Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ya sız neden benle ılglnmysnz yaaaaa serap7 sana çok tşkrr edrm canımmmm benımmm ilglndgn içinnn
canm benm sen ne durumdasın ne aşamadasın bende vajinismusum ..ben egzersizde işaret parmaktayım hala hergünde yapamıorum üşeniyorum egzersze şimdi de regl olcam aha yine kaldı bilmem napim

ah canım ya sende daha önce yazmışsın bu sefer olacağına inanıyosun lütfen kendini bu kadar kasma rahat ol biraz bugün egzersizini yaptınmı peki

yapamadım cnm egzersız yapamk ıstemyrm çınku kndımı hazrhssdyrum ben ama kan gelmzse bende çok kötu olrm eşimde ztn ben fazla egersz yapmadım ınşl gelır beynmde btrdm gibi bşy ama allhm ınşl gelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah gelir kan canım kendini hazır hissediyosan ne güzel o zaman kesin olacak bu akşam ama önce biraz rahatla kasma kendini duş filan al mesela

hala kan gelecek diyen afedersiniz hanzolar yasiyor mu ya? boyle insanlarla nasil evleniyorsunuz kizlar kusura bakmayin ama hangi devirde yasiyoruz.zarin hic bir anlami yok ko namus iki bacak arasinda degil.kaldiki herkesin namusu kendinden sorulur.sukrler olsun hanzo bi kocam yok

canım kelımelrne dıkkat et hanzo veya degıl orası benı ılgılendrır terbıyenı boozma kımın kımleer erkgn ewlenıcgne sen karar veremezsn kan meselesı hanzoluk degildr her erkbu egnde kzında huzurudur benımm kocam böyle evet ben sewıyrm... kelımelrıne dkkat ettt....!!!!!!

canim asil sen kusura bakma boyle konusarak yanlis yapiosun.kan gelmedi diye kac kadin cinayeti isleniyor haberim var mi? cagimizda huzur kelimesi bir damla kan ile olamaz.benim gorusum bu.bu sebepten ozur dileyecel degilim allah mutlu etsin!

canım, sakin olun ikinizde tamam mı lütfen

kızlar sakin olun , herkes bu konudan muzdarp, birbirinize destek olun :)

canim asil sen kusura bakma boyle konusarak yanlis yapiosun.kan gelmedi diye kac kadin cinayeti isleniyor haberim var mi? cagimizda huzur kelimesi bir damla kan ile olamaz.benim gorusum bu.bu sebepten ozur dileyecel degilim allah mutlu etsin!

belkı kendıce dogruyu söyluyo olblrsın ama bu şekilde degıl hanzo demekle olmaz ınsan sewdgne bunları söyletmez öyle degıl mı ben çkp bunları sana söylesem sende aynı cevbı verrdrın emın ol burada herkez derdını anltyo dertlerımıze bu şekil ortak olma daha uysal bır yollla anlatblrdın..

tabi ki kimse namusu iki bacak arasında arayacak değil, hele bizim durumumuzdakiler için kan gelmesi en son düşünülecek şey olmalı..
öncelik tedavi.. ister kan gelsin ister gelmesin
ama böyle düşünen erkeklere de hanzo dersek biraz ayıp ederiz sehercim ben kimsenin kırılmasını istemiyorum, her insanın yapısı karakteri farklıdır.. ki burası yardımlaşmak amaçlı kurulan bi topik

ne deseydim peki hangisi daha cok yakisirdi.sen simdi egzersizi rahat yapamiosun bu sebepten dolayi.zaten sana.sunu soylim kasmazsan kan man gelmio.kaslarin.kasildigi icin.belki gelebilir oda belki.burda yenen arkadaslarin cogunda gelmedi sebebi.rahatlikti cnm.o zaman kan istiosan kas kendini gelir insallah

Canım o kelime biraz ağır kaçmış olabilir belki ama sana hak veriyorum..
Sonuçta; evlenene kadar onlarca kızla gezen ama evleneceği zaman, araba alır gibi "el değmemiş, bakire olsun" diyen ve hatta zarı esnek olduğundan kanamadığı için, bakire olmadığını sanıp boşanan (bazı yerlerde kızı öldüren) erkeklerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Eski işyerimde, molada kızlı-erkekli sohbete şahit olmuştum. Çocuğun teki "evleneceksen bakire kız alacaksın" demişti.
Ben de dayamadım o zaman.. "Peki sen bakire misin?" tarzında bir soru sordum. Bazı erkekler ve tabii bütün kızlar desteklemişti..:))

evet öyle bişey de var ilişki sırasında rahat olursan kan gelmiyor o da esnek denen duruma yol açıyor bildiğim kadarıyla..
zaten çoğu kişi kan korkusundan vaji oluyor ben öyleydim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…