Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tek seans çözümlerine karşı nedense ön yargım var dr. yeşim'e tek seferde gidip tüm problemi gerçekten 1 saatte halledebiliyor muyuz? Bu arada öneri için gerçekten teşekkürler.

yok canım tek seansda bıtmıyo kısaca şöyle anlatım ılk gıttıgımde sadece konustuk ben yasadıklarımı anlattım korkularımı anlattım oda bana telkınlerle yapmam gerekenlerı ılıskının bana getırılerını bu kadar korkulacak bır durum olmadıgını anlatarak yanı karsılıklı konusarak gecıyo muayenesıde 180tl bırazcık masraflı ama gercekten tek basına aşabılecegın bır durumda deılsen uzerınde eskıtmemenı tercıh ederım cunku bana doktorunda dedıgı gıbı bu hastalık erteleme hastalıgı korkumuzun ustune gıdemedıgımız ıcın sureklı ertelıyor kacıyoruz neyse konuya doneyım ben ıkıncı seanstan sonra tamamen buraya benzıyo nefes hareketlerı kasları kullanmayı gevsemeyı beynı boşaltmayı saglıyo daha sonra p...se benzer bır aparatı orana koyuyo ama hıc hıssetmıyorsunuz hersey konusarak oluyo orayı anestol pomad dıye bır ılacla uyusturuyo ve ıcıne ıtıyo sen o sekılde eve gıdıyorsun ve sonrası malum... dedıgım gıbı burada konusulan anlatılan herseyı hızlandırılmıs yasıyorsun şöylede bir söz vermıstı bana 100/100 olacak olmama ıhtımalı yok demıstı yanı paranı boşa harcamıyorsun sana kesın konusarak tedavı edıyo bunun ucretıde 2500 ıns durumun butcen buna uygundur gercekten banada dua edersınız benım ablamın bır arkadası 10 ay sonra arkadasının gelınıde 2 sonra yenebıldıler bu bayana gıderek... bende o kısının tavsıyesıyle gıtmıstım

herkes nasıl başarıyo anlamadım yaa egzersizlerim iyi oluyo da neden yapamıyorum (( tüm ümidim kırıldı hangi pozisyon daha kolay oluyo yenen arkadaşlar ((

canım yataga sırt ustu uzan poponun altınada bır yastık koy poponu havaya kaldırsın bacaklarınıda sonuna kadar ac ozaman daha rahat olabılır

emla krem gerçekten uyuşturuyormu? birde nasıl kullanıyor anlatırmısınız lütfen benim kafamdaki tek olay canımın yanacak olması çünkü bu korkutuo beni belki onla yenebilirim

emla krem gerçekten uyuşturuyormu? birde nasıl kullanıyor anlatırmısınız lütfen benim kafamdaki tek olay canımın yanacak olması çünkü bu korkutuo beni belki onla yenebilirim
Korkak 22.
1,5 yıl oldu benim durum malum.egzersizlerle bir yol katedemedim tüm yolları denedim ... Sadece emla krem kaldı ..ısrarla emla kremden bahsetmişsin... Bana yardımcı olurmusun nasıl kullandın neler yapmam gerekti ve ne yaptın... Bir ömür dua ederim sana ve eşine ...

kızlar emla krem tek başına işe yaramaz.ben herşeyi denemiştim tabi onuda inanın o psikolojimi daha çok bozdu.
bakın egzersiz şart egzersiz yaptıktan sonra deneme sırasında çok az pirinç kadar bişey kullanmanız yeterli.zaten direk hissizleştirmiyo sadece biraz uyuşturuyo.önemli olan kafada bitmesi emlayı kullandıktan sonrada kafada bitmediği için etki etmiyo.korkak arkadaşımızda önce egzersiz yapıp sonra kullandı.bu önemli.
kızlar egzersizden başka yolu yok cesaretli olun inanın acı yok yaptıktan sonra bumuymuş diyeceksiniz.
bakın ben uyku hapları sakinleştiriciler uyuşturucu kremler...hepsini kullandım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum EGZERSİZ YAPIN

Canım bak öncelikle az da olsa egzrsz yapmlsn ama drsen yapmcm emlayla dnemek istiyorum yapıcgn su guzel bır dus al dus alırken kendini ve eşini düşün gidip bu işi bitireceğinı dusun kafnı tpla rahatla cnm snra ayna karşına gec ikın dlgı gor parmaklrndan bırıne emla sur ve icıne dogru sok çok az bi şey yanma yapar ama hmen gcyo rahat ol 15 dk bekle ve ust pozısynda dne parmgnla delgı bul pensı o yone ıttır nfes alarak yap nefs verirken pensi icrı ıttır ınan korktuğun gibi hiç bir şey yok canım rahatla.

kendime inanamıyorum yaa...şimdiye kadar en fazla iki parmak yapıyodum ve bugün mumdan aparat hazırladım..ama çok korkarak.çünkü penise benzediği için korktum.ilk başta parmak egzersizi yaptım.sonra aparatı denedm..veee baktım ki bi 10 cm girmiş..inanamadm yaa..hiç hissetmedim.çıkarıp tekrar soktum yine aynı..arkadaşlar gerçekten aparat denemesi çok cesaret veriyo.ve parmaktan çok daha kolaymış. akşam eşim gelince tekrar deneyecm.inşallah eş denemesi de başarılı olur.çok mutluyum yaa :)))

Canim tebrik ederim hadi hayırlı sonuçlarını bekliyorum başarabilirsın

öncelikle serap7 bacımmm yenmiş hey maşallah diyorum veeee halayları serap için gönderiyorum

ve tabiki bu kez angaranın bağları serapcığıma gelsin ve de bukadar süredir giremediğimde yenen tüm bacılarımıza gelsin
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

ve şimdi bizim kızlar şöyle bir baktımda aman yarabbi bisssürü yeni bacılarımız gelmiş hepsi hoşgelmiş hoçca yenecekler inşallah
elab bacım nerelerdesin sen aban demeden ben diyim dedim?
hopefor daha iyisin inşallah
sudenazy kızzz sende gelmişinnn nasılsın nasıl gidiyor
mina ve evrim bacılarım sizler nerelerdesiniz evrim hamilelik nasıl gidiyor...

karamsar hey maşallah ayberkece karamsar pakize nasılsınız bacılar..

jesmin alooo pek geçmişi okuyamadım ama yokmuşun gibi nerelerdesin nasılsın?
ve tabiki cecemmmmmmmmmmmm ne ettin gurbannnn nerelerdesin geçmişi tam okuyamadım önce bir yazam dedim hepinize....
cecemmm ???
haberler sendeee güzel haberlerni bekliyom:)
hayal ne ettin bacım gncemr durumlar nasıl?
bahar bacımmm heyyy sen nasılsınnnnnn durumun nasıl sağlık nasıl??? iyisindir inşlh
hobby85 aloooooooooo sen nerelerdesin ha birde rashiba vardı delikısss vardı nerelerdesinz nasılsınız kızlar
ismini yazdığım yazmadığım herkeseee selam olsun....

güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın bacılarım

oooo kimler gelmişşşşşş
hoşgeldin canım ya bende bugün yazacaktım gökçe nerde die nerelerdesin
sınav vardı girdinmi nasıl geçti
evrim bebeğini kaybetti
cecemmm hala aynı yatılı misafiri vardı.
bende iiyim çok şükür bebek 3 aylık oldu arada ağrım oluyo okadar işte

yapmayaaaaaaaaaa cidddimisin evrimeee,karıştırmıyon dimiiii nickleri heyyy allahımmmmmmmm acaip üzüldüm bakya şimdiiiiii
ecrinden ve hopefordan sonra şimdide evrim uffff allahım hayırlı bebişler vere...
sen nasılsın karnın büyüdümü azcıkda olsaaaa...
sınavlara dünki oturuma giremedim todaienin sınavı vardı ona girmem gerekti o bakıma 4 dersim kalcak finalde geçermiyim bilemem.... bu günkilere girdimmm ma ne bilem yaş geçmiş havalar da ısınınca şevkde kalmıyor ne bilem geçti... azcık rahatsızım soğuk algınlığı havalr ısıınca erleyince böle oldum..

cecemin görümcesi gitmedimi yahuuu cecem duy sesiimi ya ne bu ya...
senin ağrın neden olyor bacım..bu ay cinsiyetide belli olur artık eeee varmıdır gelişme:) aman sıcaklara dikkat et kendine bacım

selam bacım,öncelikle her iki olumsuz durumada feci üzüldüm çünkü geçen yıl nerdeyse bu mevsimlerde aynı sıkıntıyı yaşadım senle babam kalpkrizi geçirmişti ve 4 damarı tıkalıydı vel hasıl tüm yaz amelyat ve sonrası sıkıntılarla uğraştık...
ciddençok zor bir süreç,kiiiiiiii bu sürecin içinde bebişini stresden üzüntüden kaybetmen dahada bir senin için olumsuz olmuş.bacım acını sıkıntını anlıyorum inşallah güzel günler görüceksinizdir ailenizleee, annen nasıl şimdi inşallah iyidir... bende buna benzer sebeplerden dolayı giremedim pek internete en son güzel haberini aldıydım ve şimdi zaman akıp gidiyor be bacım inşallah daha güzel günlerle hayırlı evlatların olucaktır... sağlık elbette çok önemli ve tabiki en önemlisi ruh ve huzur... senin sağlığın nasıl?
inşallah en azından bu yazdığım msjı okuyunca iyim gökçe diye yazarsın...
inşallah güzel haberlerle yazışırız yeniden... bebeğin kendisimi düştü kürtajamı gerek duydu dr... eğer öyleyse ceninin kan pıhtılarını teste gönderip neden olduğna baktılarmı? bu tarz testlerini al bilgilerini arşivle bacım inşallah başka bir sıkıntın olmazda hani yinede tedbiri bırakmamak gerek....

inşallahhh daha iyisinizdir... şaşkınım ve üzüldüm feci derecede... hey allahımmm...

rabbim sağlık şifa versin sana ve ailene (annene)
rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı hamilelik versin bebişini sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin bacım...
çok öpüyorum.

bacım posta girişin doluydu,bu yüzden buraya yazma gereği duydum... görüşmek ümidiyle

heyyy hoşbuldum bacım iyim şu boğaz ağrım faranjitim falanda olmasa şu sıralar....
sen nasılsın bacım

çok geçmiş olsun canım.epeydir yoktun dedim komple terketti
ben iyiyim canım. bahar geldi benim de alerjik durumlar başladı.poleniydi tüyüydü falan hapşıra hapşıra dolaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…