- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.021
BU İŞİ HALA ÇÖZEMEDİM BEN YAAA ANLAMIYORUM BU AGRI ACII NEDEN? okadar JEL SÜRÜYORUM KASMIYORUM AMA HALA KASILIYORUM BEN EGZERSİZ YAPAMIYORUM Kİİİ engelleiyo bu acılar egzersiz yapmamı napıcam yardımcı olurmusunuz...günaydın kızlar yaa ben sorum war egzresiz yapıodum ama hatta ılık duş aldım gevsiyim diye sabah başladım egzersize ama acayip yanma ve acı war parmagımı dokunamıyorum bile artık geriye gittim ileriye gitceğime((normalde işaret parmaktayım ama alamadım nedense cok müthiş agrı war regl olmak üzereyim acaba oyuzden mi hassasiyet oldu yanma var çok hassaslaştı...acaba neden okadar da jel sürdüm fito krem sürdüm ama hala acayip yanma batma acııı ...egzersizimi engelleiyo...
BU İŞİ HALA ÇÖZEMEDİM BEN YAAA ANLAMIYORUM BU AGRI ACII NEDEN? okadar JEL SÜRÜYORUM KASMIYORUM AMA HALA KASILIYORUM BEN EGZERSİZ YAPAMIYORUM Kİİİ engelleiyo bu acılar egzersiz yapmamı napıcam yardımcı olurmusunuz...
canım dediğin gibi reglin yaklaştığı için hassaslaşmış olabilir ondan kasılıyodur ben böle bişey yaşamadığım için bilemiyorum ha bazen bende daha önce yapabildiğimi yapamadığım olmuştu oda psikolojikti bence hatta bazen başka bi jel sürdüğümdede kesinlikle alamıyodum parmaklarımı acıyoodu regline ne kadar var eğer bir kaç gün daha varsa biraz dinlen rahatla tekrar dene kegel egzersizi yap bu aradada oda rahatlatıyo
canm evet regli bugün yarın olmak üzereyim ondan mı dersin nasıl hassaslaştı anlatamam yapamıorum kiikorkuyu yendim bu sefer agrı oluo yara gibi nasıldesem sanki çok hassaslaştıi ştee bekliycem iyileşsin öle mi yoksa yarın mi deniyim buarada tam bir saatir egzersizle ugrasıyorum fito krem sürdüm iyileşsin diye jel desen var sürdüm ama çok agrıyor
Durusu sende hoş geldin canım bende siteyi uzaktan uzağa uzun süre okudum ama inan burda dertleşmek daha ayrı ertesi gün sana egzersini yapıp yapmadığını birilerinin sorması insanı sorumluluk sahibi yapıyor ben doktora gittim ama egzersizlerimin takip edilmesi açısında iyi oldu belki baştan buraya yazsaydımda doktora hiç gitmesem yine yenerdim oyüzden burayla iletişmini güçlü tut ve eğer zamanın varsa egzersizleri sıksık yap bir taraftanda eski sayfaları oku o insanı aydınlatıyor, hiç bir yerde bulunamayacak bir arşiv burası yaşanmamış tecrübe örneği aklına takılan tüm soruların cevabı bir yerlerde yazılı, hadi tekrar hoş geldin ve şimdiden kolay gelsin...
kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun
kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun
hadi gözün aydın bende seni merak etmiştim kan olayı ne oldu
tebrikler. Rabbim mutluluğunu daim etsin :)
Tebrikler canım
allah kalbıme göre verdı kanda geldı :)
slm cankara nasılsın canım nasıl gidiyo alışabildinmi
tahriş ettin desem jelde kullanıyomuşsun istersen ara ver canım reglinde biter yara varsa iyileşir regli bitince daha esnekte olduğu için tekrardan başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?