- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.341
Diyarcım günaydın nasıl gidiyor hayat...
sende bu azimle çabuk yenenlerden olacaksın inşallah eş parmağıyla denemekte çok özgüven sağlıyo denemelisin bencede hadi sorun olduğu zaman herzaman sor burdan
hayat artık daha güzel ya yeni yeni üstmdeki o baskıyı atıyorum beynim rahatladı valla evliliğim daha güzelleşti senn nasıl gidiyo
büyük marketlerde okeyin ve durexin jeli var eczanelerdende alabilirsin bide en ekonomik olanı medikallerde satılan su bazlı ultrasyon jelleri hem miktarı çok hemde fiyatı uygundur ben ama eczaneden gleit gelen diye bi jel alıp onu kullandım hemen kurumuyodu başka jellede yapamamıştım zaten
Diyar çok teşekkür ederim, inşallah yenicem yenmek istiyorum dün ki çalışma bana daha çok cesaret verdi, bu arada bi şey daha sormak istiyorum sizi de yoruyorum amaben haz alıyorum istiyorum, tatmin olmadan önce mi denemeye çalışsam çünkü benim kendi ıslaklığım aslında yeterli olabilir tatmin olduktan sonra kuruyorum.
Ben tekrar deneyemeden regl oldum bakalım bitince denicem, aklım rahat artık benimde sanki hiç yokmuş olmamış gibi
Henüz bir değişiklik yok bende bana öyle geliyor belki hala denemekten kaçtığım içindir.
denemekten kaçma canım benim inan ben alışmak için her fırsatta denemeye çalışıyorum gerçi artık bittiği için o hastalık eşimde daha çok istiyo önceden bu kadar değildi şimdi nerdeyse peşimde koşuyo:)) bende başardıkdan sonra regli olmuştum o zaman bile eşim ne zaman bitcek diye sorup duruyodu ee o kadar bekledikten sonra tabi işte tek sorun hala zevk almıyorum :S eşim kadar bende zevk almak istiyorum aynı anda
merhaba arkadaşlar;benim yardıma ihtiyacım var.neredeyse sona yaklaştım ama olmuyor.çoğunuzun söylediği gibi üstte deniyorum,ancak neyi yanlış anladım bilmiyorum o şekilde bacaklarımın ağrısından duramıyorum bile ve paniğim az olmasına rağmen içeri itsem de alamıyorum.hayır kımıldamak bile mümkün değilki o şekilde.kendimi mi dengede tutayım ,onu mu yerleştireyim?birisi yanlışımı söylesin lütfen
Arkadaşlar bende aylarca bu korkuyu aşamadım eşime hep doktora gidelim dedim o hep erteledi aşarız dedi ama ben git gide kendimi daha umutsuz hissediyor ömür boyu kurtulamayacağımı düşünüyordum ama şükürler olsun egzersize falan gerek kalmadan paralar dökmeden kurtuldum Allahım herkesin yardımcısı olsun. isteyen arkadaşlarla konuşmaya kendi çapımda yardımcı olmaya çalışırım.[/QUO
Nasıl yaptın? ben dün gece üstte olarak denedim, biraz girebildi 2-3 cm kadar...
arkadaşlar üstte deneyin ama çömelerek değil dizlerinizin üstünde namaz kılarken oturduğumuz gibi dizlerinizin üstünde oturun.
arkadaşlar üstte deneyin ama çömelerek değil dizlerinizin üstünde namaz kılarken oturduğumuz gibi dizlerinizin üstünde oturun.
[/QUO
Nasıl yaptın? ben dün gece üstte olarak denedim, biraz girebildi 2-3 cm kadar...
arkadaşlar üstte denemenin iyiliği şu eşiniz aceleci davranıp istemeden canınızı yakabilir o tamamen tepkisiz kalmalı siz kendinizi alıştıracaksınız.korku olduğu için ıslanma olmuyor ve işimiz zorlaşıyor ama rabbim öyle güzel bir mekanizma yaratmış ki afedersiniz hafif girdiği an hemen ıslanmaya başlıyor ve kayıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?