Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya varya istersen 2 günde bıle yenersın. ben emındım mesela 2. gün bıle yapablcegıme ama bekledım nolur nolmaz hayal kırılklgı olmasın dedım 4 günde bıttı :):):) valla bak sen benı dınle evde aparat yap kendıne bugun yada eczaneden al. bak nasıl kolayca yapıosun...

sen çıktıktan sonra, burası epey duruldu, gönül isterdi ki şu illetle uğraşan arkadaşlarımızın sayısı sıfırı bulsun. kimse yaşamasın, rabbim kimseye yaşatmasın. ben bıraktığın gibiyim evle okul arası mekik dokuyorum, senden sonra ben de pek giremedim. ayrıca düşünme sen bunu gökçecim,kızlar çabuk keşfeder senin iyi niyetini, neşeni, kendine has yorumlarını

Kafam karıştı eşim yapmasın mı?

Kafam karıştı eşim yapmasın mı?

hayır tabıkı de eşinle bırlkte de egzersızlerı yap.. ama mesela eşin eve gelene kadar apartları da dene derım. çünkü kıme bakıosam o aparatlar sayesnde yendı.. akşam eşin geldıgınde de onunla başla parmak egzersızlrne. bakarsın eşin gelmeden bıle sorunu çözüp hemencık eş denemesıne geçecek cesaretı toplarsın.benım oyle oldu cunku. her yolu dene bebegımmmm

Eşim benden önce evde oluyor :) :) Anladım aparata henüz cesaretim yok kendi parmağım eşimin parmaklarıyla egzersiz yapmaya cesaret var gibi :) parmak olunca ne kadar girecek ki diyorum :) aparat olunca mum falan tırsıyorum... nolur nolmaz :)

işte zmanla yenecen bu cesaretsızlgı. kız bak ben varya ınan kı bole muhabetler olunca ble korkudan bagrıodum. dedıgım gıbı vajınama degıl parmak falan slerken delık kısmına dokunamıodum ble okdr korkaktım :) ama bu korkular bı seferde tam anlamıyla bır kerede yenılıyo :) 2 parmagını bırden alablıo musun peki? barı aparattan korkuosan 2 ve 3 parmaga çıkarmaya çalış.

Ben ilk kırmızılıkta bayıldım kasılmaktan eşim çok korktu. Beni kan tutar, bi gün kuzenim sohbet arasında bisikletin oturma yeri çarptığını falan anlattı benim tansiyonum düşmüş bayıldım, ben de bakmayın çok iyi durumda biri değilim kendi kendime cesaret vermeye çalışıyorum. İlk olayda bayıldım hem de oteldeyiz ellerimi sıkmışım kasılmışım eşim su dökmüş ellerimi açmış bacaklarımı karnıma doğru içeri çekip yerde öylece kalmışım ki benim için çok zor bi aşamaydı eşim de çok korkmuştu. o günlerde ki takındım zar olayıydı :) Neyse ki çok şükür o günler de geri de kaldı şimdi keyfine bakmak istiyorum.

o kadar yaniii :) öle bı ıkı damla kan görmekle bayılınır mı kız :) demekkı sen baya kötü bi aşamayı atlamışsın :) sen bole anlatınca kendı korkularım geldı bak aklıma. cıddıyım bunlar sırf bıızm korkularımız:) korkulmaması gereken korkular:) ilişkiye gırdıkten sonra bunu çok ıyı anlıycan. bu kadr kolay bısey ıcın boşuna bu kadar korkmuşum dıcen gor bak bak ne dıcem benım bı doktor vardı. ben korkularımı anlattıgımda sana artık kendını gevşek tut derın nefes al demıcem parmaklarınla barı vajınanı esnet demmıstı belkı de benım o yuzden kolay oldu okdr egzersız yaptım kı cıddı şekılde esnedı vajınam.4 gün kadar kısa bı sureydı ama hep evde oldudugum ıcın süreklı egzersız yapıodum.. sen de esnet te barı oyle kolaylaştır ilişkiyi :) hem bak sen eşine de yaptırablıosun parmak egzersızlrını .sen o basettıgın korkuları fazlasıyla aşmışsınnnnnnnnnn.:) senın benden çok daha kolay ve çok daha erken olablır gelın olman

inşallah canım ben ilkte girdi bağırdım eşim kan geldi canım dedi ben ayağa kalktım kasılarak yerdeydim :) şimdi gülüyorum ama o gün çok korkmuştum özellikle eşim çok korkmuştu. akşam eşime yine parmak egzersizi yaptırıyım sanki onun yapması daha iyi oldu ben istediğim kadar içeri alıyorum o istediği kadar sokuyor kontrol onda oluyor :) bacaklarımı da makas yapmayım bari açmaya çalışıyım inşallah canım halledicem. Ben çalışıyorum 6 ya doğru evde oluyorum. Şirketin wc sin de denedim tabii kuruyken olmuyor (

Yanıma bebek yağı da alabilirim o şekilde şirkette de deneyebilirim. Bu işi çözmek istiyorum çok şükür eşimle mutluyuz tek sorun bu... bu da baya bii derin sorun...

Yanıma bebek yağı da alabilirim o şekilde şirkette de deneyebilirim. Bu işi çözmek istiyorum çok şükür eşimle mutluyuz tek sorun bu... bu da baya bii derin sorun...

evet bak bebek yağı kesınlkle çok iyi. bız de kullanıoruz. baya kayganlaştırıo. Allah çözülmeyecek sorunlar vermesın kız bu 1 günde ble çözüleblcek bi sorun :) aslında sorun bıle deıl bız sorun sanıyoduk hep..canım bu arada sen nezmandandır evlısın ve kaç yaşndasın :)

27 yaşındayım 2.5 haftalık:) evliyim 20 nisan da evlendim canım

Selam kızlar bugun iş yerinde yoğundum biraz sabah giremedim, ama yazılanları okudum malum burası bağımlılık yapıyor başaranlar ayrılamıyor Ben her gün girip başaranlar, başaramayanlar ve kendimle ilgili analiz yapıyorum elimde olmadan, öncelikle şunu keşfettim cesaret falan diyoruz ya o fasafiso asıl gerekli 'başarmayı istemek' ama tam manasıyla gerçekten hırs yapıp istemek bende o hiç olmamıştı, hani siz diyorsunuz ya evliliğimi anladım, geçen günlere pişmanım vs. ben bunları hiç yaşamadım çünkü evliliğimde hiç eksikliğini hissetmemiştim hep ole bir sorunum yok gibi davranmıştım, hayatıda kendime hiç zindan etmedim birbirimizi deli gibi seviyoruz evliliğimin tadını çıkardım hep, 1.5 yıl sonra doktora gittiğimizde doktor yenmeyi ne kadar istiyosun dediğinde ben %60 demişim düşünün, yani olmasada olur gibi bişey, işte bu yüzden bazılarımız 1 haftada yenerken benim gibiler egzersiz yapabildikleri halde hep erteliyorlar ben o yüzden doktora gittim cinselliği yaşayabilmeme rağmen mantığıyla ilgili soru işaretlerim vardı olmasada olurdu benim için, ama terapide önce bunları hallettik, çok sonra egzersizlere geçtik, bazı şeyleri kafanda aştıktan sonra o bölüm çok hızlı ilerliyor zaten, hani bazı arkadaşlar diyorlar ya doktora hiç gerek yok diye ben onlara bu manada katılmıyorum çünkü vaji tek çeşit değil, o yüzden kimisi hemen yeniyor kimisi benim gibi direniyor, burda herkes gittiği yolu gösterir örnek olur ama yönlendiremez çünkü karşımızdakinin ne tam olarak neden korktuğunu nede biliçaltında neler olduğunu bilemeyiz. Yani demek istediğim bu vaji ne komplike ya!!!

Çok uzattım yine kusura bakmayın

anaaaaaaa çiçeği burnunda gelinsinnnnnnnnn :) 2 buçuk hafta heeeeeee :) sen bu işi 3. haftada yencen demedı deme :)

yaa tabbii inşallah diyorum :) cts günü işte 3.haftaya giriyorum. Psikoloğa randevum 18 mayısta bakalım nolcak inş. bu işi halledicem parmaklarla sanki olur gibi geliyor parmaklarla ilerleyip p. sonra dniyoruz dimi bi parmak bi p. denemesi olmaz sanırım.

evet işte yine dediğin gibi istemekle oluyo.. isteyıp de bu hastalıgı yenemeyecek ınsan yoktur (fizyolojık bı rahatsızlık yoksa tabı) bunu doktorlar da dıo. ama işte sen tam olarak hıc bı zaman kabullenmemssın. evet eşini çok sevıosun dogru. gerçekten ınsan çok sevınce çok şey ıstemıo hayttan. yanmda olsun yeter bıle dıyeebllıosun.. ama cinsellık de olmazsa olmaz bısey.. tabi bu evlılıgın başlarında degıl ılerde çoğu zaman cınsellık bı cok sıkntıyı örtüo.. unutturuo.. bunu bıze hep dedıler buyuklerımz. aartıı bu hastalıgı ne kddar erken yensen okdar ıyı. uzatmak çok doğru bısey deıl. bunları da geçtim evlılıgın bı suresınden sonra sıze aıt bı bebek olsun ıstıosunuz. ıkınıze aıt sadece. o kocaman sevgının bı meyvesı.. ama bebeği geçtim henuz gerdegının bıle olmadıgını dusundugunde bu gerçekten pskolojiyi kötü etklıo. bu hastalıgın çeşitlerıne gelınce kımısı çabuk yenıyodan ziyade bellı bı cinsel ilişki yaşayıp bı kaç yıldan sonra ılıskıye gırememe sorunu var bide henuz hiç denemeden girememe... ama aşagı yukarı sorunların çözümü aynı.. doktora gıttıgınde sana dediği laf hep ''önce beyınde bıtırceksın'' demek oluyor.. herkesın korku aşaması aynı sevıyede olmayablr. ama ona göre başlar egzersızlere yıne aynı sevıyede buluşablrler.. sonuç yıne istemek yine istemekkkkkkkk... emın ol sen tam olarak bunu ıstemedıgın ıcın ertelettın. istemış olsaydın onu belkı 1 günde ble çözeblcektın..

hayır tabıkı de kendını rıske atma. öyle sureklı denersen olmaz ve sogursun. tam hazır oldugun zaman başla. parmak egzersızlerın de tamamen bıtsın. 3. parmaga geçtiğinde dene

hayır tabıkı de kendını rıske atma. öyle sureklı denersen olmaz ve sogursun. tam hazır oldugun zaman başla. parmak egzersızlerın de tamamen bıtsın. 3. parmaga geçtiğinde dene

tamam o zaman yapabilirsem bugün 2.parmağıyla denesin 3. parmakla iyice haşır neşir olunca p. geçerim :) inşallah hanımlar inşallah bu sorunu çözeriz. Yarabbim yardımcımız olur. sanırım eşimin parmağını çektirmemem duşun etkisi de olabilir ama bacaklarım makas şeklindeydi :) Eyy Allahım ağlanacak halime anlatırken bazen gülesim geliyor

Demek istediğim o zaten herkesin erteleme ve korkma nedeni başka, ben yaşadığım cinsellik bana yettiği için ve senin dediğin 'cinsellik olmazsa olmaz' diye düşünmediğim için istemiyordum yani cinselliğin felsefesini sorguluyordum, ben eğer bu durumda parmak egzersizleriyle bişekilde kazara yenseydim bile cinselliğe bakışım eskisi gibi kalacaktı yani bu seferde yapabiliyor ama lüzumsuz görüyor olacaktım ama ben önce bunu aştım sonra vajiyi, 2. olarak benim pe...s korkum vardı ve dokunamıyordum yine parmak egzersizleriyle aşmış olsaydım pe..s aşamasına geldiğimde bakamadığım ve dokunamadığım şeyi içime sokamıcaktım doktora gitmeseydim, ben herkes benim gibi demiyorum zaten ama herkesin vaji sebebi ve yenme şekli maalesef aynı değil.

gökçecim bilmiyorumki neyapsam aslında vajiyi yenmekten vazgeçmedim halen aynı görüşteyim sadece karşıma çıkan aksiliklerden yoruldum yani cidden dediğin gibi şöyle 2 3 ay tek başıma kafam rahat kalsa hastalıksız sorunsuz engelsiz yenicem tam yenicem diyorum bişiy oluyo yani bilmiyorum evlendiğimizin ilk günüde böyle olmuştu hep aksilik hep aksilik ilk günden beri engeller bi geldi bidaha gitmiyo hayırlısı artık canım ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…