- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.861
çok hakılsın btnm ama anlamıyolr ışte anlaslr keşkeeebiz o kadar uğraşalım bu durumdan kurtulmak için onlar kanına baksın e be adam cinsel hayatınmı önemli yoksa kanmı illa kanıycak yani tabi kendilerinin vücudunda bi değişiklik olmdığı için biz böyle şeyleri takamıyoruz bi insanın namusu evlendikten sonraki hayatında yaptıklarıdır davranışlarıdır o kan namusmu şimdi benim eşim hiç takmadı böyle şeyleri Allaha şükür evlendiğimizde eşimin yengesi ufak bi bez parçası verdi sen yine sür buna saklarsın diye ne olur ne olmaz dedi ben utandım bbişey diyemedim eşime söylediğimde attı o bezi ben rahatım namus orada olmaz dedi.Ama işte bu vajinismus erkekleride sanırım öyle bi korkusu varda o yüzden kendine bahane buluyo düşüncesine sokuyo .Evet dinimizde namus çok önemli ama sadece kadın için değil bu erkeğinde namusu var oda dikkat etmeli onunda eşine karşı sorumlulukları var.Eşim bekarken kız arkadaşıyla birliktelik yaşamış bunu rahatça söyledi bana ama ben ne kadar anlayışlı olsada eşime böyle bi deneyimim olsaydı asla söyleyemezdim bu artık kalıp olmuş.Bide biz evleniyoruz vajinismus oluyoruz tuhaf karşılıyorlar bu düşünceleri değiştirmedikten sonra kadınlarımız bu rahatsızlıktan kurtulamaz.biz kadınları namus rolüne sokmuşlar bizim namusumuz et parçası böyle öğretmişler nasıl bakalım biz o et parçasına nasıl dokunalım o kadar değer biçiyolarki senin hayatındaki en değerlişey haline geliyo sen nasıl hayatındaki en değerli bişeyi kolayca sorgulamadan bi anda verebilirsin bi başkasına bizi bu hale düşürenler asla bunun farkında olmayacaklar inşallah bu hastalığımı yenip kız evladım olursa ona asla kızlık zarı diye bi kelime kullanmayacağım.nefret ediyorum çünkü o kelimeden.
eş denemesi yapıcam herşey tamam ama bu kan meselesi benı baydı ıyıce yaaaa eşimde gelgit beyınlımıne ya ... bir diyo tmam anldım bı dyo az da olsa gelmelı dyo dun yapıcktık uyumuş ya ben duştayken delı oldum ya inşl kan azda olsa gelır utanır... ondan sonra herşy bnm elımn altında olcakkk o zman halını merk edıyorum ışte allhım ne olur azda olsa glse ya
cevp vern yokmu kızçeler :)
biz o kadar uğraşalım bu durumdan kurtulmak için onlar kanına baksın e be adam cinsel hayatınmı önemli yoksa kanmı illa kanıycak yani tabi kendilerinin vücudunda bi değişiklik olmdığı için biz böyle şeyleri takamıyoruz bi insanın namusu evlendikten sonraki hayatında yaptıklarıdır davranışlarıdır o kan namusmu şimdi benim eşim hiç takmadı böyle şeyleri Allaha şükür evlendiğimizde eşimin yengesi ufak bi bez parçası verdi sen yine sür buna saklarsın diye ne olur ne olmaz dedi ben utandım bbişey diyemedim eşime söylediğimde attı o bezi ben rahatım namus orada olmaz dedi.Ama işte bu vajinismus erkekleride sanırım öyle bi korkusu varda o yüzden kendine bahane buluyo düşüncesine sokuyo .Evet dinimizde namus çok önemli ama sadece kadın için değil bu erkeğinde namusu var oda dikkat etmeli onunda eşine karşı sorumlulukları var.Eşim bekarken kız arkadaşıyla birliktelik yaşamış bunu rahatça söyledi bana ama ben ne kadar anlayışlı olsada eşime böyle bi deneyimim olsaydı asla söyleyemezdim bu artık kalıp olmuş.Bide biz evleniyoruz vajinismus oluyoruz tuhaf karşılıyorlar bu düşünceleri değiştirmedikten sonra kadınlarımız bu rahatsızlıktan kurtulamaz.biz kadınları namus rolüne sokmuşlar bizim namusumuz et parçası böyle öğretmişler nasıl bakalım biz o et parçasına nasıl dokunalım o kadar değer biçiyolarki senin hayatındaki en değerlişey haline geliyo sen nasıl hayatındaki en değerli bişeyi kolayca sorgulamadan bi anda verebilirsin bi başkasına bizi bu hale düşürenler asla bunun farkında olmayacaklar inşallah bu hastalığımı yenip kız evladım olursa ona asla kızlık zarı diye bi kelime kullanmayacağım.nefret ediyorum çünkü o kelimeden.
canım benm üzülme inan bana aynı stresi bende yasıorum eşimden kaynaklı değil ben de mesela zoruma gidiyor bukadar bekle evlen vajinismus olll okadar stres cek düğün vakti gel vajii ol... buna da şükürler olsun diyorum ama inşallah kan gelir senin adına dua ettm açıkcası bende gelsn istiorum ama egzersizi bile içimden gelmiyerek yapıorum inancım kalmadı ...cevp vern yokmu kızçeler :)
kızlar merhaba , bende bugün 1 saat önce gelin oldum , Rabbime binlerce şükür olsun darısı sizlere :)
çok tebrik ederim darısı benim başıma artık ,neler yaptın ya anlatabilir misin ? ne kadar sürede yendin ?
herkes nasıl?
iyiyim çok şükür.öyle takılıyorum.merhaba canım ben iyiyim şükür, kızlara yardımcı olmaya çalışıyorum :) sen nasılsın ?
çok tebrik ederim darısı benim başıma artık ,neler yaptın ya anlatabilir misin ? ne kadar sürede yendin ?
teşekkür ederim dilekciğim, önceki sayfalarda uzunca anlattım yinede yazayım. canım ben 12 cm aparatla yendim. tam bir ay
, 5 gün tatili saymazsak 25 günde bitti ama ben sürekli egzersiz yaptım , önce serçe parmak sonra işaret, sonra aparatlara geçtim, boy
boy mumdan aparat hazırladım , son zamanlarda 1 saat egzersiz yapıyodum , eş denemesindede önce aparatla çalıştım sonra yaptık,
şükür oldu inşallah devamıda gelir, darısı sizlere, şunuda söyleyeyim ağrı sızı yok rahat olun :)
mumlara ne sarıyodun nasıl kullanıyodun? lütfen serap yardım et bana ne haldeyim tahmin edemezsin yeni yendiğin için en cok senin yardımına ihtiyacım war ...ben 2 3 güne adet olacağım adetken bırakmam gerekecek mecburen
canım seni çok iyi anlıyorum , vazelin sürmek yok, kayganlaştırıcı jel al, parmağına sür serçe parmak, işaret sonrada orta parmak dene önce ilk boğumu al sonra sonuna kadar ittir çok rahat gider ,içi boş ve geniş eğer böyle rahat ediyosan sonra iki parmağa geçeceksin, işaret parmağı ve orta parmağını küs şeklinde yap jel sür ilk boğuma kadar almaya çalış, yapamazsan mumdan aparat yap bildiğin beyaz mum , önce peçeteye sar sonra streçle , prezervatife geçir ve bolca jel sür böyle denemeye çalış, hijyenine dikkat et. jelide eczanelerden bulabilrsin . adet olana kadar bırakma egzersizi . gelişmelerden haberdar et , yardımcı oluruz :)[/QUOTE
ilk boğumu al derken ne demek istediğini anlamadım canım maalesefjel şart öyle mi ?
canım seni çok iyi anlıyorum , vazelin sürmek yok, kayganlaştırıcı jel al, parmağına sür serçe parmak, işaret sonrada orta parmak dene önce ilk boğumu al sonra sonuna kadar ittir çok rahat gider ,içi boş ve geniş eğer böyle rahat ediyosan sonra iki parmağa geçeceksin, işaret parmağı ve orta parmağını küs şeklinde yap jel sür ilk boğuma kadar almaya çalış, yapamazsan mumdan aparat yap bildiğin beyaz mum , önce peçeteye sar sonra streçle , prezervatife geçir ve bolca jel sür böyle denemeye çalış, hijyenine dikkat et. jelide eczanelerden bulabilrsin . adet olana kadar bırakma egzersizi . gelişmelerden haberdar et , yardımcı oluruz :)
ya ben cok kötüyüm beni bi burdaki arkadaşlar anlarsınız 9 aylık ewliyim ama hala yapamadım egzersizde yapamamıyorum( sen ne kadar süredir ewlisin canım ?son 1 ayda hergün egzersiz yaparak aştın demek çok güzel ... benim merak ettiğim çok şey war ; öncelikle yeni başladıgım için serçe parmakla başladım bugün 2.denememi yaptım işaret parmağıyla ... parmagı tam sonuna kadar mı içine alıyodun? we parmaktek başına kullanılıyo dimi ben wazelin sürüyorum biraz bikaç cm anca alabiliyorum içime... daha sonra daha kalın aparatlara geçtim demişssin ne kadar süre sonra geceyim ben? yardımcı olurssn cok sewinirim
ilk boğumu al demişssin canım anlayamadım ama ben o ne demek ?
canım parmağımız inceden kalına doğru gidiyoya, ve parmağının üzrinde çizgiler varya ilk çizgiye kadar ilk boğum, ikinci çizgiye kadar ikinci boğum demek,yani inceden kalına doğru. sen boğumlara takılma hepsini ittir içine bir nefeste gider o :) zaten küçük[/QUOTE
çok teşekkür ederim serapcıgım, o zaman ben bi süre parmakla deneyeyim adetim bittikten sonra mumlara falan geceyim...cok zor gibi geliyo nasıl alacagı içime pek bilmiyorum ama yapmak zorundayım tek parmakla yapabilirm alışmam zaman alacak ama sonunda olcaksa buna değer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?