak hele bana azıcık o konuda rahatlık ver hocam

peki emla gerçektn ışe yarıyrmu cnm

canım valla ben ilk gün sürdüm uyuşuyo biraz insanı psikolojikmen de belki rahatlatıyordur acıyacak hissini atıyorsundur belkide yine de az yanmam olmuştu ama sonrasında sürmedim alışmamak için tabi size kalmış birşey ben sürdüm bana kadın doğum vermişti yapamadığımı söyleyince o al dedi aldım bende uyguladım

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Ben yenmiştim biliyorsunuz. Şimdi normal bir ilişki yaşabiliyoruz eşimle. Yani ben bişey anlamıyorum işte ama o anlıyor demekki:) çok şükür ki artık böyle bir sorunum kalmadı......çok mutluyum:)

kız tamamm aboo ama daha regl olmadım belki o tarihe regl li olurum şuna bak hele bana azıcık o konuda rahatlık ver hocam

tamam ne konuştuk olana kadar egzersizde yapcan deneme de zaten sana reglken yap diyen yok lafı başka anlama rahatlığı verdik yeterince sana artık rahatlık yok sadece reglken yapmayacan öncesi sonrası full egzersiz ve deneme

ne güzel canım Allah mutluluğunu daim etsin hep diyorum bu mutluluk anlatılmaz yaşanır

Son düzenleme:

Herkese merhaba, iyi haftalar. Ne yazık ki düzenli olarak takip edemiyorum forumu Kendi basına olan hiçbir egzersizi ben yapamıyorum elim gitmiyor. Esimin parmaklarında sorun yok ama. Bu sekilde ilerleyemiyorum ne yazık ki ne mum ne de farklı bi aparat egzersiz yöntemim olamıyor. Ne yapabilirim konusunda destek/yönlendirme rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Umarım gelinlerin arasına ben de en kısa zamanda katılabilirim...

cankuşlar ben geldimmmm
herkes burda ne güzel ya
nasılsınız?cecem hanım elab hanım bahar hanım ve diğer hanımlar?

hoşgeldin minnoş zayıfladınmı kız süper zayıfla yöntemi buldum özelden yazıyım sana dur bakım

tamam apla gel öpeyimm

Allah bozmasın.

oohhhh sefan olsun.

yok kız daha değil.anam 1 hafta oldu.regl girdi.sen naptın.

benimde 10 gün oldu zayıflamadım ama vucudum baya toparlandı sporu hiç bırakmadım canım yürüyüş hareket şimdi bu sana özelden yazdığım yönteme başladım bakalım ne olcak o sayede fazlalıklarda gider inşallah

kızlar eve gidince akşam 10 a gdcem malum anca işlrm btyo eve gdnce yemk ycem duş alıcam emla kremimi ve kas gevşeticmi içcm sonra bu işini btrcem ınşl önermk ıstdgnz bşy wrmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…