- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.441
cecemmmmmmmmmmmmmmmmmmm nedense tüm cezalara rağmen sana hala uzunca cecemmmmmmmm diye bağırasım bağrıma basasım gelyorr... yeneydin cecemmm sarılaydım döktüreydik oynuyaydıkkk tey tey ...gitmedimi görümcennn yahuuu arkdş ya 3 ay kendinle kalaydınnnnnnnnn 1 haftada çzecende işi.... sıkıntın ne alemde ??? oldunmu regl bidahamı gitsen yahu doktoraaa
valla canım aksilikler başımı bırakmıyorki regl olmadım yine ya gitsem ne olcak bişiy yok deyip yolluyorlar spora başladım ya acaba diyorum ondanmı oldu vucut ciddi değişime uğradı beslenme yönünden hareket yönünden ondan oldu diye düşünüyorum görümce gitti bu sefer regl muhabbeti regl biter annemler gelicek onlar o biter yaz tatili başkaları gelir heyyyyyyy ölme eşşeğim yaz gele yani anacım benden ümidinizi kesin valla ben utanıyorum artık buraya yazmaktan sıkıldım benim çarem yok böyle gider bu iş
Ben ne yapıcamdün biri yazmıştı ya ben hangi delik onu bile bilmiyorumki bakınca 2 tane var
Eki Görüntüle 706168
..........................
Süpersiniz çok tesekkürler ben makad la karıştırdım demekki sırt üstü uzanıp baktım aynayla çünkü , bi cesaretim olsa deneyeceğimde. Alkol emla ve jeller hiç işe yaramadıaklım hep bunda , çok kötüyüm cidden tesrkkürler
Süpersiniz çok tesekkürler ben makad la karıştırdım demekki sırt üstü uzanıp baktım aynayla çünkü , bi cesaretim olsa deneyeceğimde. Alkol emla ve jeller hiç işe yaramadıaklım hep bunda , çok kötüyüm cidden tesrkkürler
Birde ben dr a mecburiyetten makatyan muayene olmuştum parmagıyla bakmıştı dr, orasıda öylemi
canım o emlalardan önce senin egzersiz yapman lazım zaten, biliyo musun nasıl yapacağını anlatan oldu mu burdan daha önce okumadım ben de:26: istiyosan yazayım
Birde ben dr a mecburiyetten makatyan muayene olmuştum parmagıyla bakmıştı dr, orasıda öylemi
Olmadı , hangi gün ne yapmalıyım aslında hiç cesaretim yok yaşım 34 oraya daha yeni baktım düşün artıkeşimle denemelerimiZde tam oraya değince o kadar acıyoki bir keresinde kan geldi dr a gittim ama zarım hala duruyomuş zaten giremedide oraya gelince kayıyo sağa sola p.. S kayganlaştıtıcı sürünce daha da kayıyo, bi olsa dünyalar benim olacak
Olmadı , hangi gün ne yapmalıyım aslında hiç cesaretim yok yaşım 34 oraya daha yeni baktım düşün artıkeşimle denemelerimiZde tam oraya değince o kadar acıyoki bir keresinde kan geldi dr a gittim ama zarım hala duruyomuş zaten giremedide oraya gelince kayıyo sağa sola p.. S kayganlaştıtıcı sürünce daha da kayıyo, bi olsa dünyalar benim olacak
evet bebeğim eni 9-10 cm.metreyı aparatın enıne dogru tamamen sar öyle ölç.. parmakla başla sonra aparata geçi inan zor bişey değil. herkesın yaptıgı bısey naısl zor olurkı boyle düşün. yeneceksın emın ol. benım gıbı ürkek bı ınsan yendıyse herkes yeneeraparatları düzenlı kullan. hergün dene mutlaka... bı bakacaksın hıc zorlamadan kendılıgınden gırıo.
hoşbuldum canım
aynen öyle biz bu resimlerle yendik vajiyibakıp bakıp ağlardım hatırlıyorum da
merhaba bacımmmm??? eltaneee ne var ne yok nasılsın nerden neler yapyon kaç yıllık evlisin durumun nedir? sormak istedikelrni dilediğin gibi sorabilirsin muhakka bir cvblayan çıkarrr
Ben de Ağlicam yakında, cok az kaldı1 hft sonra 4 yıl bitiyor. Koskoca 4 yil ,gecti gitti ((
ee ne duruyosun egzersizlerine başlamadın mı? bekleme artık bak kaç senen gitmiş
ve inan boşa geçen 4 sene, bu kadar basit bişey yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?