- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.161
yeni girebildim hadi Rabbim başka dert keder göstermesinnnnnnnnnn...
canım daha neyı beklıyosun ben geçen gunlerıme yanıyorum ya bumu dedm korktgm şey
yaa ben de öyle diyebilecek miyim acaba
kızlar şuan çok siddetli sag kasık agrısı yaşıyorum yaa belime vuruyo :/ ne olblr 2 gundur böyle
korkak nasılsın canım, bugün 2. deneme yaptım daha rahat oldu, ancak öncesinde yine egzersiz yaptım
sende korkma daha kolay oluyor :)
bilmiyorum canım regl dönemin yakınsa olabilir, yada ben üşütünce oluyo ,sıcak bi şeyler dene geçmezse bi doktora görün,
ben bugun yapıcam hayatımm ınşl yıne korkmam hngı pozsynda denedn sen
üstte denedim,sonrada yatak ucunda şükür Rabbime rahat oldu, biraz baskı oluyo gibi ,her şey yolunda :) arayı uzatmadan dene
canım ben bu denememden önce bır kere dneyım dedm osıra tam gırken ..eşim bo...dı ama adet gördum adtmden 3 gun sonmra böyle agrılar başaldı cnm ya acba ustne görme olblrmu kı ya
adetinle alakalı olabilir dedimya ben üşşütünce ayaklarımı filan oluyo, ama seninkini bilemedim , hassas dönemdeyiz hem gerdek, hem adet biraz dikkat etmek lazım canım
bugun denıcem mesaim btp eve gtmek ıstyrm cnm dencm o zman kısmetse
canım ne işle meşgulsun , bu saate kadar çalışıyosun ?
avm canım ya ..
kolay gelsin tatlım ,zor olsa gerek :)
akşama kadr otrmak benı boguyo cnm başka sıkntm yok :) be çkyrm bol şan dile bana
hayatım ben ilk sefer aldım bır kere ıkıncıyı dun akşam yapıcktık 10 a kdr çlştım o kdr btkn ve başım agrıyordukı bilgsyr bıle gözmu yormştu kısmetse bu akşam cnm benım gel gtde bu akşm ypmk ıstyrunm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?