- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.481
herşey çok guzell omuzlarımdan buyuk bır yuk gııttı sabah çok mutlu uyanıyrm cnm ya bu siteye arkdşlra borçlym herşyi
kızlar gunaydın benn gelldım nasılsınz artık vaji kabusu bıttı çok guzel uyanıyorum sabahları bır kadın olarakkk .. ve artık bebiş zamanı diyoruz ve ona yöneliyoruzzz haydı hepnız yenın bu site çok yararlı kendınızı daha fazla uzmeyn bıtsın bu çile ınanın korkuck bışey yok ben adım gıbı korkaktım ve yendm .. inatla azimle
kızlar gunaydın benn gelldım nasılsınz artık vaji kabusu bıttı çok guzel uyanıyorum sabahları bır kadın olarakkk .. ve artık bebiş zamanı diyoruz ve ona yöneliyoruzzz haydı hepnız yenın bu site çok yararlı kendınızı daha fazla uzmeyn bıtsın bu çile ınanın korkuck bışey yok ben adım gıbı korkaktım ve yendm .. inatla azimle
Dün ki durumumu anlattım ne diyorsunuz napıcam? Psikologdan randevu aldım.
inşallah bebeğini kucağına aldığın günü de gösterir Rabbim
Güünaydınnnnnnnnnn :) artık kadınlar klubunde kadın olarak dolaşmanın mutluluğunu yaşıyoz dimeeee :):):)
aynen öyle ınsanlara yardım etmek ıçınde gırıyorum kımse vajili kalmasınn çekn bilirrr derdını
valla aynen öyleeeee.... bi kişi bile yense mutlu oluyorum. üstelık evde şuan bı ton işim var. temzlge başlamam lazım :):)) nerden başlıcam blmıom. burası sarıyo ya:)
evet ya boşver kız bırak temzlgı
günlük temızlıgım bıle duruyooooooooo :):):) sular da yok yapasım da yok :)
aman bırakkkk :d ne kardlık ewlsn cnm sen
evlıyım ama ben hala annemın evındeyım
o nasıl oluyor cnm açık anlatsan :?
şöyle oluyor:) bızım nıkahlaırmız kıyıldı. ama eşim askere gıttıgı ıcın annemın evınde kaldım. şimdi de evımız yapılıo. bu ayın sonunda düğün yapıp evımıze geçıoz inşaalah :) karışıkkkkkk :)
şöyle oluyor:) bızım nıkahlaırmız kıyıldı. ama eşim askere gıttıgı ıcın annemın evınde kaldım. şimdi de evımız yapılıo. bu ayın sonunda düğün yapıp evımıze geçıoz inşaalah :) karışıkkkkkk :)
22 canım :) senhayırılısı cn kaç yasındasın sen
gelincik ben işaret parmağımın 1.boğumuna kadar alabiliyorum, eşim dün banyoa orta parmağını denedi içeri baya girdi ben ayaktaydık bacaklarımı makas yaptım biraz rahatsız oldum ama çıkarttırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?