Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla canım aksilikler başımı bırakmıyorki regl olmadım yine ya gitsem ne olcak bişiy yok deyip yolluyorlar spora başladım ya acaba diyorum ondanmı oldu vucut ciddi değişime uğradı beslenme yönünden hareket yönünden ondan oldu diye düşünüyorum görümce gitti bu sefer regl muhabbeti regl biter annemler gelicek onlar o biter yaz tatili başkaları gelir heyyyyyyy ölme eşşeğim yaz gele yani anacım benden ümidinizi kesin valla ben utanıyorum artık buraya yazmaktan sıkıldım benim çarem yok böyle gider bu iş

kızzz bahanecibaşıammada saydın ya ne olucak böyle?biz anlamayız.en geç mayısın sonu gelin olucan.anladın mı?yoksaaaa

Birde ben dr a mecburiyetten makatyan muayene olmuştum parmagıyla bakmıştı dr, orasıda öylemi

canım o emlalardan önce senin egzersiz yapman lazım zaten, biliyo musun nasıl yapacağını anlatan oldu mu burdan daha önce okumadım ben de:26: istiyosan yazayım

canım o emlalardan önce senin egzersiz yapman lazım zaten, biliyo musun nasıl yapacağını anlatan oldu mu burdan daha önce okumadım ben de:26: istiyosan yazayım

Olmadı , hangi gün ne yapmalıyım aslında hiç cesaretim yok yaşım 34 oraya daha yeni baktım düşün artık eşimle denemelerimiZde tam oraya değince o kadar acıyoki bir keresinde kan geldi dr a gittim ama zarım hala duruyomuş zaten giremedide oraya gelince kayıyo sağa sola p.. S kayganlaştıtıcı sürünce daha da kayıyo, bi olsa dünyalar benim olacak

birkaç sayfa önce bu konuyla ilgili arkadaşlarla birşeyler paylaşmıştık onları okudunuz mu?

canımcım o zaman egzersizlere bi an önce başla, kendine bi tane kayganlaştırıcı temin et..
o gördüğün vajina girişinden serçe parmak tek boğum almaya çalış, daha sonra 2 boğum ve daha sonra da tamamını alcaksın tamammı?
jeli bol kullan ve bol bol nefes al
inan hiç zor değil, burda herkes diyor ben yaptıysam herkes yapar
sen niye yapamayasın..
bak bu söylediklerimi yap daha sonra aşama aşama diğer parmaklara geçiceksin
bi de ne kadarlık evlisin canım

Cnm gerçekten geçen iki yılıma acıyorum siteyi buldum da bari yöntemlerinizi gördüm iyiki böyle açık açık yazılıyor yoksa doktorlara
bir yığın para dökecektik.kliniğe gitmeyi düşünüyordum artık bu vajinusmus olaylarına bakan.kadın doğumcular çare bulamıyor.zarı alacağız dedi biri anestesi altında ama yine yapamayabilirsin dedi aldırmadık yani sorunumuzun zar olmadığını anladık çünkü.çok saol cnm inşallah yeneceğim dün başladım her gün deneyeceğim yendiğimde tamamen hafifleyeceğim bayağı.insan psikolojisini acayip bozan bir durum..

merhaba bacımmmm??? eltaneee ne var ne yok nasılsın nerden neler yapyon kaç yıllık evlisin durumun nedir? sormak istedikelrni dilediğin gibi sorabilirsin muhakka bir cvblayan çıkarrr

gökçe merhaba teşekkür ederim öncelikle,bencesessizliğimizin nedeni sanırım biraz daha korkak oluşumuzdan mı kaynaklanıyor:):)

cesaret cesaret cesaret......o da bende yok günlerdir okuyorum okuyorum ama hala bit tık adım atmış değilim ne yapıcam ben nedir bu korkaklık herkes böyle mi başladı....

ee ne duruyosun egzersizlerine başlamadın mı? bekleme artık bak kaç senen gitmiş
ve inan boşa geçen 4 sene, bu kadar basit bişey yüzünden

Ah bi baslayabilsem jel aldım, burda yazan yol gösteren arkadaşları da okudum ama yok olmuyor. Ne bakabiliyorum ne de dokunabiliyorum. Durum vahim. Kendi basıma yapamayacağımı anlayınca Dr/ terapist araştırmasına başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…