Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben terapist de denedim ancak onlarda aynı egzersizleri veriyor aslında iş bizde bitiyor...

ben terapist de denedim ancak onlarda aynı egzersizleri veriyor aslında iş bizde bitiyor...

Orası öyle tabi. Ben de 2 yıl once başlamıştım terapiye ama bitemedi 5-6 seans gitmiştim. Tamamlasaydım belki şimdi bu kadar zir olamayacakti. Alternatif çözümleri olabiliyor diye istiyorum aslında. Cunku ben mesela parmak egZ hic yapamadım, ama es parmağında sorun yok. En azından kaldığım yerden başlayabilirsen belki bu sefer olumlu olur hem de daha kısa sürer. Bakarsın 2 ay sonra ben de Buradaki arkadaslara öneri verebilirim ...

canım o emlalardan önce senin egzersiz yapman lazım zaten, biliyo musun nasıl yapacağını anlatan oldu mu burdan daha önce okumadım ben de:26: istiyosan yazayım

ee ne duruyosun egzersizlerine başlamadın mı? bekleme artık bak kaç senen gitmiş
ve inan boşa geçen 4 sene, bu kadar basit bişey yüzünden

Jel de aldım ama cesaret edemiyorum ( ben yapamıycam belli oldu (

arkadaşlar, böyle ümitsiz konuşmayın, burda sizin gibi ne kadar çok kişi vardı yapamıyorum yapamayacağım diyen... ama cesaret ettiler oldu... siz de yapabilirsiniz. eltane aynı yaştayız, ben 33 te yendim... ne çektiğini çok iyi anlayabiliyorum. inan bana başta zor da olsa başaracaksın... yendikten sonra duyacağın huzuru hiç bişeyle ölçemezsin... siz de yaşayın istiyoruz bu mutluluğu ama sizin de elinizden geleni yapmanız gerekiyor... biraz cesaret, biraz inat...

İYİ BACIM GÖRÜŞEK ÖZLEDİM VALLAAA:)

heyy cecemmmm maşallahhh yahu üşenme erteleme vazgeçme.... vazgeçmiyon ama dieğrleri yavaş gidiyor kızz yanaş yamacıma yolam saçlarını

dr a da gittttttttttttt git git yahut vermişti o sefer ilacı onumu alsam bilemedimkiii bacım

Ben ne yapıcam dün biri yazmıştı ya ben hangi delik onu bile bilmiyorumki bakınca 2 tane üsonravar
jesmincim gerekli resim paylaşımlarını yapmış o zden tekrarlamıyom ne yap sen bacım sayfa başındaki kegelleri oku ve onları her yerde yap günde baya birkaçkez yapıver:) bacımmmm nefes egzersizi vee kaslarını kontrolun altına alman önemli bu yüzden nefesinle ıkın ve oturur pozisyonda aynayla bak açıklığı gör hedef orası olucak tamammmı:):):)

Ben de Ağlicam yakında, cok az kaldı 1 hft sonra 4 yıl bitiyor. Koskoca 4 yil ,gecti gitti ((
az ağlamadımmm ağlamadık
hattaa ne kavgalar gürültüler hatta boşanmaya dek götürcek hale bürüdü amaaa işte tam o son noktada adeta en karanlık an günün doğmasına en yakın zamandır misali yendim... bacımmm sende yeneceksin allahın izniylee
gökçe merhaba teşekkür ederim öncelikle,bencesessizliğimizin nedeni sanırım biraz daha korkak oluşumuzdan mı kaynaklanıyor:):)
merhaba bacım ben de ne korkaktım mantığım almıyordu :) valla öle değilmiş durummm BEN YENDİYSEM HERKES YENER YENMELİDE:)

Kendimizden utanmalıyız gercekten! Küçücük kızlar neler yapıyor Ama olacak , bi sekilde olacak, olmalı artık...
SAKINNNNNNNN HA BUNU BİRDAHA DUYMAYAYIM BACIM.... KOCAM BU ŞEKİLDE YARALARDI BENİ TÜM ÖĞRENCİLERİN YAPIYOR BİRSEN YAPAMADIN ÖĞRETMEN OLAN YAPAMIYOR... DER DELİRTİRDİİİ ACAİP KÖTÜ BİR DURUM SAKIN HA OLUMSUZLUKLARI SİLİPPPPPPP EGZERSİZLEE AĞIRLIK VERİYORUZ BACIM ANLAŞTIKMI:)

Yukarıda elaba yazyordum hopeforla görüşünce selam söyle vede dieğr bacılarma bisssürü destan yazmıştımkiiiiiiiiii sayfaları kapatmakdan sistemde beni erkenden atıncaaaaaaa gönderemez oldum off of yazdım ama kısaltmaalrla yukarıya.... Ee gece olunca...
Ama seni atmıyor sayfa beni hemen atyor yahu

Sen böyle dedikten sonra bi kez daha denerim tabiki egzersizleri. Konuyu çözmeyi kafaya koydum ama kendi basıma ama Dr la... 1 hft sonra başlıyorum ins. Beni bitiren evdeki kavga/tartışma/kusluklerde ben de bıraktım inat ettim hicbisey yapmadım. Olan yine bana oldu ya neyse... Boyle iste bacım, guzel haberlere vermek üzere diyeyim:) sevgiler

inşallah ama herkesin tek seferde yapabildiği bir şeyi biz neden uzunca zamanlar yapamıyoruz bazen kendime çok kızıyorum ölüm yok ucunda bunu kavrayabiliyorum ama kolay olan şey benim için çok zor hale geldi anlıyorum seni ama cesaret sanırım bizde beynimizi iyiye güzele yönlendiremiyoruz...

Olamıyo parmagımı oraya götürüyorum o kadar ,sadece o kadar ( başka birşey yapamıyorum ben beceriksiZin tekiyim

öyle söyleme bende ve biçok arkadaşımda aynıdurumdayız olacak biraz cesaret düşüncelerimizin izin verdiği şeye beynimiz izin vermiyo işte bence pes etmemek lazım bende seninle aynı durumdayım.

Evet evet bize gereken sadece birazcesaret. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir hic şüphe olmasın. Azcik cesaret. Birbirimize destek olmalıyız, bi de burası gercekten faydalı bi forum. Yenenler yönlendiriyor , motive ediyor. HENÜZ yenemeyrnler birbirine destek oluuor. Aynı derdi çeken bunca bayan yapmişken bence bizim de şansımız var. Hadi bizde başlayalım o zaman (gerci regl dönemindeydim ama). Hadi ben önümüzdeki hafta ins startı veriyorum.
Şansımız açık/ Allah yardımcımız olsun...

kızlar bu ne karamsarlık yaa ben yapamayacağım lafına inanmıyorum, çünkü burda sizden ağır vakalar ayılıp bayılanlar bi haftada yendi
beyninize yapamamayı aşılamayın, yapacağınıza inanırsanız kesinlikle olur
acaba ben mi fazla cesaretliydim, ben ilk egzersizimi buraya üye olmadan yaptım, serçe parmak.. sadece okudumsonra egzersizi yapınca geldim üye oldum, devamında yapmam gerekenleri öğrendim ve başardım
ben bile yapıyosam ki benim canım acayip tatlıdır siz niye yapamayasınız:13:
jelleriniz hazırmış eltane ve titrekmanda; artık ertelemeyin, bu arada terapiste gitmek de burda söylenen egzersizlere bi ton para vermekten başka bi işe yaramaz hazır burda yardım edenleriniz varken, aklınıza takılanları sorun ve cesaretinizi toplayıp bi başlangıç yapın..
dokunamıyorum yok, zorla da olsa miden de bulansa dokunman lazım, daha sonra o kadar aşina olcaksın ki..normal gelicek sana
başlayın kızlar , günler geçiyor..

Son düzenleme:

Ben istekliyim, şimdi daha cok. Bi de üstüne hakkaten sokağa dökecek para yok. Bu hft izinliyim, mazeretim var. Önümüzdeki haftadan itibaren başlıyorum. Ama gercekten yapamayacağım şeydir mum. Onun yerine başka bi çözüm önerisi isticem sizlerden. Destek veren herkese teşekkürler...

canım, mum yapamazsan 3 parmak yaparsın
bence muma hiç önyargıyla bakma, ben de sevmiyodum mum fikrini ama gerçekten mum da kolay

eğer mumla yapamam diyosan parmakla deniceksin tatlım

aynen öyle tatlım... ben hep söyluyorum zaten bu doktorluk bi iş değil. aslında doktora gıdılcek kadar buyuk bı hastalık değil. sadece beynımızde buyuttugumuz seyler buyuk. işte pskolojık oldugu ıcın hersey sende bitiyo..bak ınan kı yaptıktan sonra bu muydu bu kadar dert ettiğimiz şey dıyeceksın. okadar kolay olacak yanı. ılk baslarda aparatlar çok kolay gelmştı bana..zamanla alışmıştım süreklı 8 cm den 9 cmye 9 derken 12- 14 bıle olmuştuu.ama ben tabı daha 9 cmde hemen eş denemesıne geçmiştim.. çünkü doktor bana eger 3 parmagını vajınan alıyosa penısı yeterlı ıslaklık sagladıgı durumda rrahatlıkla ilişıye gıreblırsnız demıstı. ınanır mısın yemın ederım kı eşimle ılıskıye gırerken ben hiççççç anlamadım bıle nasıl gırdıgını :) yanı aparatlarda bıle bı süreçten geçiyodum. bıraz nefes alıyodum ıkınıyodum derken o şekılde rahatlıkla gırıyodu. ama ilişki sırasında bı yandan da uyarıldıgın için doğal bı ıslaklık oluyo vajınada. galıba o yuzden anlamadım bıle :) hatta sevınçten agladım nasıl sarılıyorum kocama. bı guluyom bı aglıyom :) o kdar mutlu olmuştum. inşaalah tüm vajililerın sonu mutlu olcak... ki olcak da buna sonsuz ınanıyorum... durumu şöyle özetliyorum -->
Herşey sende başlar, sende biter…
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme,
Tükettirme içindeki yaşama sevgisini…
Hep hatırla: “Çaresizseniz, Çare “SİZSİNİZ” dememiş boşuna şair

kızlar gunaydın benn gelldım nasılsınz artık vaji kabusu bıttı çok guzel uyanıyorum sabahları bır kadın olarakkk .. ve artık bebiş zamanı diyoruz ve ona yöneliyoruzzz haydı hepnız yenın bu site çok yararlı kendınızı daha fazla uzmeyn bıtsın bu çile ınanın korkuck bışey yok ben adım gıbı korkaktım ve yendm .. inatla azimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…