- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.381
Canım zevk meselesi sizin ilişkide yaşadıklarınızla ilgili. Sen eşine herşey çok güzel diyerek hata yapmışsın. eğer biryerde problem varsa veya beklentilerin varsa bunları eşinle paylaşmalısın. O zaman eşinde ilişkide farklı şeyler dener.
ya kmse yardımcı olmıycak mı??
başka şeyler dener derken? ama bız sevişme bazında herşeyı deneyıp mutlu oluyoruz . zevk almak ıcın penısın vajınaya gırmesı yeterlı değlmı? mesela krıtorıse dokundugunda bıle bı zevk oldugunu gorursun. ama vajınada krıtorıs gıbı zevk veren bısey yokmu? illa başka şelerle mı olayı zevke donüştürcezoff bu konuda harbı cahılımmmmmm
yenen kızlar nolur yardımcı olun. ben tek parmakla başladım, aparatlar egzersızler derken yendım. evet şuan tahmın edemıcegım noktadayım. çünkü her pozissyonda deneyebılıyoruz acı da yok. fakat zevk te yok ya çıldırcambunu kocama yansıtmamaya çalışıyorum çok mutluyum ,çok güzel dıyorum ama valla zevk falan yok. her pozisyonu denedıkten sonra zevk başlıo dedıler ama hıc anlattıkları gıbı bı zevk yok. hıc yok ta demıyorum ama büyük bişey yok sadece bendemı boyle hiç biişey anlamadım yaaaaaaa.. benım beklentım çok daha buyuktu. öyle bı anlatıyolardı ki
canım bende 2 yıllık evlıyım 1 senesı vajınısmsla gectı kendı kendıme yendım... gercı bnm amelıytlık bır durumumda oldu.. yaklasık 1 yıldır normal yasıyrzzz ama toplasan 2 aydır zevk alarak yasıyrm... cunku zamanla zevk almaya baslıyrsn o yzuden kasma derımm... tamaamen acıları korkulrı at odaklandıgn zmn zevk alamaya baslıyrsn
bazen her defasında zevk almaya bilirmişsin ben de dediğim gibi acemiyim ama kadının uyarılması sanırım daha uzun sürermiş yani ön sevişmeyi uzun tutmak sanırım bunun için önemli. bir yerde okumuştum 30 40 dk kadın için gerekli olabilir bunları takma kafana erkek ve kadın yapısı bir değil ömür boyunca hiç zevk almayan kadınlar varmış buda acemi olduğumuz için bence bazen bende kendimde sorun arıyordum ama bunu yapma her pozisyonda herkes zevk almaya bilir her kadın bir değil ki canım.kendince farklı pozisyonları dene eşine söylememek belki doğru değil sonuçta seninde onunda zevk alması gerekir yoksa bir taraf için eziyet gibi oluyor eşine seni beklemesini söyle afedersin rahatlamasın ve sen kendin ileri geri hareketlerle ne bileyim hoşuna giden durumu seç
kesinlikleeeeee katılıyorummm. özellikle aparatlar oyle bi özgüven veriyo ki. 9 cm lık 10 cmlık aparatı kullanıyoroum penisi hayli hayli alırım içime dıyosun.... ben açık konusuyorum aparatları denemesem bu iş çok uzayacaktı... ama vajınanı da kaslarını da tanıyosun. aparatı hangi şekılde çok rahat alablıyorum bunu yapa yapa öğrenıyosun. artık bi süre sonra değil kendını kasa kasa farkında olmadan içeri giriverıyo .. daha da özgüven kazanıosun ve hatta emlaya anestollara bile gerek duymuyosunuz... öyle direk uyuşturucu kremlerle başlarsanız o işten sogursunuz da.. basamak basamak atlayın. inanın hiçbirşeyi yokmuş aslında diyeksınız... bunu ben bıle yapabıldıysem cddiyyim herkes yapar :) ben vajınamdan dokunulmaz bölge görecek kadar korkuyordum.tek parmagımı bile yaklaştıramıyordum deliğe.. ama şimdi hem penisi alablıyorum hem de gelgitler de gayet düzenli.. 1 haftadan sonra zevk almaya da başlıyosunuz. çünkü artık her pozısyonda hemen hemen deneyeblıyosunuz...
yaa ztn ıkı sekılde orgazm oluyr kadınlr vajınal ve klıtrel.. vajınal orgazm olmak ztn cok kolay olmuyr.. önemlı olan ılla ıkısınden bırının olması deıl her turlu zevk almak orgazm demek demıstı bır dr.. yanı dokunmasından bıle zevk almak orgazm anlamına gelıyr
Merhaba,ben de yaklaşık iki yıllık evliyim ilk gece sadece giriş yapabildik sonra olmadı bir türlü hep korktum kaçtım.iki gün önce keşfettim bu siteyi bu aparat işini deniyorum ama 9-10 cm dediğiniz aparatın boyu mu eni midir?mumla streç yapıp başladım.iyi oldu.
giderek kalınlaştıracağım inşallah başaracağız.
sanırım anladım.tek bir sorum kaldı.p.... bu sırada dikey mi durmalı yoksa size doğru eğimli mi?
sanırım anladım.tek bir sorum kaldı.p.... bu sırada dikey mi durmalı yoksa size doğru eğimli mi?
kas gevşetici içsem daha rahat mı olur?
kas gevşetici içsem daha rahat mı olur?
affedersiniz ben dün üstteyken p. dikti çok eğimli değildi eğim geri doğru mu olacak.?
söylediğim gibi yaptığımızda tam olarak dik olmuyor zaten sana doğru eğimli oluyor ama tabi yerine getirmek için elinle ilk zamanlar kaldırman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?