Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki nasıl yapacağım?

canım öncelikle dr a git sorun fizikselmi die baksın dıştan bakıyo merak etme acıtmıyo.eğer psikolojikse önce kulak çöpüyle başla
bi yere yaslan otur birazda yatar gibi ol.bacaklarını aç eline bi ayna al önce vajiyi ii bi incele daha sonra kulak çöpünü al kayganlaştırıcı jel sür(ok yada durex)ve yavaşça vajinin etrafında hafifçe gezdir rahat ol orası kocaman bi boşlul bebek bile çıkıyo ordan düşünsene.sonra yavaşça vaji deliğine yaklaştır.derin nefes al ve ver.ha birde her zaman kegel yap(ilk sayfada yazıyo nasıl olacağı)egzersiz sırasındada hep kegel yap ve acıyacak olmayacak die düşünme senin yenenlerden bi farkın yok.sende yapabilirsin yeterki GERÇEKTEN İSTE AZİMLİ OL VE PES ETME.gerçekten iste diyorum çünkü çok önemli ben 1 buçuk yıl istiyorum dedim ama hep bi bahane buldum yapamıyorum die.gerçekten steyince bahaneler kalkıyo ortadan.ve kendine acımayı bırak hepimiz kendimize acıyoruz yapamayınca ağlıyoruz çözüm oluyomu hayır.kimse gelip bizim yerimize yapmayacak yine bizde biten bişey

dr gittim psikolojik dedi ama korkularımdan bir türlü yaklaşamıyorum eşime kabus gibi evliliğimi anlıyamadım bu sıkıntı yüzünden ilk sayfadaki yazıyı okudum bugun senin dedini yapıcam peki tekrar sizinle yazışmalar yapabilirmiyiz

tabiki yapabiliriz ben burda olmasamda diğer arkadaşlar yardımcı olur inş.bak aksatmadan yaparsan egzersizlerini bir haftada bile yenenler oldu pes etme olurmu.
hadi kolay gelsin:)

bendemi bir sorun var anlamıyorum bir türlü olmuyo en son dün gece denedik yine hüsran nerdeyse 2 sene olacak evleneli artık herkes çocuk yokmu diye soruyo eşimde çok sıkıldı bu durumdan artık benden gittikçe uzaklaşıyor bırakın destek olmayı bana başaracağına hala inanıyomusun 2 sene oldu benim artık hiç umudum yok dedi evliliğimiz çok kötü durumda biz severek evlendik böyle olacağımızı tahmin bile etmezdim nolur yardım edin kullanabileceğim bi krem veya başka bişey varmı acaba yeterki o olay gerçekleşsin hiç bişey hissetmek isstemiyorum

tabiki yapabiliriz ben burda olmasamda diğer arkadaşlar yardımcı olur inş.bak aksatmadan yaparsan egzersizlerini bir haftada bile yenenler oldu pes etme olurmu.
hadi kolay gelsin:)

gerçekden oldumu o kadar umutsuzdurumdayımki okudukça rahatlıyorum benden başka başkalarının olduğunuda bilmek güzel yardımların için teşk.

Canım parmak egzersizleri yaparak kendini rahatlatmayı denemelisin. Ben çok doktora gittim bunu yenmek için hepsi ortak noktada buluştular parmak egzersizi...

parmak egzersiz nasıl bilmiyorumki biraz önce karamsar arkadaş kulak pamuğuyla denememi sole onu yapıcam hemen olsun bitsin artık eşimi mutsuz ettiğim için üzülüyorum başaramadım için hergunum ağlamakla geçiyor...

Canım selam benimde 2 seneye yaklaşıyor evliliğim gecen hafta yendim, zaten inan ilk seferlerde bir şey hissetmiyorsun, benim eşimde zaman zaman inancını kaybetti olacağına ama ilişikinizin yıpranmasına izin verme doktorlar şunu diyor vajinusmusun çaresi var ama onun evlilik üzerinde bıraktığı hasarın çaresi yok o yüzden sende şöyle bir silkin ve egzersizde ne aşamadasın bilmiyorum ama başla kayganlaştırıcı krem al ve istersen uyuşturucu krem olan emladanda al o çok bişey hissettirmiyor ben onu egzersizlere ilk başladığımdada ilk defa başardığımdada kullandım sonra onu bırakıyosun zaten, şu süreçte zaman senin düşmanın bir an önce geciktirmeden çalış kısa sürede yeneceksin...

mrb cnm parmak egzersizindede pek iyi durumda değilim sanki orda bi duvar var ve içeri hiç birşeyin girmesine izin vermiyo aynı zamanda canım çok acıyo ıkınınca açılıyo fln diolar ama bende hiç esneme olmuo sen nasıl yendin

Canım bende senden çok farklı değildim en uzun egzersiz sürecini ben geçirmişimdir herhalde genelde egzersizlere başlayanlar kısa sürede yapabiliyorlar ama ben gecen sene 1 parmak yapıyodum sonra bıraktım bu senenin başındada 2 parmak alabildim baktık ben böyle yapabildiğim halde savsaklıyorum bi cinsel terapiste gittim 2 ay sıkı sıkı ödevlerim takip edilince yaptım egzersizleri en son terpi bitince eş denemesinde takıldım biraz onun içinde kızların burda yaptığı aparattan yaptım o penise çok benzediği için onla çalıştıktan sonra oldu şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum...

Yani doktor şart değil zaten burda herkes birbirini takip ediyor sadece acıdığı yerde çıkarmıyorsun ve hiç geri adım atmıyorsun bekliyorsun n3efes alıp veriyorsun sonra tekrar ittiriyorsun parmağı birde bildiğin gibi aşağı yöne doğru, olmadı tekrar dene girebildiğin yere kadar orda dur bir süre zamanla vücut içerde birşeyin olduğunu kabul ediyor, çok canın yanarsa emlayı egzersizdede kullan ben eş denemesinde kullandım ama acıyacağından değil tahriş olmuştum ve olan yer yanmasın diye ve o gün illa yapmak istediğim için kullandım değilse egzersizden sonra zaten ordaki kaslar rahatladığı için acı olmuyor sen beyninden acıyı sil çünkü acıyacak diye kendimizi kastığımız için acıyan kaslar oluyor onlar açılınca rahat olunca ne acı oluyor ne kanama, birde bana doktor cinsel içerikli soft bişeyler izlememi tavsiye etmişti egzersiz yaparken onunda faydasını gördüm :)
Yani insan çaresiz kalınca tüm yöntemleri kullanıyor, birini dene olmuyorsa öbürüne geç olmuyorsa öbürünüde ekle ama pes etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…