Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabaa uzun bi aradan sonra geldim ehliyet sınavı, kpss derken kafam hayli yoruldu daha sınava çok var ama evham yaptım baya
evet sorusu olan varsa cevplayayım biraz buralardayım

aslında zevk almayacağını söylemiyorum zamanla evet korkularını tamamen bıraktığında aslında ilk durumu atlattıktan sonra korkunuz da kalmasın. ama şunu bil normalde eşinin dokunmasıyla olduğun tatminden daha güzel bir duygu olacaktır. biliyor musun bazen her zaman orgazm olmayabilirsin ama öyle bir zevk alırsın ki o sana fazlasıyla yeter diye yazmış bir doktorun yazısını okumuştum.

bu doktorun adı ne yaaaa ben de okumak istiyorummmmmm :) bu da geçecek blıyorum. biz vajiyi yendık bunu mu yenmıcez:)

bende sona geldiğimde üstte deniyodum ama bi türlü olmuyodu aynı senin anlattığın gibi en son ben egzersiz yaptığım pozisyonda denedim yine kontrol bendeydi aynı aparatla yapıyomuşum gibi oldu hiç hissetmedim bile tamamını aldım o gün nasıl egzersiz yaptığını bilmiyorum ama o pozisyondada deneyebilirsin

evet söylediğin şekilde bende zorlanmıştım.ileri doğru denemeliyim kısmını anlamadım afedersin

bu konuda bak eşin seni yönlendirebilir.sen anlattığım gibi yerini bulduğunda eşin sana dizlerin üstünde hafifçe arkaya doğru götür dizlerini yada öne doğru gel diye o yönlendirir bence.

evet eşim dün gece de dizlerini geriye doğru çek dedi sen gel dizlerini çek dedi o zaman da gövdem dengede duramıyor eyy allahım ya yardım et.

evet eşim dün gece de dizlerini geriye doğru çek dedi sen gel dizlerini çek dedi o zaman da gövdem dengede duramıyor eyy allahım ya yardım et.

canım bak bu pozisyonlar en ideal olanlarıdır, bi de eşine sırtın dönük olabilir ben öyle yenmiştim tabi sen nasıl rahatsan öyle yapman daha uygun olur:13:

bu doktorun adı ne yaaaa ben de okumak istiyorummmmmm :) bu da geçecek blıyorum. biz vajiyi yendık bunu mu yenmıcez:)

inan ismini bilmiyorum interneti karıştırken bulmuştum uzman tv de mesela kadınlar hangi pozisyonda orgazm olur gibi videolar olması gerekiyor belki oralardan duymuşumdur.inan herkes bir dönem aynı şeyleri yaşıyor genelde çekingen yetişen bu konularda ayıptırların daha bir vurgulandığı ailelerin kızları daha çok yaşıyor bu durumları.

yasemin çok tşk ederim sanırım 2. pozisyon daha iyi çünkü dün buna benzer bi poziyondaydım. Yalnız eşim yatağın baş tarafına dayanmış durumdaydı söyleyim de tam yatsın :) p. eliyle sabit tuttu ben üzerine oturmaya çalıştım az bi şey içime alabildim...

hoşbuldum canım
aynen öyle biz bu resimlerle yendik vajiyi bakıp bakıp ağlardım hatırlıyorum da

hahahahha aynennnnnn vallla:):):):):) yemın ederım butunm evlı cocuklu kadınlardan nefret edıoydum bu yaptı da ben nasıl yapamadım dıyodum her gordugum kadın için :):)):):)))) sonra eve gıdıp aglıodum :):)) ne çektık beeeee :):)

tam üstüne bastınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzz:):):)

bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar çok tşk ederim sürekli soru sorduğum için utanıyorum lütfen kusura bakmayın yenmem gerekiyor.

canım sorcaksın ki cevaplarını öğrenesin, sakın çekinme herkes cevap verir sana

evet canım tam yatsın ki kontrol sende olsun ve sen yönlendir, penisi de sen tutsan yönlendirsen daha iyi olur, girişe yerleştrdiğin zaman elini çek ve dediğim gibi popona ittir yavaş yavaş, tabi bol bol jel kullan kendi kendine kaydığını görünce o kadar şaşırcaksın ki

aynen ne çektik 13 14 yaşındaki yeğenim kaçmıştı, bi de çocuk sahibi oldu düşün bacak kadar kızlar yapıyo da ben niye yapamıyorum diye isyan ederdim aman geçti çok şükür, atlattık darısı yenemeyenlere, çabalayanlara

amin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…