- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.961
nası yendın bu korkunu cnm yaa
hoşbuldum canım teşekkür ederim şimdiden, ben parmak egzersizini yapamıyorum, aslında bir kere yapmıştım, bir daha da yapamadım girmiyo bir türlü
canım aparat yap o zamn kendine. başlangıç için bir tane kulak çöpünü streçleyip jelle we öyle dene. daha sonra iki üç tanesini bi araya getirip yaparsın we sonra da muma geçersin. egzersiz yaparken başka şeylere odaklanmaya çalış müzik dinle tw izle.bir de bolca nefes al wer we werirken ittirmeye çalış. kegel egzersizlerini de yap gün içerisinde kaslarını rahatlatır canım
canım kaçak degilimde çok zor günler yaşıyorum malesef bebegimi kaybettim
arkadaşlar bişey danışcam size benim eşim sık sık açık filmler izliyo ben bundan çok rahatsızım ilk başlarda çok tepki vermiştim farkettiğimde tartışmıştık.ama bu vajinismusumdan dolayı kızsamda bişey söyleyemiyorum sen adamın ihtiyacını gideremiYorsunki napsın diyorum.kızmaya hakkın yok diyorum.bu benim psikolojimi daha altüst ediyo o filmlerdeki abartılı gösterimler beni geriyo sanki eşimle birlikte olsak benden onları isteyecekmiş bana onları uygulayacakmış gibi geliyo ne yapmalıyım eşime bu rahatsızlığımı dile getirsemmi ama utanıyorum onun bi kadın olarak ihtiyacını giderememekten utanıyorum.kızlar bide bizim dinimizde kadın erkeğinin ihtiyacını gidermeli yani ona hayır dememeli bu rahatsızlıktan dolayı Allah bizi affedermi bundan çok korkuyorum çünkü ben eşime dinimizin gereği gibi davranmaya çalışıyorum. Artık hayat çekilmez oldu yaşayan bi ölü gibi hissediyorum benim kendime faydam yokki insanlara faydam olsun.sana düştüğünde kimsenin faydası yok.benim ailemde kayınvalidemde bu sorunumuzu biliyo durumları olduğu halde yardım eden yok maddi açıdan.bana çalış diyolar nasıl çalışayım işe giriyorum kafam dolu bi fıçı gibi başka bişey almıyo kendimi veremiyorum iletişimle ilgili bi bölüm bitirdiğim halde insanlarla iletişimim sıfır.artık eşimden ve kardeşimden başkasını gözüm görmüyo.eşimede ailen bizi düşünse yardım ederdi dediğimde kızıyo bana oysa annesi kendi kızının rahatsızlığı için ne paralar döktü.ben onların soyunu yürütcem onların ailesine girdim artık benim ailemden bekliyolar sadece.bende gitmiyorum artık ne kendi ailemi yanına nede onların yanına.iş olunca çağırıyo hemen kayınvalidem ama gidersem bayramlarda gitcem sadece.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eş denemesııı yapıyorum kısmetse bu akşammmmmmmmmmmmmmm :))
Dualarımız seninle canım, kolayca oluvericek :)
ayyyyyyyyy allhm ınşll sabh yıne eşıme sataştım bugun bı uyu senı atarım balkndan dedm tm ya dyoo kzlr inşl olur serapcgm sende çok sagl ya ılglnyrsnnn ..
rica ederim canım, ama bırak kocayla kavgayı artık :) olur olur sen rahat ol yapcam de , öncesindede biraz egzersiz yap bitti gitti , güzel haber bekliyorum tatlım
canım hiç kafana takma aynı şeyleri bende yaşıyorum tek fark bnm eşim o şekilde davranmıyo ama ne anneme nede kayınvalideme gidesim gelmiyo onlar sürekli çocuk diyorlar tek gelin benm çok zor ve seni çook iyi anlıyorum ama artık ben takmıyorum sende öle yap sadece egzersizlere odaklanmalısın bende hala yenmiş değilim ama ben ilerledim daha dün gelmeme rağmen bu siteye canını hiç ama hiç sıkmaaa
teşekkür ederim canm bende tek gelinim 3 görümcem var bi tanesi evli 2 tane çocuğu var kayınvalidemler onun çocukları yakın olduğu için onları seviyolar onlarla gideriyorlar kendi kızlarına bol keseden dağıtıyolar bize gelince yok eşim halen savunuyo ailesini ben ise kendi ailemin hatası olduğunda savunmuyorum hatalarıının olduğunu söylüyorum benim babam torun istiyo ama yardımcı olmuyolar napcam bilmiyorum tek çarem çalışmak kötüde olsa bi iş bulmak
arkadaşlar bişey danışcam size benim eşim sık sık açık filmler izliyo ben bundan çok rahatsızım ilk başlarda çok tepki vermiştim farkettiğimde tartışmıştık.ama bu vajinismusumdan dolayı kızsamda bişey söyleyemiyorum sen adamın ihtiyacını gideremiYorsunki napsın diyorum.kızmaya hakkın yok diyorum.bu benim psikolojimi daha altüst ediyo o filmlerdeki abartılı gösterimler beni geriyo sanki eşimle birlikte olsak benden onları isteyecekmiş bana onları uygulayacakmış gibi geliyo ne yapmalıyım eşime bu rahatsızlığımı dile getirsemmi ama utanıyorum onun bi kadın olarak ihtiyacını giderememekten utanıyorum.kızlar bide bizim dinimizde kadın erkeğinin ihtiyacını gidermeli yani ona hayır dememeli bu rahatsızlıktan dolayı Allah bizi affedermi bundan çok korkuyorum çünkü ben eşime dinimizin gereği gibi davranmaya çalışıyorum. Artık hayat çekilmez oldu yaşayan bi ölü gibi hissediyorum benim kendime faydam yokki insanlara faydam olsun.sana düştüğünde kimsenin faydası yok.benim ailemde kayınvalidemde bu sorunumuzu biliyo durumları olduğu halde yardım eden yok maddi açıdan.bana çalış diyolar nasıl çalışayım işe giriyorum kafam dolu bi fıçı gibi başka bişey almıyo kendimi veremiyorum iletişimle ilgili bi bölüm bitirdiğim halde insanlarla iletişimim sıfır.artık eşimden ve kardeşimden başkasını gözüm görmüyo.eşimede ailen bizi düşünse yardım ederdi dediğimde kızıyo bana oysa annesi kendi kızının rahatsızlığı için ne paralar döktü.ben onların soyunu yürütcem onların ailesine girdim artık benim ailemden bekliyolar sadece.bende gitmiyorum artık ne kendi ailemi yanına nede onların yanına.iş olunca çağırıyo hemen kayınvalidem ama gidersem bayramlarda gitcem sadece.
kızlar herkese merhaba ve geçmiş olsun bazen girip okuyorum ve gerçekten zor bir durum. Size danışmak istediğim bir mesele var yani aklımı o kadar kurcalıyor ki eni sonu sizlerle konuşabileceğime karar verdim. ben 22 yaşındayım ve ağustosta düğünüm var. Korkularım streslerim var nişanlımı çok seviyorum ama birlikte olmaya çalışma fikri beni çok geriyor. Bu aslında ben de önceden beri var. Bu rahatsızlığı yaşayan arkadaşlarım genç kızlığından beri gelen bir korku hali mi yoksa aniden çıkan bir şey mi? Mesela bilirsiniz arkadaş ortamında açılınca bu düğün günü muhabbeti o zaman bile geriliyorum. Utanma ve korku arası bir durum. Neden acaba düşündüğüm zaman aklıma gelen tek sebep ergenliğimin ilk yıllarında çok akıntı problemiyle annemle kadın doğum uzmanına gitmiştik gerçekten kötü niyetli bir doktor olduğuna inanmıyorum çünkü genç kızın çatala çıkarıldığını kimseden duymadım 14 yaşındaydım ve o çatala ağlayarak çıktım boyle ucu kulak çöpü gibi olan bişi sokup sözüm ona akıntı örneği aldı. Bayan yardımcısı açtı doktor aldı. Utanmak ayrı canım yandı ayrı o çatal korkunçtu o ap ayrı belki bu gerilmenin sebebi budur ve hasta değilimdir kendimi vajinusmuslu olduğuma inandırmak istemiyorum ama düğün yaklaştıkça stres de oluyorum. Sizden fikir almaya ihtiyacım var teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?