- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.841
kızlar hepinize ii gecelr
unutmayın herşey sizin elinizde karamsarlık umutsuzluk yok.herkes yapabilir
canım kaçak degilimde çok zor günler yaşıyorum malesef bebegimi kaybettim
herşeyin hayırlısı kahroldum canımın yarısı gitti
saol canım napalım çok karışıgım aslında annem kalp krizi geçirdi ona çok üzüldüm eşim hep dediki içindeki masumu düşün
yapma kendini kahretme dedi sonrada böle oldu bilmiyorum ama benim yüzümden oldu vicdanım sızlıyo dengem alt üst
kızlar bılıyrsnuz ben dun eş denremesı ypcktım eve gttmm herşy gyt norml eşım sabrsızlıkla bklıyo bnde öyle eşıme dedım duş alp glyrm acele et dedı oda uzanmış bnyodan çıktım bıde ne görim ya UYUMUŞŞŞŞ kldrdım klkmadı sbhda işe gdrkn kvga ettm onunla bu derttn kurtlmcm bn ç
Bende tam sana msj yazmıştım olur canım öyle hemen canını sıkma hem böyle küçük şeyler içinde kavga etme, bugun olmaz yarın olur illa sen hazırken olacak diye bir şey yok bigün bakarsın beklemeden kendiliğinden olur...
kızlar bılıyrsnuz ben dun eş denremesı ypcktım eve gttmm herşy gyt norml eşım sabrsızlıkla bklıyo bnde öyle eşıme dedım duş alp glyrm acele et dedı oda uzanmış bnyodan çıktım bıde ne görim ya UYUMUŞŞŞŞ kldrdım klkmadı sbhda işe gdrkn kvga ettm onunla bu derttn kurtlmcm bn ç
canım hiç üzülme işre KLASİK ERKEK huyu napıcan hepsimi aynı lan bunların :))))) benmki de öle deee..
ya egzersız yaptıgı halde kan gelen ardşlr vrmı eş dnemsnde ttlm
ya egzersız yaptıgı halde kan gelen ardşlr vrmı eş dnemsnde ttlm
Canım bende gelmedi bildiğim kadarıyla genelinde gelmiyor, bana doktor gelmeyeceğini söylemişti çünkü gün gün egzersiz yapa yapa artık orada kanayacak bir yer kalmıyor zaten esnek olan zar her egzersizde açılıyor aslında bu iyi bir şey ama sanırım senin eşin problem yapıyor kan olayını, ama neden anlamak güç o çok sembolik bir şey bunu konuşmuyormusunuz egzersiz yapmazsan yenemezsin bırak kanı senelerce vajinanı göremez :) yani kan birleşebilmenizden dahamı önemli?
Sen sıkma canını hem olmadanda düşünme bunları olduktan sonra sen kurtulacaksın bırak kan olayını ozaman konuşun, hem olunca oda yumuşar ozaman, kanı falan düşünmez.
canım ben 9 cm aparattayken kan geldi bir kaç damla, sonra 11 cm dede geldi. ama kızlık zarındanmı ,tahrişmi oldu ondan mı geldi bilmedimama eş denemesinde gelmedi
ya ben 3 parmk yapyrm ama azda olsa eş denemsnde gelsın ıstyrm çenesı kapansın ya ondan sonra ben oan gösterırım zaten neyın ne oldugun
canim kan gelmesse sende uzulursunama anlat esine deki kan gelmeyebiilir yani gelmez kesin falan oyle seyler söyle akli kanda kalmasin.herkesde baska de.yoksa bosuna birbirinizi üzmeyin :) hem olsun bitsinde onun sevincini yasayin.kan gelmedi diye uzulmeyin :)
ya ben 3 parmk yapyrm ama azda olsa eş denemsnde gelsın ıstyrm çenesı kapansın ya ondan sonra ben oan gösterırım zaten neyın ne oldugun
Serap senide tebrik edemedim sen yendiğinde buralarda değildim, herşey yolundamı tekrar deneme yaptınızmı?
Ben yendikten sonra 1 hafta deneyemedim oyüzdn ara açılınca 2. denemede daha çok korktum neden anlamadım?
öyle cnm ama her kzın hayalıdır bu ama bnm eşimde gelgit bı tamam dyo bı azda olssa gelmeli diyo sıyırdım ben ıyıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?