Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayat artık daha güzel ya yeni yeni üstmdeki o baskıyı atıyorum beynim rahatladı valla evliliğim daha güzelleşti senn nasıl gidiyo

Ben tekrar deneyemeden regl oldum bakalım bitince denicem, aklım rahat artık benimde sanki hiç yokmuş olmamış gibi
Henüz bir değişiklik yok bende bana öyle geliyor belki hala denemekten kaçtığım içindir.

Diyar çok teşekkür ederim, inşallah yenicem yenmek istiyorum dün ki çalışma bana daha çok cesaret verdi, bu arada bi şey daha sormak istiyorum sizi de yoruyorum ama ben haz alıyorum istiyorum, tatmin olmadan önce mi denemeye çalışsam çünkü benim kendi ıslaklığım aslında yeterli olabilir tatmin olduktan sonra kuruyorum.

parmak egzersizlerinde kullanmalısın muhakkak o zaman haz almadığın için kuru oluyo ama eş denemesinde eğer öyleyse bu sana bağlı ben jelle denemiştim o zaman kayganlık arttığı için daha kolay girmişti ama tatmin olmadan önce dene bencee tatmin olduktan sonra istek azaldığı için o zaman kasabilirsin kendini

denemekten kaçma canım benim inan ben alışmak için her fırsatta denemeye çalışıyorum gerçi artık bittiği için o hastalık eşimde daha çok istiyo önceden bu kadar değildi şimdi nerdeyse peşimde koşuyo:)) bende başardıkdan sonra regli olmuştum o zaman bile eşim ne zaman bitcek diye sorup duruyodu ee o kadar bekledikten sonra tabi işte tek sorun hala zevk almıyorum :S eşim kadar bende zevk almak istiyorum aynı anda

İnşallah canım oda olur zamanla... bende gündüz bura gaza geliyorum böyle tamam denicem diyorum akşam eve gidince bir rehavet çöküyor yine sarılıp yatıyoruz...

Arkadaşlar bende aylarca bu korkuyu aşamadım eşime hep doktora gidelim dedim o hep erteledi aşarız dedi ama ben git gide kendimi daha umutsuz hissediyor ömür boyu kurtulamayacağımı düşünüyordum ama şükürler olsun egzersize falan gerek kalmadan paralar dökmeden kurtuldum Allahım herkesin yardımcısı olsun. isteyen arkadaşlarla konuşmaya kendi çapımda yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba arkadaşlar;benim yardıma ihtiyacım var.neredeyse sona yaklaştım ama olmuyor.çoğunuzun söylediği gibi üstte deniyorum,ancak neyi yanlış anladım bilmiyorum o şekilde bacaklarımın ağrısından duramıyorum bile ve paniğim az olmasına rağmen içeri itsem de alamıyorum.hayır kımıldamak bile mümkün değilki o şekilde.kendimi mi dengede tutayım ,onu mu yerleştireyim?birisi yanlışımı söylesin lütfen

Ay canım al bendende o kadar bende 2 hafta denedim o şekilde ama ne lanet bir duruşsa dengede bile duramadım her seferinde bacaklarımın ağrısından öldüm ben eşimin koca göbeğine bahane buldum ama bilmiyorum nihayetinde yapamadım ben o duruşu bende koltuk ucunda hafif eğimli biçimde otururken elimle yerleştirdim p..si sende dene istersen...

arkadaşlar üstte deneyin ama çömelerek değil dizlerinizin üstünde namaz kılarken oturduğumuz gibi dizlerinizin üstünde oturun.

[/QUO

Nasıl yaptın? ben dün gece üstte olarak denedim, biraz girebildi 2-3 cm kadar...[/QUOTE]

burda herkes rahatça yazıyor ama ben çekiniyorum yeni üye olduğum için özel mesaj da yazamıyorum

eşinin göbeğinde değil canım sorun evet,bizde o yok çünkü ama yine de olmuyor.yatağın kenarında da denedim ama o zaman eşimi itiyorum istemeden biraz ya da kendimi kaçırıyorum.üst en ideali ben yönlendirdiğim için sanki ama nasıl?hayır farkındayım ne kadar farklı olabilir birşeyler,söyleyen ne söyleyecek ama bir püf noktası var da sanki onu bilmiyorum gibi hissetmeye başladım

arkadaşlar üstte denemenin iyiliği şu eşiniz aceleci davranıp istemeden canınızı yakabilir o tamamen tepkisiz kalmalı siz kendinizi alıştıracaksınız.korku olduğu için ıslanma olmuyor ve işimiz zorlaşıyor ama rabbim öyle güzel bir mekanizma yaratmış ki afedersiniz hafif girdiği an hemen ıslanmaya başlıyor ve kayıyor.

arkadaşlar üstte deneyin ama çömelerek değil dizlerinizin üstünde namaz kılarken oturduğumuz gibi dizlerinizin üstünde oturun.

ben dün akşam öyle denedim eşim dizlerimi biraz geriye doğru itmemi söyledi öyle olunca dengede duramıyorum, biraz ittim sonra aynı poziyona geçtim. çömelerek zaten ben yapamam korkarım :)

bi ara eşim ayağa kalktı ben yatağın kenarına geçtim bacaklarımı açtım rahattım ama bazanın kenarı eşimi rahatsız etti, alan dardı :) sonra eşim üste geçti o zaman biraz daha girdi eşim giriyor dedi. öyle böyle işte dün gece 2-3 cm oldu

[/QUO

Nasıl yaptın? ben dün gece üstte olarak denedim, biraz girebildi 2-3 cm kadar...

burda herkes rahatça yazıyor ama ben çekiniyorum yeni üye olduğum için özel mesaj da yazamıyorum[/QUOTE]

arkadaşım lütfen rahat ol,çekinmeni anlıyorum ancak öyle böyle burası kadar yardımcı olan insanların olduğu bir grup yok.herkes aynı sıkıntıları geçirmiş,herkes aynı mahçubiyeti yaşamış,yardım etmeye hazır.yalnız olmak çok zor bu durumda

dün akşam işte üstteyken denerken 2-3 cm girmişken bi ara zaten içimde bi açılma hissettim pıt diye sanki bi ses duydum biraz daha bekleseydim girerdi birden sıçradım kalktım korktum ama olacak inşallah inanıyorum. tatmin olmadan ıslakken üste geçicem, tatmin olduktan sonra üstte olunca tahriş oluyor.

hayır dizinizin altına destek koymaya gerek yok afedersiniz anlatmak benim için zor oluyor ama ben bunu aştım ve herkes aşsın istiyorum bu yüzden bu siteye üye oldum çünkü biliyorum ki yaşanılanlar insanı hayattan soğutuyor.özür dileyerek söylüyorum arkadaşlar dizlerinizin üstüne çöktünüz sonra eşinize herşeyi bana bırak deyin bugün yarın kurtulucaz bu durumdan. çünkü canınızı yakmasından korkup tedirgin olmayın.sonra dizlerinizin üstünden hafif havaya kalkın ama yine dizlerin üstündesiniz. sonra siz gerekirse elinizle olması gereken yere denk getirin sonra birden değil yavaş yavaş biraz girdirmeye çalışın nasıl denir ileri geri yapar gibi girip çıkarken ıslanır ve daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…