Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar,
Bende 1 sene vajinismusu cekiyorum ve avrupada yasiyorum. Esim Cook sabirli ve saygiyla karsiliyor. Egersizi yapiyorum O Cook Iyi gidiyor. Yani penisi girebilir. Ama esimle denedigim zaman, tabi ben uste.. Olumuyor . Yardim etmek insteyenler bana ozelden Mesaj Ata bilirler yeni katiildim Icin Mesaj gonderemiyorum.
Cook uzuliyorum.

ben buralardayım da sen nerdesin asıl kızz hopeforumda yok girmiyo onu da merak ediyorum

mrb cnm bn de msj yazamıyorum ama bı kaç bısey dıyeblrm.. aparat kullandınmı kullandysan kac cm aparat kullanabldın en fazla? o çok önemli.. eğer 10-12 cm kullanıyorum ama hala olmuyor dıyosan acaba yanlış mı denıyosunuz derim. penisi popoya dogru eğimli ittirmen gerekıyo..dik ittirsen aşırı canın acır... artı tum egzersızlerı denedıgın halde ilişkiye gıremıyorsan uyuşturucu emla krem falan kulan derım... önyargı nedenıyl ilşki sırasnda daha çok kasılıyo olablrsn...

Aramıza yeni katılan ve yeni üye olan arkadaşlar hoşgeldiniz.

Birkaç gündür yazılanları okuyorum da emla krem ve benzeri uyuşturucu kremlerden çok bahsedilmiş. Vajinayı uyuşturan kremler belli bir zamansan sonra o bölgeyi hissetme duyusunu azaltıyor. Yani çok da yararlı değil o kremler. Normal bir doktora gittiğiniz aman hemen o kremleri veriyorlar çünkü bizim rahatsızlığımızı yani vajiyi onlarda tam bilmiyorlar. Bu hastalık tamamen kafada bitiyor. Yani vajiye birşey girebileceğini görerek ve hissederek geçiyor. Bunun yolu da egzersizdir. Bizler burda daha önce yenen arkadaşların tavsiyeleriyle egzersizlerimizi yaparak yendik bunu. Bizlerde çok şeyler denedik. Kremler-sakinleştiriciler-içkiler falan filan ama tek çare egzersiz.... Sizler de lütfen tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine uyun ve yapabildiğiniz egzersiz yöntemleriyle bu hastalığı yenin...

Bi mail attım şimdi , bakalım yanıt ne gelecek. Ben avr yakasında otuyorum aslında tercihim bu yakada bi Dr ama sonuc olumlu olacaksa nereye olsa gidemiyorum yeter ki bosa Zaman gitmesin. Tabi bi de maddi boyutu var. İste gelen yanıta gore değerlendireceğim ama kafam cok karisti. Ben hangi ismi sorsam farklı bi yönlendirme aldım. Hakkımızda hayırlısı deyip Bismillah başlayacağımız birine. Allahım utandırmasın.

Amin canım ben bayadır sitedeyim ama hiç doktor adı vermemiştim, çünkü bu işler belli olmaz bana iyi gelen sana gelmez ben sevmişimdir sen sevmezsin , oyüzden sorumluluk almak istemedim ulaşım metrobüsle olduğu için hangi yakada olduğun sorun olmuyor bende çok araştırmıştım ozaman, fiyatıda diğer yerlere göre uygun geldi, önden bi arkadaşımı gönderdim o memnun kalınca bende gitmeye cesaret etmiştim, umarım senin içinde müsbet bir süreç olur...

merhaba bende sitede yeniyim :) aranıza katılmakla çok mutlu oldum. bizim ilişkimiz önce gerçekleşti çok kolayca ancak ilk gerçekleşmede ben acaba hemen bebeğimiz mi olacak şüphesine düştüm ( aynı günler yumurtlama günlerimdi) sanırım bu korkudan dolayı yavaş yavaş acı duymaya başladım. sonra uzun bir dönem ilişkiye giremedim. vajinusmus hastalığını da önce den biliyordum. eşim ve benim araştırmalarımla egzersizlere başladık. bu arada kuzey ıraktayım burda tıp da fena durumda. türkiyeden bir doktorla yazışmaya başladım. türkiye de ki evimiz ankara da doktorunda ankara da olmasına dikkat ettim. doktorun da önerileriyle egzersize devam ettim. sonra sizin yazılarınızı okudum. aparat kısmı dışında hepsini yaptım.. penisinde ucunu alabiliyorum aslında ama bu aşamadan sonra sıra neyde bilemiyorum. 1 haziran da türkiyeye izine gidiyoruz inş. 2 hazirana da randevu aldım.. dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim :))

Dediğin doğru, memnuniyet göreceli bi kavram. Keske egzersizleri yapabilsem de hic bunlara gerek olmasa (( ama Canim cok kıymetli galiba, elim hic Ama hic gitmiyor. Egzersizleri istisnasiz yapanları takdir ediyorum, helal olsun...

Hoş geldin prematüre dediğine bakılırsa seninki postmatüre olmuş sanki önce yapıp sonradan yapamamak sonradan gelen bir korku, evet hamile kalma korkusunun vajinusmus yaptığını duymuştum başka bir çok sebep gibi, bize göre dahamı şanslısın yoksa tam tersimi anlayamadım ama bende tüm egzersizlerimi bitirdiğimde yapamadım önce nerde eksik yaptığımıda anlayamdım sonra burdaki kızlardan görüp kalın bir aparat yaptım onunla 2-3 gün çalıştım o penise çok benzediği için ondan sonra deneme daha kolay oldu sanada öneririm birde eşinle her denemede kondom kullanki eski korkun seni esir almasın ben olmayacağını bildiğim zamanlarda bile hep taktırdım kondomu kendimi güvende hissettim, pozisyonda çok önemli canm ben bir önderiyle egzersiz pozisyonunda denemiştim o şekilde penisi eline alabiliyosun ve aparat gibi hop içeri ittiriyorsun hemde görüyorsun... vs. vs. canım.

vayy gökçeee hoşgeldinn canımmm valla seni görmek çok güzel canım valla ben ne olayım işte aynı şekilde sürünmeye devam ediyorum deneme yapamıyoruz bu ay yine regl gecikti 8 gün iyice dengesizleşti o 20 günlük gecikmeden sonra haliyle piskolojim bozuldu bu gecikmeyle beraber bişiyde yapamıyorum öyle regl olmayı bekliyorum anlıyacağın ay bunaldım ya bu ay yenmem lazım dedim ama bi regl olsamda yensemm inş. valla gelmene sevindim artık hep burda ol öpüyorum canımm

yaaaaaa kızlar bu hangi site bende spor yapmak istiyorum :))))))

serap7 merhaba 2 senelik evliyim ve vajinusmusum 4 sefer kadın doğuma gittim hiç birşey demiyorlar 2 senedir neler çekiyorum..bugun yine hergün olduğu gibi internette bu olayla ilgili yazıları okuyordum ve ilk defa bu siteye rastladım ve ilk olarak senin mesajını gördüm ve yendim bugun diyordun yazılarını okurken ağladım mutlulugunu hissettiim adeta ve lütfen nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin neler yaşadın bana yardım edermisin özelden mesaj yazacaktım yeni üyeyim diye mesaj yazamadım o yuzden buradan sesleniyorum..diğer arkadaşlarda bana yardımcı olurlarsa bu hastalığı yenmek istiyorum...1 2 tane yer buldum seanslarla çözülüyormus fakat zaten zarzor geçiniyoruz düğün borçlarımız vs.. gidemiyorum lütfen bana yardım edin lütfen

Hoşgeldin canım.

Burayı bulduğuna göre vajiyi yenmiş olarak kabul edebilirsin kendini Öncelikle ilk sayfada kegel egzersizler ile ilgili bir yazı var canım o yazıyı oku ve gün içinde uygula. Eczaneden kayganlaştırıcı jel temin et ve egzersizlerine daha fazla vakit geçirmeden başla tatlım. Eline küçük bir ayna al ve ıkın. Ikındıkça vajinanın nasıl genişlediğini ve açıldığını göreceksin. Böylece oraya birşey girebilir fikrini beynin kabul etmeye başlamış olacak tatlım :) Daha sonra vajinaya ve serçe parmağına bolca jel sürerek parmağını vajinana almaya çalış. Düz olarak ittirme. Yönümüz popoya doğru canım unutma. Hadi bismillah de ve başla Burada yaptıklarını yaz mutlaka birileri sana cevap yazar

Fadime merhaba , aramıza hoşgeldin bu siteye gelmekle bir çok şeyi hallaettin sayılır :) canım hepimiz seninle aynı durumdaydık , doktorlar ,ilaçlar, kremler bende kar etmedi. arkadaşların tavsiyelerine uydum egzersize başladım , tek çözüm yolu bu bence. öncelikle bir ayna al vajinanı incele , kendini rahatlat olacak diye şartlandır, serçe parmağına ve vajinana bolca kayganlaştırıcı jel sür ıkınarak popoya doğru ittir parmağını, sırayla parmaklarını dene , eğerki parmakla rahat edebiliyosan 2 ve 3 parmağa geçeceksin zamanla , fakat yapamazsan sende benim gibi mumdan aparat hazırlarsın, oda şöyle oluyo : beyaz bakkal mumu al peçeteye sar, streçle ve prezervatife geçir, bol jel sür ve dene. hijyenine dikkat et. ben sırayla aparat hazırladım boy boy, cm cm kalınlaştırdım 12 cm de yendim, daha az cmlede yenebilrisin. olacağına inan karar ver, tembellik yapma . sen başla devamında yardımcı oluruz :)

2 ay öncesine kadar bende bu dertten muzdariptim şimdi iyiyim şükür.
rabbim bi an önce bu sıkıntınızı cözmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Lütfen banada yardım edin , tam o anda canım o kadar acıyoki devam edemiyorum. Fizyolojik birseyim yok ama olmuyor , çok mutsuzum

hoşgeldin canım.
öncelikle bildiğin üzere kendini kastığın için ilerlemiyor canım.ayrıca yön problemide olabilir.penis 2-3 cm girdikten sonra popoya eğimli şekilde devam ediceksin.bi başka konuda pozisyonu değiştir canım.sen üstte eşin altta olsun.dediğim şekilde tekrar dene.belkide denedin bilmiyorum ama olmazsa egzersizlere başlarsın.canım.

Lütfen banada yardım edin , tam o anda canım o kadar acıyoki devam edemiyorum. Fizyolojik birseyim yok ama olmuyor , çok mutsuzum

canım benim gitmediğim dr kalmamıstı allah razı olsun bu site sayesinde çözdüm olayı su an gayet iyiyim ve canı az olan ben bunu çözdüysem herkes çözer diyorum egzersizlere basla istersen syfnn baslarını oku görüceksin

katılıyorum evlenmeden önce aklımın ucundan dahi geçmezdi belki de hayatımın en zor imtihanını veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…