Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız gökçe senmisin onlar kızında sana benzesin inş
çokda havalıyız
ya bende koymak isterdim ama eşim gıcık işte kesinlikle olmaz dio yalvardım okadar nuh diyo peygamber demiyo
e bende ondan gizli bişi yapasım gelmiyo huzursuz oluyorum.....

Gülşahcım doktora gitmiş biri olarak sana bi kaç tavsiyede bulunmak istiyorum uzunda bir süre gittim hemde bu konuda oldukça popüler olan bir psikoloğa ancak kasılmaların senden kaynaklı ve bunu ancak ve ancak sen beyninde bitirip yenebilirsin.Sadece şunu söylemek istiyorum doktor falan bahane onlarda burada arkadaşlarımızın yaptığı egzersizleri veriyor başkada birşey yok olay bizde bitiyor.Ama sen gitmek istersen yinede git canım.Bende senin gibi çok zor aşama kaydediyorum ama umudunu yitirme sadece kendimizde bitiyor onu unutma

zaten egzersizleri kasılmaları kontrol etmek için yapıyoruz kas gevşetici falan bende hiiiiiç işe yaramadı.egzersiz yaptıkça kasılmalar azalacak inan.eğer kasılmalar için emla kullanırsan işe yaramaz kesinlikle hissizleştirmiyo.sadece biraz hafifletiyo ve sonuçta o krem orası için üretilmemiş fazla kullanmak zararlı olabilir.ben bi ara çok kullandım işte egzersiz yapmadan olsun die tabi olmadı.çok kullandığım için wc yw gidince zorlanıyodum yanıyodu düşün...bence emlayı unut öyle bişey yokmuş gibi egzersizlere sıfırdan başla tv karşısında kafanı dağıtacak şeyler izle eşinle zevk aldığın zamanları düşün zevk alıyomuş gibi hisset yaptıktan sonraki mutluluğunu huzurunu düşün ve kesinlikle geri adım atma.bunlar bende çok işe yaradı.
canımmmm egzersizden başka çözüm yok kasılmalarını sen kontrol etmeye başlayacaksın.

bu arada ben 3 dr değiştirdim işe yaramadı.çünkü burdakilerin aynısını söyleyecek.herşey sende bitiyo

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar...Bugün,vajınusmus hastası olan herkese Allah kolaylık verir de kurtuluruz inşallah...Düşünüyorum ya ben de anormallik ne ... Milyarlarca kadın bunu nasıl yapıyor.. Ben niye yapamıyorum ... Nedir bu ya...biri cevaplasın lütfen...Neden bu hakedeyiz

burdayimmmm eskisi kadar sık giremiyorum artik bazen bakinip cikiyorum sadece bu arada ben iyiyim cok sukur ve Allahin izniyle bi oglusum olucak darisi isteyen herkese insallah :)

Gunaydin bayanlar.iyi haftalar. doktor yada terapist önerisi olan???. Ben İlknur Yılmaz diye birini araştırdım, videoları filanda var. Kafama yattı gibi. Cunku benim egzersizlerden ziyade evlilik ici iletişimi de sağlamam gerekiyor. Bence bu da buyuk problem.
Önerisi olan varsa bilgilenmek isterim.
Aydınlik/güneşli bi hafta olsun . Sevgiler...

Günaydın kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum korkaktan sonra iyi haber veren olmadı sabırla bekliyoruz.
Bu arada şekernaz sorunun cevabı bizim hala bu tür sorularla vakit kaybediyor olmamız canım...bırak onu düşünme kim ne yapıyosa yapıyor esas olan çözüm yollarını aramak bu işinde çözümü sıkı çalışmaktan geçiyor ondan sonrası Allahın izniyle kendiliğinden geliyor, biz yıllarca hayıflandık ama bir işe yaramıyor maalesef, icraat gerek :)

Canım selam özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıcam ;
Sosyal Hizmet Uzmanı Güldane KAVGACI - TavsiyeEdiyorum.com
Ben bu cinsel terapiste gittim 2- 2,5 ay falan sürdü, istersen incele seninde aradığın böyle biri sanırım, belki faydası olur.

bu soruyu eminim herkez kendine sormuştur bende hayıflanırdım herkes yapıyo ben neden yapamıyorum işte adı üstünde buda bi hastalık sonuçta herkes hastalanmıyo artık düşünme bunu bence sen burda başaran bir sürü arkadaş var demekki çözümü var sende yeneceksin bunu elbet olumlu düşünmeye çalış

Cok tsk Cankara.Daha once ben de araştırmıştım hatta sebebini hatırlamıyorum ama aramıştım da orayı. Sen faydasını gördün mu peki, yani yendin mı ? Yada soyle sorayım guldane hnm ile mi yendin?

Cok tsk Cankara.Daha once ben de araştırmıştım hatta sebebini hatırlamıyorum ama aramıştım da orayı. Sen faydasını gördün mu peki, yani yendin mı ? Yada soyle sorayım guldane hnm ile mi yendin?

iş arasında hızlı hızlı yazınca cümle yapısı bozuk olmuş:) Tam hatırlamıyorum ama sanırım ben de aramıştım.(demek istemiştim aslında)

iş arasında hızlı hızlı yazınca cümle yapısı bozuk olmuş:) Tam hatırlamıyorum ama sanırım ben de aramıştım.(demek istemiştim aslında)

:) bende işte olduğum için ara ara girip yazıyorum, canım benim şöyle oldu ben 2 yıla yakındır evliyim, egzersizleride siteyi çok önceden keşfetmiştim parmak egzersizinide yapmıştım ama çok hevesli ve hırslı olmadığım için hep yarım bıraktım erteledim en son karar beni takip eden destekleyen bir mekanizma olsun dedim oda güldane hanım oldu ben çok dirençli olmama rağmen her hafta daha iyiye gitti dediğin gibi sadece vajinusmusa değil aynı zamanda evliliğede eğiliyor çok yönlü devam ediyor, bana destek oldu başarmama vesile oldu ve cinsellikle ilgili kafamdaki tüm ön yargıları yıktı o bizi eşimle daha yakınlaştırdı, kendin başarabileceğine inanıyorsan başarabilirsin ama ben onu yapamadım ve bu şekilde destek aldım canım.

kesinlikleeeeee katılıyorummm. özellikle aparatlar oyle bi özgüven veriyo ki. 9 cm lık 10 cmlık aparatı kullanıyoroum penisi hayli hayli alırım içime dıyosun.... ben açık konusuyorum aparatları denemesem bu iş çok uzayacaktı... ama vajınanı da kaslarını da tanıyosun. aparatı hangi şekılde çok rahat alablıyorum bunu yapa yapa öğrenıyosun. artık bi süre sonra değil kendını kasa kasa farkında olmadan içeri giriverıyo .. daha da özgüven kazanıosun ve hatta emlaya anestollara bile gerek duymuyosunuz... öyle direk uyuşturucu kremlerle başlarsanız o işten sogursunuz da.. basamak basamak atlayın. inanın hiçbirşeyi yokmuş aslında diyeksınız... bunu ben bıle yapabıldıysem cddiyyim herkes yapar :) ben vajınamdan dokunulmaz bölge görecek kadar korkuyordum.tek parmagımı bile yaklaştıramıyordum deliğe.. ama şimdi hem penisi alablıyorum hem de gelgitler de gayet düzenli.. 1 haftadan sonra zevk almaya da başlıyosunuz. çünkü artık her pozısyonda hemen hemen deneyeblıyosunuz...

kızlar bugün 3. Dememi yapıcam ama bunu alt pozisyonda yapmak istiyorum becerebilirmiym kı üst te yapıyorum gayet başarıli

canım ne yap biliyomusun direl alt pozisyona geçme ama üstteyken ters dön :)):) çünkü bende üstte yapıodum alta geçemedım bu kez sinir oldum. sonra aklıma geldi üstteyken dönmeyı denedım bıraz alıştırdımmmm :):) şimdi altta da oluyo bizimmm :):) demek istediğim belli bi pozısyondayken diğer pozisyona dogru dön. direk başkaa bi pozisyon deneme . önce alştır sonra başla başka pozisyonlara :)

kızlar bugün 3. Dememi yapıcam ama bunu alt pozisyonda yapmak istiyorum becerebilirmiym kı üst te yapıyorum gayet başarıli

canım ne yap biliyomusun direk alt pozisyona geçme ama üstteyken ters dön :)):) çünkü bende üstte yapıodum alta geçemedım bu kez sinir oldum. sonra aklıma geldi üstteyken dönmeyı denedım bıraz alıştırdımmmm :):) şimdi altta da oluyo bizimmm :):) demek istediğim belli bi pozısyondayken diğer pozisyona dogru dön. direk başkaa bi pozisyon deneme . önce alştır sonra başla başka pozisyonlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…