- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.501
günlük temızlıgım bıle duruyooooooooo :):):) sular da yok yapasım da yok :)
ayy ben bunu bilmiyodum, eşin nerde asker canım ne zaman gelicek?
sen taze gelin yalnız mı kaldın
Temizlik nankör bi is , yapıyorsun da noluyir? Yine kirleniyor :)) Hem burda ben be benim gibi bacılara yazarak sevap kazanıyorsunuz :)
vayy süper canımm hatta harika:13:
sen eş parmağıyla devam edebilirsin egzersizlere:13:
öyle mi :) iyi sevindim ayaktaydık bacaklarımı makas yaptım biraz tuhaf oldum yalan değil zaten öncesinde ben üstte sırtım dönük yüzüm dönük denemeler yaptık olmadı sonra eşim sinirlendi biraz zorla yapmak istedi ben iyice bacaklarımı kapatmak istedim o zaman daha da sinirlendi bıraktı ben ağlayarak banyoya girince üzüldü peşimden geldi beraber duş alırken bu hareketi yaptı.
22 canım :) sen
zaten orta parmağıyla yaptı git gel yaptı :) deneme yapmayalım mı diyorsun. ayaktayım bacaklar makas biraz komik bi görüntüydü. :) sanırım duşunda etkisi oldu biraz daha rahattım :)
zaten orta parmağıyla yaptı git gel yaptı :) deneme yapmayalım mı diyorsun. ayaktayım bacaklar makas biraz komik bi görüntüydü. :) sanırım duşunda etkisi oldu biraz daha rahattım :)
Güünaydınnnnnnnnnn :) artık kadınlar klubunde kadın olarak dolaşmanın mutluluğunu yaşıyoz dimeeee :):):)
yasminnnnnnnnnnnnbişi sorcam ya bak ıyı kı aklıma geldı :) regl donemınden once bebek olması ımkansız dıolar ya. hanı reglden sonrakı 9. 16. gün arası falan dıolar. bız ogunlerın dısında ilişkıye korunmadan gırsek hamıle kalmam dımı ımkansız mı? ona gore korunalmmm
Aynen öyle gelincik, korkak kadın olarak yüzümüz gülüyor, sıra bebişte Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin, bende istiyorum :)
inşaalah tatlım ınsaalah tez zamanda sen ve senın gıbı tum ısteyenler bebek sahıbı olur :)Aynen öyle gelincik, korkak kadın olarak yüzümüz gülüyor, sıra bebişte Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin, bende istiyorum :)
canım öyle deniliyor ama ben her ihtimale karşı korunmaktan yanayımAllah muhafaza kaza olmasın
yumurtalama gunumdu dun denemdm inşl tutar allhım yarrabbım ne olur tutsun
hepımız dua edersek mutlaka bırmızın duası kabul olur ve kalırsın hamıle merak etme canm olcak inşaalah :):):)
İnşallah o zaman yine banyo da deneyim. Sanırım sıcak suyun etkisiyle rahatlıyorum. bana söylemeden zaten parmağını denedi yani ben p. ilgileniyor sanıyordum :) sonradan parmağı olduğunu farkettim ve orta parmağı olduğunu söyledi, tamam bugün 2 parmak deneyim. Kas gevşetici de alsam mı ?
alabılırsın tabı canım mutlaka etkısı olur ama once beyınnnnnn kaslarııııııı dıoz beyınnnn :):):) sen bu işi hemencık yenecen demedı deme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?