Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilmiyorum canım regl dönemin yakınsa olabilir, yada ben üşütünce oluyo ,sıcak bi şeyler dene geçmezse bi doktora görün,

canım ben bu denememden önce bır kere dneyım dedm osıra tam gırken ..eşim bo...dı ama adet gördum adtmden 3 gun sonmra böyle agrılar başaldı cnm ya acba ustne görme olblrmu kı ya

canım ben bu denememden önce bır kere dneyım dedm osıra tam gırken ..eşim bo...dı ama adet gördum adtmden 3 gun sonmra böyle agrılar başaldı cnm ya acba ustne görme olblrmu kı ya

adetinle alakalı olabilir dedimya ben üşşütünce ayaklarımı filan oluyo, ama seninkini bilemedim , hassas dönemdeyiz hem gerdek, hem adet biraz dikkat etmek lazım canım

Merhaba , Benim sölediğim doktora gidersen kesin çözüm bulursun buna ınan Prof Dr Süleyman Engin Akhan.Daha sonra bana burdan teşekkür edeceksin :) Geçmiş olsun ...

tamammmmmm yarın yorumunu beklıyorummm :) fikir alışverişi yapalım da bu gelgıt sıkıntısnı da geçelm ya:)

Anladım ki burayı okuyarak, kendi kendime bişeyler yapamıcam Doktorla devam etmem en sağlıklısı sanırım. Bana İst.da Özellikle Avrupa yakasında konunun uzmanı bi doktor tavsiye edecek olan var mıdır? Ben Süleyman Engin Akhan'ı okudum birkaç sitede, bir de Anadolu yakasında kayra bera sağ. merkezi ve ibrahim sözen.Görüşleriniz gerçekten önemli. Her gün ömürden eksiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…