Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başka şeyler dener derken? ama bız sevişme bazında herşeyı deneyıp mutlu oluyoruz . zevk almak ıcın penısın vajınaya gırmesı yeterlı değlmı? mesela krıtorıse dokundugunda bıle bı zevk oldugunu gorursun. ama vajınada krıtorıs gıbı zevk veren bısey yokmu? illa başka şelerle mı olayı zevke donüştürcez off bu konuda harbı cahılımmmmmm

ya kmse yardımcı olmıycak mı??

canım bende 2 yıllık evlıyım 1 senesı vajınısmsla gectı kendı kendıme yendım... gercı bnm amelıytlık bır durumumda oldu.. yaklasık 1 yıldır normal yasıyrzzz ama toplasan 2 aydır zevk alarak yasıyrm... cunku zamanla zevk almaya baslıyrsn o yzuden kasma derımm... tamaamen acıları korkulrı at odaklandıgn zmn zevk alamaya baslıyrsn

yaa ztn ıkı sekılde orgazm oluyr kadınlr vajınal ve klıtrel.. vajınal orgazm olmak ztn cok kolay olmuyr.. önemlı olan ılla ıkısınden bırının olması deıl her turlu zevk almak orgazm demek demıstı bır dr.. yanı dokunmasından bıle zevk almak orgazm anlamına gelıyr

bazen her defasında zevk almaya bilirmişsin ben de dediğim gibi acemiyim ama kadının uyarılması sanırım daha uzun sürermiş yani ön sevişmeyi uzun tutmak sanırım bunun için önemli. bir yerde okumuştum 30 40 dk kadın için gerekli olabilir bunları takma kafana erkek ve kadın yapısı bir değil ömür boyunca hiç zevk almayan kadınlar varmış buda acemi olduğumuz için bence bazen bende kendimde sorun arıyordum ama bunu yapma her pozisyonda herkes zevk almaya bilir her kadın bir değil ki canım.kendince farklı pozisyonları dene eşine söylememek belki doğru değil sonuçta seninde onunda zevk alması gerekir yoksa bir taraf için eziyet gibi oluyor eşine seni beklemesini söyle afedersin rahatlamasın ve sen kendin ileri geri hareketlerle ne bileyim hoşuna giden durumu seç

normal bi benım durumum. :) yani tamamen korkularım bıttıgnde mı zevk başlıo. ayrıca çok çok abarttkları gibi bı zevk değil dimi?

saol canım..bize öyle bi anlatırlardıkı.. belkı de çok büyük bi zevk bekledıgım için bu durumdayım.. hanı bıraz da cahıllık. kadınların uyarılmasının bu kadar zor olcagını da bılmıodm. dedıgım gıbı benım eşımle hıc bole sıkntılarım yoktu. vajıyken bıle bız uyumluyduk ısteklıydık. cinsel ilişkide de hemencık zevk alacagımı dusunuyodum ama şok oldu bana :):) bide bız henuz aynı evde de değiliz bence onun da etkısı vaar. 6 aydır evlıyız ama düğünümz bu ay olcak. .belki süreklı yanyana olsak atlarıtızzzz diye umuyorum yanı :/

Merhaba,ben de yaklaşık iki yıllık evliyim ilk gece sadece giriş yapabildik sonra olmadı bir türlü hep korktum kaçtım.iki gün önce keşfettim bu siteyi bu aparat işini deniyorum ama 9-10 cm dediğiniz aparatın boyu mu eni midir?mumla streç yapıp başladım.iyi oldu.
giderek kalınlaştıracağım inşallah başaracağız.

heh iştee benım sorunum da bu.. ben eşim dokunsa bıle zevk alırım. hanı baya bı isteklıym. vajınal orgazmın bu kadar zor oldgunu bılmıodummmmmmmmmmm

evet bebeğim eni 9-10 cm.metreyı aparatın enıne dogru tamamen sar öyle ölç.. parmakla başla sonra aparata geçi inan zor bişey değil. herkesın yaptıgı bısey naısl zor olurkı boyle düşün. yeneceksın emın ol. benım gıbı ürkek bı ınsan yendıyse herkes yeneer aparatları düzenlı kullan. hergün dene mutlaka... bı bakacaksın hıc zorlamadan kendılıgınden gırıo.

sanırım anladım.tek bir sorum kaldı.p.... bu sırada dikey mi durmalı yoksa size doğru eğimli mi?

canım p... yi elinle tut dediğin gibi dik oluyor ama senin hedefin şu olsun onu sadece yerine denk getir oraya geldiğinde dizini sağ ayağını da kaval kemiği boyunca yani yatağa koy ve popon hala biraz havada ya yavaş yavaş hareketlerle acımayacağına emin olarak hatta beyninle alacağın zevki düşünerek gözlerini kapat eşine de gözlerini kapatmasını söyle utanıyorsan ve yavaş yavaş sanki kademe kadame girdirerek rahat bırak kendini kasarsan sanki orda bir duvar varda engel oluyor gibi geliyor.

kas gevşetici içsem daha rahat mı olur?

kas gevşeticinın elbette kasları esnek tutcagından faydası olur. ama ınan kı beyınde bıtırmedıkten sonra yne olmuyo... ben kas gevşeticide kullanmısttm ve olmamıstı ama ne zaman kı beynımde bıtırdm. aparatlar sonucu vajınama bısey gırebılcegının bılıncne vardım işte ozman başardımm

söylediğim gibi yaptığımızda tam olarak dik olmuyor zaten sana doğru eğimli oluyor ama tabi yerine getirmek için elinle ilk zamanlar kaldırman gerekiyor

dün gece kendime ve eşime sürekli korkmuyorum yapmak istiyorum dedim kuru olmasın tahriş olmasına rağmen gönülden istediğim için bi kaç cm bile olsa girsin istedim. hata yaptım kuruyken zorladım ıslakken yapıcam zaten jel de alıcam. yoksa kuruyorum... Beynim gevşemesi için sarhoş olasım bile var gerçi ilk birleşmeyi birleşme demeyelim de kırmızılık için normaldim.

affedersiniz ben dün üstteyken p. dikti çok eğimli değildi eğim geri doğru mu olacak.?

bu konuda bak eşin seni yönlendirebilir.sen anlattığım gibi yerini bulduğunda eşin sana dizlerin üstünde hafifçe arkaya doğru götür dizlerini yada öne doğru gel diye o yönlendirir bence.

söylediğim gibi yaptığımızda tam olarak dik olmuyor zaten sana doğru eğimli oluyor ama tabi yerine getirmek için elinle ilk zamanlar kaldırman gerekiyor

o zaman şimdi ben anladığımı yazayım lütfen kontrol edin.sanırım ben çömelerek denediğim için ve p...i tamamen dik tutarak yerlerştirmeye çalıştığım için başaramadım.bu şekilde yerleşmesi zor doğru mu?

öyleyse dizler üzerinde ve p...i doğru yere getirmek için yerleştirip,yani yukardan aşağıya doğru değil de ileriye doğru denemeliyim doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…