Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denemediğim pozisyon kalmadı olmuyo yaa..o acı hissi yanma oluyo.ilerleyemiyoruz.

canım onlar kendını kastgn ıçın oluyor aslında .. o baskı olan yerde dur nefes al verırken penisi ilerlet cnm yanma olması neden bılmyrm ama oda mhtelen kasılmadn ınan bnm gıbı korkak canı tatlı ıgne batsa aglyn bır ınsan yaptysa garntı verıyorum herkezzz yapar hadı bu akşam bıtır bu işi bunun en buyuk düşmanı ertelemek..ben gıden 1.5 seneme acıyorum ha bugun ha yarın derken.

yaa parmak egzersizi yapıyorum..mum da yaptm oluyo. ama p....se gelince olmuyo.bi de bizim sorunumuz ben üstteyken eşimin pe....si sönüyo hemen.ben alttayken de korkuyorum o yüzden olmuyo.ne yapcam bilmiyorum..

kendimi gördüm sende aylincim. aynı korkuları bende yaşadım, halbuki p..s parmaktan çok daha yumuşak yani daha rahat girer.. aparat ya da parmak sokmak daha zordur, aylardır zoru başarmışız da haberimiz yok :) vajinanın içi bomboş ve esnek, ne sokarsan sok onun şeklini alır ve genişler.uzay boşluğu gibi düşün, rahime kadar gider ama sen sonsuz boşlukmuş gibi düşünebilirsin, ben böyle düşündüm yendiğim gün çok da faydasını gördüm.. acı yok ağrı yok, seni üzecek hiçbir şey yok. bir de ön sevişme yapmanızı öneriyorum, sen keyif aldıkça nasıl açıldığını göreceksin, kendiliğinden kayıp gidecek, çaba harcamana bile gerek yok. korkma, korkularının seni sarmasına izin verme, düşünsene bu kadar insan yapıyorsa çok da zor olmamalı ikiniz de keyif alırsanız p...s sönmeyecektir, sadece o anı düşün aklına kötü şeyler getirmemeye çalış en önemlisi de başardığında üzerinden büyük bir kalkacağını, ne kadar huzurlu olacağını düşün aylincim, göreceksin hiçbir şey korktuğun gibi olmayacak

çok teşekkür ederim kızlar yaa..iyiki bu siteyle karşılaştm ve sizlerle tanıştım..ne zaman umutsuzluğa kapılsam yardımcı olan birileri oldu hep..Allah razı olsun..olacak Allahın izniyle yaa..egzersizlere devam :)

aynen öyle cnım ya güzel düşün güzel olsunn sakın ümitsizlge kapılma zamanını ıyı degerlendr ... cnmm

başlamışındır inşlh bacım egzersizine..ciddden aylarrrr öncesinden nerdeyse 1 yıl olucak şaka maka yenen biri olarak vede 3 yıl vajili yaşayn biri olarak yazıyorumki kesinlikle EGZERSİZ yap ...ötesi yaln:) ruhunu gevşetir bu egzersizler hem kaslarını:) inşallah allahım erkenden kurtarır bu dertten ama önce senin istemen gerek...

oh oh harika kursa yazılman iyi olmuşş bak bende bu süreçde sürüş dersi aldım ehliyetim vardı bayadır ama ankara trafiğinde solucan gibiakmak için bir kaç ders aldım.... bayana şart cidden tebrikler :)
kipat okuman iyiii valla bende sınav mınav iş güç okuma sayfa sayım düştü ama yok aynen devam:)
sonra topic için dediklernede katılyom jesmincim:)

gökçem hoşgeldin, çok teşekkür ederim seninde desteğin çok fazla :) Allah hepinizden razı olsun
hoşbuldum bacım.... ne desteği be bacım senin güzel çalışkanlığındııı:)
demek tatlı yiyonn eeee ne demişler ye DATLUYUUUUUUUU ÇIKAR HAKKUYU....bacımmmm bak ayberkde yazmışşşş oğluşu olyormuşşş seninde öle olur:) hayırlısı

olsun canım boşver haklısınnnn gizli yapmamak gerek bende silsemmi ne etsem:) ayrıca teşekkk.ederim güzel bakan gözlerin için

Açtım oynuyorum :) vallahi
oh oh oh oynaaaaa serapcımm bacıcım

burdayimmmm eskisi kadar sık giremiyorum artik bazen bakinip cikiyorum sadece bu arada ben iyiyim cok sukur ve Allahin izniyle bi oglusum olucak darisi isteyen herkese insallah :)
oy oy oy bacımmmmmmmmm maşallahhh allahım hayırlı oğluşlar eyleye

ben buralardayım da sen nerdesin asıl kızz hopeforumda yok girmiyo onu da merak ediyorum
he bacımmmm hopeforla kk dışı özel görüşyoz:):):)
yeni bir kk kurduk dermişimmmm sen nasılsın toprağım :)

cecemmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedense tüm cezalara rağmen sana hala uzunca cecemmmmmmmm diye bağırasım bağrıma basasım gelyorr... yeneydin cecemmm sarılaydım döktüreydik oynuyaydıkkk tey tey ...gitmedimi görümcennn yahuuu arkdş ya 3 ay kendinle kalaydınnnnnnnnn 1 haftada çzecende işi.... sıkıntın ne alemde ??? oldunmu regl bidahamı gitsen yahu doktoraaa
Ben geldimmmmmmm...kaldığım yerdeyimmmmm)) cecemmmm benimi bekledinnnnn))))) hala yenmemizin sendeeeee))
gonca bacımm yaaa sende 2.cecem vakası olma yahuuuuuuu neler ettyon ? durumun nasıl bacım

şükür kavuşturana :) hoşgeldin gökçecim, seni görmek çok güzel.. kızların sana ihtiyacı var her zaman, lütfen kaybolma, varlığını hissettir

hoşbuldum bacımm.... yahu geldimde gelmesine maşallah mı desem ne desem... pek bir soru soran tanışan bişeler eden yok gibi geldi.. ne desem maşallah mı desem....
yoksa nasıl olsa yeni bacılarım tanışmadığmız için bilmiyolarmı beni desem:)

sende ne var ne yok bacımiyisindir inşallah...görüşmek ümidiyle

Son düzenleme:
canım bol jel sur ve serçe parmagndan başla.. zaten kendne guvenın gelecek ondan sonra rahat denıceksn ben bunu 1.5 yıl çektım sonunda kurtldm

Günaydın :)

Dün gece ben üstteyken denedik, içeri 2-3 cm kadar girdi bi ara içeri girerken pıt die bi şey duydum hissettim sıçradım kalktım, eşim zorlamak istemiyor zorlasam girerim diyor, hatta ilerleme olduğunu söylüyor :) çünkü ilk zamanlar üstte hiç duramıyordum sürekli p... kayıyordu öne doğru eğiliyordu dün gece daha iyiydi ama biraz tahriş oldu bakalım inşallah çözücem.

ben dün akşam üstteyken denedim 2-3 cm girdi eşim ilerleme olduğunu söyledi biraz tahriş oldu hafif ağrı oldu üstteyken içeri girerken pıt diye bi ses geldi ben irkildim, eşim üstteyken yaparsın hepsini rahat yaparsın diyor aceleci davranmıyor evleneli daha 2.5 hafta oldu diyor olur diyor... ama ben stres yaptım dün akşam biraz kendime güvenim geldi çünkü üstteyken farkettim oturabiliyorum, önceden sürekli öne doğru kayıyordu...

Gelişmelere sevindim brcayk bence gayet iyisiniz ben 2.5 haftada deneyememiştim bile ama daha olur, sonra yaparız, daha erken lafları bizlere seneler kaybettirdi yani bunlar iyi şeyler değil aslında oyüzden hiç vakit kaybetme, inatla dene üst pozisyon yapabilen için en ideal pozisyondur, ayrıca canım zarım patladı nasıl bir laftır öyle şeyler yoktur zar patlayacak, yırtılacak bir şey değildir zaten bu terimler korkutmadımı bizi yıllarca onları unut zaten sen kendini kasmadığında öyle şeyler yaşamayacaksın...
Senin çok korkun yok bence tek eksik yön problemi bunun içinde parmağını komple dene ve içerisini keşfet hem kaslarını alıştır, hem pe..se yön tayin et.

Dün gece de kendime cesaret verdim, hatta eşimin yanında aynanın karşısına geçtim açtım baktım :) eşime sürekli korkmuyorum dedim :) işte biraz tahriş oldu kızardı bizde bıraktık eşim iyi oldu. Ben istiyorum yenmek istiyorum, biz balayımızın ilk 4 gün bi şey yapamadık eşim de öyle söyledi ilk gece yaklaşamadı bile şimdi ben üstteyim iyi durumda olduğumu düşünüyorum bugün olmazsa yarın gece tekrar deneyeceğim, bunun aklımda kalarak beni etkilemeni istemiyorum, balayımızın 4. gününde ilk ilişkiyi gerçekleştirmeye çalıştık kırmızını gelmesi için kendimi zorladım istedim çünkü ben yapamazsam belki uzun zaman yapamazdım kırmızıyı gördüğüm için belki de bu kadar rahat olabiliyorum, ellerimi yıkayıp parmağımı sokucam zaten ben işaret parmağıyla başladım 1. boğuma kadar girdi. Yarın akşam belki eşime denettiririm :)

sende bu azimle çabuk yenenlerden olacaksın inşallah eş parmağıyla denemekte çok özgüven sağlıyo denemelisin bencede hadi sorun olduğu zaman herzaman sor burdan

he bacımmmm hopeforla kk dışı özel görüşyoz:):):)
yeni bir kk kurduk dermişimmmm sen nasılsın toprağım :)

bende görüştüm hopeforla özel görüşme adresini aldım :))
ne yapim ben aynı işte iş güç git gel sınavım vardı o da berbat geçti zaten hiç çalışamadım ki iyi geçsin öyle uğraşıyoz işte sende hep biz yokken giriyon gerçi bende bu aralar pek giremiyom işler var biraz bir bakıp çıkıyom

Jeli nerden alabilirim? Jel nasıl olmalı? Kas gevşetici kullanmalı mıyım?
Teşekkürler

büyük marketlerde okeyin ve durexin jeli var eczanelerdende alabilirsin bide en ekonomik olanı medikallerde satılan su bazlı ultrasyon jelleri hem miktarı çok hemde fiyatı uygundur ben ama eczaneden gleit gelen diye bi jel alıp onu kullandım hemen kurumuyodu başka jellede yapamamıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…