- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.821
herşeyin hayırlısı kahroldum canımın yarısı gitti
gülşahcım merhabacanım orda iki delik var ilki üstteki idrar deliği o çok küçük olur.vaji deliği onun altında ve ona göre daha büyük.parmağı deliğe yerleştir ve ittir.takılan yerde bekle nefes al verirken popoya doğru eğimli şekilde ittir canım.hemn kayıp gidecektir.
canım kaçak degilimde çok zor günler yaşıyorum malesef bebegimi kaybettim
olur canım önemli değil.vaji deliği altta büyük olan yani buna sokucan.açık oldu birazmina msj için tesk.. canm gülme ama demek iki delik war haa:18:inan yeni öğrendim ben sadece vaji deliği diye bilorum ofoff ufacık böle amannn napcam yaa bulamıorum kii nereye itcemmmmm yaa
canımmm ya çok üzüldümmmnazar var sanırım üzerinizde önce hopefor sonra sen...
Rabbim sabırlar versin inş o verdi o aldı.inş en kısa zamanda tekrar verir.vardır bi hayır....
canım böyle yapma.ömrü olsaydı sen naparsan yap yine yaşardı.o sebep oldu.sadece sakın kendine yüklenmesaol canım napalım çok karışıgım aslında annem kalp krizi geçirdi ona çok üzüldüm eşim hep dediki içindeki masumu düşün
yapma kendini kahretme dedi sonrada böle oldu bilmiyorum ama benim yüzümden oldu vicdanım sızlıyo dengem alt üst
saol canım napalım çok karışıgım aslında annem kalp krizi geçirdi ona çok üzüldüm eşim hep dediki içindeki masumu düşün
yapma kendini kahretme dedi sonrada böle oldu bilmiyorum ama benim yüzümden oldu vicdanım sızlıyo dengem alt üst
olur canım önemli değil.vaji deliği altta büyük olan yani buna sokucan.açık oldu biraz
canım parmağı jelle deliğe de sür.bak kayıp gidecek.kasma eğer kasarsan olmaz.
canm ben başka delik inan hiç görmedim orada aynada iyice inceledim baktım egzersiz yaparken ama başka delik yok o olan delikte ufacık zaten.... anlayamıyorum inan yaa cok zorlanıyorum egzersizde yönü popo diosunuz tamam ama ben onuda yapamıorum gibi sanki parmağim bükülüyor içeride...
Kızlar bu egzersizlerde bozulmuyor mu kızlık zarı yani parmak denemeleri falan en son illa cinsel ilişkide mi bozuluyor ?
canım zarın yapısıyla alakalı bi durum esnek olursa ilişkide bile gelmez yada çok az gelir.egzersizde de böyle.zaten zarın orta kısmı açık olur yada minik delikler olur.böyle olmasa hep kapalı olsa nasıl adet oluruz dimi?egzersiz yapanları uyarıyoruz.önce eşleri ile konuşup kan gelmeyebilir vs diye.eşlerde durumu bilsinlerde sonradan olumsuz şeyler yaşanmasın
Dediklerin doğru evet ama tedirgin ediyor acıyacakmı diye sızlamadı hiç geçmiyo
bu illeti yenmek için denemeye değer bazı arkadaşların egzersizde kan gelmedi eş denemesinde geldi.inanın kesinlikle acıma yok.belki hafif bi yanma oda hemen geçiyor.dediğim gibi eşinize durumu anlatın.sonuçta bu keyfi değil.evliliği ilgilendiren bi sorun ne yazık ki.
saol canım napalım çok karışıgım aslında annem kalp krizi geçirdi ona çok üzüldüm eşim hep dediki içindeki masumu düşün
canım istersen birde aparatla dene belki daha rahat olur.
Aparatlar satılıyormuş ama bulamadım parmaklarım giriyo zaten mum alcam olmadı.sen nasıl yendin bunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?