Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk sefer için peçeteye çok sarmasaydın inceden başlayıp öle kalınlaştırırsın kalınlaştırmak için ise yine bi kaç kat peçeteye sarıp sitreçlersin her seferinde peçeteyi daha çok sararak kalınlaştırısın.içinde durması sana bağlı ben mesela yarım saat içimde tutuyodum sonra gel git yapmayı deniyodum

merhaba arkadaşlar ben evleneli 2 hafta 3 gün oluyor. Tam ilişkiye giremiyorum kasıllıyorum bacaklarımı sıkıyorum. İkimizde mutlu oluyoruz tatmin oluyoruz ama tam olarak p. içime alamıyorum. Parmak egzersini denemeye başladım işaret parmağının 1. boğumuna kadar sokabildim. Vajinismus olduğumu düşünmek istemiyorum ama sanırım öyleyim, balayımızın 4. günü eşim biraz girdi zar patladı. Pazar günü de biraz girdi ama ben eşimi itiyorum. Ne yapmam gerekiyor sinirlerim bozuk 2 gündür şirkette ağlıyorum.

canım parmak egzersızlerne başla sonucda bıraz gıryo dıyorsn hemen zaman kaybetmdn egzerszllre başla aglamana gerek yok burdaa %100 yenrsn bunu :)

canım parmak egzersızlerne başla sonucda bıraz gıryo dıyorsn hemen zaman kaybetmdn egzerszllre başla aglamana gerek yok burdaa %100 yenrsn bunu :)

Evet bugün ilk defa denedim işaret parmağımın 1.boğumuna kadar girebildi. Hatam şu oldu ıslaklık olmadan jel sürmeden ve çıplak elle yaptım. Şu an da şirketteyim, eve gidince gece deneyeceğim. Yardım edin lütfen çok teşekkür ederim, zaman kaybetmek ve bu konununun kalıcı olmasını istemiyorum. Kimseye de söyleyemedim.

canım bol jel sur ve serçe parmagndan başla.. zaten kendne guvenın gelecek ondan sonra rahat denıceksn ben bunu 1.5 yıl çektım sonunda kurtldm

merhaba bayanlarr ..Biraz önce egzersiz yapmak istedim kızlar bişey farkettim ya afedersiniz açık açık yazıcam ama.Ikındıkça açılan bi delik var yazıosunuz ya ben ıkınıyorum anca k.mercimek kadar bişey açılıyo.Ben bunu nette araştırdım kalın kızlık zarı olabilir die okudum. Acaba benimde mi böyle neredeyse hiç delik yok et parçası kaplamış . zaten inanılaz bi acı oluyo kulak çöpüyle egzersiz yapmak istedim ama olmadı o delikten imnkanı yok girmez.Beni bi aydınlatın hiç doktora gitmedim vajiyle alakalı kafama takıldı şu aralarda gitme imkanım yok.Köydeyim kaynanamda .benim kimse vaji falan oldugumu bilmio kendi annemde dahil eşim ben ve sizler :) 1hafta sonra evimde olcam o zaman giderim doktora ama şu an kafam karışık .Sizinde mi böyleydi.Cevaplarınızı bekliorum .

daha önce de söyledik canım, anesteziyle yensen bile diğer ilişkilerinin yolunda gideceği garanti değil.. yapsan bile geçici bişey olur,çünkü bilinçsizce yapıyosun herşeyi.. sen bilirsin, ama soruna yardım edebilecek biri olsaydı yazardı, demek ki yok:26:

canım ıkındgnda zaten kocamn açılacak bır halı yok önmlı olan senın deliği görup egzersne başalaman tbıki önce dr gt ve sonra başla cnm

bu topik ne kadr cansız hareketsız kendı halınde ne oldu bu bayanlara ya dger topiklerden daha fazla konu var burda ama burası ölmüşde aglayanı yokkk nerdesnz kızlar huuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))

kızlar selam.. yazılanları okudum az önce, birkaç karamsar yorum gördüm ve keyfim kaçtı.. bu illeti yaşayanların ruh halini bizler çok iyi anlıyoruz, nefes alamadığımız, boğulduğumuz, evimizden hatta yatak odamızdan bucak bucak kaçtığımız günleri hiç unutmadık. hislerinize o kadar aşinayız ki, birbirimizi en iyi bizler anlarız. her şey beyinde bitiyor inanın, ne korktuğunuz gibi bir kanama ne de çok büyük bir acı yaşamayacaksınız. vajinanın yapısı tamamen esnek, kendinizi serbest bırakın, kaslarınızın nasıl gevşediğini kendiniz göreceksiniz.. var olduğunu sandığımız bütün korkular ipe sapa gelmeyen uyduruk bilgilerden ibaret. lütfen kararlılıkla inatla egzersizlerinizi sürdürün, asla pes etmeyin. eğer gerçekten imkansız olsaydı, milyonlarca insan bunu yapamazdı. nacizane düşüncelerim bunlar kızlar, inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz bizlere

olacak aylincim, olacak.. umutsuzluğa kapılma, aynanın karşısına geçip vajinasına bakamayan arkadaşlarım başardı, sen de başaracaksın inşallah.. karamsarlığa yer verme canım

yaa parmak egzersizi yapıyorum..mum da yaptm oluyo. ama p....se gelince olmuyo.bi de bizim sorunumuz ben üstteyken eşimin pe....si sönüyo hemen.ben alttayken de korkuyorum o yüzden olmuyo.ne yapcam bilmiyorum..

Cok tesekkurler,ne yapmali nasil baskamaliyimkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…