Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

([/QUOTE]

arkadaşım lütfen rahat ol,çekinmeni anlıyorum ancak öyle böyle burası kadar yardımcı olan insanların olduğu bir grup yok.herkes aynı sıkıntıları geçirmiş,herkes aynı mahçubiyeti yaşamış,yardım etmeye hazır.yalnız olmak çok zor bu durumda[/QUOTE]

arkadaşım biliyorum ben oldum olası çekingen bir insandım ama burdayım ve emin olun en az sizin kadar bu sorunu herkesin aşmasını istiyorum ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

anlaşılır şekilde yazabildim inşallah bu arada herkesin inancı mutlaka kendine ama ben kendimden şunu söyleyim besmele falan çeker çok dua ederdim ama o korkuyla birgün o an ayetel kürsi okumuştum ve ilk o zaman tam anlamıyla olmasada ilk durum gerçekleşmişti.bunu da paylaşmak istedim

çok teşekkür ederiz. ellerine yüreğine sağlık... evet dün gece yaptım biraz girdi pıt diye bi açılma oldu sesi hissettim ki o arada eşim zaten 3 cm falan içerdeydi, ben pıt sesini duyunca birden kalktım. bu gece veya yarın gece ıslakken tatmin olmadan üste geçicem belki o zaman daha kolay olur. Allah'a çok şükür eşim anlayışlı zorlamıyor dün gece de dedi ilerleme var dedi baya bi içine aldın dedi. Bakalım nolcak inşallah halledicem kocamı çok seviyorum çok şükür herşey yolunda bu da bi yoluna girse tam olacak. sürtünerek hafif girmelerle zaten tatmin oluyoruz ama ben artık içime tam girmesini istiyorum

yardımcı olabilsem keşke o kadar mutlu olucam ki. sizde sağolun inşallah. bu arada ilk durumu atlattınız mı bilmiyorum. ben ilk denemelerde azıcık giriyo gibi olsa sanıyodum baya bi girdi. ama zar 1-2 cm içerde dediklerinde nasıl olur diyordum daha fazla girdi sanki insan aşmak istediği için öyle gibi geliyormuş. ama hiçte zor değil başlangıçta saatlerce zaman harcıyor ve ben eşimin sabrı karşısın da ezilip ağlamaya başlıyordum olmayacak diye ne saçmaymış diyorum şimdi sizde diyeceksiniz inşallah.

bu arada özel bir doktor bana 10 seansta falan çözeriz demişti 10 seans demek 1.5 milyar falan oluyordu ve maddi durumumuz sıkışık olduğu için muayene ücretini verdim ve kızgınlıkla çıktım çünkü sadece benim konuşup bayanın dışardan birini çevirsem ancak o kadar yorum yapabilir diyeceğim yorumlarına verdiğim o 150 tl ye öyle acıdım ki eşimi ikna edip o parayı bile öyle zor çıkarmıştım ki gözden utanıyordum yine eve 1 arpa boyu ilerlemeden gidiyorum diye ağladım. bunları yazma nedenim birşeyleri beyninizde bitirin mutlaka olur doktora gitmeyin demiyorum eğer bu sizi rahatlatacaksa gidin bir kadın doğum uzmanına ama gerçekten iyi olduğuna inandığınız bir doktor bulun yoksa sizi gereksiz korkuya düşürebiliyorlar malesef.

kırmızılık zaten balayın 4. gününde geldi o da benim ısrarımla biraz tedirgindim ama oldu çok şükür kafamdan çıktı. Şimdi tam olarak olmasını istediğim ısrarcı davranıyorum çünkü zaman geçtikçe zorlanacağım sanıyorum. yani siz şimdi girmemiş midir diyorsunuz bence girdi :) çünkü dün gece ilk defa bu kadar net girdiğini gördüm işte biraz daha giriyordu bi pıt sesi duydum hissettim korktum kalktım belki de duvar tam açılmıştı, kalkmasaydım girebilirdi ben kendime de sürekli söylüyorum içi sonsuz diyorum eşim de öyle dedi. bakalım.

Bi de şöyle bi durum var ben denemeleri kuruyken yaptım ki o halde bile biraz olsun girdi yarın gece ıslakken denicem tatmin olmadan denicem ki tatmin olmayı üstteyken içimdeyken yaşamak istiyorum. bakalım inşallah. Dua edin lütfen...

bana 10 seans deyip benim o anki durumumu düşünmeden gerçekten rahatsızlığımın ne olduğunu bilmeden sadece cebine girecek parayı düşünen o kadını arayıp neler söylemek istedim.bu arada arkadaşlar vajinusmusu araştırıp belirtilerine bakıp kendi kendime kondurmuştum bu rahatsızlığı.sakın yapmayın daha çok geriye götürüyor insanı, belkide böyle bir rahatsızlık yok sadece psikolojik herşey, bazı doktorlarda sağolsun yardım adı altında işi ticarete döküyorlar, insan sağlığı psikolojisi üzerinden para kazanmak belki onların işi ama nedense bana hiç etik gelmiyor.

hayır hayır ilk durumdan kastım o zaten o zaman girmiştir ve emin ol % 90 aşmışsın ben ilk durumu aylar sonra aştım ve zaten sonrası çok kolay gelişir.

yenen kızlar nolur yardımcı olun. ben tek parmakla başladım, aparatlar egzersızler derken yendım. evet şuan tahmın edemıcegım noktadayım. çünkü her pozissyonda deneyebılıyoruz acı da yok. fakat zevk te yok ya çıldırcam bunu kocama yansıtmamaya çalışıyorum çok mutluyum ,çok güzel dıyorum ama valla zevk falan yok. her pozisyonu denedıkten sonra zevk başlıo dedıler ama hıc anlattıkları gıbı bı zevk yok. hıc yok ta demıyorum ama büyük bişey yok sadece bendemı boyle hiç biişey anlamadım yaaaaaaa.. benım beklentım çok daha buyuktu. öyle bı anlatıyolardı ki

arkadaşlar ben sırtım dönük değil eşime yüzüm dönük denedim.

peki özür dileyerek birşey daha sorayım izninle.mesela diz üzerinde eşe yüz dönük durduk,dizlerin üzerinde hafifçe yukarı doğru kalktık tamam .bu sırada p.... dik tutularak mı yerleştirmeye çalışılır?çüünkü p.... dik tutulunca dizlerin üzerinde kendimi kaldırsam da p.... yine de yüksekte kalıyor

arkadaşlar eşime yüzüm dönük olarak denediğimi söylemiştim, başta bu eşinizin yapısına aykırı gibi geliyor ama yerini bulduktan sonra poponuzu hafif oynatarak öne arkaya gibi yavaş yavaş girişi sağlayabiliyorsunuz, bende çok bu konuda acemi sayılıyorum belki bu yüzden bana bu pozisyon daha rahat geliyor ama yönetimin sizde olduğu hangi durumu seçerseniz seçin olur bence.

:) dün gece özellikle kendimce biraz daha aştığımı düşündüm bir de ıslakken deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Ben üstte olacağım hem eşim de o zaman yorulmuyor gerilmiyor. Diğer türlü bana yansıtmak istemese de gerginlik yaşıyor. yüzünden anlıyorum. ıslakken de denicem bi de jel alıcam aşmamız lazım normale dönmemiz gerekiyor bende vajinismusu okudum zevk ve haz alan kısmındayım dedim ben bu hastalığa sahip olduğumu düşünmek kabul etmek istemiyorum olacağına inanmak istiyorum kendi kendime inancım cesaretim beni bu noktaya getirdi ilk gece hiç yaklaştıramadım, sürtünerek tatmin olmuştuk. sonra ki denemelerde olmayınca benim sinirlerim bozulmuştu balayında beklemediğimiz anda oldu. iyi oldu :) sonrasında 3 gün yapmadık. Şimdi deniyorum istiyorum inş. olacak. Kocamın tam olarak kocam olmasını istiyorum. Eğer şimdilerde yapamazsam uzun zaman yapamam belki de bilemiyorum...

bak şimdi inşallah anlatabilirim şöyle canım poponu kaldırıp yerleştirirken demiştim ya dizlerin üstüne çök diye,unuttuğum ayrıntıyı söyleyim sol ayak diz üstünde kalsın ama sağ ayağının çömeldiğindeki gibi üstüne bas poponu kaldırarak yerini elinle buldur oraya geldiği an hafifce yerinden kaçmasını önleyerek tutarak sağ ayağınında dizinin üstüne gel tabi bu arada yetersiz kalırsa şimdi hani sezgisel yapılıyor bazı şeylerde sol ayağımın da diz üstünde ama biraz daha yukarı kaldırabilirsin kendini ama çömelerek değil eziyet olur yoksa.diz derkende bu arada kaval kemiği boyunca belki yerleştiriken diz kalkar belki parmak ucunda kalırsın ama çömelmek gibi rahatsız edici olmaz.

ya kmse yardımcı olmıycak mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…