Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah bebeğini kucağına aldığın günü de gösterir Rabbim

Güünaydınnnnnnnnnn :) artık kadınlar klubunde kadın olarak dolaşmanın mutluluğunu yaşıyoz dimeeee :):):)

Dün ki durumumu anlattım ne diyorsunuz napıcam? Psikologdan randevu aldım.

canım hemen pskologa gıtme ınan pskolog da senın tedavının sen olacagını solıcek. en ıyı çözüm egzersızlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... vajınana bişelerın gıreblcegını anladıgın an çözeceksnz soruunu. başladın mı hıc aparata falan.. parmakla başla 2 parmaga cıkar bi önce.sonrasnda yardmcı olrzzz

gelincik ben işaret parmağımın 1.boğumuna kadar alabiliyorum, eşim dün banyoa orta parmağını denedi içeri baya girdi ben ayaktaydık bacaklarımı makas yaptım biraz rahatsız oldum ama çıkarttırmadım.

ayy ben bunu bilmiyodum, eşin nerde asker canım ne zaman gelicek?
sen taze gelin yalnız mı kaldın

vayy süper canımm hatta harika:13:
sen eş parmağıyla devam edebilirsin egzersizlere:13:

öyle mi :) iyi sevindim ayaktaydık bacaklarımı makas yaptım biraz tuhaf oldum yalan değil zaten öncesinde ben üstte sırtım dönük yüzüm dönük denemeler yaptık olmadı sonra eşim sinirlendi biraz zorla yapmak istedi ben iyice bacaklarımı kapatmak istedim o zaman daha da sinirlendi bıraktı ben ağlayarak banyoya girince üzüldü peşimden geldi beraber duş alırken bu hareketi yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…