Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy ben bunu bilmiyodum, eşin nerde asker canım ne zaman gelicek?
sen taze gelin yalnız mı kaldın

Allahtan bana yakındı canımmmmmmmmm :) sakarryadaydı. gidip gelıodu hep. :) ama ne çektım bı bana sorunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aslında daha sonra da yapablrdı çünkü 5 ay zaten onun amaa bbam kabul etmedı çocuk olur falan skntı olur dedı. bıde zaten evımız yapılıodu onu da her turlu beklyecektık . neysekı kurtulduk 25 mayısta bı düğün yapalm da oyle evımze geçelm dedık :)

canım eşine söyle denemeleri egzersizler bitene kadar rafa kaldırın
bak sen eş parmağıyla gayet rahatsın gördüğüm kadarıyla, bugün de eşinin orta parmağını almaya çalış, eşin hiç sinirlenmesin sende gelişme var gerçekten.. eşinin parmağıyla yapmak daha büyük cesaret ister

zaten orta parmağıyla yaptı git gel yaptı :) deneme yapmayalım mı diyorsun. ayaktayım bacaklar makas biraz komik bi görüntüydü. :) sanırım duşunda etkisi oldu biraz daha rahattım :)

zaten orta parmağıyla yaptı git gel yaptı :) deneme yapmayalım mı diyorsun. ayaktayım bacaklar makas biraz komik bi görüntüydü. :) sanırım duşunda etkisi oldu biraz daha rahattım :)

evet canım penis denemesi için erken, ama böyle gidersen kısa zaman sonra gelin olursun, ben eşimin 2 parmağını alabiliyodum yendiğimde
o zaman bugün de eşinin 2 parmağını almaya çalış, başlarda biraz zorlanırsın ama kendini eşine bırak düşünmemeye çalış tamam mı:13:
zorlansan da olmaması imkansız

valla ben onu ilk başta yaptıramamıştım:) helal sanaaaaa.. ben şuan bıle parmagını aldırtamam heralde ilişkiye gırdıgımz halde.. demekkı sen çok daha rahat başaracaksınnnnnnnn

yasminnnnnnnnnnnnbişi sorcam ya bak ıyı kı aklıma geldı :) regl donemınden once bebek olması ımkansız dıolar ya. hanı reglden sonrakı 9. 16. gün arası falan dıolar. bız ogunlerın dısında ilişkıye korunmadan gırsek hamıle kalmam dımı ımkansız mı? ona gore korunalmmm

canım öyle deniliyor ama ben her ihtimale karşı korunmaktan yanayım Allah muhafaza kaza olmasın

İnşallah o zaman yine banyo da deneyim. Sanırım sıcak suyun etkisiyle rahatlıyorum. bana söylemeden zaten parmağını denedi yani ben p. ilgileniyor sanıyordum :) sonradan parmağı olduğunu farkettim ve orta parmağı olduğunu söyledi, tamam bugün 2 parmak deneyim. Kas gevşetici de alsam mı ?

alabılırsın tabı canım mutlaka etkısı olur ama once beyınnnnnn kaslarııııııı dıoz beyınnnn :):):) sen bu işi hemencık yenecen demedı deme :)

alabılırsın tabı canım mutlaka etkısı olur ama once beyınnnnnn kaslarııııııı dıoz beyınnnn :):):) sen bu işi hemencık yenecen demedı deme :)

İnşallah canım ben dün çok heyecanladım dün deneme yaptım olmadı inşallah parmaklarla ilerleyip bu işi çözerim. bakalım inşallah Haftaya cts için de psikologdan randevu aldım. İnşallah haftaya cts ne kadar hallederim. Evli olduğumu hissetmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…