Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mina msj için tesk.. canm gülme ama demek iki delik war haa:18:inan yeni öğrendim ben sadece vaji deliği diye bilorum ofoff ufacık böle amannn napcam yaa bulamıorum kii nereye itcemmmmm yaa

mina msj için tesk.. canm gülme ama demek iki delik war haa:18:inan yeni öğrendim ben sadece vaji deliği diye bilorum ofoff ufacık böle amannn napcam yaa bulamıorum kii nereye itcemmmmm yaa
olur canım önemli değil.vaji deliği altta büyük olan yani buna sokucan.açık oldu biraz
canım parmağı jelle deliğe de sür.bak kayıp gidecek.kasma eğer kasarsan olmaz.

canımmm ya çok üzüldümmmnazar var sanırım üzerinizde önce hopefor sonra sen...
Rabbim sabırlar versin inş o verdi o aldı.inş en kısa zamanda tekrar verir.vardır bi hayır....

saol canım napalım çok karışıgım aslında annem kalp krizi geçirdi ona çok üzüldüm eşim hep dediki içindeki masumu düşün

yapma kendini kahretme dedi sonrada böle oldu bilmiyorum ama benim yüzümden oldu vicdanım sızlıyo dengem alt üst

canım böyle yapma.ömrü olsaydı sen naparsan yap yine yaşardı.o sebep oldu.sadece sakın kendine yüklenme

canm çok geçmş olsun ...inşallah rarbm yeniden nasip edecektir... sen psikolojini iyi tut canım üzülmee ..

olur canım önemli değil.vaji deliği altta büyük olan yani buna sokucan.açık oldu biraz
canım parmağı jelle deliğe de sür.bak kayıp gidecek.kasma eğer kasarsan olmaz.

canm ben başka delik inan hiç görmedim orada aynada iyice inceledim baktım egzersiz yaparken ama başka delik yok o olan delikte ufacık zaten.... anlayamıyorum inan yaa cok zorlanıyorum egzersizde yönü popo diosunuz tamam ama ben onuda yapamıorum gibi sanki parmağim bükülüyor içeride...

canım tamam o deliği unut.olan delik varya o işte.egzersiz yaparken jel kullan.yavaşça sok birden itme.acele etme.sakin ol.tamamını almaya çalış olmadı ilk boğum sonra ikinci boğum şeklinde ilerle

canım insan vücudu öyle güzel yaratılmış ki.düşüklerin büyük kısmı sakat ihtimali olduğu için düşermiş.vücut hasta olanı kendisi atarmış.rabbim beterinden saklasın.belki sonra daha çok üzülecektin.böyle düşün bide.yine olur canım.sakın kendini suçlama

Kızlar bu egzersizlerde bozulmuyor mu kızlık zarı yani parmak denemeleri falan en son illa cinsel ilişkide mi bozuluyor ?

canım zarın yapısıyla alakalı bi durum esnek olursa ilişkide bile gelmez yada çok az gelir.egzersizde de böyle.zaten zarın orta kısmı açık olur yada minik delikler olur.böyle olmasa hep kapalı olsa nasıl adet oluruz dimi?egzersiz yapanları uyarıyoruz.önce eşleri ile konuşup kan gelmeyebilir vs diye.eşlerde durumu bilsinlerde sonradan olumsuz şeyler yaşanmasın

Dediklerin doğru evet ama tedirgin ediyor acıyacakmı diye sızlamadı hiç geçmiyo

Dediklerin doğru evet ama tedirgin ediyor acıyacakmı diye sızlamadı hiç geçmiyo

bu illeti yenmek için denemeye değer bazı arkadaşların egzersizde kan gelmedi eş denemesinde geldi.inanın kesinlikle acıma yok.belki hafif bi yanma oda hemen geçiyor.dediğim gibi eşinize durumu anlatın.sonuçta bu keyfi değil.evliliği ilgilendiren bi sorun ne yazık ki.

Kesinlikle öyle.zaten neden böyle bir hastalık var çözmüş değilim herkes yapıyor ben niye yapamıyorum mantığı mahvediyor.biyrrde tıkanıyor duvar oluyor resmen

canımm olurmu öle şey sakın düşünme böyle şeyler...yaşayacak olsaydı Rabbim onu yaşatırdı demekki ömrü bukadarmış.vardır bi hayır belki hastalıklı doğacaktı belki kötü bi çocuk olacaktı bileeyizki.Rabbimin vardırki bi bildiği yanına almış çok sevmişki yanına almış
kendini sakın suçlama

Aparatlar satılıyormuş ama bulamadım parmaklarım giriyo zaten mum alcam olmadı.sen nasıl yendin bunu canım

ben 3 parmak yaptığım halde kafam rahat değildi aparatla yaptım öle oldu.
aparatı kendim yaptım.kulak çöpüne kağıt havlu sardım streçledim cerrahi eldiven taktım oldu.yaptıkça bi kat daha kağıt havlu sardım kalınlaştırarak 10cm yaptım.en son pnsten önce 10cm aparatı 15-20dk beklettim ve çıkarır çıkarmaz pnsi aldım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…