Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nası yendın bu korkunu cnm yaa

canım hoşgeldin aramıza , arkadaşalrın anlattığını harfiyen uyguladım, önce parmakla sonra aparatla devam ettim, nerdeyse her gün egzersiz yaptım, son zamanlarda 1 saat yaptım. 12 cm aparata geçtikten sonra eş denemesi bir kere oldu şükür, devamıda gelir inşallah :) ağrı sızı yok. bol jel ,istikrar ve cesaret üçü bir arada olunca sende halledersin , darısı sizlere . egzersizi sakın bırakma rahatlayacaksın hem bedenen hem ruhen

hoşbuldum canım teşekkür ederim şimdiden, ben parmak egzersizini yapamıyorum, aslında bir kere yapmıştım, bir daha da yapamadım girmiyo bir türlü

canım aparat yap o zamn kendine. başlangıç için bir tane kulak çöpünü streçleyip jelle we öyle dene. daha sonra iki üç tanesini bi araya getirip yaparsın we sonra da muma geçersin. egzersiz yaparken başka şeylere odaklanmaya çalış müzik dinle tw izle.bir de bolca nefes al wer we werirken ittirmeye çalış. kegel egzersizlerini de yap gün içerisinde kaslarını rahatlatır canım

ayy çok teşekkür ederim cnm yaa bu şekilde yapabilir miyim acaba, dediğinizi de deneyeceğim inşallah olur

canım kaçak degilimde çok zor günler yaşıyorum malesef bebegimi kaybettim

hayırlı geceler Arkadaşlar ah bi girdimki bu kötü haberi aldım ya off kahroldum evrimmcim hopefordan sonra seni duymakk inanılmaz kötü geldi ah be canım suçu kendinde bulma sakın hangi anne böyle birşeyi isterki onun ömrü bukadarmış buda senin sınavın canım Allah a sığın bol dua et Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... annen içinde senin içinde çok geçmiş olsun canım...

canımcım karamsarımm özel msj kutun dolu yaa oakdar yazdım bi baktım dolu dedi deli oldum boşalt kutunu canım öpüyorum...

arkadaşlar bişey danışcam size benim eşim sık sık açık filmler izliyo ben bundan çok rahatsızım ilk başlarda çok tepki vermiştim farkettiğimde tartışmıştık.ama bu vajinismusumdan dolayı kızsamda bişey söyleyemiyorum sen adamın ihtiyacını gideremiYorsunki napsın diyorum.kızmaya hakkın yok diyorum.bu benim psikolojimi daha altüst ediyo o filmlerdeki abartılı gösterimler beni geriyo sanki eşimle birlikte olsak benden onları isteyecekmiş bana onları uygulayacakmış gibi geliyo ne yapmalıyım eşime bu rahatsızlığımı dile getirsemmi ama utanıyorum onun bi kadın olarak ihtiyacını giderememekten utanıyorum.kızlar bide bizim dinimizde kadın erkeğinin ihtiyacını gidermeli yani ona hayır dememeli bu rahatsızlıktan dolayı Allah bizi affedermi bundan çok korkuyorum çünkü ben eşime dinimizin gereği gibi davranmaya çalışıyorum. Artık hayat çekilmez oldu yaşayan bi ölü gibi hissediyorum benim kendime faydam yokki insanlara faydam olsun.sana düştüğünde kimsenin faydası yok.benim ailemde kayınvalidemde bu sorunumuzu biliyo durumları olduğu halde yardım eden yok maddi açıdan.bana çalış diyolar nasıl çalışayım işe giriyorum kafam dolu bi fıçı gibi başka bişey almıyo kendimi veremiyorum iletişimle ilgili bi bölüm bitirdiğim halde insanlarla iletişimim sıfır.artık eşimden ve kardeşimden başkasını gözüm görmüyo.eşimede ailen bizi düşünse yardım ederdi dediğimde kızıyo bana oysa annesi kendi kızının rahatsızlığı için ne paralar döktü.ben onların soyunu yürütcem onların ailesine girdim artık benim ailemden bekliyolar sadece.bende gitmiyorum artık ne kendi ailemi yanına nede onların yanına.iş olunca çağırıyo hemen kayınvalidem ama gidersem bayramlarda gitcem sadece.

canım hiç kafana takma aynı şeyleri bende yaşıyorum tek fark bnm eşim o şekilde davranmıyo ama ne anneme nede kayınvalideme gidesim gelmiyo onlar sürekli çocuk diyorlar tek gelin benm çok zor ve seni çook iyi anlıyorum ama artık ben takmıyorum sende öle yap sadece egzersizlere odaklanmalısın bende hala yenmiş değilim ama ben ilerledim daha dün gelmeme rağmen bu siteye canını hiç ama hiç sıkmaaa

üzülme canım benım sıkıntı çekmeden rahata erılmez senı çok ıyı anlıyorum ama hytn bıkms dimdik dur bu bır hastlk ve atlatcaz ondan sonra esın peşnde dönerr.. sen sakın canını sıkma bır dha gelmcksn bu dnyaya dımdık dur hçbrşyn krşında boynunu buk-kme

ayyyyyyyyy allhm ınşll sabh yıne eşıme sataştım bugun bı uyu senı atarım balkndan dedm tm ya dyoo kzlr inşl olur serapcgm sende çok sagl ya ılglnyrsnnn ..

rica ederim canım, ama bırak kocayla kavgayı artık :) olur olur sen rahat ol yapcam de , öncesindede biraz egzersiz yap bitti gitti , güzel haber bekliyorum tatlım

rica ederim canım, ama bırak kocayla kavgayı artık :) olur olur sen rahat ol yapcam de , öncesindede biraz egzersiz yap bitti gitti , güzel haber bekliyorum tatlım

içimden bı ses dıyor olucak.. ama ıllkı azda olsa kan gelmelıymışş dıyo bende soguyrum bu duşnceden yapmak ıstemyrm snra knda gelsn offfffffffff

teşekkür ederim canm bende tek gelinim 3 görümcem var bi tanesi evli 2 tane çocuğu var kayınvalidemler onun çocukları yakın olduğu için onları seviyolar onlarla gideriyorlar kendi kızlarına bol keseden dağıtıyolar bize gelince yok eşim halen savunuyo ailesini ben ise kendi ailemin hatası olduğunda savunmuyorum hatalarıının olduğunu söylüyorum benim babam torun istiyo ama yardımcı olmuyolar napcam bilmiyorum tek çarem çalışmak kötüde olsa bi iş bulmak

sever67 hoşgeldin canım.

Öncelikle ne yapmak istediğine karar vermelisin. Aileleriniz size maddi olarak yardım edip sen de doktora gitsen bile buradaki egzersizleri yapacaksın. Farklı birşeyler olmayacak. Burayı bulduğuna göre egzersizlere başlamalısın artık. Hep ümitsizlikle-yakınmayla bu hastalık geçmiyor tatlım. Ben de 7,5 yıl çektim bu vajiyi ama burayı bulduktan sonra 4 günde yendim. Herzaman söylüyorum kendimize acımayı bırakalım ve egzersizlere odaklanalım diye

kızlar herkese merhaba ve geçmiş olsun bazen girip okuyorum ve gerçekten zor bir durum. Size danışmak istediğim bir mesele var yani aklımı o kadar kurcalıyor ki eni sonu sizlerle konuşabileceğime karar verdim. ben 22 yaşındayım ve ağustosta düğünüm var. Korkularım streslerim var nişanlımı çok seviyorum ama birlikte olmaya çalışma fikri beni çok geriyor. Bu aslında ben de önceden beri var. Bu rahatsızlığı yaşayan arkadaşlarım genç kızlığından beri gelen bir korku hali mi yoksa aniden çıkan bir şey mi? Mesela bilirsiniz arkadaş ortamında açılınca bu düğün günü muhabbeti o zaman bile geriliyorum. Utanma ve korku arası bir durum. Neden acaba düşündüğüm zaman aklıma gelen tek sebep ergenliğimin ilk yıllarında çok akıntı problemiyle annemle kadın doğum uzmanına gitmiştik gerçekten kötü niyetli bir doktor olduğuna inanmıyorum çünkü genç kızın çatala çıkarıldığını kimseden duymadım 14 yaşındaydım ve o çatala ağlayarak çıktım boyle ucu kulak çöpü gibi olan bişi sokup sözüm ona akıntı örneği aldı. Bayan yardımcısı açtı doktor aldı. Utanmak ayrı canım yandı ayrı o çatal korkunçtu o ap ayrı belki bu gerilmenin sebebi budur ve hasta değilimdir kendimi vajinusmuslu olduğuma inandırmak istemiyorum ama düğün yaklaştıkça stres de oluyorum. Sizden fikir almaya ihtiyacım var teşekkür ederim

canm üzülme lütfen egzersizeler dewam et bak bende yenmedim hala egzersizlerle ugrasmaya calişiyorum ama moralini bozma napalım allahım başka dert vermesn diorum buna şükür yani vajinismusu kastediorum...ailelere gelince de düşünme üzülme yenince bir de torun verince kucaklarına inşallah hepsi unutulurr unuturlarr sende ozaman keyfini yaşarsınn ohhh

kızlar içim heyecan dolu yazmdn duramıyrm ben ya ınşl olur bıterde şu kocamn ısdedı kanda gelır ya ondan sonrası benden mutlusu olmz ya onkı mutlulugu tatmak ıstyrm ınşl gelır

böyle şeyler düşünmek için çok erken latikacım
o çatala ben de çıkmıştım 13 14 yaşlarında bende de akıntı problemi vardı idrarım yanıyordu, sonra çok alakasız bişey çıktı, böbrek taşı hemen de çatala çıkarmaya meraklılar, hatta 2. kontrole çağırdığında başka bi doktorun yanındaydık ve doktor erkekti, 2 gün boyunca o çatala tekrar çıkacağımı zannedip uykusuz kalmıştım,
doğru söylüyosun bu bilinçaltı korkular yüzünden de oluşuyor olabilir vaji
ama şunu unutma sen nişanlını seviyosun ve kendini kasmadığın sürece ilk gecen mükemmel olacak inan bana.. yaşamış biri olarak acıyacak korkusunun ne kadar boş olduğunu anladım.. bu kadar keyifli birşeyi neden işkence şekline soktuk bilmiyorum.. düğünümden tam 3 ay sonra yendim, umarım sen öyle bişeyle karşılaşmazsın

canım burda kimse doktorlara paralar dökerek iyileşmedi, herkes kendi imkanlarıyla kendi inancıyla iyileşti..
çok yanlış düşünüyosun, yenemiceni sürekli beyninde kurguluyosun, oysa biraz silkelen ve kendine gel.. yenmek varken hayıflanıp dövünmek eline hiçbirşey geçirmez.. ne yap et egzersizlere başla çünkü başka çaren yok.. ondan bundan para bekleyerek yenemzsin.. tut ki paranı verdiler ya gene yenemezsen, doktora gittiğinde yeneceksin diye bi garanti yok..kendin başarmanın zevki kadar güzel bişey yok
dinimizde erkek ihtiyacını karşılayamama konusuna gelince sonuçta bu bir hastalık bundan dolayı günaha girdiğimizi sanmıyorum, Allahtan gelen bişey yapıcak bişey yok.. bu arada eşini de çok ayıpladım, ihtiyaçları var tamam anlayabiliyorum ama ihtiyaçlarını da seninle karşılayabileceği biçok yol var, bilmem anlatabildim mi?? bu sonra alışkanlık haline gelirse kötü bi durum ortaya çıkar..

senin bir an önce egzersize başlaman lazım yapamam edemem yok, ben burda en ağır vakaların bile yendiğini görünce artık yapamıyorum lafına inanmıyorum:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…