- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.401
saol canım..bize öyle bi anlatırlardıkı.. belkı de çok büyük bi zevk bekledıgım için bu durumdayım.. hanı bıraz da cahıllık. kadınların uyarılmasının bu kadar zor olcagını da bılmıodm. dedıgım gıbı benım eşımle hıc bole sıkntılarım yoktu. vajıyken bıle bız uyumluyduk ısteklıydık. cinsel ilişkide de hemencık zevk alacagımı dusunuyodum ama şok oldu bana :):) bide bız henuz aynı evde de değiliz bence onun da etkısı vaar. 6 aydır evlıyız ama düğünümz bu ay olcak. .belki süreklı yanyana olsak atlarıtızzzz diye umuyorum yanı :/
aslında zevk almayacağını söylemiyorum zamanla evet korkularını tamamen bıraktığında aslında ilk durumu atlattıktan sonra korkunuz da kalmasın. ama şunu bil normalde eşinin dokunmasıyla olduğun tatminden daha güzel bir duygu olacaktır. biliyor musun bazen her zaman orgazm olmayabilirsin ama öyle bir zevk alırsın ki o sana fazlasıyla yeter diye yazmış bir doktorun yazısını okumuştum.
merhaba arkadaşlar;benim yardıma ihtiyacım var.neredeyse sona yaklaştım ama olmuyor.çoğunuzun söylediği gibi üstte deniyorum,ancak neyi yanlış anladım bilmiyorum o şekilde bacaklarımın ağrısından duramıyorum bile ve paniğim az olmasına rağmen içeri itsem de alamıyorum.hayır kımıldamak bile mümkün değilki o şekilde.kendimi mi dengede tutayım ,onu mu yerleştireyim?birisi yanlışımı söylesin lütfen
vajinamız sandığımız aksine dik değil hafif popoya doğru eğimlidir. yani sırtüstü yattığınızda penis ucu girdikten sonra aşağıya doğru yönlendirmek gerek
Eki Görüntüle 705854
Eki Görüntüle 705856
o zaman şimdi ben anladığımı yazayım lütfen kontrol edin.sanırım ben çömelerek denediğim için ve p...i tamamen dik tutarak yerlerştirmeye çalıştığım için başaramadım.bu şekilde yerleşmesi zor doğru mu?
öyleyse dizler üzerinde ve p...i doğru yere getirmek için yerleştirip,yani yukardan aşağıya doğru değil de ileriye doğru denemeliyim doğru mu?
hoşgeldınnnnnn canımmmmmmmmm :):)) bu bılımsel tezınden sonra anlatcak bişi kalmaz arrttıkk :)vajınanın egimli oldugunun en net goruntusu :)
bu konuda bak eşin seni yönlendirebilir.sen anlattığım gibi yerini bulduğunda eşin sana dizlerin üstünde hafifçe arkaya doğru götür dizlerini yada öne doğru gel diye o yönlendirir bence.
bu doktorun adı ne yaaaa ben de okumak istiyorummmmmm :) bu da geçecek blıyorum. biz vajiyi yendık bunu mu yenmıcez:)
hoşbuldum canım
aynen öyle biz bu resimlerle yendik vajiyibakıp bakıp ağlardım hatırlıyorum da
evet eşim dün gece de dizlerini geriye doğru çek dedi sen gel dizlerini çek dedi o zaman da gövdem dengede duramıyoreyy allahım ya yardım et.
inan ismini bilmiyorum interneti karıştırken bulmuştum uzman tv de mesela kadınlar hangi pozisyonda orgazm olur gibi videolar olması gerekiyor belki oralardan duymuşumdur.inan herkes bir dönem aynı şeyleri yaşıyor genelde çekingen yetişen bu konularda ayıptırların daha bir vurgulandığı ailelerin kızları daha çok yaşıyor bu durumları.
bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar çok tşk ederim sürekli soru sorduğum için utanıyorum lütfen kusura bakmayın yenmem gerekiyor.
yasemin çok tşk ederim sanırım 2. pozisyon daha iyi çünkü dün buna benzer bi poziyondaydım. Yalnız eşim yatağın baş tarafına dayanmış durumdaydı söyleyim de tam yatsın :) p. eliyle sabit tuttu ben üzerine oturmaya çalıştım az bi şey içime alabildim...
hahahahha aynennnnnn vallla:):):):):) yemın ederım butunm evlı cocuklu kadınlardan nefret edıoydumbu yaptı da ben nasıl yapamadım dıyodum her gordugum kadın için :):)):):)))) sonra eve gıdıp aglıodum :):)) ne çektık beeeee :):)
aynen ne çektik13 14 yaşındaki yeğenim kaçmıştı, bi de çocuk sahibi oldu düşün bacak kadar kızlar yapıyo da ben niye yapamıyorum diye isyan ederdim aman geçti çok şükür, atlattık darısı yenemeyenlere, çabalayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?