Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet kizlar ben kotu bisey soylemedim hanzo agir gelmis olabilir lafimi geri aliyorum herkesin huzurlu yuvasi olsun her daim insallab

yanı hanzo dmek tabıkı agır kaçıyo ben ona kıyamazken hıç tanımaanadgm bırı çıkp böyle derse sivri çıkış tabıkı yaparım. benm kocam evet takıntısı var buna bende sınır oluyrm yanı azda olsa gelmli dyo benmde yapıck bşym yok elım kolum baglı kan gelmesını beklıcemm yanı ınşl da gelır

Senin kıyamadığın kocan üzerinde nasıl bir baskı kurmuş ki kan gelicek mi gelmicek mi diye kendini strese sokuyorsun.Afedersin ama hanzo az bile kalıyor.Her erkek bunu önemser saygı da duyuyorum ama eşi olucak kadının üzerinde bu şekilde bir baskı oluşturmamalı.Kan gelmemesi demek daha önce başkasıyla birlikte olmak demek değil önce sana güvenip o takıntısını aşsın ki sende rahatla.Bence nasıl yapıcam bilmem ne diye strese gireceğine eşinin bu konuda aydınlanması için onu biraz bilgilendir.

ya gelmezse nolcak onu da oturup konuştunuz mu canım?

Kızlar kasma ya da rahat olmakla, kanın bir alakası yok..
Zar yırtılınca, kan gelir.. Ama zarın yapısı esnekse yırtılmaz, dolayısıyla da kanama olmaz..
Bazı kadınların zarının doğum yaparken yırtıldığı bile oluyor.
Kanasın diye kendinizi kasarsanız; hem eşiniz zorlanır, hem daha çok acı çekersiniz, hem de sonrasında ağrınız olur..Gün boyu iki büklüm gezersiniz..
Siz sadece sakin ve rahat olmaya çalışın.. "acıyacak mı, kanayacak mı" düşünceleri oldukça, durum daha da zorlaşır.
Gözlerinizi kapatın ve sadece hissederek, kendinizi olayın akışına bırakın.. Burada en önemli olay, eşinizin size bir su damlası gibi narin davranması..!!
Bir de tabii.. "hadi gece oldu, uyumadan deneyelim" tarzında başlamamalı.. Hatta hazırlıksız, spontane gelişmeli.. Mesela romantik bir anda.. O zaman ne olduğunu anlamazsınız bile..

Son düzenleme:

hak veriyorum, ön sevişmenin en büyük yararı kadına oluyor.. umarım herkesin kocası karısını düşünür ilişki sırasında ne diyelim

bılmyrm hç konşmadık ılk grşdemı hemn kanmı gelır yoksa gelgtden sonra-mı gelir.

konuşsan iyi olur, ona anlat durumu bence. ben eşimle her ihtimale karşı konuşmuştum ama benden gelmişti zaten gelmese de eşim bişey demezdi, çünkü yenmek için nasıl çabaladığımı o biliyor:13:
bilmiyorum canım benden hemen girişte gelmedi, biraz gitgelden sonra geldi

çok özür dileyerek soruyrm 1 2 kre gelgt bende yapcm ınşl gelır hssedrm ozman benden alası olmaz tatlış kocamda anlsn

teşekkür ederim canım işte bilmiyorum inşallah yoktur varsa bile seninki kadar kısa sürer inşallah :26:

gülşahcım ne alemdesin egzersizde

evliycim cok saoll arkadasım yaa ben cok tembelim hala işaretteyim ama bugün yapmadım egzersz en son dün öleydim regl de olmak üzereyim acaba dewam etsem mi beklesem mi olana kadar bir adım ilerliyemiyom kendimi işaretle kandırıyorum olcak olck diye ama ama ilerleme yok herseyi denedim bilmiyorum nasıl alcam tüm parmağı hadi aldım eeee ben ikiparmak yapamam aparat desen denedim beyaz kalın mumu setreçleyip jelleyip onu hiç yapamıyorummm eee ben nasl ileliycem egzerszide ozaman...

umutsuz olma yapamam dersen yapamazsın başta bizde öyleydik deliği bile görememiştim parmağımı nereye sokacam bilememiştim tek parmaktayken 2 parmak asla olmaz diyodum ama oluyo hiç merak etme kendiliğinden oluyo ne zaman tek parmakta rahat oluyosun cesaret geliyo ve 2 parmak almaya başlıyosun derken 3 içerisi kocaman bi boşluk düşün artık doğumda bebek kafası bile sığıyo esnicek zamanlaaa başta sızlayacak yanacak ama 1-2dk sonra hiç bişey kalmayacak sen sadece umutsuz olma bu dert biter o zaman güzel günler seni bekliyo

tesekurler diyarcım cok saoll moral oldu..

günaydın kızlar yaa ben sorum war egzresiz yapıodum ama hatta ılık duş aldım gevsiyim diye sabah başladım egzersize ama acayip yanma ve acı war parmagımı dokunamıyorum bile artık geriye gittim ileriye gitceğime ((normalde işaret parmaktayım ama alamadım nedense cok müthiş agrı war regl olmak üzereyim acaba oyuzden mi hassasiyet oldu yanma var çok hassaslaştı...acaba neden okadar da jel sürdüm fito krem sürdüm ama hala acayip yanma batma acııı ...egzersizimi engelleiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…