Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar bende yaklasık 9 ay bu illet ile ugrastım sonunda kendım astım ve ılk oldugunda gecen zamanıma yandım bumuydu yaaa dedım... :) nısan ayında tam 1 yıl oldu yendıgım bu belayı cok şükür dıorm.. bana cem keçenın kıtabı cok yardımcı oldu egzersızler ve cok yardımcı bılgıler vr alacak gücü olmayan br arkadasıma gönderebılırım dılerse... cem keçe 10 adımda vajinismus kıtabın adı fıyatı 30 tl... dedıgım gıbı alacak gucu olmayan bırıne hedıye edebılırım

canım kaçak degilimde çok zor günler yaşıyorum malesef bebegimi kaybettim

herşeyin hayırlısı kahroldum canımın yarısı gitti

canım çok üzüldüm ya valla dünde aklımdaydın bu kız nereye kayboldu diye düşünüyodum demek ne kötü şeyler yaşamışsın canım benim annene geçmiş olsun bebeğin içinde Allah sabır versin inşallah Rabbim sana yine en hayırlısından evlatlar nasip eder kendini suçlama bu dünyada nasibi yokmuş demek ki

kızlar bılıyrsnuz ben dun eş denremesı ypcktım eve gttmm herşy gyt norml eşım sabrsızlıkla bklıyo bnde öyle eşıme dedım duş alp glyrm acele et dedı oda uzanmış bnyodan çıktım bıde ne görim ya UYUMUŞŞŞŞ kldrdım klkmadı sbhda işe gdrkn kvga ettm onunla bu derttn kurtlmcm bn ç

Bende tam sana msj yazmıştım olur canım öyle hemen canını sıkma hem böyle küçük şeyler içinde kavga etme, bugun olmaz yarın olur illa sen hazırken olacak diye bir şey yok bigün bakarsın beklemeden kendiliğinden olur...

ya egzersız yaptıgı halde kan gelen ardşlr vrmı eş dnemsnde ttlm

canım hiç üzülme işre KLASİK ERKEK huyu napıcan hepsimi aynı lan bunların :))))) benmki de öle deee..

ya egzersız yaptıgı halde kan gelen ardşlr vrmı eş dnemsnde ttlm

Canım bende gelmedi bildiğim kadarıyla genelinde gelmiyor, bana doktor gelmeyeceğini söylemişti çünkü gün gün egzersiz yapa yapa artık orada kanayacak bir yer kalmıyor zaten esnek olan zar her egzersizde açılıyor aslında bu iyi bir şey ama sanırım senin eşin problem yapıyor kan olayını, ama neden anlamak güç o çok sembolik bir şey bunu konuşmuyormusunuz egzersiz yapmazsan yenemezsin bırak kanı senelerce vajinanı göremez :) yani kan birleşebilmenizden dahamı önemli?

Sen sıkma canını hem olmadanda düşünme bunları olduktan sonra sen kurtulacaksın bırak kan olayını ozaman konuşun, hem olunca oda yumuşar ozaman, kanı falan düşünmez.

anldım cnm çok sagol zamanını ayrdgn ıçın..

canım ben 9 cm aparattayken kan geldi bir kaç damla, sonra 11 cm dede geldi. ama kızlık zarındanmı ,tahrişmi oldu ondan mı geldi bilmedim ama eş denemesinde gelmedi

ya ben 3 parmk yapyrm ama azda olsa eş denemsnde gelsın ıstyrm çenesı kapansın ya ondan sonra ben oan gösterırım zaten neyın ne oldugun

Serap senide tebrik edemedim sen yendiğinde buralarda değildim, herşey yolundamı tekrar deneme yaptınızmı?
Ben yendikten sonra 1 hafta deneyemedim oyüzdn ara açılınca 2. denemede daha çok korktum neden anlamadım?

ya ben 3 parmk yapyrm ama azda olsa eş denemsnde gelsın ıstyrm çenesı kapansın ya ondan sonra ben oan gösterırım zaten neyın ne oldugun

canim kan gelmesse sende uzulursun ama anlat esine deki kan gelmeyebiilir yani gelmez kesin falan oyle seyler söyle akli kanda kalmasin.herkesde baska de.yoksa bosuna birbirinizi üzmeyin :) hem olsun bitsinde onun sevincini yasayin.kan gelmedi diye uzulmeyin :)

Son düzenleme:

öyle cnm ama her kzın hayalıdır bu ama bnm eşimde gelgit bı tamam dyo bı azda olssa gelmeli diyo sıyırdım ben ıyıce

biz o kadar uğraşalım bu durumdan kurtulmak için onlar kanına baksın e be adam cinsel hayatınmı önemli yoksa kanmı illa kanıycak yani tabi kendilerinin vücudunda bi değişiklik olmdığı için biz böyle şeyleri takamıyoruz bi insanın namusu evlendikten sonraki hayatında yaptıklarıdır davranışlarıdır o kan namusmu şimdi benim eşim hiç takmadı böyle şeyleri Allaha şükür evlendiğimizde eşimin yengesi ufak bi bez parçası verdi sen yine sür buna saklarsın diye ne olur ne olmaz dedi ben utandım bbişey diyemedim eşime söylediğimde attı o bezi ben rahatım namus orada olmaz dedi.Ama işte bu vajinismus erkekleride sanırım öyle bi korkusu varda o yüzden kendine bahane buluyo düşüncesine sokuyo .Evet dinimizde namus çok önemli ama sadece kadın için değil bu erkeğinde namusu var oda dikkat etmeli onunda eşine karşı sorumlulukları var.Eşim bekarken kız arkadaşıyla birliktelik yaşamış bunu rahatça söyledi bana ama ben ne kadar anlayışlı olsada eşime böyle bi deneyimim olsaydı asla söyleyemezdim bu artık kalıp olmuş.Bide biz evleniyoruz vajinismus oluyoruz tuhaf karşılıyorlar bu düşünceleri değiştirmedikten sonra kadınlarımız bu rahatsızlıktan kurtulamaz.biz kadınları namus rolüne sokmuşlar bizim namusumuz et parçası böyle öğretmişler nasıl bakalım biz o et parçasına nasıl dokunalım o kadar değer biçiyolarki senin hayatındaki en değerlişey haline geliyo sen nasıl hayatındaki en değerli bişeyi kolayca sorgulamadan bi anda verebilirsin bi başkasına bizi bu hale düşürenler asla bunun farkında olmayacaklar inşallah bu hastalığımı yenip kız evladım olursa ona asla kızlık zarı diye bi kelime kullanmayacağım.nefret ediyorum çünkü o kelimeden.

teşekkür ederim cankara :) henüz yapmadık canım gelin oldum ertesi gün adet oldum hala adetliyim ,
korkmam inşallah zaten öncesinde yine egzersiz yaparım kısa bir süre inşallah hepimizinki tez vakitte yoluna girer , zamanla alışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…