Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

regl iken spor yapmak iyi değilmiş ağrı falan olabilir diye en azından ilk 3 gün canım.
cecoş üye olalıyımda sen oldun mu?
bir de egzersizleri düzenli yapıyomusun?

Korkak nick li arkadaşım Ben sadece 3 günde yendim ama kafaya koymuştum burdaki arkadaşlar saolsunlar ne dediyse yaptım ve oldu. Santim falan ölçmedim bir parmak, iki parmak, mum, mumu peçete ile kalınlaştırdım sonra da eş denemesi. Eş denemesinde sen üstte olacak şekilde ayarla. Sonra aparat la çalışır gibi. Tüm kontrol sende olacağı için zaten korkmuyorsun. Gerçek pe...s aparattan çok daha kolay ondan daha kolay oluyor. Emla krem vs. hiçbişey kullanmadım ben. Sonuçta her zaman onları mı kullanıcam diye düşündüm. Kasılmadım ve oldu. Zaten ben ilk parmakta bu işi yapacağımı anlamıştım. Çünkü benim düşüncem o kısmın kemiklerle ve damarlarla kaplı olduğu ydu . Oraya parmak değil hiçbişey geçmez. Kanar canım acır diye düşünmüştüm. Daha aynayla bakamıyordum bile ya utanıyordum ya da korkuyordum. Sonra baktım ki korkacak hiçbişey yokmuş o kısım zaten boşmuş. Ben ilk parmak denemesinde zaten yendim saydım. Sonra devamı geldi. Kayganlaştırıcı kullandım o kadar . İnşallah olur kurtulursunuz

bende sıkılaşmak için spor yapmak istiyom çokk oldu burda bir topiğe girdim sizide sonradan gördüm orda da ama hiç yapmadım denilenleri yapamadım yani yine zaman mekan sıkıntısı egzersizler gibi ama ben biraz sıkılaşmak istiyom siz ne yapıyonuz kilom iyi ama sıkı sımsıkı olmak istiyom burayı meşgul etmeyelim özelden yada msnden de konuşabiliriz cecemin var ama mina senin yok

regl iken spor yapmak iyi değilmiş ağrı falan olabilir diye en azından ilk 3 gün canım.
cecoş üye olalıyımda sen oldun mu?
bir de egzersizleri düzenli yapıyomusun?

anladım canım evet düzenli yaptım hep ama yemeği az kaçırdım son 3 gündür hissediyorum tabi tekrar ele aldım üye oldum ben canım günlük takibe başladım bile süpermiş

anladım canım evet düzenli yaptım hep ama yemeği az kaçırdım son 3 gündür hissediyorum tabi tekrar ele aldım üye oldum ben canım günlük takibe başladım bile süpermiş

tamam tatlım gün içinde üye olurum okuyumda bi.
sen özelden nick ini göderde seni bulayım balım.

sagol ardşm bnm bana verdgn csrtler ıçın çok sagl

Rica ederim. Belki klişe bir laf ama inan hiç acı yok. Ben 7 aylık evliyim daha 2 hafta bile olmadı yeneli. Şimdi çok mutluyum. Bundan önce çok sıkıntılıydım ve çok korkuyordum eşimi kaybetmekten çünkü hepimizin bildiği gibi, cinsellik bizim algıladığımızdan çok daha fazlası erkekler için.Adam bir anlamda düzenli bir cinsel hayatı olması için evleniyor. Niye dışarı gitsin ki. Tüm bunları düşündüm ve kafaya koydum. Sonra da dedimki pehhh bumuymuş beni 7 aydır korkutan mutsuz eden. Güldüm geçtim:)

umarım bende güler geçrm cnm ya

Ben inanıyorum yeneceğine. Diyorumya ben bırak ilişkiyi dokunamıyordum bakamıyordum midem bulanıyordu. Oranın kapalı olduğunu düşünüyordum. Eminim ki sen benden daha cesaretlisindir. Mutlaka yaparsın hiç şüphen olmasın..

Bahar merhaba bende arkadaslarin yazdiklarini okuyordum.nekdar yenen oldu bu ay masallah.hepsini tebrik ederim.ben hala bildigin gibi ne egzersiz yapiyorum ne deneme hala tembel tembel takiliyorum ne bekliyorum bende bilmiyorum

Bu ay biraz hareketlenme oldu maşallah

Bende merak ettim canım ne beklediğini :44:

Offf valla bende bilmiyorum bgn.yarin diye diye 3 seneyi bitirdim.hala oyleyim bi ara gaza geliyorum sonra tekrar bosveriyorum ;( bana guzel bi dayak lazim sanirim sen nasilsin bu arada ?

İtinayla tembellere dayak atılır

3 sene diyorsun dile kolay. Keşke kelimesini hiç sevmem ve kullanmam ama bazen diyorum keşke birkaç sene önce burayı bulsaydım diye ama kısmet işte. Bugün yarın diye diye 7,5 yıl geçmişti benim. Sanırım seninde bu gidişle o kadar olacak benden söylemesi Yapın şu egzersizlerini ve eş denemenizi de kendinize en büyük iyiliği yapmış olun

kızlar kızlarrrrrrrrrrr hep yazıyurm yıne yzrım yazıcamda bennn bugn p..ns d enemsi yapıcmmm bana şans dıleyın cesrt verın ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet katılıyorum canım benım yaa kurtulmayan kalmasın bunu ınanın cok kolay o dusudugunuz gbı kotu bıse degıl tam aksıne :) cok basıt bıtıkten sonrada keske onceden yapsaydım dersınız daha beklemeyın pısman olmayın. baharcım bu arada 7.5 yıldedın sen yenelı ne kadar oldu canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…