Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah ..Sağolasın canım

kızlar yaa bişey sorcam..9 aydr evliyim.ilk evlendiğim günlerde sürekli eş denemesi yaptk.ama hiç egzersiz yapmamıştım.bi gün kendmi şartlandrdm bugün kesin olcak die.acısa da sesimi çıkarmıcaktm.öle de yaptım ama vajina girişinin makat tarafına doğru yüklenmş sanırım eşim.orası çok acıdı.çok az da kanadı...ben o zaman kesin kızlığım bozuldu die düşünüyodm.jinekoloğuma gittiğğimde sordm kızlığın bozulmamış dedi.yani makat kısmı hafif yırtılms.o yüzden acı hissetmişim.ondan sonra korktum hep denemelerde.

sorum şu: eş denemesinde yine aynı şeyle karşılaşmamak için ne yapmam gerekiyo.

canim ust pozisyonda dene sirtin esine donuk olsun oyle daha rahat oluyor we kntrol tamamen sende oluyor.eger egzersz yapmiyorsan basla bence baska turlu o korkunu yenemzsin

canim ust pozisyonda dene sirtin esine donuk olsun oyle daha rahat oluyor we kntrol tamamen sende oluyor.eger egzersz yapmiyorsan basla bence baska turlu o korkunu yenemzsin

egzersize başladm canm.şu an 2 parmak alabiliyorum.aparatlara geçicem.üst pozisyonda eşimin p.....s sönüyo hemen.o yüzden altta deniyoruz hep.

egzersize başladm canm.şu an 2 parmak alabiliyorum.aparatlara geçicem.üst pozisyonda eşimin p.....s sönüyo hemen.o yüzden altta deniyoruz hep.
hmm anladim canim.egzerszi yapan sen oldgn icin yonunu biluyorsundur.esler bundan haberdar olmayabiliyorlar o yuzden yanlis yeri zorluyorlar.istersen es parmagyla da egzersz dene canm o zmn esin de ogrenmis olur yonunu.

hmm anladim canim.egzerszi yapan sen oldgn icin yonunu biluyorsundur.esler bundan haberdar olmayabiliyorlar o yuzden yanlis yeri zorluyorlar.istersen es parmagyla da egzersz dene canm o zmn esin de ogrenmis olur yonunu.

eşimle de denedik canm.yönünü bilio artk :) ama ister istemez yine o acı olcak die korkuyorum.

arkadaşlar bana yardım edermisiniz? ben 7 aylık evliyim vede vajinismus yüzüden hala eşimle olamadım((çok üzülüyorum tek başıma çözümde üretemiyorum artık.yoruldummmmmmmmmm

burda herkes sana yardım eder tabi hiç doktora göründünmü fiziksel bi sorun yok demi

doktora gittim hem 3 tane farklı birisi fiziksel ve psikolojik hiç bi sorun yok kendin abartıyorsun alkol alıpta yap dedi yani inceden dalga geçti. diğerleride fiziksel bi sorunum olmadığını söledi.7 aydır aşamadım artık yıprandım tek çare burası gibi geldi çünkü bnm gibi bi çok arkadaş var

evet cnm bende doktora gittim alkol aldım ama hiç biri çare olmadı burası sayesinde yendim bu sorunu bende tam 7. ayımda yendim sıkı çalışırsan sende hemen yenersin 3-4günde yenen arkadaşlar var burda sadece azim

arkadaşlar bana yardım edermisiniz? ben 7 aylık evliyim vede vajinismus yüzüden hala eşimle olamadım((çok üzülüyorum tek başıma çözümde üretemiyorum artık.yoruldummmmmmmmmm

canım hoşgeldinn. hepimiz senin gibi bi can havliyle attık kendimzi bu siteye.çok şükür benm için bu kabus sona erdi inşallah sen we senin durumnda olan bütün arkadaşlar da en kısa zamanda kurtulurlar. canm topicin en başında kegel egzersizleri war orayı oku we yaomaya çalış. saha sora kendine bi kayganlaştırıcı temin et serçe parmağnı bolca jelle we ilk boğuma kadar sokmaya çalış. şimdilik bunu bir dene sonra suruma göre ilerliceksin işaret we orta parmak şeklinde.parmakla yapamam diosan kendine aparat da hazırlayabilrsin kulak çubuğundan

aslında ben orta parmağımı kolayca alabiliyorum tabi buda eşim sayesinde ama daha ilerisi olmucakmış gibime geliyo sanki hiç kurtulamıcakmısım gibi artık bi bebişim olsun istiyorum çok mutsuzum hep eksik bi yanım

canım ne güzel bak orta parmağını alıyormuşsun. o zmn iki parmak denemeye çalış. parmaklarını küs şeklinde yap o şekilde daha kolay oluyor. umutsuzluğa kapılma tabi ki kurtulcaksın bu yüzde yüz tedavisi olan bi hastalık.hastalık bile değil beynimizin bize oyunu

eşimde hep böle diyo zaten tek şansım o bi kere bile yüzüme vurmadı.ilk kez yarın 2 parmak denicem peki hangi asamadan sonra ilişkiye hazır hale geliyoruz .bu arada teşekkür ederim

eşimde hep böle diyo zaten tek şansım o bi kere bile yüzüme vurmadı.ilk kez yarın 2 parmak denicem peki hangi asamadan sonra ilişkiye hazır hale geliyoruz .bu arada teşekkür ederim

rica ederim canım. bak ne güzel eşin de en büyük destekçin. iki parmaktan sonra üç parmağa geçiceksin canım. üç parmağı rahatça alabildiğinde eş denemesine hazırsın demektir.apartla çalışırsan da yaklaşık 10 cm civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…