- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.201
Tek seans çözümlerine karşı nedense ön yargım vardr. yeşim'e tek seferde gidip tüm problemi gerçekten 1 saatte halledebiliyor muyuz? Bu arada öneri için gerçekten teşekkürler.
Tek seans çözümlerine karşı nedense ön yargım vardr. yeşim'e tek seferde gidip tüm problemi gerçekten 1 saatte halledebiliyor muyuz? Bu arada öneri için gerçekten teşekkürler.
herkes nasıl başarıyo anlamadım yaa egzersizlerim iyi oluyo da neden yapamıyorum(( tüm ümidim kırıldı hangi pozisyon daha kolay oluyo yenen arkadaşlar ((
egerkı kendıme guvenıyorum herkez yaptı bende yapıcam dıyorsan tabıkı geç ama hayal kırklgna ugramak ıstemyrsan egzersze devam et ben çok az egzersz yaptım bılymsn kafamda btirdm bırde bana emla krem çok yardımcı olduuu ya gerçektennn öyle bir uyuştyorkı
Korkak 22.emla krem gerçekten uyuşturuyormu? birde nasıl kullanıyor anlatırmısınız lütfen benim kafamdaki tek olay canımın yanacak olması çünkü bu korkutuo beni belki onla yenebilirim
emla krem gerçekten uyuşturuyormu? birde nasıl kullanıyor anlatırmısınız lütfen benim kafamdaki tek olay canımın yanacak olması çünkü bu korkutuo beni belki onla yenebilirim
kendime inanamıyorum yaa...şimdiye kadar en fazla iki parmak yapıyodum ve bugün mumdan aparat hazırladım..ama çok korkarak.çünkü penise benzediği için korktum.ilk başta parmak egzersizi yaptım.sonra aparatı denedm..veee baktım ki bi 10 cm girmiş..inanamadm yaa..hiç hissetmedim.çıkarıp tekrar soktum yine aynı..arkadaşlar gerçekten aparat denemesi çok cesaret veriyo.ve parmaktan çok daha kolaymış. akşam eşim gelince tekrar deneyecm.inşallah eş denemesi de başarılı olur.çok mutluyum yaa :)))
kızlar bugün 3. Dememi yapıcam ama bunu alt pozisyonda yapmak istiyorum becerebilirmiym kı üst te yapıyorum gayet başarıli
öncelikle serap7 bacımmm yenmiş hey maşallah diyorum veeee halayları serap için gönderiyorum
ve tabiki bu kez angaranın bağları serapcığıma gelsin ve de bukadar süredir giremediğimde yenen tüm bacılarımıza gelsin
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
ve şimdi bizim kızlar şöyle bir baktımda aman yarabbi bisssürü yeni bacılarımız gelmiş hepsi hoşgelmiş hoçca yenecekler inşallah
elab bacım nerelerdesin sen aban demeden ben diyim dedim?
hopefordaha iyisin inşallah
sudenazy kızzz sende gelmişinnn nasılsın nasıl gidiyor
mina ve evrim bacılarım sizler nerelerdesiniz evrim hamilelik nasıl gidiyor...
karamsar hey maşallahayberkece karamsar pakize nasılsınız bacılar..
jesmin alooo pek geçmişi okuyamadım ama yokmuşun gibi nerelerdesin nasılsın?
ve tabiki cecemmmmmmmmmmmm ne ettin gurbannnn nerelerdesin geçmişi tam okuyamadım önce bir yazam dedim hepinize....
cecemmm ???
haberler sendeee güzel haberlerni bekliyom:)
hayal ne ettin bacım gncemr durumlar nasıl?
bahar bacımmm heyyy sen nasılsınnnnnn durumun nasıl sağlık nasıl??? iyisindir inşlh
hobby85 aloooooooooo sen nerelerdesin ha birde rashiba vardı delikısss vardı nerelerdesinz nasılsınız kızlar
ismini yazdığım yazmadığım herkeseee selam olsun....
güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın bacılarım
oooo kimler gelmişşşşşş
hoşgeldin canım ya bende bugün yazacaktım gökçe nerde die nerelerdesin
sınav vardı girdinmi nasıl geçti
evrim bebeğini kaybetti
cecemmm hala aynı yatılı misafiri vardı.
bende iiyim çok şükür bebek 3 aylık oldu arada ağrım oluyo okadar işte
hoşgeldin gökçecim nasılsın balım?
heyyy hoşbuldum bacım iyim şu boğaz ağrım faranjitim falanda olmasa şu sıralar....
sen nasılsın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?