- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.261
öncelikle serap7 bacımmm yenmiş hey maşallah diyorum veeee halayları serap için gönderiyorum
ve tabiki bu kez angaranın bağları serapcığıma gelsin ve de bukadar süredir giremediğimde yenen tüm bacılarımıza gelsin
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
ve şimdi bizim kızlar şöyle bir baktımda aman yarabbi bisssürü yeni bacılarımız gelmiş hepsi hoşgelmiş hoçca yenecekler inşallah
elab bacım nerelerdesin sen aban demeden ben diyim dedim?
hopefordaha iyisin inşallah
sudenazy kızzz sende gelmişinnn nasılsın nasıl gidiyor
mina ve evrim bacılarım sizler nerelerdesiniz evrim hamilelik nasıl gidiyor...
karamsar hey maşallahayberkece karamsar pakize nasılsınız bacılar..
jesmin alooo pek geçmişi okuyamadım ama yokmuşun gibi nerelerdesin nasılsın?
ve tabiki cecemmmmmmmmmmmm ne ettin gurbannnn nerelerdesin geçmişi tam okuyamadım önce bir yazam dedim hepinize....
cecemmm ???
haberler sendeee güzel haberlerni bekliyom:)
hayal ne ettin bacım gncemr durumlar nasıl?
bahar bacımmm heyyy sen nasılsınnnnnn durumun nasıl sağlık nasıl??? iyisindir inşlh
hobby85 aloooooooooo sen nerelerdesin ha birde rashiba vardı delikısss vardı nerelerdesinz nasılsınız kızlar
ismini yazdığım yazmadığım herkeseee selam olsun....
güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın bacılarım
Merhaba arkadaslar,
Bende 1 sene vajinismusu cekiyorum ve avrupada yasiyorum. Esim Cook sabirli ve saygiyla karsiliyor. Egersizi yapiyorum O Cook Iyi gidiyor. Yani penisi girebilir. Ama esimle denedigim zaman, tabi ben uste.. Olumuyor. Yardim etmek insteyenler bana ozelden Mesaj Ata bilirler yeni katiildim Icin Mesaj gonderemiyorum.
Cook uzuliyorum.
:) bende işte olduğum için ara ara girip yazıyorum, canım benim şöyle oldu ben 2 yıla yakındır evliyim, egzersizleride siteyi çok önceden keşfetmiştim parmak egzersizinide yapmıştım ama çok hevesli ve hırslı olmadığım için hep yarım bıraktım erteledim en son karar beni takip eden destekleyen bir mekanizma olsun dedim oda güldane hanım oldu ben çok dirençli olmama rağmen her hafta daha iyiye gitti dediğin gibi sadece vajinusmusa değil aynı zamanda evliliğede eğiliyor çok yönlü devam ediyor, bana destek oldu başarmama vesile oldu ve cinsellikle ilgili kafamdaki tüm ön yargıları yıktı o bizi eşimle daha yakınlaştırdı, kendin başarabileceğine inanıyorsan başarabilirsin ama ben onu yapamadım ve bu şekilde destek aldım canım.
Bi mail attım şimdi , bakalım yanıt ne gelecek. Ben avr yakasında otuyorum aslında tercihim bu yakada bi Dr ama sonuc olumlu olacaksa nereye olsa gidemiyorum yeter ki bosa Zaman gitmesin. Tabi bi de maddi boyutu var. İste gelen yanıta gore değerlendireceğim ama kafam cok karisti. Ben hangi ismi sorsam farklı bi yönlendirme aldım. Hakkımızda hayırlısı deyip Bismillah başlayacağımız birine. Allahım utandırmasın.
Amin canım ben bayadır sitedeyim ama hiç doktor adı vermemiştim, çünkü bu işler belli olmaz bana iyi gelen sana gelmez ben sevmişimdir sen sevmezsin , oyüzden sorumluluk almak istemedim ulaşım metrobüsle olduğu için hangi yakada olduğun sorun olmuyor bende çok araştırmıştım ozaman, fiyatıda diğer yerlere göre uygun geldi, önden bi arkadaşımı gönderdim o memnun kalınca bende gitmeye cesaret etmiştim, umarım senin içinde müsbet bir süreç olur...
merhaba bende sitede yeniyim :) aranıza katılmakla çok mutlu oldum. bizim ilişkimiz önce gerçekleşti çok kolayca ancak ilk gerçekleşmede ben acaba hemen bebeğimiz mi olacak şüphesine düştüm ( aynı günler yumurtlama günlerimdi) sanırım bu korkudan dolayı yavaş yavaş acı duymaya başladım. sonra uzun bir dönem ilişkiye giremedim. vajinusmus hastalığını da önce den biliyordum. eşim ve benim araştırmalarımla egzersizlere başladık. bu arada kuzey ıraktayım burda tıp da fena durumda. türkiyeden bir doktorla yazışmaya başladım. türkiye de ki evimiz ankara da doktorunda ankara da olmasına dikkat ettim. doktorun da önerileriyle egzersize devam ettim. sonra sizin yazılarınızı okudum. aparat kısmı dışında hepsini yaptım.. penisinde ucunu alabiliyorum aslında ama bu aşamadan sonra sıra neyde bilemiyorum. 1 haziran da türkiyeye izine gidiyoruz inş. 2 hazirana da randevu aldım.. dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkür ederim :))
öncelikle serap7 bacımmm yenmiş hey maşallah diyorum veeee halayları serap için gönderiyorum
ve tabiki bu kez angaranın bağları serapcığıma gelsin ve de bukadar süredir giremediğimde yenen tüm bacılarımıza gelsin
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
ve şimdi bizim kızlar şöyle bir baktımda aman yarabbi bisssürü yeni bacılarımız gelmiş hepsi hoşgelmiş hoçca yenecekler inşallah
elab bacım nerelerdesin sen aban demeden ben diyim dedim?
hopefordaha iyisin inşallah
sudenazy kızzz sende gelmişinnn nasılsın nasıl gidiyor
mina ve evrim bacılarım sizler nerelerdesiniz evrim hamilelik nasıl gidiyor...
karamsar hey maşallahayberkece karamsar pakize nasılsınız bacılar..
jesmin alooo pek geçmişi okuyamadım ama yokmuşun gibi nerelerdesin nasılsın?
ve tabiki cecemmmmmmmmmmmm ne ettin gurbannnn nerelerdesin geçmişi tam okuyamadım önce bir yazam dedim hepinize....
cecemmm ???
haberler sendeee güzel haberlerni bekliyom:)
hayal ne ettin bacım gncemr durumlar nasıl?
bahar bacımmm heyyy sen nasılsınnnnnn durumun nasıl sağlık nasıl??? iyisindir inşlh
hobby85 aloooooooooo sen nerelerdesin ha birde rashiba vardı delikısss vardı nerelerdesinz nasılsınız kızlar
ismini yazdığım yazmadığım herkeseee selam olsun....
güzel haberler almak ve vermek ümidiyle hoşçakalın bacılarım
yaaaaaa kızlar bu hangi site bende spor yapmak istiyorum :))))))
serap7 merhaba 2 senelik evliyim ve vajinusmusum 4 sefer kadın doğuma gittim hiç birşey demiyorlar2 senedir neler çekiyorum..bugun yine hergün olduğu gibi internette bu olayla ilgili yazıları okuyordum ve ilk defa bu siteye rastladım ve ilk olarak senin mesajını gördüm ve yendim bugun diyordun yazılarını okurken ağladım mutlulugunu hissettiim adeta ve lütfen nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin neler yaşadın bana yardım edermisin özelden mesaj yazacaktım yeni üyeyim diye mesaj yazamadım o yuzden buradan sesleniyorum..diğer arkadaşlarda bana yardımcı olurlarsa bu hastalığı yenmek istiyorum...1 2 tane yer buldum seanslarla çözülüyormus fakat zaten zarzor geçiniyoruz düğün borçlarımız vs.. gidemiyorum lütfen bana yardım edin lütfen
serap7 merhaba 2 senelik evliyim ve vajinusmusum 4 sefer kadın doğuma gittim hiç birşey demiyorlar2 senedir neler çekiyorum..bugun yine hergün olduğu gibi internette bu olayla ilgili yazıları okuyordum ve ilk defa bu siteye rastladım ve ilk olarak senin mesajını gördüm ve yendim bugun diyordun yazılarını okurken ağladım mutlulugunu hissettiim adeta ve lütfen nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin neler yaşadın bana yardım edermisin özelden mesaj yazacaktım yeni üyeyim diye mesaj yazamadım o yuzden buradan sesleniyorum..diğer arkadaşlarda bana yardımcı olurlarsa bu hastalığı yenmek istiyorum...1 2 tane yer buldum seanslarla çözülüyormus fakat zaten zarzor geçiniyoruz düğün borçlarımız vs.. gidemiyorum lütfen bana yardım edin lütfen
Lütfen banada yardım edin , tam o anda canım o kadar acıyoki devam edemiyorum. Fizyolojik birseyim yok ama olmuyor , çok mutsuzum
Lütfen banada yardım edin , tam o anda canım o kadar acıyoki devam edemiyorum. Fizyolojik birseyim yok ama olmuyor , çok mutsuzum
Günaydın bayanlar...Bugün,vajınusmus hastası olan herkese Allah kolaylık verir de kurtuluruz inşallah...Düşünüyorum ya ben de anormallik ne ... Milyarlarca kadın bunu nasıl yapıyor.. Ben niye yapamıyorum ... Nedir bu ya...biri cevaplasın lütfen...Neden bu hakedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?