- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.121
evet ama ben biraz daha alışmak istiyorum henüz düşünmüyorum yani en azında 3-5ay daha
ne kdrlık ewlsn cnm
6 gün sonra 8 ay olacak inşallah sen?
tatlım ben 1.5 senelık evlıyım bebek duşnmem artık şart
inşallah hemen olur oda bu sitede bi yerde okumuştum hamileliği düşünenler için bazı testler filan yapılıyomuş doktora gitmek gerekiyomuş filan tam bilmiyorum da istersen bak nasıl olsa artık vajinismus değilsin
tabıkı ama normal şartlarda önce kendım denemek ıstyrm cnm
hadi bakalım mutlu haberlerini bekliyoruz tekrardan
Canım parmak egzersizleri yaparak kendini rahatlatmayı denemelisin. Ben çok doktora gittim bunu yenmek için hepsi ortak noktada buluştular parmak egzersizi...
Peki nasıl yapacağım?
bu ayın 8 i benm yumurtalama gunum bana dua edın çok ıstyrm
canım öncelikle dr a git sorun fizikselmi die baksın dıştan bakıyo merak etme acıtmıyo.eğer psikolojikse önce kulak çöpüyle başla
bi yere yaslan otur birazda yatar gibi ol.bacaklarını aç eline bi ayna al önce vajiyi ii bi incele daha sonra kulak çöpünü al kayganlaştırıcı jel sür(ok yada durex)ve yavaşça vajinin etrafında hafifçe gezdir rahat ol orası kocaman bi boşlul bebek bile çıkıyo ordan düşünsene.sonra yavaşça vaji deliğine yaklaştır.derin nefes al ve ver.ha birde her zaman kegel yap(ilk sayfada yazıyo nasıl olacağı)egzersiz sırasındada hep kegel yap ve acıyacak olmayacak die düşünme senin yenenlerden bi farkın yok.sende yapabilirsin yeterki GERÇEKTEN İSTE AZİMLİ OL VE PES ETME.gerçekten iste diyorum çünkü çok önemli ben 1 buçuk yıl istiyorum dedim ama hep bi bahane buldum yapamıyorum die.gerçekten steyince bahaneler kalkıyo ortadan.ve kendine acımayı bırak hepimiz kendimize acıyoruz yapamayınca ağlıyoruz çözüm oluyomu hayır.kimse gelip bizim yerimize yapmayacak yine bizde biten bişey
dr gittim psikolojik dedi ama korkularımdan bir türlü yaklaşamıyorum eşime kabus gibi evliliğimi anlıyamadım bu sıkıntı yüzünden ilk sayfadaki yazıyı okudum bugun senin dedini yapıcam peki tekrar sizinle yazışmalar yapabilirmiyiz
tabiki yapabiliriz ben burda olmasamda diğer arkadaşlar yardımcı olur inş.bak aksatmadan yaparsan egzersizlerini bir haftada bile yenenler oldu pes etme olurmu.
hadi kolay gelsin:)
Canım parmak egzersizleri yaparak kendini rahatlatmayı denemelisin. Ben çok doktora gittim bunu yenmek için hepsi ortak noktada buluştular parmak egzersizi...
bendemi bir sorun var anlamıyorum bir türlü olmuyo en son dün gece denedik yine hüsrannerdeyse 2 sene olacak evleneli artık herkes çocuk yokmu diye soruyo eşimde çok sıkıldı bu durumdan artık benden gittikçe uzaklaşıyor bırakın destek olmayı bana başaracağına hala inanıyomusun 2 sene oldu benim artık hiç umudum yok dedi evliliğimiz çok kötü durumda biz severek evlendik böyle olacağımızı tahmin bile etmezdim nolur yardım edin kullanabileceğim bi krem veya başka bişey varmı acaba yeterki o olay gerçekleşsin hiç bişey hissetmek isstemiyorum
Canım selam benimde 2 seneye yaklaşıyor evliliğim gecen hafta yendim, zaten inan ilk seferlerde bir şey hissetmiyorsun, benim eşimde zaman zaman inancını kaybetti olacağına ama ilişikinizin yıpranmasına izin verme doktorlar şunu diyor vajinusmusun çaresi var ama onun evlilik üzerinde bıraktığı hasarın çaresi yok o yüzden sende şöyle bir silkin ve egzersizde ne aşamadasın bilmiyorum ama başla kayganlaştırıcı krem al ve istersen uyuşturucu krem olan emladanda al o çok bişey hissettirmiyor ben onu egzersizlere ilk başladığımdada ilk defa başardığımdada kullandım sonra onu bırakıyosun zaten, şu süreçte zaman senin düşmanın bir an önce geciktirmeden çalış kısa sürede yeneceksin...
mrb cnm parmak egzersizindede pek iyi durumda değilim sanki orda bi duvar var ve içeri hiç birşeyin girmesine izin vermiyo aynı zamanda canım çok acıyo ıkınınca açılıyo fln diolar ama bende hiç esneme olmuo sen nasıl yendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?