- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.421
aynen ne çektik13 14 yaşındaki yeğenim kaçmıştı, bi de çocuk sahibi oldu düşün bacak kadar kızlar yapıyo da ben niye yapamıyorum diye isyan ederdim aman geçti çok şükür, atlattık darısı yenemeyenlere, çabalayanlara
çömelmezde dediğim gibi yaparsan dengeni kaybetmezsin sanıyorum.
o zaman şimdi ben anladığımı yazayım lütfen kontrol edin.sanırım ben çömelerek denediğim için ve p...i tamamen dik tutarak yerlerştirmeye çalıştığım için başaramadım.bu şekilde yerleşmesi zor doğru mu?
öyleyse dizler üzerinde ve p...i doğru yere getirmek için yerleştirip,yani yukardan aşağıya doğru değil de ileriye doğru denemeliyim doğru mu?
canım sorcaksın ki cevaplarını öğrenesin, sakın çekinme herkes cevap verir sana
evet canım tam yatsın ki kontrol sende olsun ve sen yönlendir, penisi de sen tutsan yönlendirsen daha iyi olur, girişe yerleştrdiğin zaman elini çek ve dediğim gibi popona ittir yavaş yavaş, tabi bol bol jel kullankendi kendine kaydığını görünce o kadar şaşırcaksın ki
evet söylediğin şekilde bende zorlanmıştım.ileri doğru denemeliyim kısmını anlamadım afedersin
İnşallah deneyeceğim olacak olsun istiyorum eşime de söyleyeceğim biraz zorlasın beni kırmamak korkutmamak için zorlamıyor ama sürekli zorlamak istemiyor. ben ona yavaş ol dediğim de yavaş olsun ben kendimi geri çekince o da çekiyorbiraz zorlasa çok mu korkarım acaba o öyle rahat davrandıkça ben de keyfi davranıyorum. bilmiyorum ki kontrol bende mi olsa yoksa 2 mizde de mi olsa bilmiyorum.
yani ben dik tutarak oturmaya çalışıyorum yukarıdan aşağıya olmuyor , sanırım doğru olan hafif eğimli tutup kendime doğru,ileri hareket etmek
aynennnnnnnnnnn :) aklımın durdugu yer de oydubakıyodum 14 15 yaşndakı kızzlar hamıle. cidden tam nefret edıyodum kendımden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... inşşalah bi çırpıda gelin olurlar:)
yani ben dik tutarak oturmaya çalışıyorum yukarıdan aşağıya olmuyor , sanırım doğru olan hafif eğimli tutup kendime doğru,ileri hareket etmek
hayır seni zorlamasın bence neden dersen o an canını istemeden de olsa yaksa belki o korku senin bilinç altına yerleşecek ve durumunu daha da zorlaştıracak kontrol sende olsun derim hem eşin seni korkuttuğu için onuda olumsuz etkiler bu durum arkadaşların dediği gibi bana göre benim pozisyonum rahat ama başkasına göre sırtı dönük sen kendin deneyerek bulursun korkma bunu mutlaka yeneceksin birkere buna inan.
eşime yüzük bir şekilde denedik eşim yatağın başucuna dayanmıştı. Bir sonra ki denemeyi tam yatar pozisyonda ve ben p.. tutucam eğimli yönlendirmeye çalışıcam. jel alıp sürücem yada ıslanmışken tatmin olmadan denicem bakalım inşallah olur inşallahh
eşime yüzüm dönük bir şekilde denedik eşim yatağın başucuna dayanmıştı. Bir sonra ki denemeyi tam yatar pozisyonda ve ben p.. tutucam eğimli yönlendirmeye çalışıcam. jel alıp sürücem yada ıslanmışken tatmin olmadan denicem bakalım inşallah olur inşallahh dua edelim. Olsun 2.5 hafta oldu çok kez boşalma oldu ama giriş çıkış olmadı
ya kmse yardımcı olmıycak mı??
bence beni dinlersen zorlamasın zaten gerekte yok inan sen üstte olup kontrol sende olduğunda girişi sen sağladığında daha rahat acısız korkusuz olur
tamam o zaman öyle yaparım denerim, sürtünerek tatmin oluyorum işte tatmin olmadan üstte olursam o ıslaklığımla dah arahat giriş olur eğer o ıslaklıkla giriş olmazsa jel sürerim sanırım bi kere girip çıksa rahat olacak.
bu arada sen üstteyken ve girdirmeye çalışırken eşinde sana dokunarak uyarmaya devam etsin bu seni rahatlatır eşinin tek görevi senin vücuduna dokunmak olsun ama kontrol sende tabi ilk zamanlar
tamam:) benim zaten ilk hedefim uyarılıınca ıslanınca üstüne geçmek.
ama bak sen üste geçtiğinde de o dokunmaya devam etsin
tamam inşallah yapıcam planım öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?