- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.081
canım o tamamen psıkolojık ben ılk zamanlarda aglıyrdm nasıl bısey bu dıee nasıl ınsanlar bunu haftada 3 4 sefer yapabılıyrlar dıee cok acıyrdu megerse beynım yapıyrmuss bunu su anlamıyrm bılee tamamen kasmaktan kendını
canm hangiilde dr acaba ben ismini ilk kezduyuyorum arastırmıştım daha önce çünkü vee ücret ne kadadara mal oluo kaç gün sürüyor tedaviii? bilhi verirsen sevnrim..
1 yıl 4 aylık evliyim ve hala aynı soeunlar :)) bana da yardım edin lütfen..geleid gelen diye bi jel varmış bu ilk ilişkide kullanılabilir mi yoksa sonrakia aşamalar için mi..yani ilk ilişki de bi zararı olur mu?
inşallah canım ben daha ikinci denemedimregl dönemindeyim
tatlım tebrikler.gözünaydın.darısı diğer kızların başına...
özelliklede adamın birisineo kendini bilir.
canım gözün aydın Allah başka dert vermesin
kılzar ya bişey sorcm çok şkur bu vaajjinismus denen illetı atlatdım ınşl hamıle kalrım hemen vajinismusu yenıp erken surde hamıle kalan arkdşlr vrmı ?
önce yendim bi 3 ay ilişkiye alışma süresi yaşadım şimdide hamileyim 7.5 haftalık :)
Arkadaslar ben çok rahat parmak egzersizi yapabiliyorum hatta mumu da yaptim ama mumu pecete ile kalinlastirip sardiktan sonra bu turlu yapamadm .penis kadar kalında olmadı sonuçta ama olmuyor. Napmam lazım
karamsar kızz döverim seniiiiayy dünya şey yazdım yine posta kutusu dolu dedi yaa hem geleni hem gönderileni hepsini boşalt kuzum dellendirme beni
kız valla boş anlamadım neden öle oluyo.dur tekrar bakıyorum
şihttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gifmdi geen giden hepsi boş istediğin kadar gönder.ben hep geenleri siliyodum gidenler kendi siliniyo sanıyodum
naber karamsarcım.hiç yoksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?