Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok geçmiş olsun canım.epeydir yoktun dedim komple terketti
ben iyiyim canım. bahar geldi benim de alerjik durumlar başladı.poleniydi tüyüydü falan hapşıra hapşıra dolaşıyorum.

evet yaaaa ne baharı direkt yaz geldi bize ya nedir bu ankaranın sıcağı bacım.... uf daha şimdiden böyleyse ramazanı düşünemiyorum bu yıl
sendeee dikkat et diyecem bilirim o alerjiyi ufff benimde toza ve tüycüklere var ,bir alerji hapı var onu alırım dr yazmıştı vaktiylee... sende dikkat et bacım hapşır hapşırmak iyidir kalbin dinlenir:):):)

anam anam ne gördüm ben.bi fıstık bi çıtır.
sen resim koyuyonda niye haberim yok ya yeni gördüm.

anam anam ne gördüm ben.bi fıstık bi çıtır.
sen resim koyuyonda niye haberim yok ya yeni gördüm.

bayadır koymuştum zaten sadece sizlere açık bacımmm
ayrıca varya ne dikkatimi çektiii buraya girdiğinde 1yıl 5 yada 6 ay yazyordu sende evlilik durumu ne çabuk zaman geçmiş 1 yıl 10 ay ı devirmişiniz 2.yılınıza az kalmış hey maşallah bacımm... zaman akıp gidiyor....gitmesinede dielrim herkes bu dertten kurtulacak şekilde zamanın akışını lehlerine çevirerek ilerletsin.... zaman güzel akıp gitsin...

evet canım ya nasıl geçti bizde anlamadık.geçende adamla konuştuk bunu ah ah üzüldüm kız yaşlanıyoruz:18::18::18:
şaka bi yanada vajiliyken değilde yendikten sonra evlilik başladı benim için.rabbim kimseyi bununla sınamasın.sınadıklarınada sabır derman azim güç versin

biraz büyüdü karnım ama hala aynı giysilerimi giyebiliyorum:)karnımın ağrısı normalmiş çevremdekilerin dediğine göre ama dr a gitcem hem belki cinsiyeti belli olmuştur.bazısınınki 3.5 ayında belli oluyomuşya e benimkide 3 ay bi haftalık haftaya giderim işte:))
bu arada geçmiş olsun ya bu havalar kandırıyo insanı sıcak die ince giyiniyosun biranda soğutuyo dikkat et kendine

naber canım?

bende iyiyim canım.acemi şansı iyi olur öyle derler yanlış anlama.
bebişin nasıl?cinsiyeti haftaya mı öğrencen bizede söyle

ya inş görünür bakalım bazısı 3.5 ayda görüyomuş bazısı 5 bazısı 7 artık bize ne çıkarsa:)))
ay inş güzel olur misafirde gelecek güzel olursa onlara da ikram edicem

bende iyiyim canım.acemi şansı iyi olur öyle derler yanlış anlama.
bebişin nasıl?cinsiyeti haftaya mı öğrencen bizede söyle

ya inş görünür bakalım bazısı 3.5 ayda görüyomuş bazısı 5 bazısı 7 artık bize ne çıkarsa:)))

aminnn tüm bacılarımız kurtulsun inşallah sonrada böyle bebiş haberlerni konuşuruz inşlh ama en güzelinden konuşmak ümidiyle... evet ya yaşlanıyozzz daha dur sen daha küçüksün be minacım:):):)

bencede belli olabilir senin zaten kesende erkenden zayıfsın diye gözükmüştü... hadi bakalım güzel haberler ver sağlıklı olsun rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre evrsin....
ayberk eceden ne haber bacım...

ya ben göremiyorum fotoğrafını....
çünkü sen arkadaşım değilmişin ondan dolayı dur ekliyim sen neden eklideğilsen şaşırdım
iiyim canım sen nasılsın
şöbiyet yapıyorum ilk defa deniyorum bakalım nasıl olacak.benim pek aram yokturda hamur işleriyle:26::26:
ben revaniciyim..... yani pek aram yoktaa her ikisi ilede amaaa revani daha kolay gelyor...
yaa sende orijinalmi yapyon yoksa dr.ötgermi sağolsun diyenlerdensin

inşlh afiyet olaaa bacım

arkadaşlar merhaba bir haftadır egzersiz yapamadım regl dönemindeydim ama uzaktan hergün yazılanları okudum.Allah izin verirse yarın egzersizlerime başlayacağım ama biraz korku var .bu arada yenen arkadaşlar olmuş inanın o kadar çok ümit oluyorsunuz ki tebrik ederim bigün bizlerde yenebiliriz inşallah.Allah bu dertle kimseyi sınamasın çok zor yaşayan bilir.

Sana sayfa 15227 de birşeyler yazdım okur musun rica etsem ....

şekercim yazını okudum belki yardımcı olurum diye cevap vermek istedim..bende hala yenmiş değilim üstünede regl oldum bakalım onu bekliycez egzresiz yapmaya çalişiyorum ama zor geliyor kaslarımı kontrol edemiyorum fakat şöyle diyim ben daha önce özel bölge lazer epilasyon için emla kremi kullanmıştım ozaman tanıdım emlayı ilk... uyuşturuyodu lazer sırasında acı hissini yok etmek için kısacası ben emlayı bu amaçla kullanmıştım epilasyon öncesi acıyı hafifletmek için merkezdeki bayanlar önermişti almıştım...
Ama buradaki yazılanları okuyunca emlanın ilşki öncesi kullanıldıgını yazmış kızlar hep.... Şaşirdım acaba diyorum bende mi kullansam ama durum bu yanii uyuşturma saglıyor kısa süreliğinee umarım bu bilgi işine yarar..yol alırsınn

canm cok haklsın okudum....mantıklı yazdıkların yalnız bu kasılmaları nasıl hafifletcez pekii ben kasılmalarımın çokluğundan egzersizde zorlanıourm inancım kalmıyo yeneceğime gibi oluyor kasılmalardan dolayı acaba kas gevsetici vs mi kullansam ne önerirsinz doktora gitmeyi düşünüyorum sırf kasılmalar için kontrol edemiyorum çünküü.... Ve ayrıca benim ilşki korkum yok çok şükür korkuyu attım beynimden ama benm sıkıntım kasılmalarım itemiyorum oyuzden parmagımı,aparatı kasılamar olmasa baracagıma inanıyorum napmam lazım?

hoşgeldin gökçeee
nasılsın nerelerdeydin sen?
ben bu ara pek buraya giremiyorum canım, ehliyet kursuna yazıldım ona hazırlanıyorum sınav 2 ay sonra napcam bilmiyorum
bi de bol bol kitap okuyorum , her şey bildiğin bıraktığın gibi
moralimizi bozan şeyler olsa da bu topiğin eski haline gelmesini çok isterdim

gökçem hoşgeldin, çok teşekkür ederim seninde desteğin çok fazla :) Allah hepinizden razı olsun

ayberk eceyi bende bilmiyorum ne yapıyo.ya pek giremiyorum çalışıyorum akşam gelip hemen uyuyorum çok uykucu yaptı bebiş beni:))
ya revanide yapmadım hiç bide onu deneyeyim.şöbiyet hiç bilmem sadece adını duymuştum burdada yarışmada bi arkadaş yapmış ordan yaptım fena olmadı tam çekmedi şerbeti ama bölede ii oldu:))
ya ben hazır sevmiyorum hiçbişeyi. herşeyi kendim yapınca daha çok severim.onun için revaniyide öle yaparım ama yapan birinden tarifi alırsam daha ii olur netten herzaman tutmuyo.
birde bu aralar canım hep tatlı çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…