Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynennnnnnnnnnn :) aklımın durdugu yer de oydu bakıyodum 14 15 yaşndakı kızzlar hamıle. cidden tam nefret edıyodum kendımden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... inşşalah bi çırpıda gelin olurlar:)

çömelmezde dediğim gibi yaparsan dengeni kaybetmezsin sanıyorum.

İnşallah deneyeceğim olacak olsun istiyorum eşime de söyleyeceğim biraz zorlasın beni kırmamak korkutmamak için zorlamıyor ama sürekli zorlamak istemiyor. ben ona yavaş ol dediğim de yavaş olsun ben kendimi geri çekince o da çekiyor biraz zorlasa çok mu korkarım acaba o öyle rahat davrandıkça ben de keyfi davranıyorum. bilmiyorum ki kontrol bende mi olsa yoksa 2 mizde de mi olsa bilmiyorum.

canım sorunun bir kısmını anlayamamıştım afedersin.

evet kesinlikle gleint gelen jel den alıp bol bol sürücem, o faydalı olur yoksa kuruyor tahriş oluyor, acıyor. Popoma ittirmek için çalışınca popoya gidiyor inşallah şu jeli bi alıyım denicem iyice.

hayır seni zorlamasın bence neden dersen o an canını istemeden de olsa yaksa belki o korku senin bilinç altına yerleşecek ve durumunu daha da zorlaştıracak kontrol sende olsun derim hem eşin seni korkuttuğu için onuda olumsuz etkiler bu durum arkadaşların dediği gibi bana göre benim pozisyonum rahat ama başkasına göre sırtı dönük sen kendin deneyerek bulursun korkma bunu mutlaka yeneceksin birkere buna inan.

yani ben dik tutarak oturmaya çalışıyorum yukarıdan aşağıya olmuyor , sanırım doğru olan hafif eğimli tutup kendime doğru,ileri hareket etmek

bu arada yavaş yavaş otururken kendini serbest bıraktığında oranı minik minik p oradayken daire çizer gibi hareket ettir hafif hafif ve bu arada kendinde tamamen dik oturma başlarda benim canım acımıştı eşinin omuzlarından yada göğsünün biraz yukarısından destek al ki bedenini hareket ettirmen kolaylaşsın

eşime yüzüm dönük bir şekilde denedik eşim yatağın başucuna dayanmıştı. Bir sonra ki denemeyi tam yatar pozisyonda ve ben p.. tutucam eğimli yönlendirmeye çalışıcam. jel alıp sürücem yada ıslanmışken tatmin olmadan denicem bakalım inşallah olur inşallahh dua edelim. Olsun 2.5 hafta oldu çok kez boşalma oldu ama giriş çıkış olmadı

Son düzenleme:

ben jelin çok faydalı olduğuna inanmıyorum bilmiyorum iyi bir marka almıştık ilk zaman ama doğal sıvın gibi olmuyor

bence beni dinlersen zorlamasın zaten gerekte yok inan sen üstte olup kontrol sende olduğunda girişi sen sağladığında daha rahat acısız korkusuz olur

ya kmse yardımcı olmıycak mı??

canım dediğin gibi beklentin yüksek oldugu için olabilir birde eşine ne kadar asıksın onla alakalı yanii beklentini yüksek tutma odaklanmaya çalş olur bence zamanla..mesela bende hep sunu düşünüyorum acaba erkeklerde mi problem biz yeterince zevk alabilseydik acaba vajinismus olurmuyduk diyruum çünkü TVde gecenlerde kadın dogumcu dr.vajinismus uzmanı gökçen hocayı dinlemiştim aynen sunu dedi "Vajinismuslu kadınlar belki başka biriyle evli olmuş olsaydı vajinismus olmayacaktı..bu konuda erkeklere çok iş düşüyüor.. kadının tahrik olmasını saglaması kendinden geçirmesi vs..onu hazırlaması gerekir" DEMİŞTİ ve çok şaşirmıştım..Kısacası benm fikrim de bu kızlar kesinlikle katılıyorum gökçen erdoğan hocaya yapıcak bişey yok hersey kısmet ...

bence beni dinlersen zorlamasın zaten gerekte yok inan sen üstte olup kontrol sende olduğunda girişi sen sağladığında daha rahat acısız korkusuz olur

tamam o zaman öyle yaparım denerim, sürtünerek tatmin oluyorum işte tatmin olmadan üstte olursam o ıslaklığımla dah arahat giriş olur eğer o ıslaklıkla giriş olmazsa jel sürerim sanırım bi kere girip çıksa rahat olacak.

bence şu durumu aklınızdan çıkarın derim arkadaşlar vajinusmusum hastayım demeyin.vajinusmus sizin beyninizde

bu arada sen üstteyken ve girdirmeye çalışırken eşinde sana dokunarak uyarmaya devam etsin bu seni rahatlatır eşinin tek görevi senin vücuduna dokunmak olsun ama kontrol sende tabi ilk zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…