- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.821
6 ay sonunda yendim nihayet :)
daha önce burda yazmıştım sonra pes edip egzersizleri falan bırakmıştım, baktım olmuyor başladım yine geçen hafta. tampon korkum vardı önce onu yendim, bir güven geldi. birleştirdim tamponları ikili yaptım onlar da oldu. sonra mum denedim :) iki mumu (bu kalın olanlardan) rahat almaya başladım. regl oldum, bitince üç mumu denemeye başladım, baktım ııh olmuyor, dedim bunun sonu yok. topladım bütün egzersiz malzemelerimi çöpe doldurdum , bununla uğraşacağıma denemek için uğraşırım dedim. 3. gün bugün denediğimiz ve az önce oldu :) oldu evet olduuu. kararlı ve sabırlı olmama borçluyum.
çok komikti ama "dur dur dur dur" diyorum, sonra "hayır sakın durma" ve oldu :)
emla sürdüğümü de belirteyim, sadece güvende hissetmek için.
bittiğinde de çok az kan vardı, peçete ile temizlediğimde gördüm.
bir de sürekli beynimdeki olumsuz düşünceleri yakalayıp onlarla savaştım, yerine ısrarla olumluları koymaya çalıştım.
Allah herkese nasip etsin inşallah.
6 ay sonunda yendim nihayet :)
daha önce burda yazmıştım sonra pes edip egzersizleri falan bırakmıştım, baktım olmuyor başladım yine geçen hafta. tampon korkum vardı önce onu yendim, bir güven geldi. birleştirdim tamponları ikili yaptım onlar da oldu. sonra mum denedim :) iki mumu (bu kalın olanlardan) rahat almaya başladım. regl oldum, bitince üç mumu denemeye başladım, baktım ııh olmuyor, dedim bunun sonu yok. topladım bütün egzersiz malzemelerimi çöpe doldurdum , bununla uğraşacağıma denemek için uğraşırım dedim. 3. gün bugün denediğimiz ve az önce oldu :) oldu evet olduuu. kararlı ve sabırlı olmama borçluyum.
çok komikti ama "dur dur dur dur" diyorum, sonra "hayır sakın durma" ve oldu :)
emla sürdüğümü de belirteyim, sadece güvende hissetmek için.
bittiğinde de çok az kan vardı, peçete ile temizlediğimde gördüm.
bir de sürekli beynimdeki olumsuz düşünceleri yakalayıp onlarla savaştım, yerine ısrarla olumluları koymaya çalıştım.
Allah herkese nasip etsin inşallah.
Aynen valla canım ben 1 yıldır umursamıyodum evleneli 1 yıl oldu son 10 gündür sürekli egzersiz yapmaya çalışıyorum bebek istiyorum çünkü.Allaha dua ediyorum bi mucize diye vajinusmus olup hamile kalanlar varmış .
Doğru yerdesin burda çoğu kişi yeniyo bu hastalığı o yenenler kısmına bizde gireriz inşallah. Sonuçta bu hastalığın %100 çözümü var .Allah başka dert vermesin.
canım ilk girişte zorlanman normal, eğerki kendini hazır hissediyorsan 8 cm. aparatına geçebilirsin. en azından bir denersin baktın olmuyor iyice alışana kadar diğer aparatınla devam edersin. kegel egzersizini unutma canım çok faydası oluyor. birde ıkınmanı tavsiye ederim. Rabbim kolaylıklar versin.
:) tabıkıde takipteyımmm :):) okudum ama eş denemesi mı yaptın parmak mıydı içeri kaydıgını hissettiğin şey anlayamadım ? :)
tamam cnm regl olacağım bugün yarın.sonra deneyeceğim son gaz.amin inşallah kurtulsam ben de kurtulan arkadaşlar gibi ne güzel olacak..ah ah..
canım reglden sonra vaji daha geniş oluyor bu fırsatı kaçırma olur mu. egzersizini sakın bırakma o zmn inanki kurtlursun canım. yeneceksin sende tabi ki.
Tebriklerr
Detaylı anlatırmısın ya çok mutlu olucam.Altta mı Üstte mi yendin ..
canım oncelıkle bırazda olsa egzersız yapman gerek ben soyle yendım egzersıze baslamadan once anestol pomad dıye bır kremle oramı uyusturdum
aparatla egzersız yaparkende o bana yardımcı oldu ılk zamanlar sadece etrafına suruyodum ıcıne krem gtmedıgı ıcın cok uyusmuyodu ama yınede bana destek oluyodu zamanla
yaptıkca senınde kendıne guvenın gelıyo ve ıcınede krem surmeye basladım aparatta kreme bulasınca ıcıne gırdıkce oram uyusmaya basladı baktım bu sekılde kolay oluyo hep aynı sekılde yaptım egzersızımı ve zamanı gelıncede es denemesınde boylelıkle yendım cok korkanlarada onerım budur bu aynı zamanda doktor tavsıyesıdır aklıma gelen bırsey deıl
Canim yaaaaa RABBİM cok sabir versinnnnnnnn...
Bir dahaki sefere melegini alirsin saglicakla kucagina insallahhhhhhh ...
Canım çok geçmiş olsun, öyle üzüldüm anlatamam. Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda güzel evlatlar nasip etsin inşallah . üzülmemek elde değil ancak metanetini koru, tez zamanda sağlıcakla olsun bebeğin inşallah, bir melek daha gelsin ancak seni bırakıp gitmesin . dualarım seninle...
bu arada bebeğini kaybetmiş arkadaşımız için çok üzüldüm Rabbim sabır versin ve inşallah anne olmayı tekrar nasip etsin.tabi hayırlısıyla cümlemize nasip olsun inşallah.
Baharcım canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan. Rabbim sabırlar versin, en kısa zamanda tekrar anne olmanı nasip etsin inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim içime bir sabır ve umut verdi. İnanıyorum yeniden anne olacağım ve evladımı sağlıklı-ve sıhhatli bir şekilde kucağıma alacağım. Allah herkesin sıkıntılarını gidersin inş.
<<canım cevabın için çok tesekkurler , sen sadece zeytınyagı surerekmı yendin öncesinde hiçbirşey yapmadan...benım ılk ılıskım olmadıgı ıcın egzersiz yapmaya karar verdim daha onceki husranlarımdan dolayı sonrasında devamını getırebilmek için.ben o an gelene kadar gayet istekliyim kendimi kastıgımı da farketmiyorum ama tam oan gelince esım kasılıyorsun , kaçıyorsun diyo ben anlayamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?