- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.461
Ah bi baslayabilsemjel aldım, burda yazan yol gösteren arkadaşları da okudum ama yok olmuyor. Ne bakabiliyorum ne de dokunabiliyorum. Durum vahim. Kendi basıma yapamayacağımı anlayınca Dr/ terapist araştırmasına başladım.
ben terapist de denedim ancak onlarda aynı egzersizleri veriyor aslında iş bizde bitiyor...
canım o emlalardan önce senin egzersiz yapman lazım zaten, biliyo musun nasıl yapacağını anlatan oldu mu burdan daha önce okumadım ben de:26: istiyosan yazayım
ee ne duruyosun egzersizlerine başlamadın mı? bekleme artık bak kaç senen gitmiş
ve inan boşa geçen 4 sene, bu kadar basit bişey yüzünden
Jel de aldım ama cesaret edemiyorum( ben yapamıycam belli oldu (
Kendimizden utanmalıyız gercekten! Küçücük kızlar neler yapıyorAma olacak , bi sekilde olacak, olmalı artık...
İYİ BACIM GÖRÜŞEK ÖZLEDİM VALLAAA:)bende görüştüm hopeforla özel görüşme adresini aldım :))
ne yapim ben aynı işte iş güç git gel sınavım vardı o da berbat geçti zaten hiç çalışamadım ki iyi geçsinöyle uğraşıyoz işte sende hep biz yokken giriyon gerçi bende bu aralar pek giremiyom işler var biraz bir bakıp çıkıyom
heyy cecemmmm maşallahhh yahu üşenme erteleme vazgeçme.... vazgeçmiyon ama dieğrleri yavaş gidiyor kızz yanaş yamacıma yolam saçlarınıvalla canım aksilikler başımı bırakmıyorki regl olmadım yine ya gitsem ne olcak bişiy yok deyip yolluyorlar spora başladım ya acaba diyorum ondanmı oldu vucut ciddi değişime uğradı beslenme yönünden hareket yönünden ondan oldu diye düşünüyorum görümce gitti bu sefer regl muhabbeti regl biter annemler gelicek onlar o biter yaz tatili başkaları gelir heyyyyyyy ölme eşşeğim yaz gele yani anacım benden ümidinizi kesin valla ben utanıyorum artık buraya yazmaktan sıkıldım benim çarem yok böyle gider bu iş
jesmincim gerekli resim paylaşımlarını yapmış o zden tekrarlamıyom ne yap sen bacım sayfa başındaki kegelleri oku ve onları her yerde yap günde baya birkaçkez yapıver:) bacımmmm nefes egzersizi vee kaslarını kontrolun altına alman önemli bu yüzden nefesinle ıkın ve oturur pozisyonda aynayla bak açıklığı gör hedef orası olucak tamammmı:):):)Ben ne yapıcamdün biri yazmıştı ya ben hangi delik onu bile bilmiyorumki bakınca 2 tane üsonravar
az ağlamadımmm ağlamadıkBen de Ağlicam yakında, cok az kaldı1 hft sonra 4 yıl bitiyor. Koskoca 4 yil ,gecti gitti ((
merhaba bacım ben de ne korkaktım mantığım almıyordu :) valla öle değilmiş durummm BEN YENDİYSEM HERKES YENER YENMELİDE:)gökçe merhaba teşekkür ederim öncelikle,bencesessizliğimizin nedeni sanırım biraz daha korkak oluşumuzdan mı kaynaklanıyor:):)
SAKINNNNNNNN HA BUNU BİRDAHA DUYMAYAYIM BACIM.... KOCAM BU ŞEKİLDE YARALARDI BENİ TÜM ÖĞRENCİLERİN YAPIYOR BİRSEN YAPAMADIN ÖĞRETMEN OLAN YAPAMIYOR... DER DELİRTİRDİİİ ACAİP KÖTÜ BİR DURUM SAKIN HA OLUMSUZLUKLARI SİLİPPPPPPP EGZERSİZLEE AĞIRLIK VERİYORUZ BACIM ANLAŞTIKMI:)Kendimizden utanmalıyız gercekten! Küçücük kızlar neler yapıyorAma olacak , bi sekilde olacak, olmalı artık...
İYİ BACIM GÖRÜŞEK ÖZLEDİM VALLAAA:)
heyy cecemmmm maşallahhh yahu üşenme erteleme vazgeçme.... vazgeçmiyon ama dieğrleri yavaş gidiyor kızz yanaş yamacıma yolam saçlarını
dr a da gittttttttttttt git git yahut vermişti o sefer ilacı onumu alsam bilemedimkiii bacım
jesmincim gerekli resim paylaşımlarını yapmış o zden tekrarlamıyom ne yap sen bacım sayfa başındaki kegelleri oku ve onları her yerde yap günde baya birkaçkez yapıver:) bacımmmm nefes egzersizi vee kaslarını kontrolun altına alman önemli bu yüzden nefesinle ıkın ve oturur pozisyonda aynayla bak açıklığı gör hedef orası olucak tamammmı:):):)
az ağlamadımmm ağlamadık
hattaa ne kavgalar gürültüler hatta boşanmaya dek götürcek hale bürüdü amaaa işte tam o son noktada adeta en karanlık an günün doğmasına en yakın zamandır misali yendim... bacımmm sende yeneceksin allahın izniylee
merhaba bacım ben de ne korkaktım mantığım almıyordu :) valla öle değilmiş durummm BEN YENDİYSEM HERKES YENER YENMELİDE:)
SAKINNNNNNNN HA BUNU BİRDAHA DUYMAYAYIM BACIM.... KOCAM BU ŞEKİLDE YARALARDI BENİ TÜM ÖĞRENCİLERİN YAPIYOR BİRSEN YAPAMADIN ÖĞRETMEN OLAN YAPAMIYOR... DER DELİRTİRDİİİ ACAİP KÖTÜ BİR DURUM SAKIN HA OLUMSUZLUKLARI SİLİPPPPPPP EGZERSİZLEE AĞIRLIK VERİYORUZ BACIM ANLAŞTIKMI:)
Orası öyle tabi. Ben de 2 yıl once başlamıştım terapiye ama bitemedi 5-6 seans gitmiştim. Tamamlasaydım belki şimdi bu kadar zir olamayacakti. Alternatif çözümleri olabiliyor diye istiyorum aslında. Cunku ben mesela parmak egZ hic yapamadım, ama es parmağında sorun yok. En azından kaldığım yerden başlayabilirsen belki bu sefer olumlu olur hem de daha kısa sürer. Bakarsın 2 ay sonra ben de Buradaki arkadaslara öneri verebilirim ...
Olamıyoparmagımı oraya götürüyorum o kadar ,sadece o kadar ( başka birşey yapamıyorum ben beceriksiZin tekiyim
inşallah ama herkesin tek seferde yapabildiği bir şeyi biz neden uzunca zamanlar yapamıyoruz bazen kendime çok kızıyorum ölüm yok ucunda bunu kavrayabiliyorum ama kolay olan şey benim için çok zor hale geldi anlıyorum seni ama cesaret sanırım bizde beynimizi iyiye güzele yönlendiremiyoruz...
kızlar bu ne karamsarlık yaaben yapamayacağım lafına inanmıyorum, çünkü burda sizden ağır vakalar ayılıp bayılanlar bi haftada yendi
beyninize yapamamayı aşılamayın, yapacağınıza inanırsanız kesinlikle olur
acaba ben mi fazla cesaretliydim, ben ilk egzersizimi buraya üye olmadan yaptım, serçe parmak.. sadece okudumsonra egzersizi yapınca geldim üye oldum, devamında yapmam gerekenleri öğrendim ve başardım
ben bile yapıyosam ki benim canım acayip tatlıdır siz niye yapamayasınız:13:
jelleriniz hazırmış eltane ve titrekmanda; artık ertelemeyin, bu arada terapiste gitmek de burda söylenen egzersizlere bi ton para vermekten başka bi işe yaramazhazır burda yardım edenleriniz varken, aklınıza takılanları sorun ve cesaretinizi toplayıp bi başlangıç yapın..
dokunamıyorum yok, zorla da olsa miden de bulansa dokunman lazım, daha sonra o kadar aşina olcaksın ki..normal gelicek sana
başlayın kızlar , günler geçiyor..
Ben istekliyim, şimdi daha cok. Bi de üstüne hakkaten sokağa dökecek para yok. Bu hft izinliyim, mazeretim var. Önümüzdeki haftadan itibaren başlıyorum. Ama gercekten yapamayacağım şeydir mum. Onun yerine başka bi çözüm önerisi isticem sizlerden. Destek veren herkese teşekkürler...
Ben istekliyim, şimdi daha cok. Bi de üstüne hakkaten sokağa dökecek para yok. Bu hft izinliyim, mazeretim var. Önümüzdeki haftadan itibaren başlıyorum. Ama gercekten yapamayacağım şeydir mum. Onun yerine başka bi çözüm önerisi isticem sizlerden. Destek veren herkese teşekkürler...
günaydın korkak22 nasılsın nasıl geçti denemen
Cnm gerçekten geçen iki yılıma acıyorum siteyi buldum da bari yöntemlerinizi gördüm iyiki böyle açık açık yazılıyor yoksa doktorlara
bir yığın para dökecektik.kliniğe gitmeyi düşünüyordum artık bu vajinusmus olaylarına bakan.kadın doğumcular çare bulamıyor.zarı alacağız dedi biri anestesi altında ama yine yapamayabilirsin dedi aldırmadık yani sorunumuzun zar olmadığını anladık çünkü.çok saol cnm inşallah yeneceğim dün başladım her gün deneyeceğim yendiğimde tamamen hafifleyeceğim bayağı.insan psikolojisini acayip bozan bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?