- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.941
cok saol milacım ama inan sizlerin dediği herseyi harfiyen uygulamaya çabalıyorum ...fakat tahriş olucak gibi acayip yandı iyice korkuyorum ..hem parmagımı hemen çıkarmadım içinde beklettim yaklaşk bir dk filan ama bir bilsen öyle bir sıkıyor ki parmagımı kaslarım ayyy parmak resmen sıkıştı içeridee :)))) bu ne dedim yaa onu hissettigim de içim ezildi EZİLDİİ sanki dayanamadım yaaa ben napıcam yaa HEM YÖN nasl bulcam yaa popoya tamam ama gitmiyorr yaaa
hayır hıc yapmadım egzersız nası yapıcagımıda bılmıyorumesımle severek evlendık boyle bıse olucagını dusunmuyodum hıc on sevısmemeız oluo ve ben zevk alıyorum ama tam ıcıme gırıcegı zaman ıtıyorum onu sınırlenıyo ama bıseyde dıyemıyor bna cok uzuluyorum cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz ama malesef ben hala bu asamayı gecemdım
canım o zmn en kısa zamanda egzersizlere başlamanı öneririm. öncelikle topicin en başında kegel egzerszleri war onu oku we gün içinde yapmaya çalış. daha sora kendine bi kayganlaştrıcı temin et.serçe parmağnı bolca jelle we ilk boğuma kadar sokmaya çalış canım. görceksin orda kocaman bi boşluk war parmağın kayıp gitcek. sonra iaşret parmak we orta parmak şeklinde ilerliceksin.
kız Allah senii napmasın güldürdün beni gece gece parmak sıkıştı içerde dio :))ne kadar kasmışın kendini öle parmağı hapsettin. aparatla dene sen de canım. parmakla orayı hissettiğin için için bi tuhaf oluyordur kasıyorsundur kendini.hangi posizyonda yapıyorsun? ben ilk başlarda oturark yapıyordum sonra yatağa uzanıp yapmaya başladım öle daha kolay buldum yolunu falan
baska bı yolu yok mu pekı bunu asmamın :S
walla canım doktora git dicem ama onlar da bu egzersizleri öneriyorlar we bildiğim kadarıyla da başka bi yolu yok. niye öyle dedin ki zor bişi değil hem egzersizler sayesinde 3-4 günde yenen arkadaşlar war
canm oturarak iki bacagımı açıp deniorum... relax olamıoyrum beynime bir hükmedebilsem olacaktaaa işteeee...
ne bılıyım urkuttu galıba bıraz benı aklımdan oyle seyler gecıo kı bazen uyku ılacı ıcsem de oylemı yapsam dıyorum bazen:)
walla ben onu da denedim ama emin ol o korkuyla o bile işe yaramadı uyuyamadımhem bunlar çözüm değil o anda olsa sen daha sonra yine aynı şeyleri hissetceksin korkcaksın. çnkü olduğunu anlamıcaksın ki. egzersizler de hiç ürkütmesin canım öle zannettiğin gibi zor bişi deil. burda ne arkadaşlar wardı dokununca ayılıp bayılann (seraaappppp ) onlar bile gelin oldu. cesaretini topla bian önce başla bence canım
yarın baslıyorum o zaman ınsallah faydasını gorurum o kadar cok sıkıldım kı bu durumdan psıkolojım bozuldu artık esımın yaklasmasını bıle ıstemıyorum bazen
bana da yardım edin lütfen
başla canım görceksin bak en yakın zamnda kurtulcaksın. takıldığın bi yer olursa yaz burda birileri mutlaka yardımcı olur
bana da yardım edin lütfen
walla ben onu da denedim ama emin ol o korkuyla o bile işe yaramadı uyuyamadımhem bunlar çözüm değil o anda olsa sen daha sonra yine aynı şeyleri hissetceksin korkcaksın. çnkü olduğunu anlamıcaksın ki. egzersizler de hiç ürkütmesin canım öle zannettiğin gibi zor bişi deil. burda ne arkadaşlar wardı dokununca ayılıp bayılann (seraaappppp ) onlar bile gelin oldu. cesaretini topla bian önce başla bence canım
demek öyle ayılan bayılan serapvallahi haklısın :) o ben oluyorum arkadaşlar
demek öyle ayılan bayılan serapvallahi haklısın :) o ben oluyorum arkadaşlar
yalan mı yalan mıııwalla bi gurur tablosu yapıp seni oraya eklemek lazım aslında yeni gelinnnnn
ederiz tabi canım hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?