- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.001
evet kizlar ben kotu bisey soylemedim hanzo agir gelmis olabilir lafimi geri aliyorum herkesin huzurlu yuvasi olsun her daim insallab
evet kizlar ben kotu bisey soylemedim hanzo agir gelmis olabilir lafimi geri aliyorum herkesin huzurlu yuvasi olsun her daim insallab
yanı hanzo dmek tabıkı agır kaçıyo ben ona kıyamazken hıç tanımaanadgm bırı çıkp böyle derse sivri çıkış tabıkı yaparım. benm kocam evet takıntısı var buna bende sınır oluyrm yanı azda olsa gelmli dyo benmde yapıck bşym yok elım kolum baglı kan gelmesını beklıcemm yanı ınşl da gelır
Kızlar kasma ya da rahat olmakla, kanın bir alakası yok..
Zar yırtılınca, kan gelir.. Ama zarın yapısı esnekse yırtılmaz, dolayısıyla da kanama olmaz..
Bazı kadınların zarının doğumda yırtıldığı bile oluyor.
Kanasın diye kendinizi kasarsanız; hem eşiniz zorlanır, hem daha çok acı çekersiniz, hem de sonrasında ağrınız olur..Gün boyu iki büklüm gezersiniz..
Siz sadece sakin ve rahat olmaya çalışın.. "acıyacak mı, kanayacak mı" düşünceleri oldukça, durum daha da zorlaşır.
Gözlerinizi kapatın ve sadece hissederek, kendinizi olayın akışına bırakın.. Burada en önemli olay, eşinizin size bir su damlası gibi narin davranması..!!
Bir de tabii.. "hadi gece oldu, uyumadan deneyelim" tarzında başlamamalı.. Hatta hazırlıksız, spontane gelişmeli.. O zaman ne olduğunu anlamazsınız bile..
ya gelmezse nolcak onu da oturup konuştunuz mu canım?
bılmyrm hç konşmadık ılk grşdemı hemn kanmı gelır yoksa gelgtden sonra-mı gelir.
konuşsan iyi olur, ona anlat durumu bence. ben eşimle her ihtimale karşı konuşmuştum ama benden gelmişti zaten gelmese de eşim bişey demezdi, çünkü yenmek için nasıl çabaladığımı o biliyor:13:
bilmiyorum canım benden hemen girişte gelmedi, biraz gitgelden sonra geldi
böyle şeyler düşünmek için çok erken latikacım
o çatala ben de çıkmıştım 13 14 yaşlarında bende de akıntı problemi vardı idrarım yanıyordu, sonra çok alakasız bişey çıktı, böbrek taşıhemen de çatala çıkarmaya meraklılar, hatta 2. kontrole çağırdığında başka bi doktorun yanındaydık ve doktor erkekti, 2 gün boyunca o çatala tekrar çıkacağımı zannedip uykusuz kalmıştım,
doğru söylüyosun bu bilinçaltı korkular yüzünden de oluşuyor olabilir vaji
ama şunu unutma sen nişanlını seviyosun ve kendini kasmadığın sürece ilk gecen mükemmel olacak inan bana.. yaşamış biri olarak acıyacak korkusunun ne kadar boş olduğunu anladım.. bu kadar keyifli birşeyi neden işkence şekline soktuk bilmiyorum.. düğünümden tam 3 ay sonra yendim, umarım sen öyle bişeyle karşılaşmazsın
kızlar 10:30 gıbı ewde olacgm bana dua edın lutfen başarılı geçsın herşey buraya başardım dye yazym
kızlar 10:30 gıbı ewde olacgm bana dua edın lutfen başarılı geçsın herşey buraya başardım dye yazym
Cnm merhaba doktora görünsen inan bunu anında atlatırsın doktor için ben seni yönlendirebilirim hatta hocam ıcın kefıl bıle olurum :) % 94 bu konuda basarılı
gülşahcım ne alemdesin egzersizde
evliycim cok saoll arkadasım yaa ben cok tembelim hala işaretteyim ama bugün yapmadım egzersz en son dün öleydim regl de olmak üzereyim acaba dewam etsem mi beklesem mi olana kadar bir adım ilerliyemiyom kendimi işaretle kandırıyorum olcak olck diye ama ama ilerleme yok herseyi denedim bilmiyorum nasıl alcam tüm parmağı hadi aldım eeee ben ikiparmak yapamam aparat desen denedim beyaz kalın mumu setreçleyip jelleyip onu hiç yapamıyorummm eee ben nasl ileliycem egzerszide ozaman...
umutsuz olma yapamam dersen yapamazsın başta bizde öyleydik deliği bile görememiştim parmağımı nereye sokacam bilememiştim tek parmaktayken 2 parmak asla olmaz diyodum ama oluyo hiç merak etme kendiliğinden oluyo ne zaman tek parmakta rahat oluyosun cesaret geliyo ve 2 parmak almaya başlıyosun derken 3 içerisi kocaman bi boşluk düşün artık doğumda bebek kafası bile sığıyo esnicek zamanlaaa başta sızlayacak yanacak ama 1-2dk sonra hiç bişey kalmayacak sen sadece umutsuz olma bu dert biter o zaman güzel günler seni bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?