- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.361
hayır dizinizin altına destek koymaya gerek yok afedersiniz anlatmak benim için zor oluyor ama ben bunu aştım ve herkes aşsın istiyorum bu yüzden bu siteye üye oldum çünkü biliyorum ki yaşanılanlar insanı hayattan soğutuyor.özür dileyerek söylüyorum arkadaşlar dizlerinizin üstüne çöktünüz sonra eşinize herşeyi bana bırak deyin bugün yarın kurtulucaz bu durumdan. çünkü canınızı yakmasından korkup tedirgin olmayın.sonra dizlerinizin üstünden hafif havaya kalkın ama yine dizlerin üstündesiniz. sonra siz gerekirse elinizle olması gereken yere denk getirin sonra birden değil yavaş yavaş biraz girdirmeye çalışın nasıl denir ileri geri yapar gibi girip çıkarken ıslanır ve daha rahat olur.[/QU
çok teşekkür ederim lütfen yardımcı olmayı bırakma.belki de minik bir ayrıntı yüzünden geciktikçe gecikiyor bir sürü insanınki.bir sorum daha var.üstte ve sırt dönük dizlerin üzerine oturunca p.... yukarda kalıyor,hadi biraz yükselttim kendimi yine yetersiz,çünkü p....i dik tutarak yerleştirmek gerekmiyor mu?o yüzden çömelmekten başka seçenek kalmıyordu.şimdi ileriye doğru deyince aklım takıldı.bu şekilde yenenler üzerine oturur gibi değilde eğik tutarak mı yerleştirdiler?
hayır dizinizin altına destek koymaya gerek yok afedersiniz anlatmak benim için zor oluyor ama ben bunu aştım ve herkes aşsın istiyorum bu yüzden bu siteye üye oldum çünkü biliyorum ki yaşanılanlar insanı hayattan soğutuyor.özür dileyerek söylüyorum arkadaşlar dizlerinizin üstüne çöktünüz sonra eşinize herşeyi bana bırak deyin bugün yarın kurtulucaz bu durumdan. çünkü canınızı yakmasından korkup tedirgin olmayın.sonra dizlerinizin üstünden hafif havaya kalkın ama yine dizlerin üstündesiniz. sonra siz gerekirse elinizle olması gereken yere denk getirin sonra birden değil yavaş yavaş biraz girdirmeye çalışın nasıl denir ileri geri yapar gibi girip çıkarken ıslanır ve daha rahat olur.
çok teşekkür ederiz. ellerine yüreğine sağlık... evet dün gece yaptım biraz girdi pıt diye bi açılma oldu sesi hissettim ki o arada eşim zaten 3 cm falan içerdeydi, ben pıt sesini duyunca birden kalktım. bu gece veya yarın gece ıslakken tatmin olmadan üste geçicem belki o zaman daha kolay olur. Allah'a çok şükür eşim anlayışlı zorlamıyor dün gece de dedi ilerleme var dedi baya bi içine aldın dedi. Bakalım nolcak inşallah halledicem kocamı çok seviyorum çok şükür herşey yolunda bu da bi yoluna girse tam olacak. sürtünerek hafif girmelerle zaten tatmin oluyoruz ama ben artık içime tam girmesini istiyorum
yardımcı olabilsem keşke o kadar mutlu olucam ki. sizde sağolun inşallah. bu arada ilk durumu atlattınız mı bilmiyorum. ben ilk denemelerde azıcık giriyo gibi olsa sanıyodum baya bi girdi. ama zar 1-2 cm içerde dediklerinde nasıl olur diyordum daha fazla girdi sanki insan aşmak istediği için öyle gibi geliyormuş. ama hiçte zor değil başlangıçta saatlerce zaman harcıyor ve ben eşimin sabrı karşısın da ezilip ağlamaya başlıyordum olmayacak diye ne saçmaymış diyorum şimdi sizde diyeceksiniz inşallah.
kırmızılık zaten balayın 4. gününde geldi o da benim ısrarımla biraz tedirgindim ama oldu çok şükür kafamdan çıktı. Şimdi tam olarak olmasını istediğim ısrarcı davranıyorum çünkü zaman geçtikçe zorlanacağım sanıyorum. yani siz şimdi girmemiş midir diyorsunuz bence girdi :) çünkü dün gece ilk defa bu kadar net girdiğini gördüm işte biraz daha giriyordu bi pıt sesi duydum hissettim korktum kalktım belki de duvar tam açılmıştı, kalkmasaydım girebilirdi ben kendime de sürekli söylüyorum içi sonsuz diyorum eşim de öyle dedi. bakalım.
kırmızılık zaten balayın 4. gününde geldi o da benim ısrarımla biraz tedirgindim ama oldu çok şükür kafamdan çıktı. Şimdi tam olarak olmasını istediğim ısrarcı davranıyorum çünkü zaman geçtikçe zorlanacağım sanıyorum. yani siz şimdi girmemiş midir diyorsunuz bence girdi :) çünkü dün gece ilk defa bu kadar net girdiğini gördüm işte biraz daha giriyordu bi pıt sesi duydum hissettim korktum kalktım belki de duvar tam açılmıştı, kalkmasaydım girebilirdi ben kendime de sürekli söylüyorum içi sonsuz diyorum eşim de öyle dedi. bakalım.
arkadaşlar ben sırtım dönük değil eşime yüzüm dönük denedim.
peki özür dileyerek birşey daha sorayım izninle.mesela diz üzerinde eşe yüz dönük durduk,dizlerin üzerinde hafifçe yukarı doğru kalktık tamam .bu sırada p.... dik tutularak mı yerleştirmeye çalışılır?çüünkü p.... dik tutulunca dizlerin üzerinde kendimi kaldırsam da p.... yine de yüksekte kalıyor
yenen kızlar nolur yardımcı olun. ben tek parmakla başladım, aparatlar egzersızler derken yendım. evet şuan tahmın edemıcegım noktadayım. çünkü her pozissyonda deneyebılıyoruz acı da yok. fakat zevk te yok ya çıldırcambunu kocama yansıtmamaya çalışıyorum çok mutluyum ,çok güzel dıyorum ama valla zevk falan yok. her pozisyonu denedıkten sonra zevk başlıo dedıler ama hıc anlattıkları gıbı bı zevk yok. hıc yok ta demıyorum ama büyük bişey yok sadece bendemı boyle hiç biişey anlamadım yaaaaaaa.. benım beklentım çok daha buyuktu. öyle bı anlatıyolardı ki
ya kmse yardımcı olmıycak mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?