- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.921
arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ediyorum cidden çok yardımcı oluyosunuz zaten sizden başka kimse anlayamaz beni ...
bu illeti yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı ben we benim gibi arkadaşların başına diyorum :)
benim sorum şu: egzersizler yapacam iyi güzel de peki eşimle deneme zamanının geldiğini nasl ne zman anlayacagım ?o zaman geldiğinde egzersiz dışında farklı bişey appacakmıyım ?yenen arkdaşlar eger cok özel olmazsa braz anlatabilirmisiniz o gece nasıl başldıgınızı ?kendimi şimdiden hazrlayacagım
şimdiden teşekkürler herkese...
dilekcim eger parmkla yapiyorsan egzerszi uc parmakyan sonra, aparatla yapiyorsan 10cm den sonra gecebilirsin es denemsine.deneme yapcagn gun ilik bi dus al dustan sonra 10-15dk yine egzersiz yap canim. sonraai sana we esine kalmis. ust pozisyonda denemeue calis oyle daha kolay oluyor.
kızlar iki üç egzersizdir hala işaret parmak ilk bogumdayım ben bir türlü ilerliyemiyorum korkudan napcam yaa lütfen akıl verin tecrübeliler yenenler((( vee Bugün ilk defa vajina kaslarımı çok güçlü bir şekilde hissettim istem dışı yine tabiiki kasıldı ve resmen parmagımı içindeyken nasıl sıktı hapsetti anlatamam... bir türlü kasılmalarımı kontrol altına alamıyorum ben napıcam buyüzden de ilerleyemiyorum egzersizde 3 gündür hala işaret parmaktayım yaaa ... vee acayip yanma oldu o anda bıraktım bendee ((
10 cm boy mu kalınlık mı oluyo?
kalınlık canım boy önemli değil
komik we saçma bi soru oldu sanrm :) ya burdaki yazıları okudukça kendimi çok cahil hissediyorum ahh keşke nişanlıyken keşfetseymişim bu siteyi de bu illete düşmeseymişimm ne çektikk beee :)
yok canım ben de ilk başta boy sanıyordum onu soradan okudukça keşfettimahh o keşkeler olmasa ben nişanlıykeni geç keşke ewliliğmn ilk aylarnda hatta günlerinde keşfetseydim diorum.kısmet böleymiş wardır elbet bi hayır napalım
doğru diosun kısmet işte geç olsun da güç olmasın boşwer :)hem sen asmıssın ne güzel? ne kadar zamandır ewlisin tatlım ne zaman aşabildn ?
iki yıldır ewliyim canım 1 ay oldu aşalı şimdi bebek istiyorum inşallah. sen ne kadar zamandır ewlisin?
umarım gönlünce olur inşallah bebeğini de alırsın kucagına ,ben 9 aydır ewliyim
amin canım inşallah. sen de daha yeni sayılırsın bi an önce yap egzersizlerini de kurtul bu illetten en kısa zamanda
bugün işaret parmagını ilk boğuma kadar aldım adet olucam o yuzden ara werecegım sonra egzersizlere baslıcam düzenli yapacagım artık uzasın istemiyorum eş yönünden çok sanslıyım mutlu olsun o da artık fazlasyla hakediyor ,kalın parmak we aparatlara nasıl gececegımı bılmıyrm ndişeliyim braz
arkadaslar merhaba ben 8 aylık evlıyım ama hala esımle ılıskıye gırmedık ben cok korkuyorum on sevısmede hıc bı problem yok ama iş o noktaya geldıgınde kasıyorum kendımı gerı cekıoyrum hemen esım anlayısla karsılıyor ama ben cok rahatsız oluyorum sureklı aklımda ne yapıcagımı bılmıyorum bana akıl verın lutfen(((((((
hiç endişelencek bişi yok zamanla vajinan esnicek çok rahatlıkla alabilceksin.yeter ki düzenli olarak yap egzersizlerini.takıldığın yerde pes etme aksine üzerine git.illa parmakla yapcaksın ya da illa aparatla yapcaksın die bişi yok. parmakla iyi hissediorsan öyle dewam et. olmuyorsa aparat hazırla onla yap.yeter ki yap yani :)
canım egzersiz yaptın mı hiç haberin war mı? korkup eşleri itmek hepimzin problemiydi malum acıyacak düşüncesi wardı. ama hiç öyle bişi yok acı yok ağrı yokk. ne aşamadasın anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?