- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.041
süper o zaman hadi Allah başka dert vermesin canım geçmiş olsun
kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun
Selam canım o aradan sonra bir kez daha denedim ama sanırım egzersizi çok yapmadığım için rahat olamadım ve ilk seferki gibi olmadı ondan sonrada denemedik yani durumlar çok parlak değil ama yavaş yavaş alışıcaz diye düşünüyorum, sana bir şey soracağım ikinci ve sonraki denemelerinde de ilk pozisyondamı denedin yoksa gelişine mi bıraktın? sen sıkıntı yaşamadın galiba ne mutlu sana canım
kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun
amin canım benımmm çok tşkkr edrm ama tarifsiz bir duyguuuu acı yok kesinlıkleee
kızla peki bu kasma işini nasıl kontrol ediyosnuz canm yaaa ben acayip kasıyorum kontrolsüzüm olmuyor bir türlü naptıysam olmuyoo... kasılmalarım öle çok kiii parmagımı bile itemiyorum naptıysam rahatlayamadım nedeni ne anlamadım kiiiSelam canım o aradan sonra bir kez daha denedim ama sanırım egzersizi çok yapmadığım için rahat olamadım ve ilk seferki gibi olmadı ondan sonrada denemedik yani durumlar çok parlak değil ama yavaş yavaş alışıcaz diye düşünüyorum, sana bir şey soracağım ikinci ve sonraki denemelerinde de ilk pozisyondamı denedin yoksa gelişine mi bıraktın? sen sıkıntı yaşamadın galiba ne mutlu sana canım
canım 2. denemede bende sıkıntı yaşadım alttayken alamadım korktum filan sonra işte egzersiz yaptığım pozisyonda deneyelim dedik o zaman olmuştu yine alttayken kendimi çok kasıyom alışamadım ama yavaş yavaş alışıyorum diye bilirim ama bende sorun yaşamıştım vazgeçme sakın bi kere oldu yine olacak diye düşün üstte dene o zamanda rahat oluyo alışcaz yani bide sık sık denemeye çalış ben öle yapıyorum alışmak için
kızla peki bu kasma işini nasıl kontrol ediyosnuz canm yaaa ben acayip kasıyorum kontrolsüzüm olmuyor bir türlü naptıysam olmuyoo... kasılmalarım öle çok kiii parmagımı bile itemiyorum naptıysam rahatlayamadım nedeni ne anlamadım kiii
kızlar merhaba herkese ben 1 senelik evliyim bende vajinusmusum kendim çözemedim, ve yardım almaya karar verdim. HERA KLİNİK DOKTOR SÜLEYMEN ESERDAĞ a ulaştım. burdada bir kaç yorum okudum bu doktorla alakalı. sizden yardım rica ediyorum. bu doktora gitmiş tedavi olmuş kimse varmı aranızda. bana bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.
canm hayırlıolsun hadi gözün aydın çok sevndim inan darısı benm basıma ve bizlerin yanii .))
Tebrikler, güzel günler sizi bekliyor.
evet hiç bişey hissetmedim ben yani 7 ay korktuğum bumu demiştim hala kasıyorum ama alışcam bitti ya bu sorun doğru diyon anlatılmaz bi duygu ben olduğunu görünce ağlamaya başlamıştım yine:))
canm mrblar bende arastırmıştım tlfla görüştüm dr ile ama gidememe nedenim eşim dr luk durumun yok gidemeyiz demşti kısacası çok pahalı diye ücret gidemedim hala vajinismusum bende... ücrete yaklaşık 2500 ile 5000 arası demşti vicdanszlar yaa 3 seansa bu parayı alıyolar seansı 1000 liradan fazlasına denk geliyor...bende kendim yenmeye çabalıyorum bakalım nolcak daha öncede yine istanbuldan saygın micozkadıoğluyla görüşmüştüm o da ortalama 3500 civarı fiyat vermşti cok fazla diye benm gitme imkanım yok çünkü eşim hayatta kabul etmiyor sen abartıyosun diyo bana çözülmüycek bişey değil dediği için gidemedim inan çalişiyo olsaydım tek başıma giderdim doktora çünkü okadar bunaldım ki ruh halimi çok kötü etkliliyo benden degerli değil yaa para ama malesef olmayınca olmuyorr işte az para da degil hanii.. hiçbişeye konsantre olamıyorum bu vajinismus yüzünden kendimde asabilirmiyim hiç bilmiyorum elimden geleni yapmaya çalişiyorumegzersizde ama inaşşalh başarırız sende egzersz dene istersen belki yenersiin canm yaa..
Gülşah ağrılarını çok iyi anlıyorum bendede zaman zaman olur gün boyuda beni rahatsız ederdi biçok sebebi olabilir ilacı çok sürmüş tahriş etmiş olabilirsin, kasarken ittirmiş zorlamış olabilirsin ama ne olursa olsun geçici canım kendini üzme bunun için, belkide yaptığın jeli falan değiştirirsin sonra reglla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum ben reglın yeni geldi anda çalışırdım bişey olmazdı böyle durumlarda 1-2 gün ara ver ama daha fazla uzatma hemen rahata alışırsın çünkü sonrasında, egzersiz yapacağında iyice gevşediğinden emin ol, bende bir cd var doktor vermişti onu dinleyince rahatlarım o esnadada kas bırak ve nefes egzersizi yaparım bi 10 dakka sonrası daha kolay olur sende dene bence...
Durusu sende hoş geldin canım bende siteyi uzaktan uzağa uzun süre okudum ama inan burda dertleşmek daha ayrı ertesi gün sana egzersini yapıp yapmadığını birilerinin sorması insanı sorumluluk sahibi yapıyor ben doktora gittim ama egzersizlerimin takip edilmesi açısında iyi oldu belki baştan buraya yazsaydımda doktora hiç gitmesem yine yenerdim oyüzden burayla iletişmini güçlü tut ve eğer zamanın varsa egzersizleri sıksık yap bir taraftanda eski sayfaları oku o insanı aydınlatıyor, hiç bir yerde bulunamayacak bir arşiv burası yaşanmamış tecrübe örneği aklına takılan tüm soruların cevabı bir yerlerde yazılı, hadi tekrar hoş geldin ve şimdiden kolay gelsin...
amin canım benımmm çok tşkkr edrm ama tarifsiz bir duyguuuu acı yok kesinlıkleee
Yine senin yolundan gidiyorum desenebende bir ben 2.de zorlandım sanıp hayıflanıyordum, bendeki tek problem olmayınca yada canım az yanınca hemen tüm ümidimi kaybediyorum bırakıyorum, eşimle oynaşmak bile istemiyorum bir kendimi rahat bıraksam belki normal sürecinde olacak ama yok illa o elimi p..ten çekemiyorum zaman işte dediğin gibi canım bana ilk sen yol gösterdin hala duacınım insan bazen bir işaret bekliyor sanırım
belkı kendıce dogruyu söyluyo olblrsın ama bu şekilde degıl hanzo demekle olmaz ınsan sewdgne bunları söyletmez öyle degıl mı ben çkp bunları sana söylesem sende aynı cevbı verrdrın emın ol burada herkez derdını anltyo dertlerımıze bu şekil ortak olma daha uysal bır yollla anlatblrdın..
bılmyrm hç konşmadık ılk grşdemı hemn kanmı gelır yoksa gelgtden sonra-mı gelir.
acı yok diyosunuz ya hani. acaba ordaki kaslarınız alıştığı için mi acı hissetmiyorsunuz. yani parmakla egzersiz yaparkende hiç acı hissetmemişmiydiniz. ben mesela iki parmağı egzersizle çalışıyorum. ama böle sızı gibi bişey oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?