Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrr adet olmak istemıyorummmmmmm :) tüm alıştırmalara ara verdik sanki hiç yenmemişim gbi hissedıyorummmmmmmmmmmmm :) offfffff diğer yenen arkadaşlar da öylemı? snki hastalıgım bıttıgınde yıne vaji olcam yapamıcam gıbı hıssedıormmmmm :) tam da alışmıştık varyaaa herşey düzene girmişti :)

canımmm çok normal başlarda böyle düşünmen bende yendim iki gün sonra adet oldum o 10 gün neler düşündüm
ama inan yendikten sonra dönüş olmuyo çünkü artık olabildiğini biliyosun ve vajili olduğun zamanlar gibi korkmuyosun daha cesaretli oluyosun
dediğim gibi takma kafana böyle şeyleri yendin sen bundan ötesi varmı tekrar böyle şeyler düşünüp gereksiz yere kendini mutsuz etme

iyiyim ben canim.hem is hem bebek yorucu olmuyor mu.bebis nasil

çok yorucu oluyo ya diyorumya eve geliyorum sadece uyuyorum yada yatıyorum öle...
bebiş ii çok şükür geçen hafta dr a gittik 3 aylık oldu.bi görsen elleri ayakları oynuyo kalp atışları falan...çok farklı bi duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
okuyan arkadaşlar egzersizleri bırakmayın zor demeyin inanın acı yok ve sonundaki mutluluk anlatılmaz yaşanır.sizde yaşayın sizin yenenlerden ne farkınız varki

canım Allah tamamına erdirsin.

dimi yaaa biz yendik :) çoktan oldu :) ve yine kolaycak olcak :):):)

merhaba ben 3 aylık evliyimm eşimle ilişkiye giremedim severek evlendim korkularım yuzunden birlikte olamıyoruz bu konuyu nasıl aşıcamm yardıma ihtiyacım var...

wayyyyyyyyy buna çok sevindımmmmmmmmmmmmmm :):):)) tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrr.. zor değilmiş dimiiiiiiiiiiiiiiiii :) hangi aşamadasın şuannn :) gelgıtlerde zorlanmıosun dımı bnm gıbı :):):)

hayatım ben ilk sefer aldım bır kere ıkıncıyı dun akşam yapıcktık 10 a kdr çlştım o kdr btkn ve başım agrıyordukı bilgsyr bıle gözmu yormştu kısmetse bu akşam cnm benım gel gtde bu akşm ypmk ıstyrunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…