- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.061
günaydınn kızlarr canlarımm nasılsınızzzöyle bi geriden bakıp geliyordum korkak22 nin yazıları dikkatimi çekti yine bir kan vakası çıkmış tam dedimki bi baktım yenmiş kanıda gelmiş e hadi gözü aydın diyelim tebrikedelimm
az bi gerginlik oluşmuş görünce üzüldüm gerçi öyle içimden bikaç şey yazmak geldi açıkçası ben erkek olsaydım ve bu kan olayında sıfır bilinç de olsaydım bende kesin gelecek gözüyle bakardım ama günümüzde bilgiler okadar çokki sadece bi 15 dk sını ayırıp internetten araştırsa bu kan takıntısı yapan kocalar ozaman bu şekil eşlerini germemeyi öğreneceklerde işte burdada eş onu yönlendirmesi gerek anlatıp bilginlendirmesi gerek okuyunca mutlaka bir erkeğin bu konuda düşüncesi değişecektir...
valla benim kocişim canımı sıksın hanzoda derim başka şeylerde diyebilirimki eşime nasıl aşığım çok takmayın böyle şeylere herşeyin sevimli tarafından bakın Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..
ve korkak22 tekrar tebrikler canım...
canım ben egzerszlerımde bolce ultrason jeli kullndım hıç acı sızı yanma olmadı kafanı oaraya vererek egzersız yapma müzik dınle telvzyn seyrt bol jel kullan parmagn oraya gırdgnde nefess al ver ılerlet cnm raht gırıyor ozman
bir ultrason jeli tedarik edelim o zamansaol canım
Korkak tebrikler cecemm sen yenmedin.mi daha kiz? burda en eski.biz.kaldik valla ne beceriksiz ciktik hHahaaj
tebrikler canım gözün aydın , çok sevindim hadi halaya
ınşl ıkıncısıde bırıncısı kadar kolay olur onuda başarırım :)
kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun
Korkak tebrikler cecemm sen yenmedin.mi daha kiz? burda en eski.biz.kaldik valla ne beceriksiz ciktik hHahaaj
canıımmmmmmmmmmm benım bende çokkk sewndm ya tşkrr edrm yardımn destegn ıçın cnm bennmmm
yok yaa turşumuzu kurcak bu site bizim
kızlarr bıttı başardım gelın oldum gelınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok mtlymmmmmm bu sabah çok guzel uyandım allhma şukurler olsun
acı yok diyosunuz ya hani. acaba ordaki kaslarınız alıştığı için mi acı hissetmiyorsunuz. yani parmakla egzersiz yaparkende hiç acı hissetmemişmiydiniz. ben mesela iki parmağı egzersizle çalışıyorum. ama böle sızı gibi bişey oluyo.
kızla peki bu kasma işini nasıl kontrol ediyosnuz canm yaaa ben acayip kasıyorum kontrolsüzüm olmuyor bir türlü naptıysam olmuyoo... kasılmalarım öle çok kiii parmagımı bile itemiyorum naptıysam rahatlayamadım nedeni ne anlamadım kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?