- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.241
canm cok haklsın okudum....mantıklı yazdıkların yalnız bu kasılmaları nasıl hafifletcez pekii ben kasılmalarımın çokluğundan egzersizde zorlanıourm inancım kalmıyo yeneceğime gibi oluyor kasılmalardan dolayı acaba kas gevsetici vs mi kullansam ne önerirsinz doktora gitmeyi düşünüyorum sırf kasılmalar için kontrol edemiyorum çünküü.... Ve ayrıca benim ilşki korkum yok çok şükür korkuyu attım beynimden ama benm sıkıntım kasılmalarım itemiyorum oyuzden parmagımı,aparatı kasılamar olmasa baracagıma inanıyorum napmam lazım?
gökçem hoşgeldin, çok teşekkür ederim seninde desteğin çok fazla :) Allah hepinizden razı olsun
canm cok haklsın okudum....mantıklı yazdıkların yalnız bu kasılmaları nasıl hafifletcez pekii ben kasılmalarımın çokluğundan egzersizde zorlanıourm inancım kalmıyo yeneceğime gibi oluyor kasılmalardan dolayı acaba kas gevsetici vs mi kullansam ne önerirsinz doktora gitmeyi düşünüyorum sırf kasılmalar için kontrol edemiyorum çünküü.... Ve ayrıca benim ilşki korkum yok çok şükür korkuyu attım beynimden ama benm sıkıntım kasılmalarım itemiyorum oyuzden parmagımı,aparatı kasılamar olmasa baracagıma inanıyorum napmam lazım?
günaydın canım herkese de günaydınlarr..günaydın arkadaşlar..herkese hayırlı huzurlu sağlıklı ve vajisiz bir gün olması dileğiyle..:))
günaydın canım herkese de günaydınlarr..
aminnn tüm bacılarımız kurtulsun inşallah sonrada böyle bebiş haberlerni konuşuruz inşlh ama en güzelinden konuşmak ümidiyle... evet ya yaşlanıyozzz daha dur sen daha küçüksün be minacım:):):)
bencede belli olabilir senin zaten kesende erkenden zayıfsın diye gözükmüştü... hadi bakalım güzel haberler ver sağlıklı olsun rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre evrsin....
ayberk eceden ne haber bacım...
çünkü sen arkadaşım değilmişin ondan dolayı dur ekliyim sen neden eklideğilsen şaşırdım
ben revaniciyim.....yani pek aram yoktaa her ikisi ilede amaaa revani daha kolay gelyor...
yaa sende orijinalmi yapyon yoksa dr.ötgermi sağolsun diyenlerdensin
inşlh afiyet olaaa bacım
Gunaydin bayanlar.iyi haftalar. doktor yada terapist önerisi olan???. Ben İlknur Yılmaz diye birini araştırdım, videoları filanda var. Kafama yattı gibi. Cunku benim egzersizlerden ziyade evlilik ici iletişimi de sağlamam gerekiyor. Bence bu da buyuk problem.
Önerisi olan varsa bilgilenmek isterim.
Aydınlik/güneşli bi hafta olsun . Sevgiler...
Günaydın bayanlar...Bugün,vajınusmus hastası olan herkese Allah kolaylık verir de kurtuluruz inşallah...Düşünüyorum ya ben de anormallik ne ... Milyarlarca kadın bunu nasıl yapıyor.. Ben niye yapamıyorum ... Nedir bu ya...biri cevaplasın lütfen...Neden bu hakedeyiz
Canım selam özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıcam ;
Sosyal Hizmet Uzmanı Güldane KAVGACI - TavsiyeEdiyorum.com
Ben bu cinsel terapiste gittim 2- 2,5 ay falan sürdü, istersen incele seninde aradığın böyle biri sanırım, belki faydası olur.
Cok tsk Cankara.Daha once ben de araştırmıştım hatta sebebini hatırlamıyorum ama aramıştım da orayı. Sen faydasını gördün mu peki, yani yendin mı ? Yada soyle sorayım guldane hnm ile mi yendin?
iş arasında hızlı hızlı yazınca cümle yapısı bozuk olmuş:) Tam hatırlamıyorum ama sanırım ben de aramıştım.(demek istemiştim aslında)
kızlar emla krem tek başına işe yaramaz.ben herşeyi denemiştim tabi onuda inanın o psikolojimi daha çok bozdu.
bakın egzersiz şart egzersiz yaptıktan sonra deneme sırasında çok az pirinç kadar bişey kullanmanız yeterli.zaten direk hissizleştirmiyo sadece biraz uyuşturuyo.önemli olan kafada bitmesi emlayı kullandıktan sonrada kafada bitmediği için etki etmiyo.korkak arkadaşımızda önce egzersiz yapıp sonra kullandı.bu önemli.
kızlar egzersizden başka yolu yok cesaretli olun inanın acı yok yaptıktan sonra bumuymuş diyeceksiniz.
bakın ben uyku hapları sakinleştiriciler uyuşturucu kremler...hepsini kullandım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum EGZERSİZ YAPIN
kızlar bugün 3. Dememi yapıcam ama bunu alt pozisyonda yapmak istiyorum becerebilirmiym kı üst te yapıyorum gayet başarıli
kızlar bugün 3. Dememi yapıcam ama bunu alt pozisyonda yapmak istiyorum becerebilirmiym kı üst te yapıyorum gayet başarıli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?