- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.781
evet katılıyorum canım benım yaa kurtulmayan kalmasın bunu ınanın cok kolay o dusudugunuz gbı kotu bıse degıl tam aksıne :) cok basıt bıtıkten sonrada keske onceden yapsaydım dersınız daha beklemeyın pısman olmayın. baharcım bu arada 7.5 yıldedın sen yenelı ne kadar oldu canım :)
kızlar kızlarrrrrrrrrrr hep yazıyurm yıne yzrım yazıcamda bennn bugn p..ns d enemsi yapıcmmm bana şans dıleyın cesrt verın ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet katılıyorum canım benım yaa kurtulmayan kalmasın bunu ınanın cok kolay o dusudugunuz gbı kotu bıse degıl tam aksıne :) cok basıt bıtıkten sonrada keske onceden yapsaydım dersınız daha beklemeyın pısman olmayın. baharcım bu arada 7.5 yıldedın sen yenelı ne kadar oldu canım :)
canım kendini bu kadar sitrese sokma rahat ol sen şimdiden bedenini kasıyosun farkında olmadan derin derin nefes al sonra bittiği zaman ne kadar hafifleyeceğini düşün eşinin ve kendinin mutluluğunu bir daha egzersiz yapmayacağını düşün sonra eve git biraz dinlen muhakkak egzersiz yap yine eş denemesinden önce eşinde yanında olsun eş parmağıylada dene emin ol olacak 3 parmağın giriyo oraya ne kadar esnek olduğunu hissediyosundur parmaktan daha kolay olacak p... hiç hissetmiceksin rahat ol tekrar tavsiye ediyorum egzersiz yapzsytığın pozisyonda dene aynı egzersiz yapar gibi parmağını değilde p...gircek bu sefer aynı kalınlıkta
Ben yeneli 2 ay oldu tatlım
:) bende yeneli 2 ay alucak 6 gun sonra aynı zamanlarda yenmıısız canım yaa :) sen ilk geceden hamıle kaldın heralde :) cnm
Ben 24 Şubatta yendim tatlım. İlk geceden hamile kalmadım. 15-20 gün sonra hamile kaldım ama bu sitedeki hesaplamalar biraz önden gidiyor. Bebiş 7 haftalık olacak Allah'ın izniyle
İtinayla tembellere dayak atılır
3 sene diyorsun dile kolay. Keşke kelimesini hiç sevmem ve kullanmam ama bazen diyorum keşke birkaç sene önce burayı bulsaydım diye ama kısmet işte. Bugün yarın diye diye 7,5 yıl geçmişti benim. Sanırım seninde bu gidişle o kadar olacak benden söylemesiYapın şu egzersizlerini ve eş denemenizi de kendinize en büyük iyiliği yapmış olun
Rica ederim. Belki klişe bir laf ama inan hiç acı yok. Ben 7 aylık evliyim daha 2 hafta bile olmadı yeneli. Şimdi çok mutluyum. Bundan önce çok sıkıntılıydım ve çok korkuyordum eşimi kaybetmekten çünkü hepimizin bildiği gibi, cinsellik bizim algıladığımızdan çok daha fazlası erkekler için.Adam bir anlamda düzenli bir cinsel hayatı olması için evleniyor. Niye dışarı gitsin ki. Tüm bunları düşündüm ve kafaya koydum. Sonra da dedimki pehhh bumuymuş beni 7 aydır korkutan mutsuz eden. Güldüm geçtim:)
tamam tatlım gün içinde üye olurum okuyumda bi.
sen özelden nick ini göderde seni bulayım balım.
kızlar bana acıl cevp verın egzersız yaptgı halde penis denemesınde kan gelen varmı bana bunu söylrmsnz varsa ne kdr sürede geldı .?????
Canım benim ilk değil Ama sonraki bir denemede geldi ama o kadar az ki peçeye silineceğim kadar sonra yok Zaten. O zaman çok kasmıştım herhalde kasmasan gelmez bileeee..
peki ne kdr egezrsz yapmıştın sen . cnm
Biz nelerle uğraşıyoruz onlar nerede yaaaaa... Canım 4-5 gün yaptımmm.. ama çok azdı işte ...konuş gelmeyebilir de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?