Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bu ay 4. yılıma girdim seninle aynı durumdayım burayı yıllardır takip ediyorum ama parmak egz. bile yapamıyorum dr. bulursan banada haber verirmisin artık benim için nefes almak bile anlamzsızlaştı ot gibi zevk almadan yaşıyorum hayatıı ((

Benim de bu ay 4 yılım bitecek. Geçen zamana üzülmek boş, en azından bundan sonrası için çok fazla çaba göstermeliyiz. Ben araştırdığım isimleri yazdım. Ama referans olursa nokta atışı yapmış oluruz. KAybedecek ne yazık ki vakit yok. Kafa kağıdı 30'una çok yaklaştın diyor(

canm ben şimdi eş denemesine geçeym mi.çünkü aparat denemesi falan yapmadım hiç

egerkı kendıme guvenıyorum herkez yaptı bende yapıcam dıyorsan tabıkı geç ama hayal kırklgna ugramak ıstemyrsan egzersze devam et ben çok az egzersz yaptım bılymsn kafamda btirdm bırde bana emla krem çok yardımcı olduuu ya gerçektennn öyle bir uyuştyorkı

bir de hastaym ki anlatamam.grip olmuşum felaket yaa..inşallah yakın zamanda deneyecem ama.

sen dedikten sonra hemen eşimi aradm sipariş ettm zaten:)

ozmaan hemen bugun denıyorsunnn ılk ışın o oluck düşünsene bu yenıp duzunlı bır ılşkn olacak artık tamamyla gelın olcksn ılerleyen zamanlar bebeşin olck bunlar ıçın gayret göster ve bıtır ben senden umitlym adaşım :)

inşallah canm yaa..:)ben daha önce anestol kullandm ama çok etkisi olmuyo onun.emla baya uyuşturuyor mu.

andsearch?text=dr%20yeşim%20yerçok&img_url=http%3A%2F%2Fccanım bu lınke tıkla dn.doktorsitesi.com%2Fupload%2Fvideo%2F2627.jpg&pos=2&rpt=simage&lr=1
canım bu lınke tıkla
ben ve tanıdıgım 3 kısı vajınusmusdan gıttık çok şükür yendık cadde bostanda yerı fıyatı 2.500 bılgın olsun dıye yazdım

lınkı tam alamamısım galıba yeşim yerçök yazarsan sıtesıne ulasabılırsın

şimdi çıkmak zorundayım senı tekrar gorursem senle konusmak ısterım ınsallah sende herkesde bu ılletten kurtulur ıyı gunler canım

Tek seans çözümlerine karşı nedense ön yargım var dr. yeşim'e tek seferde gidip tüm problemi gerçekten 1 saatte halledebiliyor muyuz? Bu arada öneri için gerçekten teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…