Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

artık buraya yazacak tek bırseyım kaldı herkese tavsıyem bır kere olsun bu sorununuzla ılgılı doktora gıtmeden ben vajınısmusum demeyın azda olsa fızıksel problem olma ıhtımalı var ben gercekten yapamadım cok acı cektıgım ıcın ve megersem zarım cok kalınmıs 3 doktorda aynı seyı soledı operasyon sart dedı yazık bosuna acı cektım 1.5 ay once kontrol lutfen. eger fızyolojık problem yoksa burda yardım arayın

canm hangiilde dr acaba ben ismini ilk kezduyuyorum arastırmıştım daha önce çünkü vee ücret ne kadadara mal oluo kaç gün sürüyor tedaviii? bilhi verirsen sevnrim..

Canım Benim istanbul Nişantaşında yeri Ben hocama bu konu hakkında gitmedim beni kist için ameliyat etti.Fakat ben bu sayfada hocam ile ilgili yazı paylaşırken bir bayan esadüf yazımı okumus oda bana söyle yazdı; Vajinumus vardı bende ve Prof dr Süleyman Engin Akhan hocam halleti yani vs bu tarz seyler yazmıs yanı bayanı tanımıyorum bana bunu yazdı. Diğerleri gibi reklam yapmıyor ve hocam inan para göz biri değil bana yazı yazan hanfendıde böyle dedi.internet sitesine bak Hocanın cebini ara istersen randavu al yardımıcı olsun 0533 646 13 47 .İnternet sitesinde ofis nosuda yazıyor ordanda kontrol ücretini sorabilirsin.Mükemmel bir doktor ve İnan verdiğin para boşa çıkmayacak bunada emin ol ...

1 yıl 4 aylık evliyim ve hala aynı soeunlar :)) bana da yardım edin lütfen..geleid gelen diye bi jel varmış bu ilk ilişkide kullanılabilir mi yoksa sonrakia aşamalar için mi..yani ilk ilişki de bi zararı olur mu?

o jelı cok kullandım 1.5 aylık evlıyım bı zararı yok bıde okey extra kayganlastırıcılı prezervatıf cıkarmıs o da aynı etkıyı yapıo

Arkadaslar ben çok rahat parmak egzersizi yapabiliyorum hatta mumu da yaptim ama mumu pecete ile kalinlastirip sardiktan sonra bu turlu yapamadm .penis kadar kalında olmadı sonuçta ama olmuyor. Napmam lazım

kılzar ya bişey sorcm çok şkur bu vaajjinismus denen illetı atlatdım ınşl hamıle kalrım hemen vajinismusu yenıp erken surde hamıle kalan arkdşlr vrmı ?

şihttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gifmdi geen giden hepsi boş istediğin kadar gönder.ben hep geenleri siliyodum gidenler kendi siliniyo sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…