- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.281
katılıyorum evlenmeden önce aklımın ucundan dahi geçmezdi belki de hayatımın en zor imtihanını veriyorum...
hoşgeldin
egzersiz yaptın mı hiç?
Allah razı olsun , hemen döndünüz .. Tam o yere gelince ilerliyemiyoruz. Burada yazılanları okudum. İlk defa vajinama baktım, ıkıntım biraz acıldı o kadar. Parmak olayına gecemedim , cok kötü değersiz beceriksiz hissediyorum kendimi
asla kendini değersiz hissetme aynı durum eşinin başına da gelebilirdi.
parmak yapamıyosan mumdan ya da kulak çubuğundan aparat yap.mumun üstüne peçete sar.streçle.üzerine prezervatif geçir.bolca jel sür.vajinadada sür.gitgide kalınlaştıracaksın.eczaneden kayganlaştırıcı jel al.durex okey vb eller.
Ben geldimmmmmmm...kaldığım yerdeyimmmmm)) cecemmmm benimi bekledinnnnn ))))) hala yenmemizin sendeeeee ))
2 ay öncesine kadar bende bu dertten muzdariptim şimdi iyiyim şükür.
rabbim bi an önce bu sıkıntınızı cözmeyi nasip etsin
Söylemesi sizin için kolay belki ama ben bunu yapamam ki
canım keşke böyle bi sorunun olmasaydı da buraya gelmeseydin... inan bana söylemesi mina için şimdi kolay olabilir ama aynı yollardan o da geçti. aynı sıkıntıları o da biz de yaşadık... siz şu an bu dertten muzdarip olduğunuz için dile kolay diye düşünebilirsiniz ama inanın bizim dilimiz için kolay değil. ben 6 yıl çektim, burayı okumadan önce parmağımla denedim önce kendimden bile çekindim böyle bişey yaptığım için sonra bu sitenin farkına vardığımda bunun aslında dr larında verdği bir egzersiz olduğunu öğrendiğimde rahatladım. önce parmakla başladım sonra aparatla yaptım egzersizlerimi çok şükür yendim hatta hamile bile kaldım... benim gibi çok arkadaş var... size yazdığımız başarı hikayelerini okumanızı tavsiye ederim, hangi sıkıntılardan sonra huzura kavuştuğumuza şahit olmanız için... belki sizin için de bir cesaret kaynağı olur... dilerim ki en kısa zamanda atlatırsın
Fadime merhaba , aramıza hoşgeldin bu siteye gelmekle bir çok şeyi hallaettin sayılır :) canım hepimiz seninle aynı durumdaydık , doktorlar ,ilaçlar, kremler bende kar etmedi. arkadaşların tavsiyelerine uydum egzersize başladım , tek çözüm yolu bu bence. öncelikle bir ayna al vajinanı incele , kendini rahatlat olacak diye şartlandır, serçe parmağına ve vajinana bolca kayganlaştırıcı jel sür ıkınarak popoya doğru ittir parmağını, sırayla parmaklarını dene , eğerki parmakla rahat edebiliyosan 2 ve 3 parmağa geçeceksin zamanla , fakat yapamazsan sende benim gibi mumdan aparat hazırlarsın, oda şöyle oluyo : beyaz bakkal mumu al peçeteye sar, streçle ve prezervatife geçir, bol jel sür ve dene. hijyenine dikkat et. ben sırayla aparat hazırladım boy boy, cm cm kalınlaştırdım 12 cm de yendim, daha az cmlede yenebilrisin. olacağına inan karar ver, tembellik yapma . sen başla devamında yardımcı oluruz :)
canım cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim dün sadece ayna ile baktım ıkındım filan,,aslında şöyle söyleyim ben sana bir müdahale oldugu zaman cok fazla kasılıyorum..ve mum olayını nasıl yapacağım günde kaçkere ne kadar sürecek kalınlaşmasını uzunlugunu ne zamanda bir değiştireceğim...zamanla nasıl değişiklikler olacak ne hissedeceğim yazarsanız sevinirim ve eşimin rolu ne bu durumda o mumla yapsa en azından başlasa olurmu
Hoş geldin prematüre dediğine bakılırsa seninki postmatüre olmuş sankiönce yapıp sonradan yapamamak sonradan gelen bir korku, evet hamile kalma korkusunun vajinusmus yaptığını duymuştum başka bir çok sebep gibi, bize göre dahamı şanslısın yoksa tam tersimi anlayamadım ama bende tüm egzersizlerimi bitirdiğimde yapamadım önce nerde eksik yaptığımıda anlayamdım sonra burdaki kızlardan görüp kalın bir aparat yaptım onunla 2-3 gün çalıştım o penise çok benzediği için ondan sonra deneme daha kolay oldu sanada öneririm birde eşinle her denemede kondom kullanki eski korkun seni esir almasın ben olmayacağını bildiğim zamanlarda bile hep taktırdım kondomu kendimi güvende hissettim, pozisyonda çok önemli canm ben bir önderiyle egzersiz pozisyonunda denemiştim o şekilde penisi eline alabiliyosun ve aparat gibi hop içeri ittiriyorsun hemde görüyorsun... vs. vs. canım.
canım cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim dün sadece ayna ile baktım ıkındım filan,,aslında şöyle söyleyim ben sana bir müdahale oldugu zaman cok fazla kasılıyorum..ve mum olayını nasıl yapacağım günde kaçkere ne kadar sürecek kalınlaşmasını uzunlugunu ne zamanda bir değiştireceğim...zamanla nasıl değişiklikler olacak ne hissedeceğim yazarsanız sevinirim ve eşimin rolu ne bu durumda o mumla yapsa en azından başlasa olurmu
Söylemesi sizin için kolay belki ama ben bunu yapamam ki
bahsedilen pozisyonu denemiştim ama o pozisyonda yatamıyorum bile.. sanki eşimin vücudunu rahatsın ediyor muşum gibi geliyor. peki aparattan sonra p..ss in tamamı tek seferde alabiliyor musun.. ben şu ana kadar en fazla üç santim alabildim. artık çalışmaya p...ss ile devam etmeyi düşünüyordum açıkçası.. ayrıca cevap için de çok teşekkür ederim :))
3 ay öncesine kadar benim içinde kolay değildi canım.böyle sorunumuz olmasaydı ne sen burda olurdun ne de ben.sonuçta zevk için buraya gelmiyoruz değil mi?ben yenmiş biri olarak burayı terkedebilirdim.ama yapmadım.elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama çok ama az.çünkü burdaki insanlara nankörlük etmek istemiyorum.ayrıca sanal da olsa güzel arkadaşlıklar edindiğimi düşüyorum.
buraya ilk geldiğimde bana da şöyle yap şöyle et dediler.çünkü biliyorlardı neyin nasıl olduğunu.o yüzden kimseye bana akıl veriyorlar diye yol gösteriyorlar diye yardım ediyorlar diye terslenmedim.zaten buna imkan yok.kurtulmak için onların yenmiş insanların yardımı çok ama çok önemliydi.çünkü beni en iyi onlar anlardı.
bu siteyi bulmuş olman bile büyük bir adımken üstüne sen ; sana dönen insanlara böyle tersleniyorsun yapma...
Rica ederim canım , apartlara inceden başla, sonra kendini hazır hisettiğ*inde kalınlaştır. ben günde 1 saat egzersiz yapıyodum. uzunluk çok önemli değil. enini kalınlaştırman lazım zamanla, o zamanda sana bağlı , baktın rahat ediyon kalınlaştır sık sık , ben 6 cm, 8, 9 10 diye gittim. 2 şer gün çalıştım her biriyle, sende 1er yada 2 şer cm artırarak dene . ama mutlaka düzenli yap egzersizini, hedef koy şu gün yeneceğim diye o zaman oluyo :) hadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?