- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.181
Anladım ki burayı okuyarak, kendi kendime bişeyler yapamıcamDoktorla devam etmem en sağlıklısı sanırım. Bana İst.da Özellikle Avrupa yakasında konunun uzmanı bi doktor tavsiye edecek olan var mıdır? Ben Süleyman Engin Akhan'ı okudum birkaç sitede, bir de Anadolu yakasında kayra bera sağ. merkezi ve ibrahim sözen.Görüşleriniz gerçekten önemli. Her gün ömürden eksiliyor
bende bu ay 4. yılıma girdim seninle aynı durumdayım burayı yıllardır takip ediyorum ama parmak egz. bile yapamıyorum dr. bulursan banada haber verirmisin artık benim için nefes almak bile anlamzsızlaştı ot gibi zevk almadan yaşıyorum hayatıı((
tabıkııı ne aşamadsn cnm sennn .?
2 parmak yapıyorum şu an canm
ne guzell işte canım zor olanı başarmışssınn ya ınan bana hıç bırşey yok ssna ılk denmnde emla krem tavsıye edıyorum ben ılk denememde onla yendım
canm ben şimdi eş denemesine geçeym mi.çünkü aparat denemesi falan yapmadım hiç
egerkı kendıme guvenıyorum herkez yaptı bende yapıcam dıyorsan tabıkı geç ama hayal kırklgna ugramak ıstemyrsan egzersze devam et ben çok az egzersz yaptım bılymsn kafamda btirdm bırde bana emla krem çok yardımcı olduuu ya gerçektennn öyle bir uyuştyorkı
bir de hastaym ki anlatamam.grip olmuşum felaket yaa..inşallah yakın zamanda deneyecem ama.
geçmiş olsun öncelikle ama sakın zaman geçirme burda senın en buyk duşmannın zaman bır emla krem al ve bu işi bu gece btirr.
sen dedikten sonra hemen eşimi aradm sipariş ettm zaten:)
ozmaan hemen bugun denıyorsunnn ılk ışın o oluck düşünsene bu yenıp duzunlı bır ılşkn olacak artık tamamyla gelın olcksn ılerleyen zamanlar bebeşin olck bunlar ıçın gayret göster ve bıtır ben senden umitlym adaşım :)
inşallah canm yaa..:)ben daha önce anestol kullandm ama çok etkisi olmuyo onun.emla baya uyuşturuyor mu.
tabıkı canım uyuştmazmı fiyatı 57 tl pahalı ama degıyo.
biliyorum pahalı canm ama değer tabi.sen ikincide de kullandn mı emla
Anladım ki burayı okuyarak, kendi kendime bişeyler yapamıcamDoktorla devam etmem en sağlıklısı sanırım. Bana İst.da Özellikle Avrupa yakasında konunun uzmanı bi doktor tavsiye edecek olan var mıdır? Ben Süleyman Engin Akhan'ı okudum birkaç sitede, bir de Anadolu yakasında kayra bera sağ. merkezi ve ibrahim sözen.Görüşleriniz gerçekten önemli. Her gün ömürden eksiliyor
andsearch?text=dr%20yeşim%20yerçok&img_url=http%3A%2F%2Fccanım bu lınke tıkla dn.doktorsitesi.com%2Fupload%2Fvideo%2F2627.jpg&pos=2&rpt=simage&lr=1
canım bu lınke tıkla
ben ve tanıdıgım 3 kısı vajınusmusdan gıttık çok şükür yendık cadde bostanda yerı fıyatı 2.500 bılgın olsun dıye yazdım
lınkı tam alamamısım galıba yeşim yerçök yazarsan sıtesıne ulasabılırsın
şimdi çıkmak zorundayım senı tekrar gorursem senle konusmak ısterım ınsallah sende herkesde bu ılletten kurtulur ıyı gunler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?