- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.101
sorma minacım ya pc bozuk bu aralar birde çalışıyorumya malum bebek olunca eve gelip direk uyuyorum bu aralar hep yorgunum işte pek giremiyorum.sen nasılsın canımmm
kızlarrrrrrr adet olmak istemıyorummmmmmm :) tüm alıştırmalara ara verdik sanki hiç yenmemişim gbi hissedıyorummmmmmmmmmmmm :) offfffff diğer yenen arkadaşlar da öylemı? snki hastalıgım bıttıgınde yıne vaji olcam yapamıcam gıbı hıssedıormmmmm :) tam da alışmıştık varyaaa herşey düzene girmişti :)
iyiyim ben canim.hem is hem bebek yorucu olmuyor mu.bebis nasil
çok yorucu oluyo ya diyorumya eve geliyorum sadece uyuyorum yada yatıyorum öle...
bebiş ii çok şükür geçen hafta dr a gittik 3 aylık oldu.bi görsen elleri ayakları oynuyo kalp atışları falan...çok farklı bi duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
okuyan arkadaşlar egzersizleri bırakmayın zor demeyin inanın acı yok ve sonundaki mutluluk anlatılmaz yaşanır.sizde yaşayın sizin yenenlerden ne farkınız varki
canımmm çok normal başlarda böyle düşünmen bende yendim iki gün sonra adet oldum o 10 gün neler düşündüm
ama inan yendikten sonra dönüş olmuyo çünkü artık olabildiğini biliyosun ve vajili olduğun zamanlar gibi korkmuyosun daha cesaretli oluyosun
dediğim gibi takma kafana böyle şeyleri yendin sen bundan ötesi varmı tekrar böyle şeyler düşünüp gereksiz yere kendini mutsuz etme
dimi yaaa biz yendik :) çoktan oldu :) ve yine kolaycak olcak :):):)
tabi canım işte böyle yani hep ii düşün.nasıl düşünürsen öle olur.bidaha kötü şeyler düşünmek yokkk
allah kalbıme göre verdı kanda geldı :)
ya cnm bnm alt pozsyna gçmm şuan sıkntı üst pozsynda klma şnsı vrmı acba ya ne kdr sürede klmştn tam y
merhaba ben 3 aylık evliyimm eşimle ilişkiye giremedim severek evlendim korkularım yuzunden birlikte olamıyoruz bu konuyu nasıl aşıcamm yardıma ihtiyacım var...
yazılarıma cvp vericek kimse yokmmu
wayyyyyyyyy buna çok sevindımmmmmmmmmmmmmm :):):)) tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrr.. zor değilmiş dimiiiiiiiiiiiiiiiii :) hangi aşamadasın şuannn :) gelgıtlerde zorlanmıosun dımı bnm gıbı :):):)
kızlar ya ben ıkıncı denemede nasıl gel git yapıcam ya of :)
:)) yaparsın merak etme acımadığını gördün nasıl olsa sen üstte denemiştin demi öle başarmıştın yine aynı şekilde aldıktan sonra yavaş yavaş yapacaksın hiç bişey hissetmiyosun zaten merak etme
ınşll ya artık sıra bebışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?