- 15 Temmuz 2010
- 273
- 295
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.901
Evet canım ilk denediğimde bende oldu... Eş denemesinde öyle zaten yanma bizim acı diye beklediğimiz aşırı değilse normaldir çünkü orayı genişletiyoruz bu egz .. kalınlık her arttığında yanma oluyordu.. Sonra oda geçiyor... Hadi inşş çabuk kurtulursun...
Çok teşekkür ederim sağolasınn yarın işarete geçioruz.Ödev gibi valla :))[/
ewet canım aynen öle ödew gibi :) amaç oraya yabanci bir cismin girebildiğini beynimize kabul ettirmek.bu arada kayganlaştırıcı bir jelle yap egzerzileri. bebe yağı vazelin türü şeyler kullanma ok? hadi sana kolay gelsin. takıldığn bi yer olursa yaz yardımcı oluruz
ne sıkması ya olurmu hiç. seni ben de anlamıcaksam kim anlıcak aynı kaderi paylaştık sonuçta.öle çok bişi değildi beş altı damla falan pembemsi bi kan geldi.
kızlar yaa bişey sorcam..9 aydr evliyim.ilk evlendiğim günlerde sürekli eş denemesi yaptk.ama hiç egzersiz yapmamıştım.bi gün kendmi şartlandrdm bugün kesin olcak die.acısa da sesimi çıkarmıcaktm.öle de yaptım ama vajina girişinin makat tarafına doğru yüklenmş sanırım eşim.orası çok acıdı.çok az da kanadı...ben o zaman kesin kızlığım bozuldu die düşünüyodm.jinekoloğuma gittiğğimde sordm kızlığın bozulmamış dedi.yani makat kısmı hafif yırtılms.o yüzden acı hissetmişim.ondan sonra korktum hep denemelerde.
sorum şu: eş denemesinde yine aynı şeyle karşılaşmamak için ne yapmam gerekiyo.
canim ust pozisyonda dene sirtin esine donuk olsun oyle daha rahat oluyor we kntrol tamamen sende oluyor.eger egzersz yapmiyorsan basla bence baska turlu o korkunu yenemzsin
hmm anladim canim.egzerszi yapan sen oldgn icin yonunu biluyorsundur.esler bundan haberdar olmayabiliyorlar o yuzden yanlis yeri zorluyorlar.istersen es parmagyla da egzersz dene canm o zmn esin de ogrenmis olur yonunu.egzersize başladm canm.şu an 2 parmak alabiliyorum.aparatlara geçicem.üst pozisyonda eşimin p.....s sönüyo hemen.o yüzden altta deniyoruz hep.
hmm anladim canim.egzerszi yapan sen oldgn icin yonunu biluyorsundur.esler bundan haberdar olmayabiliyorlar o yuzden yanlis yeri zorluyorlar.istersen es parmagyla da egzersz dene canm o zmn esin de ogrenmis olur yonunu.
eşimle de denedik canm.yönünü bilio artk :) ama ister istemez yine o acı olcak die korkuyorum.
arkadaşlar bana yardım edermisiniz? ben 7 aylık evliyim vede vajinismus yüzüden hala eşimle olamadım((çok üzülüyorum tek başıma çözümde üretemiyorum artık.yoruldummmmmmmmmm
burda herkes sana yardım eder tabi hiç doktora göründünmü fiziksel bi sorun yok demi
doktora gittim hem 3 tane farklı birisi fiziksel ve psikolojik hiç bi sorun yok kendin abartıyorsun alkol alıpta yap dedi yani inceden dalga geçti. diğerleride fiziksel bi sorunum olmadığını söledi.7 aydır aşamadım artık yıprandım tek çare burası gibi geldi çünkü bnm gibi bi çok arkadaş var
arkadaşlar bana yardım edermisiniz? ben 7 aylık evliyim vede vajinismus yüzüden hala eşimle olamadım((çok üzülüyorum tek başıma çözümde üretemiyorum artık.yoruldummmmmmmmmm
aslında ben orta parmağımı kolayca alabiliyorum tabi buda eşim sayesinde ama daha ilerisi olmucakmış gibime geliyo sanki hiç kurtulamıcakmısım gibi artık bi bebişim olsun istiyorum çok mutsuzum hep eksik bi yanım
eşimde hep böle diyo zaten tek şansım o bi kere bile yüzüme vurmadı.ilk kez yarın 2 parmak denicem peki hangi asamadan sonra ilişkiye hazır hale geliyoruz .bu arada teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?