Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlar bugun bende penıs denemsıne geçyrm bana şanş dıleyın tabıkı cesrtt de verın sbhtn berı burdym

kızlar kızlarrrrrrrrrrr hep yazıyurm yıne yzrım yazıcamda bennn bugn p..ns d enemsi yapıcmmm bana şans dıleyın cesrt verın ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım kendini bu kadar sitrese sokma rahat ol sen şimdiden bedenini kasıyosun farkında olmadan derin derin nefes al sonra bittiği zaman ne kadar hafifleyeceğini düşün eşinin ve kendinin mutluluğunu bir daha egzersiz yapmayacağını düşün sonra eve git biraz dinlen muhakkak egzersiz yap yine eş denemesinden önce eşinde yanında olsun eş parmağıylada dene emin ol olacak 3 parmağın giriyo oraya ne kadar esnek olduğunu hissediyosundur parmaktan daha kolay olacak p... hiç hissetmiceksin rahat ol tekrar tavsiye ediyorum egzersiz yaptığın pozisyonda dene aynı egzersiz yapar gibi parmağını değilde p...gircek bu sefer aynı kalınlıkta

Ben yeneli 2 ay oldu tatlım

taam canm denıcem üst pozsynda dencm ben

:) bende yeneli 2 ay alucak 6 gun sonra aynı zamanlarda yenmıısız canım yaa :) sen ilk geceden hamıle kaldın heralde :) cnm

Ben 24 Şubatta yendim tatlım. İlk geceden hamile kalmadım. 15-20 gün sonra hamile kaldım ama bu sitedeki hesaplamalar biraz önden gidiyor. Bebiş 7 haftalık olacak Allah'ın izniyle

Ben 24 Şubatta yendim tatlım. İlk geceden hamile kalmadım. 15-20 gün sonra hamile kaldım ama bu sitedeki hesaplamalar biraz önden gidiyor. Bebiş 7 haftalık olacak Allah'ın izniyle

yınede erkenden kalmısın cnm 1.5 aylık cok guzl ya bebıslere dayanamıyorum ya :) bende ıstıyorum ama bakalım allah nasip kısmet ederse insallah allh herkesı bu derten kurtarsın bıde ısteynlere bebıs versınn :)))

Valla dogru dedin bende boyle die die gecirecegim sanim offf bende bebis istiyorum onun icin yenmem lazim benimde ;( tamam bgn deneme yapacagim bende once egzersiz sonra deneme ins en.kisa zamnda yenerim ins.bahar cok sagol beni hep sen gaza getiriyorsun cooj sagol.

bende 7 aylık evliyim darısı başıma diyim çok sevindim adına :)

kızlar bana acıl cevp verın egzersız yaptgı halde penis denemesınde kan gelen varmı bana bunu söylrmsnz varsa ne kdr sürede geldı .?????

Son düzenleme:
kızlar bana acıl cevp verın egzersız yaptgı halde penis denemesınde kan gelen varmı bana bunu söylrmsnz varsa ne kdr sürede geldı .?????

Canım benim ilk değil Ama sonraki bir denemede geldi ama o kadar az ki peçeye silineceğim kadar sonra yok Zaten. O zaman çok kasmıştım herhalde kasmasan gelmez bileeee..

Eş denemesi mi var... ????? Canım yenenlerin başından geçenleri anlattıkları bir topic var orayı oku insan çokkklkkkkkkk iyi motive oluyorrrrrrrr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…