Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

BU İŞİ HALA ÇÖZEMEDİM BEN YAAA ANLAMIYORUM BU AGRI ACII NEDEN? okadar JEL SÜRÜYORUM KASMIYORUM AMA HALA KASILIYORUM BEN EGZERSİZ YAPAMIYORUM Kİİİ engelleiyo bu acılar egzersiz yapmamı napıcam yardımcı olurmusunuz...

canım dediğin gibi reglin yaklaştığı için hassaslaşmış olabilir ondan kasılıyodur ben böle bişey yaşamadığım için bilemiyorum ha bazen bende daha önce yapabildiğimi yapamadığım olmuştu oda psikolojikti bence hatta bazen başka bi jel sürdüğümdede kesinlikle alamıyodum parmaklarımı acıyoodu regline ne kadar var eğer bir kaç gün daha varsa biraz dinlen rahatla tekrar dene kegel egzersizi yap bu aradada oda rahatlatıyo

Günaydın kızlar şöyle yine hızla bir okudum sayfaları üzücü şeyler olmuş yorum yapmaya gerek yok herkesin kendi hayatı ama kadın olarakta kendimizi bu kadar aşağılandırmamamızı düşünüyorum erkekler böyle yapıyorlar evet ama biz kadınlarda böyle yapmalarına izin veriyoruz sonra bizlerde eşlerimizde yetiştirdiğimiz çocuklara aynı düşünceleri aşılıyoruz, bu böyle devam ettiği sürece vajinusmusta çığ gibi büyüyecek.

Bir ikinci konu olarakta ben yeni yenmiş olsamda sitenin çok eski takipçisiyim ilk girdiğimde bazı normlar ve kurallar vardı herkes aynı rahatsızlıktan muzdarip olduğu için duymaya yada görmeye tahammül edemediği kelimelerin kullanılması yasaktı..
daha eski sayfaları okursanız kimse 'kan' demez 'yırtılmak' demez çünkü vajinin en büyük düşmanıdır bunlar ve zaten korkan vajilileri iyice ürkütür, o yüzden henüz yolun başında olup daha parmak egzersizi yapamamış kanı duyunca tansiyonu düşen inşanların varlığını unutmayalım ve o kelimeleri çok fazla tekrar ederken onlarıda düşünelim...

Umarım söylediklerim kimseyi kırmaz..

selam kızlar

ben de sitede yeniyim. 1 seneye yakın bende bu dertten muzdaripim. ne zamandır üye olmaya çalıştım ama anca yazı yazabiliyorum. sayfanın en basında olan egzersizleri kısmen yapmaya çalışıorum. ama hala yenmiş değilim. ben de herkes gibi bu sıkıntıdan kurtulmak ve korkusuz bir cinsel hayat geçirmek istiyorum. hatta bu konuda baskı altındayım diyebilirim. yakın cevremdeki kimse böle sıkıntılarımı bilmiyor. kimseyle konusup dertleşemiorum bile. yalnız bu siteden uc bes bişeler okudukça terapi gibi geldi gerçekten. bi takım egzersizleri deneyebildim. umarım siteye üye olmak işimi daha da kolaylaştırır. ve bende hayırlısıyla bu hastalığı yenip çocuk sahibi olabilirim. herkese iyi günler.

canm evet regli bugün yarın olmak üzereyim ondan mı dersin nasıl hassaslaştı anlatamam yapamıorum kiikorkuyu yendim bu sefer agrı oluo yara gibi nasıldesem sanki çok hassaslaştıi ştee bekliycem iyileşsin öle mi yoksa yarın mi deniyim buarada tam bir saatir egzersizle ugrasıyorum fito krem sürdüm iyileşsin diye jel desen var sürdüm ama çok agrıyor

tahriş ettin desem jelde kullanıyomuşsun istersen ara ver canım reglinde biter yara varsa iyileşir regli bitince daha esnekte olduğu için tekrardan başlarsın

Gülşah ağrılarını çok iyi anlıyorum bendede zaman zaman olur gün boyuda beni rahatsız ederdi biçok sebebi olabilir ilacı çok sürmüş tahriş etmiş olabilirsin, kasarken ittirmiş zorlamış olabilirsin ama ne olursa olsun geçici canım kendini üzme bunun için, belkide yaptığın jeli falan değiştirirsin sonra reglla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum ben reglın yeni geldi anda çalışırdım bişey olmazdı böyle durumlarda 1-2 gün ara ver ama daha fazla uzatma hemen rahata alışırsın çünkü sonrasında, egzersiz yapacağında iyice gevşediğinden emin ol, bende bir cd var doktor vermişti onu dinleyince rahatlarım o esnadada kas bırak ve nefes egzersizi yaparım bi 10 dakka sonrası daha kolay olur sende dene bence...

Durusu sende hoş geldin canım bende siteyi uzaktan uzağa uzun süre okudum ama inan burda dertleşmek daha ayrı ertesi gün sana egzersini yapıp yapmadığını birilerinin sorması insanı sorumluluk sahibi yapıyor ben doktora gittim ama egzersizlerimin takip edilmesi açısında iyi oldu belki baştan buraya yazsaydımda doktora hiç gitmesem yine yenerdim oyüzden burayla iletişmini güçlü tut ve eğer zamanın varsa egzersizleri sıksık yap bir taraftanda eski sayfaları oku o insanı aydınlatıyor, hiç bir yerde bulunamayacak bir arşiv burası yaşanmamış tecrübe örneği aklına takılan tüm soruların cevabı bir yerlerde yazılı, hadi tekrar hoş geldin ve şimdiden kolay gelsin...

sağol canım. hoşbulduk. uzaktan bi süre takip ettim ama çok fazla ilerleyemedim. sürekli ertelemeye çalıştım. ama takip edip birilerinin ilerlediğini görürsem belki ertelemem ve ilerler bu hastalıktan kurtulurum inşallah.

slm cankara nasılsın canım nasıl gidiyo alışabildinmi

Selam canım o aradan sonra bir kez daha denedim ama sanırım egzersizi çok yapmadığım için rahat olamadım ve ilk seferki gibi olmadı ondan sonrada denemedik yani durumlar çok parlak değil ama yavaş yavaş alışıcaz diye düşünüyorum, sana bir şey soracağım ikinci ve sonraki denemelerinde de ilk pozisyondamı denedin yoksa gelişine mi bıraktın? sen sıkıntı yaşamadın galiba ne mutlu sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…