- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.301
tamam canım benim çok heyecanlandım :) son olarak başlamadan önce 1 sorum olcak ilk sefer kaç cm girsin ve girdikten sonra ileri geri yapmayı deneyimmi yada sadece girsinmi ve girdi diyelim 4 cm yada 5 cm o şekilde ne kadar dursun...bakkal mumunu aldım beyaz uzun,peçeteye sardım,streçledim.cok kalın geldi gözüme yoksa normali bumu ilerliyen günlerde nasıl kalınlaştıracağım bu aparatı :)
merhaba arkadaşlar ben evleneli 2 hafta 3 gün oluyor. Tam ilişkiye giremiyorum kasıllıyorum bacaklarımı sıkıyorum. İkimizde mutlu oluyoruz tatmin oluyoruz ama tam olarak p. içime alamıyorum. Parmak egzersini denemeye başladım işaret parmağının 1. boğumuna kadar sokabildim. Vajinismus olduğumu düşünmek istemiyorum ama sanırım öyleyim, balayımızın 4. günü eşim biraz girdi zar patladı. Pazar günü de biraz girdi ama ben eşimi itiyorum. Ne yapmam gerekiyor sinirlerim bozuk 2 gündür şirkette ağlıyorum.
canım parmak egzersızlerne başla sonucda bıraz gıryo dıyorsn hemen zaman kaybetmdn egzerszllre başla aglamana gerek yok burdaa %100 yenrsn bunu :)
Evet bugün ilk defa denedim işaret parmağımın 1.boğumuna kadar girebildi. Hatam şu oldu ıslaklık olmadan jel sürmeden ve çıplak elle yaptım. Şu an da şirketteyim, eve gidince gece deneyeceğim. Yardım edin lütfen çok teşekkür ederim, zaman kaybetmek ve bu konununun kalıcı olmasını istemiyorum. Kimseye de söyleyemedim.
Yokk mu benim soruma cevap verecek hayırsever
ben her yolu denedim olmuyor olmuyor ... Sizden ricam Avrupa yakasında eve gelebilecek bir anestezi uzmanı arıyorum lütfen bana sadece gelebilecek birilerini tanıyanlar yazsın ... Anesteziyle olmaz diyenler değil çünkü beklemekten egzersizlerden kremlerden vs erşeyden bıktım olmuyor zaman kaybetmenin anlamı yok ... İçerek yada koklayarak beni 5 dak bayılacak bişeyler istiyorum anestezi uzmanı olmasa da olur lütfen bilgisi olanlar paylaşsın
merhaba bayanlarr ..Biraz önce egzersiz yapmak istedim kızlar bişey farkettim ya afedersiniz açık açık yazıcam ama.Ikındıkça açılan bi delik var yazıosunuz ya ben ıkınıyorum anca k.mercimek kadar bişey açılıyo.Ben bunu nette araştırdım kalın kızlık zarı olabilir die okudum. Acaba benimde mi böyle neredeyse hiç delik yok et parçası kaplamış . zaten inanılaz bi acı oluyo kulak çöpüyle egzersiz yapmak istedim ama olmadı o delikten imnkanı yok girmez.Beni bi aydınlatın hiç doktora gitmedim vajiyle alakalı kafama takıldı şu aralarda gitme imkanım yok.Köydeyim kaynanamda .benim kimse vaji falan oldugumu bilmio kendi annemde dahil eşim ben ve sizler :) 1hafta sonra evimde olcam o zaman giderim doktora ama şu an kafam karışık .Sizinde mi böyleydi.Cevaplarınızı bekliorum .
dün tam 3 saat denedik ama olmadı(
olacak aylincim, olacak.. umutsuzluğa kapılma, aynanın karşısına geçip vajinasına bakamayan arkadaşlarım başardı, sen de başaracaksın inşallah.. karamsarlığa yer verme canım
dün tam 3 saat denedik ama olmadı(
canım keşke böyle bi sorunun olmasaydı da buraya gelmeseydin... inan bana söylemesi mina için şimdi kolay olabilir ama aynı yollardan o da geçti. aynı sıkıntıları o da biz de yaşadık... siz şu an bu dertten muzdarip olduğunuz için dile kolay diye düşünebilirsiniz ama inanın bizim dilimiz için kolay değil. ben 6 yıl çektim, burayı okumadan önce parmağımla denedim önce kendimden bile çekindim böyle bişey yaptığım için sonra bu sitenin farkına vardığımda bunun aslında dr larında verdği bir egzersiz olduğunu öğrendiğimde rahatladım. önce parmakla başladım sonra aparatla yaptım egzersizlerimi çok şükür yendim hatta hamile bile kaldım... benim gibi çok arkadaş var... size yazdığımız başarı hikayelerini okumanızı tavsiye ederim, hangi sıkıntılardan sonra huzura kavuştuğumuza şahit olmanız için... belki sizin için de bir cesaret kaynağı olur... dilerim ki en kısa zamanda atlatırsın
ne oldu cnm anlattttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?