Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız Allah senii napmasın güldürdün beni gece gece parmak sıkıştı içerde dio :))ne kadar kasmışın kendini öle parmağı hapsettin. aparatla dene sen de canım. parmakla orayı hissettiğin için için bi tuhaf oluyordur kasıyorsundur kendini.hangi posizyonda yapıyorsun? ben ilk başlarda oturark yapıyordum sonra yatağa uzanıp yapmaya başladım öle daha kolay buldum yolunu falan

canım o zmn en kısa zamanda egzersizlere başlamanı öneririm. öncelikle topicin en başında kegel egzerszleri war onu oku we gün içinde yapmaya çalış. daha sora kendine bi kayganlaştrıcı temin et.serçe parmağnı bolca jelle we ilk boğuma kadar sokmaya çalış canım. görceksin orda kocaman bi boşluk war parmağın kayıp gitcek. sonra iaşret parmak we orta parmak şeklinde ilerliceksin.

baska bı yolu yok mu pekı bunu asmamın :S

canm oturarak iki bacagımı açıp deniorum... relax olamıoyrum beynime bir hükmedebilsem olacaktaaa işteeee...

walla canım doktora git dicem ama onlar da bu egzersizleri öneriyorlar we bildiğim kadarıyla da başka bi yolu yok. niye öyle dedin ki zor bişi değil hem egzersizler sayesinde 3-4 günde yenen arkadaşlar war

ne bılıyım urkuttu galıba bıraz benı aklımdan oyle seyler gecıo kı bazen uyku ılacı ıcsem de oylemı yapsam dıyorum bazen:)

canm oturarak iki bacagımı açıp deniorum... relax olamıoyrum beynime bir hükmedebilsem olacaktaaa işteeee...

canım bak ben dahil yenen biçok arkadaş hep söylüyor içersii bomboş bir yol. walla bozuk plak gibi hep aynı şeyi söylüyorum ama öyle. sen bi de aparatla dene bence nolcak sonuç görelim

ne bılıyım urkuttu galıba bıraz benı aklımdan oyle seyler gecıo kı bazen uyku ılacı ıcsem de oylemı yapsam dıyorum bazen:)

walla ben onu da denedim ama emin ol o korkuyla o bile işe yaramadı uyuyamadım hem bunlar çözüm değil o anda olsa sen daha sonra yine aynı şeyleri hissetceksin korkcaksın. çnkü olduğunu anlamıcaksın ki. egzersizler de hiç ürkütmesin canım öle zannettiğin gibi zor bişi deil. burda ne arkadaşlar wardı dokununca ayılıp bayılann (seraaappppp ) onlar bile gelin oldu. cesaretini topla bian önce başla bence canım

yarın baslıyorum o zaman ınsallah faydasını gorurum o kadar cok sıkıldım kı bu durumdan psıkolojım bozuldu artık esımın yaklasmasını bıle ıstemıyorum bazen

yarın baslıyorum o zaman ınsallah faydasını gorurum o kadar cok sıkıldım kı bu durumdan psıkolojım bozuldu artık esımın yaklasmasını bıle ıstemıyorum bazen

başla canım görceksin bak en yakın zamnda kurtulcaksın. takıldığın bi yer olursa yaz burda birileri mutlaka yardımcı olur

demek öyle ayılan bayılan serap vallahi haklısın :) o ben oluyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…