- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.141
bendemi bir sorun var anlamıyorum bir türlü olmuyo en son dün gece denedik yine hüsrannerdeyse 2 sene olacak evleneli artık herkes çocuk yokmu diye soruyo eşimde çok sıkıldı bu durumdan artık benden gittikçe uzaklaşıyor bırakın destek olmayı bana başaracağına hala inanıyomusun 2 sene oldu benim artık hiç umudum yok dedi evliliğimiz çok kötü durumda biz severek evlendik böyle olacağımızı tahmin bile etmezdim nolur yardım edin kullanabileceğim bi krem veya başka bişey varmı acaba yeterki o olay gerçekleşsin hiç bişey hissetmek isstemiyorum
Kızlar olmayınca eşimle egzerislzeride bırakmıştım dün tekrar başladım egzereizlere çok hırs yaptım işten geldim direk başladım egzersize.bütün parmaklarımı teker teker denedim.2 parmak denedim oldu ama çok rahat olmadı oda.normalde ben allta deniyoduk hepp bu sefer ben üstte denedim hakimiyet bende olursa daha rahat olur diye.ama ortdada biyere gelince öle bi yanma oluyoki dayanamıyorum devamı gelmiyoo.nbmam lazım yaa bana akıl verin artık yenmek istiyorum çok hırs yaptım.ama o yanmayada dayanamıyorumki
Canım bende senden çok farklı değildim en uzun egzersiz sürecini ben geçirmişimdir herhalde genelde egzersizlere başlayanlar kısa sürede yapabiliyorlar ama ben gecen sene 1 parmak yapıyodum sonra bıraktım bu senenin başındada 2 parmak alabildim baktık ben böyle yapabildiğim halde savsaklıyorum bi cinsel terapiste gittim 2 ay sıkı sıkı ödevlerim takip edilince yaptım egzersizleri en son terpi bitince eş denemesinde takıldım biraz onun içinde kızların burda yaptığı aparattan yaptım o penise çok benzediği için onla çalıştıktan sonra oldu şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum...
kızçeler size bişey sorcam yaa yardım edın
sor bakalım canım
canım ben bundan önce bır keresınde eşimle tam deneme yapıcaktım bıraz gırdı gıbı oldu ama çok afdrsnz bşlma gerçklştı ama adetıme 4 gun vardı adet oldum bttı adtmden 2 gun sonra sag kasığımdan belime vuran bır agrı var yemek yıyrm hıç yememiş gıbı yarım saat sonra tekrar acıkıyorum yıyorum ama yememiş gıbıyım agzımda hiç tat yok sabah kalkmış gıbıyım kuru acaba ustne görme olbllrmı tatlım ya mreklndım nettn okuynca dedm kızlara sorym
canım sen daha yenmiştin demi hatta sabahta çocuk mevzusundan konuşmuştuk seninle yanlışmı anladım bilmiyorum şuan sen hamile olabileceğinimi düşünüyosun
canım onu demıyorum deneme yapıcagım zamn yenmeden öncekı denememde yendgım akşam degıl hayatım eşımn
ha sen daha önce denemenden bahsediyosun kafam karıştı birden
heh canım ya evet :) :)
hıım bilemedim ki şimdi adetine kaç gün var daha sonuçta üstüne gördüysen o ilk ay oluyomuş adet olana kadar bekle istersen gecikirse test filan yaptırırsın
canım benım benmde evleneli 2 sene olucak bende çok yenı yendım bu haslgı parmak egzrsı yaprak yendım ama fazla yapamdım beynımde btrdım çunku burda bır arkdşm ymla krem önerdı bende gttm aldım onu surdum yapcgm akşam ve oldu bttı dedım artık olsun herkez hamıle kalıyo bnde gelışme yok bnm eşim hep ban destek çıktı ama egzersız yapan bazı kışlrden kan gelmedi eşınle konuş bunu bnm eşım bunu sorun etmştı çunku sende sorun yaşama
çok zor durumdayım daha ilk deneyim olduğu halde korkuyorum vajina dairesel hareketler yaptım başka ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunz
arkadaşlar bana yardımcı olucak birileri varmı.ben bu gun vajina dairesel hareketler yaptım şimdi ne yapıcam bana yardımcı olcak kim var kendimi guvenı kaybetım desteklerinizi bekliyorum
ben de artık kurtulmak istiyorum bu vajiden yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?