Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

katılıyorum evlenmeden önce aklımın ucundan dahi geçmezdi belki de hayatımın en zor imtihanını veriyorum...

ben kendimden hiç beklemezdim bu sorunu yasadım severek evlendim flörtte ettik ona karsı hep bi arzu tasıyodum ama evlendik kac ay acı cektim olmadı saolsun bu site sayesinde egzersizleri yaptım ve iyiyim şükür sizlerde iyi olursunuz inş.

Allah razı olsun , hemen döndünüz .. Tam o yere gelince ilerliyemiyoruz. Burada yazılanları okudum. İlk defa vajinama baktım, ıkıntım biraz acıldı o kadar. Parmak olayına gecemedim , cok kötü değersiz beceriksiz hissediyorum kendimi

asla kendini değersiz hissetme aynı durum eşinin başına da gelebilirdi.
parmak yapamıyosan mumdan ya da kulak çubuğundan aparat yap.mumun üstüne peçete sar.streçle.üzerine prezervatif geçir.bolca jel sür.vajinadada sür.gitgide kalınlaştıracaksın.eczaneden kayganlaştırıcı jel al.durex okey vb eller.

Söylemesi sizin için kolay belki ama ben bunu yapamam ki

Ben geldimmmmmmm...kaldığım yerdeyimmmmm)) cecemmmm benimi bekledinnnnn))))) hala yenmemizin sendeeeee))

maalesef canım bişiy diyemiyorum artık çok uzadı bu iş

2 ay öncesine kadar bende bu dertten muzdariptim şimdi iyiyim şükür.
rabbim bi an önce bu sıkıntınızı cözmeyi nasip etsin

canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşALLAH.....

Bayanlar ben her yolu denedim olmuyor olmuyor ... Sizden ricam Avrupa yakasında eve gelebilecek bir anestezi uzmanı arıyorum lütfen bana sadece gelebilecek birilerini tanıyanlar yazsın ... Anesteziyle olmaz diyenler değil çünkü beklemekten egzersizlerden kremlerden vs erşeyden bıktım olmuyor zaman kaybetmenin anlamı yok ... İçerek yada koklayarak beni 5 dak bayılacak bişeyler istiyorum anestezi uzmanı olmasa da olur lütfen bilgisi olanlar paylaşsın

canım keşke böyle bi sorunun olmasaydı da buraya gelmeseydin... inan bana söylemesi mina için şimdi kolay olabilir ama aynı yollardan o da geçti. aynı sıkıntıları o da biz de yaşadık... siz şu an bu dertten muzdarip olduğunuz için dile kolay diye düşünebilirsiniz ama inanın bizim dilimiz için kolay değil. ben 6 yıl çektim, burayı okumadan önce parmağımla denedim önce kendimden bile çekindim böyle bişey yaptığım için sonra bu sitenin farkına vardığımda bunun aslında dr larında verdği bir egzersiz olduğunu öğrendiğimde rahatladım. önce parmakla başladım sonra aparatla yaptım egzersizlerimi çok şükür yendim hatta hamile bile kaldım... benim gibi çok arkadaş var... size yazdığımız başarı hikayelerini okumanızı tavsiye ederim, hangi sıkıntılardan sonra huzura kavuştuğumuza şahit olmanız için... belki sizin için de bir cesaret kaynağı olur... dilerim ki en kısa zamanda atlatırsın

Öncelikle çok tesekkurler, ne yapmalı nasıl nereden başlamalıyım kaç gün sürer bunu yenmem , o kadar bıkkın ve kötü durumdayımki anlatamam , kendimi işe yaramaz hissediyorum

canım cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim dün sadece ayna ile baktım ıkındım filan,,aslında şöyle söyleyim ben sana bir müdahale oldugu zaman cok fazla kasılıyorum..ve mum olayını nasıl yapacağım günde kaçkere ne kadar sürecek kalınlaşmasını uzunlugunu ne zamanda bir değiştireceğim...zamanla nasıl değişiklikler olacak ne hissedeceğim yazarsanız sevinirim ve eşimin rolu ne bu durumda o mumla yapsa en azından başlasa olurmu

canım ıkındığında açılan deliği görmüşsündür eğer egzersizle yapmak istiyosan belli bi kalınlığı yok tek şart inceden başlayacaksın zamanla kalınlaştıracaksın oda sana bağlı ne zaman o aparatı rahat alıyosun o zaman kalınlaştıracaksın ben parmakla rahattım parmakla çalıştım hep bide bol jel kullanacaksın mesela bakkal mumunu al prezervatife geçir bolca jelle ıkınarak yavaşça iteceksin

Valla günaydın dicem ama bu kızlar hiç uyumamışki nöbette olanlar varmış.
Ben bu konuda çok tecrübeli değilim o yüzden çok panik arkadaşlara teselli veremeyeceğim ama tek diyebileceğim şey vajiyle uğraşırken kendinizi bu kadar kahretmeyin biz yaşamadıkmı yaşadık ama bunu yapabiliyor olmak herşey değil onu küçük bir engel, hemen bertaraf edilebilecek bir sorun gibi görün biz onu büyüttükçe o tüm hayatımızı esir alıyor...
Yapılacak şey önce onu küçük görüp sonra kendimize güvenmek bu savaş kendi içimizde ya korkumuz ya cesaretimiz galip gelecek...

bahsedilen pozisyonu denemiştim ama o pozisyonda yatamıyorum bile.. sanki eşimin vücudunu rahatsın ediyor muşum gibi geliyor. peki aparattan sonra p..ss in tamamı tek seferde alabiliyor musun.. ben şu ana kadar en fazla üç santim alabildim. artık çalışmaya p...ss ile devam etmeyi düşünüyordum açıkçası.. ayrıca cevap için de çok teşekkür ederim :))

Yokk mu benim soruma cevap verecek hayırsever

ben her yolu denedim olmuyor olmuyor ... Sizden ricam Avrupa yakasında eve gelebilecek bir anestezi uzmanı arıyorum lütfen bana sadece gelebilecek birilerini tanıyanlar yazsın ... Anesteziyle olmaz diyenler değil çünkü beklemekten egzersizlerden kremlerden vs erşeyden bıktım olmuyor zaman kaybetmenin anlamı yok ... İçerek yada koklayarak beni 5 dak bayılacak bişeyler istiyorum anestezi uzmanı olmasa da olur lütfen bilgisi olanlar paylaşsın

Son düzenleme:

Rica ederim canım , apartlara inceden başla, sonra kendini hazır hisettiğ*inde kalınlaştır. ben günde 1 saat egzersiz yapıyodum. uzunluk çok önemli değil. enini kalınlaştırman lazım zamanla, o zamanda sana bağlı , baktın rahat ediyon kalınlaştır sık sık , ben 6 cm, 8, 9 10 diye gittim. 2 şer gün çalıştım her biriyle, sende 1er yada 2 şer cm artırarak dene . ama mutlaka düzenli yap egzersizini, hedef koy şu gün yeneceğim diye o zaman oluyo :) hadi kolay gelsin

3 ay öncesine kadar benim içinde kolay değildi canım.böyle sorunumuz olmasaydı ne sen burda olurdun ne de ben.sonuçta zevk için buraya gelmiyoruz değil mi?ben yenmiş biri olarak burayı terkedebilirdim.ama yapmadım.elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama çok ama az.çünkü burdaki insanlara nankörlük etmek istemiyorum.ayrıca sanal da olsa güzel arkadaşlıklar edindiğimi düşüyorum.

buraya ilk geldiğimde bana da şöyle yap şöyle et dediler.çünkü biliyorlardı neyin nasıl olduğunu.o yüzden kimseye bana akıl veriyorlar diye yol gösteriyorlar diye yardım ediyorlar diye terslenmedim.zaten buna imkan yok.kurtulmak için onların yenmiş insanların yardımı çok ama çok önemliydi.çünkü beni en iyi onlar anlardı.

bu siteyi bulmuş olman bile büyük bir adımken üstüne sen ; sana dönen insanlara böyle tersleniyorsun yapma...

Son düzenleme:

Prematüre benim bahsettiğim şekil şu koltukta arkana yastık koyup ucuna geliyosun yada yatakta deneyenlerde var tabi yani bu durumda yatıyor olmuyorsun 100-110 derecelik bir açıyla oturuyorsun bacaklarını açıp yanlara koyuyorsun ben birine sandalye birine puf koydum bu şekilde çalıştıktan sonra hiç bozmadan eşinle deniyorsun eşim yere yastık koyup üzerine diz çökmüştü bu şekilde ben p..si elime alıp yerleştirdim hem elinde hemde görüyor olunca güvende hissettim senin 3 cm dediğin yer içerde popoya doğru ittirmen gereken yer yani orda bir yön değişikliği yapman lazım dik ittirirsen canın yanar, aşağı doğru ittirmelisin o şekilde hepsini aldım ben sıfır çektim yani gerçi sen daha önce yapabilmişin ama buda en azından denenmiş ve bir kaç kişi tarafından başarılmış bir pozisyon ben üstte yapamıyorum o çok korku veriyor bana ancak böyle yapabiliyorum şimdilik.

Aşkolsun ne terslenmesi , mutsuz ve gerginim ne yapacagımı bilmiyorum üzgün ve keyifsizim , nereden başlayıp ne yapıcam yoruldum artık, yardımınıza gercekten ihtiyacım var

tamam canım benim çok heyecanlandım :) son olarak başlamadan önce 1 sorum olcak ilk sefer kaç cm girsin ve girdikten sonra ileri geri yapmayı deneyimmi yada sadece girsinmi ve girdi diyelim 4 cm yada 5 cm o şekilde ne kadar dursun...bakkal mumunu aldım beyaz uzun,peçeteye sardım,streçledim.cok kalın geldi gözüme yoksa normali bumu ilerliyen günlerde nasıl kalınlaştıracağım bu aparatı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…