- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.221
çok geçmiş olsun canım.epeydir yoktundedim komple terketti
ben iyiyim canım.bahar geldi benim de alerjik durumlar başladı.poleniydi tüyüydü falan hapşıra hapşıra dolaşıyorum.
evet yaaaa ne baharı direkt yaz geldi bize ya nedir bu ankaranın sıcağı bacım.... uf daha şimdiden böyleyse ramazanı düşünemiyorum bu yıl
sendeee dikkat et diyecem bilirim o alerjiyi ufff benimde toza ve tüycüklere var ,bir alerji hapı var onu alırımdr yazmıştı vaktiylee... sende dikkat et bacım hapşır hapşırmak iyidir kalbin dinlenir:):):)
anam anam ne gördüm ben.bi fıstık bi çıtır.
sen resim koyuyonda niye haberim yok yayeni gördüm.
bayadır koymuştum zaten sadece sizlere açıkbacımmm
ayrıca varya ne dikkatimi çektiii buraya girdiğinde 1yıl 5 yada 6 ay yazyordu sende evlilik durumu ne çabuk zaman geçmiş 1 yıl 10 ay ı devirmişiniz 2.yılınıza az kalmış hey maşallah bacımm... zaman akıp gidiyor....gitmesinede dielrim herkes bu dertten kurtulacak şekilde zamanın akışını lehlerine çevirerek ilerletsin.... zaman güzel akıp gitsin...
yapmayaaaaaaaaaa cidddimisin evrimeee,karıştırmıyon dimiiii nickleri heyyy allahımmmmmmmm acaip üzüldüm bakya şimdiiiiii
ecrinden ve hopefordan sonra şimdide evrim uffff allahım hayırlı bebişler vere...
sen nasılsın karnın büyüdümü azcıkda olsaaaa...
sınavlara dünki oturuma giremedim todaienin sınavı vardı ona girmem gerekti o bakıma 4 dersim kalcak finalde geçermiyim bilemem.... bu günkilere girdimmm ma ne bilem yaş geçmiş havalar da ısınınca şevkde kalmıyor ne bilem geçti... azcık rahatsızım soğuk algınlığı havalr ısıınca erleyince böle oldum..
cecemin görümcesi gitmedimi yahuuu cecem duy sesiimi ya ne bu ya...
senin ağrın neden olyor bacım..bu ay cinsiyetide belli olur artık eeee varmıdır gelişme:) aman sıcaklara dikkat et kendine bacım
biraz büyüdü karnım ama hala aynı giysilerimi giyebiliyorum:)karnımın ağrısı normalmiş çevremdekilerin dediğine göre ama dr a gitcem hem belki cinsiyeti belli olmuştur.bazısınınki 3.5 ayında belli oluyomuşya e benimkide 3 ay bi haftalık haftaya giderim işte:))
bu arada geçmiş olsun ya bu havalar kandırıyo insanı sıcak die ince giyiniyosun biranda soğutuyo dikkat et kendine
naber canım?
iiyim canım sen nasılsın
şöbiyet yapıyorum ilk defa deniyorum bakalım nasıl olacak.benim pek aram yokturda hamur işleriyle:26::26:
bende iyiyim canım.acemi şansı iyi olur öyle derler yanlış anlama.
bebişin nasıl?cinsiyeti haftaya mı öğrencen bizede söyle
bende iyiyim canım.acemi şansı iyi olur öyle derler yanlış anlama.
bebişin nasıl?cinsiyeti haftaya mı öğrencen bizede söyle
ya inş görünür bakalım bazısı 3.5 ayda görüyomuş bazısı 5 bazısı 7 artık bize ne çıkarsa:)))
ay inş güzel olur misafirde gelecek güzel olursa onlara da ikram edicem
aminnn tüm bacılarımız kurtulsun inşallah sonrada böyle bebiş haberlerni konuşuruz inşlh ama en güzelinden konuşmak ümidiyle... evet ya yaşlanıyozzz daha dur sen daha küçüksün be minacım:):):)
evet canım ya nasıl geçti bizde anlamadık.geçende adamla konuştuk bunu ah ah üzüldüm kız yaşlanıyoruz:18::18::18:
şaka bi yanada vajiliyken değilde yendikten sonra evlilik başladı benim için.rabbim kimseyi bununla sınamasın.sınadıklarınada sabır derman azim güç versin
bencede belli olabilir senin zaten kesende erkenden zayıfsın diye gözükmüştü... hadi bakalım güzel haberler ver sağlıklı olsun rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre evrsin....biraz büyüdü karnım ama hala aynı giysilerimi giyebiliyorum:)karnımın ağrısı normalmiş çevremdekilerin dediğine göre ama dr a gitcem hem belki cinsiyeti belli olmuştur.bazısınınki 3.5 ayında belli oluyomuşya e benimkide 3 ay bi haftalık haftaya giderim işte:))
bu arada geçmiş olsun ya bu havalar kandırıyo insanı sıcak die ince giyiniyosun biranda soğutuyo dikkat et kendine
çünkü sen arkadaşım değilmişin ondan dolayı dur ekliyim sen neden eklideğilsen şaşırdımya ben göremiyorum fotoğrafını....
ben revaniciyim.....iiyim canım sen nasılsın
şöbiyet yapıyorum ilk defa deniyorum bakalım nasıl olacak.benim pek aram yokturda hamur işleriyle:26::26:
inşlh afiyet olaaa bacımya inş görünür bakalım bazısı 3.5 ayda görüyomuş bazısı 5 bazısı 7 artık bize ne çıkarsa:)))
ay inş güzel olur misafirde gelecek güzel olursa onlara da ikram edicem
Sana sayfa 15227 de birşeyler yazdım okur musun rica etsem ....kızlar bugün 3. Dememi yapıcam ama bunu alt pozisyonda yapmak istiyorum becerebilirmiym kı üst te yapıyorum gayet başarıli
Sana sayfa 15227 de birşeyler yazdım okur musun rica etsem ....
kızlar emla krem tek başına işe yaramaz.ben herşeyi denemiştim tabi onuda inanın o psikolojimi daha çok bozdu.
bakın egzersiz şart egzersiz yaptıktan sonra deneme sırasında çok az pirinç kadar bişey kullanmanız yeterli.zaten direk hissizleştirmiyo sadece biraz uyuşturuyo.önemli olan kafada bitmesi emlayı kullandıktan sonrada kafada bitmediği için etki etmiyo.korkak arkadaşımızda önce egzersiz yapıp sonra kullandı.bu önemli.
kızlar egzersizden başka yolu yok cesaretli olun inanın acı yok yaptıktan sonra bumuymuş diyeceksiniz.
bakın ben uyku hapları sakinleştiriciler uyuşturucu kremler...hepsini kullandım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum EGZERSİZ YAPIN
öncelikle serap7 bacımmm yenmiş hey maşallah diyorum veeee halayları serap için gönderiyorum
ve tabiki bu kez angaranın bağları serapcığıma gelsin ve de bukadar süredir giremediğimde yenen tüm bacılarımıza gelsin
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
ve şimdi bizim kızlar şöyle bir baktımda aman yarabbi bisssürü yeni bacılarımız gelmiş hepsi hoşgelmiş hoçca yenecekler inşallah
elab bacım nerelerdesin sen aban demeden ben diyim dedim?
hopefordaha iyisin inşallah
sudenazy kızzz sende gelmişinnn nasılsın nasıl gidiyor
mina ve evrim bacılarım sizler nerelerdesiniz evrim hamilelik nasıl gidiyor...
karamsar hey maşallahayberkece karamsar pakize nasılsınız bacılar..
jesmin alooo pek geçmişi okuyamadım ama yokmuşun gibi nerelerdesin nasılsın?
ve tabiki cecemmmmmmmmmmmm ne ettin gurbannnn nerelerdesin geçmişi tam okuyamadım önce bir yazam dedim hepinize....
cecemmm ???
haberler sendeee güzel haberlerni bekliyom:)
hayal ne ettin bacım gncemr durumlar nasıl?
bahar bacımmm heyyy sen nasılsınnnnnn durumun nasıl sağlık nasıl??? iyisindir inşlh
hobby85 aloooooooooo sen nerelerdesin ha birde rashiba vardı delikısss vardı nerelerdesinz nasılsınız kızlar
ismini yazdığım yazmadığım herkeseee selam olsun....
güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın bacılarım
öncelikle serap7 bacımmm yenmiş hey maşallah diyorum veeee halayları serap için gönderiyorum
ve tabiki bu kez angaranın bağları serapcığıma gelsin ve de bukadar süredir giremediğimde yenen tüm bacılarımıza gelsin
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
ve şimdi bizim kızlar şöyle bir baktımda aman yarabbi bisssürü yeni bacılarımız gelmiş hepsi hoşgelmiş hoçca yenecekler inşallah
elab bacım nerelerdesin sen aban demeden ben diyim dedim?
hopefordaha iyisin inşallah
sudenazy kızzz sende gelmişinnn nasılsın nasıl gidiyor
mina ve evrim bacılarım sizler nerelerdesiniz evrim hamilelik nasıl gidiyor...
karamsar hey maşallahayberkece karamsar pakize nasılsınız bacılar..
jesmin alooo pek geçmişi okuyamadım ama yokmuşun gibi nerelerdesin nasılsın?
ve tabiki cecemmmmmmmmmmmm ne ettin gurbannnn nerelerdesin geçmişi tam okuyamadım önce bir yazam dedim hepinize....
cecemmm ???
haberler sendeee güzel haberlerni bekliyom:)
hayal ne ettin bacım gncemr durumlar nasıl?
bahar bacımmm heyyy sen nasılsınnnnnn durumun nasıl sağlık nasıl??? iyisindir inşlh
hobby85 aloooooooooo sen nerelerdesin ha birde rashiba vardı delikısss vardı nerelerdesinz nasılsınız kızlar
ismini yazdığım yazmadığım herkeseee selam olsun....
güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın bacılarım
aminnn tüm bacılarımız kurtulsun inşallah sonrada böyle bebiş haberlerni konuşuruz inşlh ama en güzelinden konuşmak ümidiyle... evet ya yaşlanıyozzz daha dur sen daha küçüksün be minacım:):):)
bencede belli olabilir senin zaten kesende erkenden zayıfsın diye gözükmüştü... hadi bakalım güzel haberler ver sağlıklı olsun rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre evrsin....
ayberk eceden ne haber bacım...
çünkü sen arkadaşım değilmişin ondan dolayı dur ekliyim sen neden eklideğilsen şaşırdım
ben revaniciyim.....yani pek aram yoktaa her ikisi ilede amaaa revani daha kolay gelyor...
yaa sende orijinalmi yapyon yoksa dr.ötgermi sağolsun diyenlerdensin
inşlh afiyet olaaa bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?