- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.541
Bende çok istiyorum yenmeyi nerden nasıl başlasam biraz da aceleciyim olsun bi an önce istiyorum. Bugün parmak egzersinin 2 parmaklı yapmasını isticem bakalım nasıl olacak. Dün çok sinirlerim bozuldu.hep aklımda şirkette bile huzursuzum bazen düşündükçe her tafaım rahat göbek altı bölgemin kendi kendine kasıldığın otururken bile hissediyorum. Beynimi rahatlamam lazım
canım kendini kasmak yerine, oturduğun yerde bile kegel yapabilirsinbu kaslarını kontrol etmen için büyük fayda sağlar
sizi çok özledim. bilgisayarım bozuldu diye 45 gündür topiğe giremiyordum.gördüğünüz givi halen avatarım siyah yani anlaşılıyoki ben halen vajinusmusu yenmedim.
her zaman bi bahanem var maalesef bu ayda anaokulu gösteri hazırlıklarımız vardı,adepte olamadım.aslında bu bi bahane.ama ne yapayım bu hastalığın en büyük özelliği ERTELEME,BAHANE VE KORKU.
Ama tekrar denemeye çalışıcam biraz kafamı toplıyım adapte olayım.tabi her zamanki gibi desteğinize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
En son 2 parmak ve 5 cm aparat alıyodum fakat iş pns... almaya gelince kayıyodu,yani beceremiyoduk
gökçe,cecem,yasemin,evrim, mina ve diğer arkadaşlar kim ne durumda ben yokken yenen veya hamile kalan oldumu.
ay sanki bir evde yaşıyomoşuz gibi özledim sizi
ya varya istersen 2 günde bıle yenersın. ben emındım mesela 2. gün bıle yapablcegıme ama bekledım nolur nolmaz hayal kırılklgı olmasın dedım 4 günde bıttı :):):) valla bak sen benı dınle evde aparat yap kendıne bugun yada eczaneden al. bak nasıl kolayca yapıosun...
hayalcim hoşgeldin bizde diyoruz bu kız nerelere kayboldu çok şükürki bir sorun yokmuş ve geldin bende senin durumundayım aksilikler bahaneler sıkıntılar peşimi bırakmıyor maalesef kaldığımız yerdend evam tabiki evrim bebeğini kaybetti canım oyüzden çok üzgünüz ilk önce hopefor sonra evrim baya üzüldük geriye yenen bazı arkadaşlar oldu tabi hayırlısı tekrar hoşgeldin canımm
annemin haberi olmuş olsa ne derdi biliyormusun.''İKİNİZİN KAFASINI BİRBİRİNE VURMAK LAZIM''
şu an annelerimiz bizlerin bu halinden anlamaz canım maalesef ama benim birgün kızım olursa işte ben onun halinden anlyacağım oda benim başıma geldiği için sanırım çünkü bakıyorum çevreme bu meseleyi yaşamayıp bu duruma düşenleri okadar yadırgayan yaşıtlarımız varki anlatamam yani ÇEKENNN bilir ANLAR gerisi hikaye...
biz nasıl ailemize söylemediysek kızımızda bizle paylaşmayabilir bu konuyu keşke paylaşsada biz yönlendirsek ama işte burası olmasa kimseyle konuşulacak bi konu değil .cecem görümccen gitmiş daha ne duruyon kız hadi bak aynı gün evlenmişiz ben Allah a şükür yendim sıra sende ihmal etme daha fazla
sizi çok özledim. bilgisayarım bozuldu diye 45 gündür topiğe giremiyordum.gördüğünüz givi halen avatarım siyah yani anlaşılıyoki ben halen vajinusmusu yenmedim.
her zaman bi bahanem var maalesef bu ayda anaokulu gösteri hazırlıklarımız vardı,adepte olamadım.aslında bu bi bahane.ama ne yapayım bu hastalığın en büyük özelliği ERTELEME,BAHANE VE KORKU.
Ama tekrar denemeye çalışıcam biraz kafamı toplıyım adapte olayım.tabi her zamanki gibi desteğinize ve yönlendirmenize ihtiyacım var.
En son 2 parmak ve 5 cm aparat alıyodum fakat iş pns... almaya gelince kayıyodu,yani beceremiyoduk
gökçe,cecem,yasemin,evrim, mina ve diğer arkadaşlar kim ne durumda ben yokken yenen veya hamile kalan oldumu.
napcamı bılıyorum 3bucuk aylık evlıyım ve hamıeyımde ama ılıskı esnasınde elımde olmadan kendımı kasıyorum canım cok yanıyor bundan dolayıda esım kızıyor bana neolur yardımcı olun baanada
bana destek olacak biri yok mu..biraz gaza ihtiyacım var yaa.çok bıraktm egzersizleri..hep tembellik ediyorum
bu arada GÖKÇE nerde arkadaş listemden de silinmiş
canım destek oluruz olmasına da önemli olan senin istemen
sen kafanda bişeyleri başlamayı kabul etmediğin sürece biz ne desek boş
sen başladın mı egzersizlere? hangi aşamadaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?