Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 2. denemede bende sıkıntı yaşadım alttayken alamadım korktum filan sonra işte egzersiz yaptığım pozisyonda deneyelim dedik o zaman olmuştu yine alttayken kendimi çok kasıyom alışamadım ama yavaş yavaş alışıyorum diye bilirim ama bende sorun yaşamıştım vazgeçme sakın bi kere oldu yine olacak diye düşün üstte dene o zamanda rahat oluyo alışcaz yani bide sık sık denemeye çalış ben öle yapıyorum alışmak için

kızlar merhaba herkese ben 1 senelik evliyim bende vajinusmusum kendim çözemedim, ve yardım almaya karar verdim. HERA KLİNİK DOKTOR SÜLEYMEN ESERDAĞ a ulaştım. burdada bir kaç yorum okudum bu doktorla alakalı. sizden yardım rica ediyorum. bu doktora gitmiş tedavi olmuş kimse varmı aranızda. bana bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.

kızla peki bu kasma işini nasıl kontrol ediyosnuz canm yaaa ben acayip kasıyorum kontrolsüzüm olmuyor bir türlü naptıysam olmuyoo... kasılmalarım öle çok kiii parmagımı bile itemiyorum naptıysam rahatlayamadım nedeni ne anlamadım kiii

Yine senin yolundan gidiyorum desene bende bir ben 2.de zorlandım sanıp hayıflanıyordum, bendeki tek problem olmayınca yada canım az yanınca hemen tüm ümidimi kaybediyorum bırakıyorum, eşimle oynaşmak bile istemiyorum bir kendimi rahat bıraksam belki normal sürecinde olacak ama yok illa o elimi p..ten çekemiyorum zaman işte dediğin gibi canım bana ilk sen yol gösterdin hala duacınım insan bazen bir işaret bekliyor sanırım

Canım sabah sana bişeyler yazmıştım onları okudunmu aslında sorduğun sorunun cevabı orda var, öncesinde rahatlamaya çalış o anda zaten insan ister istemez kasıyo ama öncesinde rahatladığı için daha iyi hissediyor kendini.

canm mrblar bende arastırmıştım tlfla görüştüm dr ile ama gidememe nedenim eşim dr luk durumun yok gidemeyiz demşti kısacası çok pahalı diye ücret gidemedim hala vajinismusum bende... ücrete yaklaşık 2500 ile 5000 arası demşti vicdanszlar yaa 3 seansa bu parayı alıyolar seansı 1000 liradan fazlasına denk geliyor...bende kendim yenmeye çabalıyorum bakalım nolcak daha öncede yine istanbuldan saygın micozkadıoğluyla görüşmüştüm o da ortalama 3500 civarı fiyat vermşti cok fazla diye benm gitme imkanım yok çünkü eşim hayatta kabul etmiyor sen abartıyosun diyo bana çözülmüycek bişey değil dediği için gidemedim inan çalişiyo olsaydım tek başıma giderdim doktora çünkü okadar bunaldım ki ruh halimi çok kötü etkliliyo benden degerli değil yaa para ama malesef olmayınca olmuyorr işte az para da degil hanii.. hiçbişeye konsantre olamıyorum bu vajinismus yüzünden kendimde asabilirmiyim hiç bilmiyorum elimden geleni yapmaya çalişiyorumegzersizde ama inaşşalh başarırız sende egzersz dene istersen belki yenersiin canm yaa..

denedim yok yine başaramadım kendi kendime yenemedım, benım eşimde önce gereksiz doktor dedi ama 1 senedir hala çözemedik. ne kadar beklersek o kadar geçikiyoruz.

okudum canım çok tesekurler ama bir de uygulayabilsemm işteee..

kılzarr dun gece bııttı bu kabus bende başardım hiç gözümde büyüttum gıbı degılmış ve size hıkayemı anltmak ıstyrum..

ben bu hastalıgı evlendgm gun kendımmı kasmaya başlayınca ögrendım her denemede kitlenyrdum artık denemek bıle ıstemıyordum hep kaçıyordum eşim hadı gel yatalım dedgnde hep bı bahane bulurdum ya çamaşr asrdm ya mutfakta oyalnck bşyler blrdum hep böyle bahanelerle atlatdm onu ama 1 seneyi geçınce ıntertenten dr. aramaya başladım bu siteyi buldum ve uye oldum egzerszlere başaldım hemen aynada ınceldm kegel ve 1 prmak 2 prmk derkn 3 prmk yapdım ve beynmde bttı bu yapcm dedm artık herkez çocuk soruyo ve ben bunalmşdm burda bır arkdş emla krem önerdi bende bun eve geçtim hemen bır duş aldım ve emla kremımı surdum çok az surdum sadece gırış bölgesıne sonra baya jelledm bıraz ön sewşme yptıkdan sonra üst pozisyonda önce parmgla delgı bldm ve penısı oraya yerştrdm yavaş yavş nfes alrak ıttrdım sonra elımı çektım yıne nefes alrk yaptım baktımkı olmuş ınanamadım elımle kntrl ettım gerçekten olmuştu ve gözlerımden yaşlar süzüldü çunku ogun bnm gunumde gerdek gecemı yaşayamamştım eşımde çok mutlu oldu yarın 2. denemeyı yaprız dedı ve anlımdan öptu pahabiçilmez mutlulk kesınlıkle acı yok gözmzde byttgmz gıbı degıl .. arkdşlr

amin canım benımmm çok tşkkr edrm ama tarifsiz bir duyguuuu acı yok kesinlıkleee

acı yok diyosunuz ya hani. acaba ordaki kaslarınız alıştığı için mi acı hissetmiyorsunuz. yani parmakla egzersiz yaparkende hiç acı hissetmemişmiydiniz. ben mesela iki parmağı egzersizle çalışıyorum. ama böle sızı gibi bişey oluyo.

hiç ümidini kaybetme üstüne git ben bi kere oldu diye yine olacak diye düşünüyorum hep acımadığını düşünürsen biraz daha rahat bırakabilirsin kendini kendi kendini rahatlatacaksın alışcaz zamanla merak etme ama her fırsatta dene olana kadar gerekirse:))

bılmyrm hç konşmadık ılk grşdemı hemn kanmı gelır yoksa gelgtden sonra-mı gelir.

kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun

günaydınn kızlarr canlarımm nasılsınızzz öyle bi geriden bakıp geliyordum korkak22 nin yazıları dikkatimi çekti yine bir kan vakası çıkmış tam dedimki bi baktım yenmiş kanıda gelmiş e hadi gözü aydın diyelim tebrikedelimm
az bi gerginlik oluşmuş görünce üzüldüm gerçi öyle içimden bikaç şey yazmak geldi açıkçası ben erkek olsaydım ve bu kan olayında sıfır bilinç de olsaydım bende kesin gelecek gözüyle bakardım ama günümüzde bilgiler okadar çokki sadece bi 15 dk sını ayırıp internetten araştırsa bu kan takıntısı yapan kocalar ozaman bu şekil eşlerini germemeyi öğreneceklerde işte burdada eş onu yönlendirmesi gerek anlatıp bilginlendirmesi gerek okuyunca mutlaka bir erkeğin bu konuda düşüncesi değişecektir...
valla benim kocişim canımı sıksın hanzoda derim başka şeylerde diyebilirim ki eşime nasıl aşığım çok takmayın böyle şeylere herşeyin sevimli tarafından bakın Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

ve korkak22 tekrar tebrikler canım...

canım ben egzerszlerımde bolce ultrason jeli kullndım hıç acı sızı yanma olmadı kafanı oaraya vererek egzersız yapma müzik dınle telvzyn seyrt bol jel kullan parmagn oraya gırdgnde nefess al ver ılerlet cnm raht gırıyor ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…