Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok hakılsın btnm ama anlamıyolr ışte anlaslr keşkeee

eş denemesi yapıcam herşey tamam ama bu kan meselesi benı baydı ıyıce yaaaa eşimde gelgit beyınlımıne ya ... bir diyo tmam anldım bı dyo az da olsa gelmelı dyo dun yapıcktık uyumuş ya ben duştayken delı oldum ya inşl kan azda olsa gelır utanır... ondan sonra herşy bnm elımn altında olcakkk o zman halını merk edıyorum ışte allhım ne olur azda olsa glse ya

Evrim canım nasılsın nasıl oldun bitanem

Unutma güzel kalbinin karşılığında Rabbim seni güzel bir evlatla taçlandıracak buna canı yürekten inanıyorum. Lütfen kendini üzme ve suçlama. Biz ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemeyiz.

cevp vern yokmu kızçeler :)

canım okdar güzel ifade etmşsin ki bizlerin ruh halini canım benm inşallah hersey güzel olucak yenicez..

cevp vern yokmu kızçeler :)
canım benm üzülme inan bana aynı stresi bende yasıorum eşimden kaynaklı değil ben de mesela zoruma gidiyor bukadar bekle evlen vajinismus olll okadar stres cek düğün vakti gel vajii ol... buna da şükürler olsun diyorum ama inşallah kan gelir senin adına dua ettm açıkcası bende gelsn istiorum ama egzersizi bile içimden gelmiyerek yapıorum inancım kalmadı ...

çok tebrik ederim darısı benim başıma artık ,neler yaptın ya anlatabilir misin ? ne kadar sürede yendin ?

teşekkür ederim dilekciğim, önceki sayfalarda uzunca anlattım yinede yazayım. canım ben 12 cm aparatla yendim. tam bir ay

, 5 gün tatili saymazsak 25 günde bitti ama ben sürekli egzersiz yaptım , önce serçe parmak sonra işaret, sonra aparatlara geçtim, boy

boy mumdan aparat hazırladım , son zamanlarda 1 saat egzersiz yapıyodum , eş denemesindede önce aparatla çalıştım sonra yaptık,

şükür oldu inşallah devamıda gelir, darısı sizlere, şunuda söyleyeyim ağrı sızı yok rahat olun :)

çok tebrik ederim darısı benim başıma artık ,neler yaptın ya anlatabilir misin ? ne kadar sürede yendin ?

ya ben cok kötüyüm beni bi burdaki arkadaşlar anlarsınız 9 aylık ewliyim ama hala yapamadım egzersizde yapamamıyorum ( sen ne kadar süredir ewlisin canım ?son 1 ayda hergün egzersiz yaparak aştın demek çok güzel ... benim merak ettiğim çok şey war ; öncelikle yeni başladıgım için serçe parmakla başladım bugün 2.denememi yaptım işaret parmağıyla ... parmagı tam sonuna kadar mı içine alıyodun? we parmaktek başına kullanılıyo dimi ben wazelin sürüyorum biraz bikaç cm anca alabiliyorum içime... daha sonra daha kalın aparatlara geçtim demişssin ne kadar süre sonra geceyim ben? yardımcı olurssn cok sewinirim

mumlara ne sarıyodun nasıl kullanıyodun? lütfen serap yardım et bana ne haldeyim tahmin edemezsin yeni yendiğin için en cok senin yardımına ihtiyacım war ...ben 2 3 güne adet olacağım adetken bırakmam gerekecek mecburen

canım seni çok iyi anlıyorum , vazelin sürmek yok, kayganlaştırıcı jel al, parmağına sür serçe parmak, işaret sonrada orta parmak dene önce ilk boğumu al sonra sonuna kadar ittir çok rahat gider ,içi boş ve geniş eğer böyle rahat ediyosan sonra iki parmağa geçeceksin, işaret parmağı ve orta parmağını küs şeklinde yap jel sür ilk boğuma kadar almaya çalış, yapamazsan mumdan aparat yap bildiğin beyaz mum , önce peçeteye sar sonra streçle , prezervatife geçir ve bolca jel sür böyle denemeye çalış, hijyenine dikkat et. jelide eczanelerden bulabilrsin . adet olana kadar bırakma egzersizi . gelişmelerden haberdar et , yardımcı oluruz :)

ilk boğumu al demişssin canım anlayamadım ama ben o ne demek ?

10 ayı geçti canım evleneli, evet 1 ay yaptım sayılır ama düzenli , önce ilk boğumu ala sonra ikinci boğum sonrada hepsi rahat girer zaten, derin nefes al , ıkınarak nefes verdiğin anda popoya doğru ittir. eğer rahat alabiliyosan hepsini yapabilirsin ,zamanı ya da süresi yok bunun , gayet güzel parmağını alabiliyosun devamıda gelir ,korkmadan iki parmak ilk boğuma geç yada aparat hazırla :)

ilk boğumu al demişssin canım anlayamadım ama ben o ne demek ?

canım parmağımız inceden kalına doğru gidiyoya, ve parmağının üzrinde çizgiler varya ilk çizgiye kadar ilk boğum, ikinci çizgiye kadar ikinci boğum demek,yani inceden kalına doğru. sen boğumlara takılma hepsini ittir içine bir nefeste gider o :) zaten küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…