- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.321
kızlarr ya hep yazıyorum ama zilliler cevap vermıyosunzz :)) vajiyi yendm ama hep ustte denedm bgun altta denemp verıek ıstyrmm yapablrmymmkı.
niye yapamayasınki sonuçta bi kere yaptın demi p... artık girebiliyo merak etme sen rahat olursan hissetmezsin yine kendini eşine bırak güven ona
denemediğim pozisyon kalmadı olmuyo yaa..o acı hissi yanma oluyo.ilerleyemiyoruz.
yaa parmak egzersizi yapıyorum..mum da yaptm oluyo. ama p....se gelince olmuyo.bi de bizim sorunumuz ben üstteyken eşimin pe....si sönüyo hemen.ben alttayken de korkuyorum o yüzden olmuyo.ne yapcam bilmiyorum..
çok teşekkür ederim kızlar yaa..iyiki bu siteyle karşılaştm ve sizlerle tanıştım..ne zaman umutsuzluğa kapılsam yardımcı olan birileri oldu hep..Allah razı olsun..olacak Allahın izniyle yaa..egzersizlere devam :)
başlamışındır inşlh bacım egzersizine..ciddden aylarrrr öncesinden nerdeyse 1 yıl olucak şaka maka yenen biri olarak vede 3 yıl vajili yaşayn biri olarak yazıyorumki kesinlikle EGZERSİZ yap ...ötesi yaln:) ruhunu gevşetir bu egzersizler hem kaslarını:) inşallah allahım erkenden kurtarır bu dertten ama önce senin istemen gerek...arkadaşlar merhaba bir haftadır egzersiz yapamadım regl dönemindeydim ama uzaktan hergün yazılanları okudum.Allah izin verirse yarın egzersizlerime başlayacağım ama biraz korku var .bu arada yenen arkadaşlar olmuş inanın o kadar çok ümit oluyorsunuz ki tebrik ederim bigün bizlerde yenebiliriz inşallah.Allah bu dertle kimseyi sınamasın çok zor yaşayan bilir.
oh oh harika kursa yazılman iyi olmuşş bak bende bu süreçde sürüş dersi aldım ehliyetim vardı bayadır ama ankara trafiğinde solucan gibiakmak için bir kaç ders aldım.... bayana şart cidden tebrikler :)hoşgeldin gökçeee
nasılsın nerelerdeydin sen?
ben bu ara pek buraya giremiyorum canım, ehliyet kursuna yazıldım ona hazırlanıyorum sınav 2 ay sonranapcam bilmiyorum
bi de bol bol kitap okuyorum , her şey bildiğin bıraktığın gibi
moralimizi bozan şeyler olsa da bu topiğin eski haline gelmesini çok isterdim
hoşbuldum bacım.... ne desteği be bacım senin güzel çalışkanlığındııı:)gökçem hoşgeldin, çok teşekkür ederim seninde desteğin çok fazla :) Allah hepinizden razı olsun
demek tatlı yiyonn eeee ne demişler ye DATLUYUUUUUUUU ÇIKAR HAKKUYU....bacımmmm bak ayberkde yazmışşşş oğluşu olyormuşşş seninde öle olur:) hayırlısıayberk eceyi bende bilmiyorum ne yapıyo.ya pek giremiyorum çalışıyorum akşam gelip hemen uyuyorum çok uykucu yaptı bebiş beni:))
ya revanide yapmadım hiç bide onu deneyeyim.şöbiyet hiç bilmem sadece adını duymuştum burdada yarışmada bi arkadaş yapmış ordan yaptım fena olmadı tam çekmedi şerbeti ama bölede ii oldu:))
ya ben hazır sevmiyorum hiçbişeyi. herşeyi kendim yapınca daha çok severim.onun için revaniyide öle yaparım ama yapan birinden tarifi alırsam daha ii olur netten herzaman tutmuyo.
birde bu aralar canım hep tatlı çekiyo
olsun canım boşver haklısınnnn gizli yapmamak gerek bende silsemmi ne etsem:) ayrıca teşekkk.ederim güzel bakan gözlerin içinkız gökçe senmisin onlar kızında sana benzesin inş
çokda havalıyız
ya bende koymak isterdim ama eşim gıcık işte kesinlikle olmaz dio yalvardım okadar nuh diyo peygamber demiyo
e bende ondan gizli bişi yapasım gelmiyo huzursuz oluyorum.....
oh oh oh oynaaaaa serapcımm bacıcımAçtım oynuyorum :) vallahi
oy oy oy bacımmmmmmmmm maşallahhhburdayimmmm eskisi kadar sık giremiyorum artik bazen bakinip cikiyorum sadece bu arada ben iyiyim cok sukur ve Allahin izniyle bi oglusum olucak darisi isteyen herkese insallah :)
he bacımmmm hopeforla kk dışı özel görüşyoz:):):)ben buralardayım da sen nerdesin asıl kızz hopeforumda yok girmiyo onu da merak ediyorum
cecemmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedense tüm cezalara rağmen sana hala uzunca cecemmmmmmmm diye bağırasım bağrıma basasım gelyorr... yeneydin cecemmm sarılaydım döktüreydik oynuyaydıkkk tey tey ...gitmedimi görümcennn yahuuu arkdş ya 3 ay kendinle kalaydınnnnnnnnn 1 haftada çzecende işi.... sıkıntın ne alemde ??? oldunmu regl bidahamı gitsen yahu doktoraaavayy gökçeee hoşgeldinn canımmm valla seni görmek çok güzelcanım valla ben ne olayım işte aynı şekilde sürünmeye devam ediyorum deneme yapamıyoruz bu ay yine regl gecikti 8 gün iyice dengesizleşti o 20 günlük gecikmeden sonra haliyle piskolojim bozuldu bu gecikmeyle beraber bişiyde yapamıyorum öyle regl olmayı bekliyorum anlıyacağın ay bunaldım ya bu ay yenmem lazım dedim ama bi regl olsamda yensemm inş. valla gelmene sevindim artık hep burda ol öpüyorum canımm
gonca bacımm yaaa sende 2.cecem vakası olma yahuuuuuuu neler ettyon ? durumun nasıl bacımBen geldimmmmmmm...kaldığım yerdeyimmmmm)) cecemmmm benimi bekledinnnnn ))))) hala yenmemizin sendeeeee ))
Cok tesekkurler,ne yapmali nasil baskamaliyimkiiii
şükür kavuşturana :) hoşgeldin gökçecim, seni görmek çok güzel.. kızların sana ihtiyacı var her zaman, lütfen kaybolma, varlığını hissettir
canım bol jel sur ve serçe parmagndan başla.. zaten kendne guvenın gelecek ondan sonra rahat denıceksn ben bunu 1.5 yıl çektım sonunda kurtldm
ben dün akşam üstteyken denedim 2-3 cm girdi eşim ilerleme olduğunu söyledi biraz tahriş oldu hafif ağrı oldu üstteyken içeri girerken pıt diye bi ses geldi ben irkildim, eşim üstteyken yaparsın hepsini rahat yaparsın diyor aceleci davranmıyor evleneli daha 2.5 hafta oldu diyor olur diyor... ama ben stres yaptım dün akşam biraz kendime güvenim geldi çünkü üstteyken farkettim oturabiliyorum, önceden sürekli öne doğru kayıyordu...
Gelişmelere sevindim brcayk bence gayet iyisiniz ben 2.5 haftada deneyememiştim bileama daha olur, sonra yaparız, daha erken lafları bizlere seneler kaybettirdi yani bunlar iyi şeyler değil aslında oyüzden hiç vakit kaybetme, inatla dene üst pozisyon yapabilen için en ideal pozisyondur, ayrıca canım zarım patladı nasıl bir laftır öyle şeyler yoktur zar patlayacak, yırtılacak bir şey değildir zaten bu terimler korkutmadımı bizi yıllarca onları unut zaten sen kendini kasmadığında öyle şeyler yaşamayacaksın...
Senin çok korkun yok bence tek eksik yön problemi bunun içinde parmağını komple dene ve içerisini keşfet hem kaslarını alıştır, hem pe..se yön tayin et.
Dün gece de kendime cesaret verdim, hatta eşimin yanında aynanın karşısına geçtim açtım baktım :) eşime sürekli korkmuyorum dedim :) işte biraz tahriş oldu kızardı bizde bıraktık eşim iyi oldu. Ben istiyorum yenmek istiyorum, biz balayımızın ilk 4 gün bi şey yapamadık eşim de öyle söyledi ilk gece yaklaşamadı bile şimdi ben üstteyim iyi durumda olduğumu düşünüyorum bugün olmazsa yarın gece tekrar deneyeceğim, bunun aklımda kalarak beni etkilemeni istemiyorum, balayımızın 4. gününde ilk ilişkiyi gerçekleştirmeye çalıştık kırmızını gelmesi için kendimi zorladım istedim çünkü ben yapamazsam belki uzun zaman yapamazdım kırmızıyı gördüğüm için belki de bu kadar rahat olabiliyorum, ellerimi yıkayıp parmağımı sokucam zaten ben işaret parmağıyla başladım 1. boğuma kadar girdi. Yarın akşam belki eşime denettiririm :)
he bacımmmm hopeforla kk dışı özel görüşyoz:):):)
yeni bir kk kurduk dermişimmmm sen nasılsın toprağım :)
Jeli nerden alabilirim? Jel nasıl olmalı? Kas gevşetici kullanmalı mıyım?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?