Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off valla can burnmda ya çekip gitcem şimdi anneme ya bıda dönmıcem valla ya bune be

Geçer merak etmeeee... Kendini ii hissett güzel birşeylerrrrr hazırlaaaaaa hadi sende hazırlannnnn ... Herşeyinde güzellik olur inş eşinle tatlı tatlı konuşşşşşş gerisini Mevlama bırakkkkkkk... Canım iyi haberlerini bekliyorummmm

Ben çok üzülmüştümmm.. Bunca yıl beklettiğim kızlığımm böylemi bozulacak diyee ama eş denemesinde de Mevlam kan geldi va tam anlamıyla bozulduğunu hissettim eşinle sizede nasip olurrru inşişşşşşii... eşinde sende rahatlarsınızz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerrr.. Rabbim yar ve yardımcın olsunnnn!!!!!

Son düzenleme:
canm Allah yardımcın olsun.ben de regl bitsin deneyecem inşallah.cuma bitiyo.bugün iyi haberlerini alırız inşallah.

Herkese merhaba, iyi haftalar. Ne yazık ki düzenli olarak takip edemiyorum forumu Kendi basına olan hiçbir egzersizi ben yapamıyorum elim gitmiyor. Esimin parmaklarında sorun yok ama. Bu sekilde ilerleyemiyorum ne yazık ki ne mum ne de farklı bi aparat egzersiz yöntemim olamıyor. Ne yapabilirim konusunda destek/yönlendirme rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. Umarım gelinlerin arasına ben de en kısa zamanda katılabilirim...
Bu arada Mayıs ortası itibairyle 4 yıl bitiyor ...(sevinmeli mi yoksa üzülmelimiyim bilemedim)

kelin ilacı olsa başına sürermiş:)) ben de umutsuz vak'a nın tekiyim,1 hafdatır regl idim, bu boşlukta evim güzel evim köşesinde de oturma odamı paylaştım ))))bu arada burda yazılanları takip ettim derken geldim yine bu başlığa üşüştüm:)) birazdan başlayacağım bekleyin beni sorularımla sorunlarımlaa geleceğim:)

slm kızlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim
tesekurler karamsar....
canm bana ne önerirsn ben işaretteyim ilk bogumu zzr zor alabiliyorum ama yanma oluo cok fazla itemiyorum sanki takılıp kalıyor bişey...buarada ufacık bir delik war aynada iyice inceledim o ufak deliğe mi iticem parmagımı???? dogru mu yapıorum yanii....off offçok zor çookkkk..

gülşahcım merhabacanım orda iki delik var ilki üstteki idrar deliği o çok küçük olur.vaji deliği onun altında ve ona göre daha büyük.parmağı deliğe yerleştir ve ittir.takılan yerde bekle nefes al verirken popoya doğru eğimli şekilde ittir canım.hemn kayıp gidecektir.

canım bak hepimiz biliyoruzki ordan bi bebek çıkıyo...önce kendine güven ve yapabileceğine inan.açıkçası ben aynaya bakmadım hiç çünkü bakınca senin gibi daha çok endişeleniyodum burası küçük nasıl olacak die.bence sende bakmadan yapmalısın geç tv karşısına kafanı dağıtacak bişeyler izle ve o sırada yapmaya başla.ben işaret parmağıyla yamadım hiç.serçe parmak ardından yüzük parmağı yaptım.sonra işaret ve orta parmak beraber aldım.istersen birde yüzük parmağınla dene.
canımmm acıyacağını olmayacağını düşünme inan yönü bulup yani popoya doğru ittirdikten sonra çok kolay ilerliyo.ha bendede oldu o dediklerin dediğim gibi ne zaman olmayacak acıyacak die düşündüm ozaman oldu.düşünebiliyomusun 3 parmak yaptım ardından tek parmak yapamadım acıdı.çünkü kafamda hala acıdığını düşünüyodum.ne zamanki olacak bu herkes yapıyo acımıyo bendede acımamalı dedim o şekil rahat oldu.
birde egzersiz yaparken ben hep olduktan sonraki mutluluğumu düşünürdüm hamile olduğumu eşime söylediğim anları düşünürdüm bunlar beni motive ederdi.açıkçası ıkınmak benim çok işime yaramadı ama nefes ve kegel çok işime yaradı.kendini tanımalısın her yöntem herkeste ii olmayabilir.birde acıdığını hissedince vazgeçme olmayacak acıyacak die düşünme ve parmağını dahada sık orda.son gücünle kegel yapar gibi sık ve bırak inan daha rahat oluyo.dr sölemişti bana ve çok işime yaradı belki sendede etkili olur.
ne çok yazdım değilmi...ne bileyim olmayacak bişey değil tecrübelerimi yazmak istiyorumki sende yapabil.hç zor değil senin bizden eksiğin yok sende yapabilirsin.sadece
kendine inan güven ve sakın pes etmebu bizim doğamızda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…