Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle tebrik ederim:) reçeteni çok merak ettim bilgilendirirsen cok sewinirim bende aynı dertten muzdaribim sen aşmıssın ne güzel darısı benim başıma ...

çok teşekkür ederim serapcıgım, o zaman ben bi süre parmakla deneyeyim adetim bittikten sonra mumlara falan geceyim...cok zor gibi geliyo nasıl alacagı içime pek bilmiyorum ama yapmak zorundayım tek parmakla yapabilirm alışmam zaman alacak ama sonunda olcaksa buna değer :)[/QUOTE]

evet canım parmakla rahat ediyosan öyle devam et, baktın olmuyo aparata geçersin, zor değil parmağını aldıysan devamı gelir mutlaka, mutlaka olur sen düzenli egzersiz yap , rahatladıkça kalınlaştır zaten esnek bir yer :)

evet canım parmakla rahat ediyosan öyle devam et, baktın olmuyo aparata geçersin, zor değil parmağını aldıysan devamı gelir mutlaka, mutlaka olur sen düzenli egzersiz yap , rahatladıkça kalınlaştır zaten esnek bir yer :)[/QUOTE]

bundan sonra hergn egzersiz yapacagım ama şu adetim bi çıksın aradan parmakla yapacagım şimdilik jel temin etmem gerek öncelikle ,tawsiyelerin için çok teşekkür ederim bişey oldukça yazarım burdan :)

bundan sonra hergn egzersiz yapacagım ama şu adetim bi çıksın aradan parmakla yapacagım şimdilik jel temin etmem gerek öncelikle ,tawsiyelerin için çok teşekkür ederim bişey oldukça yazarım burdan :)[/QUOTE]

parmağa jel sürecez sadece dimi prezerwatif falan takmaya gerek yok dimi parmağa? prezerwatifi dediğin gibi muma peçete sarıp streçleyip öyle takacagım we tekrar jel süreceğim prezerwatife peki kendime sürmem gerekiyo mu jel ? bu jeller sadece kayganlaştırcı diye geçiyor dimi öye satın alacagım? eşinle deneme yaptığında jel kullandınız mı yani eşin ?

valla dayaklık :) ah bı gelse ben ona göstrım dunyanın kaç bucak oldugnu

canım bnm guzel dılklerın ve duan için çok tşkrr edrm azda olsa gelse çenesı kapnsa

kılzar ben dun deneme yapacktm duş alrkn eşim uyumuşşm ... aglasammı gülsemmı bılemdım ve bgn denemeyapsammı dye duşnyrm çnku dunku kadr cesrtm ve hevesım yokk bır eşm az da olsa kan gelmeli dyryo çookk çıkmazdym ama ben fazla egzersz yapmadım yanı ınşl glr.

ya egzersız yaptıgı halde kan gelen ardşlr vrmı eş dnemsnde ttlm

canım bnm guzel dılklerın ve duan için çok tşkrr edrm azda olsa gelse çenesı kapnsa

canım eğer egzersizlerde gelmediyse muhtemelen gelebilir. ben de üç parmak yapmıştım en son öyle yendim bende de geldi. ama ilk ilişkide değil üçüncüde geldi.

istediğin cesaret, gaz olsun alasını weririzz :))) bak sen şu an da bi ertleme çabasındasın yapma bunu artık egzersizlerle wajinan haızrdır. beyin olarak da hazırla kendini aynı dünkü gibi. eşine de tembihle uyumasın bu sefer :) daha fazla ertleme canım bi an önce kurtul bu dertten. inan bütün o egzerzilerden çok daha kolay olacak.

Selamm kızlar. Haziranda 1 sene olacak evleneli..Bende tipik bi vajinusmus vakasıyım .Şimdiye kadar pek takmıodum ama 1 aydır çocuk istiyorum..Burayı 3 aydır takip ediorum ama yazmak bi türlü nasip olmadı yenenleri gördükçe nasıl seviniyorum anlatamam darısı başıma diyerekten dua ediorum ...Egzersizleri yapmaya başladım .Dün ayna karşısında az inceleme yaptım.Daha dokunamadan bacaklarım nasıl titriyo kan şekeriniz düşer ya hani el ayak tutmaz bayılacak gibi olursunuz öyle oldum valla dün.Deliği görmeye çalıştım :)) Mahsunun filmi Güneşi Gördüm gibi Deliği Gördümmmm(sonunda) Neyse Dün öyle bıraktım evde kimse yok bayılırım fln die Bugun serçe parmağı almaya çalıştım oda tamam.Şimdi yarın serçe parmakla devammı diğerine mi geçiyim bide bu aparatları nasıl hazırlayosunuz detaylı bilgi istiyorum .Mumlu olanı bi anlatırsınız sevinirim.Hep birlikte yenelim şu pis hastalığı. 16 yaşında bi kız gördüm hamileydi ya bunu çocuklar yapıyo ben 23 yaşındayım yapamıyorum bu iş bu kadar zor olmamalı.Milyonlarca insan evleniyo çoğalıyo ben nie yapamıorum die kendimi gaza getiriyorum .Bu kez hırslandım 15 gün içinde inşallah yenerim hepimiz yeneriz inşallahhhh...

Canım ya kaç gündür bekliyorum girip mutlu mutlu yazacaklarını .....
Hamileyim dediğinde yaşadım taaaa içinde sevincini....
Şimdi aynı derinlerde hissediyorum acını...
Allah ım güzel annene şifa versin...
Meleğin için sabır versin...
Vardır bir bildiği Mevla nın hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde mutlaka hayır vardır..
Görmedim ama o kadar sevdim ki sizleri yalnız değilsin unutmaaa....

valla delırcem ya ınan burasıda olmasa çareszlıkten ölrdm herhldeeee

analdım cnm peki ne kdr surde geldı yanı.. gelgtlernzden snramı açık oldu ama ögrnmem lazım ö.dlrm

canım biz bi kez denedik regl oldum. ondan sonrak, ikinci denememzde geldi. yok daha gelgit yapamıyorduk o zaman. üstte deniyorduk ben öle yenmiştim çnkü.öle farklı bişi yoktu yani ama geldi işte :)

Kızlar bu egzersizlerden sonra sizde yanma fln oluyomu ben bugun ilk yaptım egzersiz şu an yanmam var.

Evet canım ilk denediğimde bende oldu... Eş denemesinde öyle zaten yanma bizim acı diye beklediğimiz aşırı değilse normaldir çünkü orayı genişletiyoruz bu egz .. kalınlık her arttığında yanma oluyordu.. Sonra oda geçiyor... Hadi inşş çabuk kurtulursun...

canım serçe parmağı tam aldıysan işaret parmağa geç. ondan sonra orta parmak, iki parmak we üç parmak şeklinde gitcek.istersen aparat da hazırlayabilrsin.muma peçete sarıp kalınlaştır sora streçle.egzrsiz yaparken de prezervatif geçir ki hijyenik olsun. yanma hepimzde oluo canım muhtemelen yanlış yöne ittiriyorsundur. dümdüz ittirmiceksin hafif popoya eğimli olcak.

canım biz bi kez denedik regl oldum. ondan sonrak, ikinci denememzde geldi. yok daha gelgit yapamıyorduk o zaman. üstte deniyorduk ben öle yenmiştim çnkü.öle farklı bişi yoktu yani ama geldi işte :)

umarım bendende gelır cnm ya çok ıstyrm blymsn şu kocamn çenesı kapansın ne kdr geldı anlayblymsn geldnı çok sıktım senı ya dımı

umarım bendende gelır cnm ya çok ıstyrm blymsn şu kocamn çenesı kapansın ne kdr geldı anlayblymsn geldnı çok sıktım senı ya dımı

ne sıkması ya olurmu hiç. seni ben de anlamıcaksam kim anlıcak aynı kaderi paylaştık sonuçta.öle çok bişi değildi beş altı damla falan pembemsi bi kan geldi.

Çok teşekkür ederim sağolasınn yarın işarete geçioruz.Ödev gibi valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…