- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.761
benimde 10 gün oldu zayıflamadım ama vucudum baya toparlandı sporu hiç bırakmadım canım yürüyüş hareket şimdi bu sana özelden yazdığım yönteme başladım bakalım ne olcak o sayede fazlalıklarda gider inşallah
çok teşekkür ederim canım ben parmak egzersizlerini yapamadım daha başlayamadım bii türlü ama bi kere daha eşimle o kremle denemek istiyorum kafamı birazcık olsun rahatlattım sayenizde belki olur benim eşim 85 kilo bense 42 kiloyum pozisyon sıkıntımda var kontrolün eşimde olmasını istiyorum sırt üstü de yüzüstüde eşim ağırlığını verdiği için olmuyo üstede ben cıkamıyorum napcaz bilmiyorum
canım bende egzersiz yapmadan yendim vakit yoktu yapamadım erteledim ama kendi kendime hep cesaret verdim kızların burda yazdıklarını okudum emla mı sürdüm acı yok dedim üstte eşime yüzüm dönük yendim ama sırt dönük daha kolay tavsiye ederim penis şekil itibariyle de popo yönüne doğru oluyo ve kolay oluyo bol jel ıkın nefes al ver ilk başını al ve sonra poponu az eşinin göbeğine doğru kaldır az da bacaklarına doğru eğil başı girdikten sonra gerisi geliyo ıkın açılıyo (biraz açık yazdık kusura bakma faydalan diye) sakın korkma canım gerçekten hiç zor değil yapamazsan egzersize başla canım herkes egzersizle yeniyo sonuçta ben istisnayım
regl iken spor yapmak iyi değilmiş ağrı falan olabilir diye en azından ilk 3 gün canım.
cecoş üye olalıyımda sen oldun mu?
bir de egzersizleri düzenli yapıyomusun?
anladım canım evet düzenli yaptım hep ama yemeği az kaçırdım son 3 gündür hissediyorum tabi tekrar ele aldım üye oldum ben canım günlük takibe başladım bile süpermiş
Korkak nick li arkadaşım Ben sadece 3 günde yendim ama kafaya koymuştum burdaki arkadaşlar saolsunlar ne dediyse yaptım ve oldu. Santim falan ölçmedim bir parmak, iki parmak, mum, mumu peçete ile kalınlaştırdım sonra da eş denemesi. Eş denemesinde sen üstte olacak şekilde ayarla. Sonra aparat la çalışır gibi. Tüm kontrol sende olacağı için zaten korkmuyorsun. Gerçek pe...s aparattan çok daha kolay ondan daha kolay oluyor. Emla krem vs. hiçbişey kullanmadım ben. Sonuçta her zaman onları mı kullanıcam diye düşündüm. Kasılmadım ve oldu. Zaten ben ilk parmakta bu işi yapacağımı anlamıştım. Çünkü benim düşüncem o kısmın kemiklerle ve damarlarla kaplı olduğu ydu . Oraya parmak değil hiçbişey geçmez. Kanar canım acır diye düşünmüştüm. Daha aynayla bakamıyordum bile ya utanıyordum ya da korkuyordum. Sonra baktım ki korkacak hiçbişey yokmuş o kısım zaten boşmuş. Ben ilk parmak denemesinde zaten yendim saydım. Sonra devamı geldi. Kayganlaştırıcı kullandım o kadar . İnşallah olur kurtulursunuz
Rica ederim. Belki klişe bir laf ama inan hiç acı yok. Ben 7 aylık evliyim daha 2 hafta bile olmadı yeneli. Şimdi çok mutluyum. Bundan önce çok sıkıntılıydım ve çok korkuyordum eşimi kaybetmekten çünkü hepimizin bildiği gibi, cinsellik bizim algıladığımızdan çok daha fazlası erkekler için.Adam bir anlamda düzenli bir cinsel hayatı olması için evleniyor. Niye dışarı gitsin ki. Tüm bunları düşündüm ve kafaya koydum. Sonra da dedimki pehhh bumuymuş beni 7 aydır korkutan mutsuz eden. Güldüm geçtim:)
Bahar merhaba bende arkadaslarin yazdiklarini okuyordum.nekdar yenen oldu bu ay masallah.hepsini tebrik ederim.ben hala bildigin gibi ne egzersiz yapiyorum ne deneme hala tembel tembel takiliyorum ne bekliyorum bende bilmiyorumnur_nur27 canım çok sessizsin sen neler yaptın
Bahar merhaba bende arkadaslarin yazdiklarini okuyordum.nekdar yenen oldu bu ay masallah.hepsini tebrik ederim.ben hala bildigin gibi ne egzersiz yapiyorum ne deneme hala tembel tembel takiliyorum ne bekliyorum bende bilmiyorum
Ben inanıyorum yeneceğine. Diyorumya ben bırak ilişkiyi dokunamıyordum bakamıyordum midem bulanıyordu. Oranın kapalı olduğunu düşünüyordum. Eminim ki sen benden daha cesaretlisindir. Mutlaka yaparsın hiç şüphen olmasın..
Bu ay biraz hareketlenme oldu maşallah
Bende merak ettim canım ne beklediğini :44:
Offf valla bende bilmiyorum bgn.yarin diye diye 3 seneyi bitirdim.hala oyleyim bi ara gaza geliyorum sonra tekrar bosveriyorum ;( bana guzel bi dayak lazim sanirimsen nasilsin bu arada ?
İtinayla tembellere dayak atılır
3 sene diyorsun dile kolay. Keşke kelimesini hiç sevmem ve kullanmam ama bazen diyorum keşke birkaç sene önce burayı bulsaydım diye ama kısmet işte. Bugün yarın diye diye 7,5 yıl geçmişti benim. Sanırım seninde bu gidişle o kadar olacak benden söylemesiYapın şu egzersizlerini ve eş denemenizi de kendinize en büyük iyiliği yapmış olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?